Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης: Συμμετοχή στο συλλαλητήριο στις 11/9 ΔΕΘ

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης, απευθύνει προς όλους τους πολίτες, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, προσκλητήριο ενότητας, αγώνα και συμμετοχής στο πανεργατικό, αγωνιστικό συλλαλητήριο που γίνεται στη Θεσσαλονίκη το ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 18.00. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ την αλλαγή της Κυβερνητικής πολιτικής που προκαλεί κοινωνικές ανισότητες, φτώχεια, ανεργία και διεύρυνση της ύφεσης! Οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι δημιούργησαν την κρίση και καλούν τώρα εμάς να την πληρώσουμε με απολύσεις, διαθεσιμότητες, λιτότητα, ανατροπή των εργασιακών, ασφαλιστικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, ακύρωση των Σ.Σ.Ε. Η ανεργία αυξάνεται καθημερινά και ειδικότερα στους νέους και τις γυναίκες με δραματικές επιπτώσεις στα εισοδήματα και την κοινωνική συνοχή. Οι απολύσεις, οι διαθεσιμότητες, τα 4ημερα, οι ελαστικές μορφές εργασίας και η εργοδοτική αυθαιρεσία διαμορφώνουν πλέον έναν δραματικό τρόπο, το οποίο η Κυβέρνηση επιβάλλεται να αντιμετωπίσει άμεσα. Η Κυβέρνηση επιτρέπει στους εργοδότες να λειτουργούν ως «ηγεμόνες» καταπατώντας Σ.Σ.Ε, Νόμους και εργασιακά δικαιώματα. Η ανεργία αποτελεί τη μέγιστη κοινωνική αδικία. Οι εργαζόμενοι και η κοινωνία διαφωνούν και αντιδρούν στια ασφαλιστικές ανατροπές. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 
Υ.Σ Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο, σας ενημερώνουμε ότι λεωφορεία θα ξεκινήσουν από την Κεντρική πλατεία της Κοζάνης, το Σάββατο 11Σεπτέμβρη και ώρα 15.00 Για περισσότερες πληροφορίες στα Τηλ. 2461049570 Κα Τσαραμπουλίδου Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας