Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

27χρονος Αλβανός συνελήφθη για απαγωγή και κακοποίηση κοπέλας

του Χρήστου Βήττα από τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ
Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της κοπέλας, που τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής έπεσε θύμα ενός οπλισμένου αλλοδαπού άνδρα. Ένας 27χρονος Αλβανός είναι ο δράστης, ο οποίος με την απειλή όπλου έβαλε την κοπέλα στο αυτοκίνητό της και την οδήγησε σε ερημική περιοχή, όπου τη χτύπησε και την εγκατέλειψε, ενώ ο ίδιος εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητο της κοπέλας. Ο δράστης συνελήφθη προχτές βράδυ, καθώς το θύμα τον αναγνώρισε σε φωτογραφία που της έδειξαν οι αστυνομικοί. Συνελήφθη επίσης και έτερος 25χρονος αλλοδαπός, επειδή κατέθεσε ψευδώς στοιχεία του δράστη, αλλά και επειδή τον ειδοποίησε ότι τον ψάχνει η αστυνομία.

Σε σχετικό Δελτίο Τύπου η αστυνομική διεύθυνση Κοζάνης, υπογραμμίζει: «Σε συνέχεια του από 19-09-2010 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση του προανακριτικού υλικού και μεθοδευμένες ενέργειες, βραδινές ώρες της 20-09-2010 εντοπίσθηκε και συνελήφθη στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 27χρονος υπήκοος Αλβανίας για ληστεία, αρπαγή, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση του Ν. περί όπλων σε βάρος 29χρονης ημεδαπής, πράξεις που έλαβαν χώρα πρωινές ώρες της 19-09-2010 στην Κοζάνη. Το Ε.Ι.Χ. αυτ/το εντοπίσθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.
Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης συνελήφθη και έτερος 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εν γνώσει του κατέθεσε ψέματα σχετικά με τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη. Οι δράστες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης». Σε συνέντευξη Τύπου ο αστυνομικός διευθυντής Κοζάνης, Γιώργος Κολτσίδας, είπε ότι «το αυτοκίνητο διήνυσε μόνο 4 χιλιόμετρα». Είναι δηλαδή η απόσταση από το κέντρο της Κοζάνης, όπου ουσιαστικά ο δράστης απήγαγε την κοπέλα, μέχρι τον Νιάημερο, όπου τη χτύπησε και την εγκατέλειψε, ενώ στη συνέχεια ο δράστης οδήγησε το αυτοκίνητο στην περιοχή νεκροταφείων, όπου διαμένει.
Κανένα ερωτηματικό δεν υπάρχει σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή, για το γεγονός της μετακίνησης του αυτοκινήτου το πρωί της Κυριακής από το κέντρο της πόλης, αν και η κοπέλα διαμένει σε μικρή απόσταση. Ο Γ. Κολτσίδας, τόνισε κατηγορηματικά ότι «η κοπέλα είχε τους κουμπάρους της καλεσμένους, πήγε και τους πήρε από την περιοχή της λαϊκής και τους πήγε να τους κεράσει ένα ποτό. Μετά χωρίσανε εδώ στο κέντρο και επειδή το απόγευμα του Σαββάτου δεν είχε χώρο για στάθμευση στο σπίτι της, το πήρε να το πάει στο σπίτι, έστω και στα λίγα μέτρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας