Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Δέκα εκατομμύρια τουλάχιστον χρειάζεται το ΤΕΙ

Τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ θα χρειαστεί το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά για αντεπεξέλθει στις ανάγκες του μετά τον τριπλασιασμό των εισακτέων φοιτητών τόνισε ο Πρόεδρος του ιδρύματος Γιώργος Χαραλαμπίδης μιλώντας στην ΕΡΑ Κοζάνης. Επίσης ο κ. Χαραλαμπίδης σημείωσε πως κινδυνεύει να μην λειτουργήσουν τα Τμήματα στα Γρεβενά λόγω έλλειψης διοικητικού προσωπικού ενώ παρόμοια προβλήματα υπάρχουν σε όλες τις πόλεις όπου λειτουργούν Τμήματα του ΤΕΙ. 
3856 οι εισακτέοι στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας 
Συνολικά 3856 είναι φέτος οι εισακτέοι στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, όπου όμως έμειναν κενές 1075 θέσεις. Στα τμήματα του ΤΕΙ στην Κοζάνη οι εισακτέοι είναι 2185 και τα κενά 477, στα τρία τμήματα του παραρτήματος των Γρεβενών οι εισακτέοι είναι 392 και τα κενά 112 και στο παράρτημα του ΤΕΙ στη Φλώρινα οι εισακτέοι είναι 367 και τα κενά 266. Τέλος σύμφωνα με το Διευθυντή του Παραρτήματος Καστοριάς του ΤΕΙ Πρόδρομο Γιαννά από τις 1.245 διαθέσιμες θέσεις καλύφθηκαν οι 912. 
Στούντιο από 150 ευρώ στην Κοζάνη 
Από τα 150 ευρώ ξεκινούν οι τιμές των στούντιο στην Κοζάνη δήλωσε ο πρόεδρος των μεσιτών της περιοχής κ. Νίκος Βαντσιώτης μιλώντας σήμερα στην ΕΡΑ Κοζάνης σημειώνοντας πως υπάρχει επάρκεια διαμερισμάτων και εξυπηρέτηση όσων θα αναζητήσουν στέγη στην Κοζάνη για φοιτήσουν.
Πηγή: ΕΡΑ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

10 ek euro giati? gia na plironoume to fagito stis esties i gia na min pernoume dorean vivlia...? 10 ek euro stoixizoun oi oromisthioi? otan mia klika anthropon simperilamvanomenou kai tou topalidi(ithele kai xrisma tromara tou)stamatisoun na ta trone tote nai isos kai na doun aspri mera oi foitites pou tha ksodepsoun 40.000 euro gia to tpt kai na min exoun kai epaggelmatika dikaiomata..

Ανώνυμος είπε...

3856 μπορεί να είναι οι εγγεγραμμένοι,οι σπουδαστές που θα έρθουν να μείνουν στην Κοζάνη και να παρακολουθούν θα είναι πάρα πολύ λιγότεροι.
Εγώ πάντως που τελείωσα το ΤΕΙ και χτυπάω το κεφάλι μου για τα χαμένα χρόνια δεν θα ερχόμουν αν δεν μου εξασφάλιζε κάποιες πιθανότητες για δουλειά η σχολή..

ΤΕΙΤΗΣ είπε...

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΡΕ ΜΕ 200ΚΑΙ 250 ΕΥΡΩ ΝΟΙΚΙΟ .ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ 1000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ; ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΕΡΜΑ .ΚΑΙ ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ( ΜΑΓΚΕΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ)

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν πιστεύει ότι το παιδί του δεν είναι ικανό να σπουδάσει. Και πως να το καταλάβει αφού οι βαθμοί στο σχολείο του ήταν μεγάλοι και επιπλέον πέρασε και με εξετάσεις;

Ανώνυμος είπε...

kai vevea xreiazonte tosa lefta gia to tei...alla toulaxiston as xtisoun kanena neo ktirio k as kanoun kamia foitiki estia den vlaptei...kai i kozani as mn miraze parartimata opou nane...ligi sovarotita pia...

Το Προφίλ μας