Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Γιατροί στη Φυλακή !!!

Σε ποινή κάθειρξης 10 ετών και πέντε μηνών για πλαστές συνταγογραφήσεις καταδίκασε σήμερα το πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών, τον πρώην καθηγητή της Γυναικολογικής και Μαιευτικής κλινικής του Πανεπιστημίου Πατρών Βασίλη Τζιγγούνη. Για την ίδια υπόθεση το δικαστήριο καταδίκασε επίσης σε ποινή κάθειρξης 12 χρόνων και πέντε μηνών, τον Θανάση Παππά, πρώην βοηθό του Β. Τζιγγούνη. Οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι σε δεύτερο βαθμό, για πλαστογράφηση πολλών συνταγών, βάσει των οποίων γινόταν προμήθεια πανάκριβων φάρμακων για εξωσωματική γονιμοποίηση, τα οποία γράφονταν σε βιβλιάρια ασθενείας γυναικών, που δεν τα είχαν ανάγκη.

 
Επίσης το δικαστήριο αποφάσισε την στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων και των δυο για τρία χρόνια, καθώς και χρηματική αποζημίωση των ασφαλιστικών ταμείων, που υπέστησαν ζημία. 
Η συγκεκριμένη υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν από περίπου 8 χρόνια όταν ο Βασίλης Τζιγγούνης ήταν διευθυντής της Πανεπιστημιακής Γυναικολογικής κλινικής του Πανεπιστημίου Πατρών
Και οι δύο πρόκειται να οδηγηθούν στις φυλακές, αφού το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα των συνηγόρων τους, η απόφαση να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. 
Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι δικηγόροι των καταδικασθέντων, θα υποβάλουν αίτημα αναίρεσης της απόφασης στον Άρειο Πάγο.

Σχόλιο ai-vreS : Οι αθεόφοβοι έδωσαν φάρμακα για τεχνητή γονιμοποίηση σε γυναίκα 82 ετών !!!
Πηγή : http://news247.gr 

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω να έχουμε ξαναδεί:

A)Να πιάνονται εφοριακοί που δεν έχουν κάνει φορολογική δήλωση

Β)Να κατάσχονται βίλες στην Μύκονο και στην Σαντορίνη για χρέη στο Δημόσιο

Γ)Να ελέγχουν υποθηκοφυλάκια στην Θεσ/κη και να βρίσκουν 100 άγνωστες παράκτιες εταιρίες άγνωστες στο Ελληνικό Δημόσιο

Δ)Να μπαίνουν στην φυλακή γιατροί(σειρά θα πάρουν και άλλες φατρίες που αρμέγουν τον Ελληνικό Λαό)

Ε)Να φωτογραφίζουν μέσω δορυφόρου όλη την Αττική και να βρίσκουν χωρίς να έχουν δηλωθεί 4 στις 5 πισίνες

ΣΤ)Να κατάσχουν γιοτ και σκάφη αναψυχής που φαινόταν σαν επαγγελματικά σκάφη.

Ζ)Να βάζουν ταμιακές στους ταξιτζίδες στα περίπτερα στα βενδινάδικα ακόμα και στις λαικές αγορές.

Η)Να τα σπάνε στα κλειστά επαγγέλματα και επιτέλους ο κάθε Έλληνας που έχει δικαίωμα να μπορεί να ανοίξει φαρμακείο,συμβολαιογραφείο να γίνει ταξιτζής να γίνει φορτηγατζής.

Ρε ποιος το περίμενε πριν 2 χρόνια ότι ο Γιωργάκης θα τα έκανε όλα αυτά....Το παιdi den mporei όπως έλεγε και ο Ακατανόμαστος...Τελικά δεν ξέρουμε τι άλλο θα δούμε αύριο.Και ακόμη δεν πέρασε ούτε ένας χρόνος.

Ενα Γιωργάκη θέλει και ο Νέος Δήμος να μας στρώσει γιατί εμείς έχουμε μαλλί που-στρώνει. Αρκεί βέβαια να βρεθεί ο Γιωργάκης μας....


Ξέρω Ξέρω τα του ΔΝΤ...Εκεί ας προσέχαμε που θέλαμε αυτόματο πιλότο και μάστορα του πλάιστεισον για 5,5 χρόνια....Τώρα τουλάχιστον έχουμε κανονικό πιλότο.Τόσα χιλιόμετρα έχει γράψει μέχρι τώραο ΓΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά εσυ φίλε 1:53 συνέχισε να ζεις στη γυαλα σου....πρασινογκούστηρα που λεν κ στο χωριο μου ΔΕΞΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

1:53 π.μ.

Όπως επίσης δεν έχουμε ξαναδεί:

1)Αύξηση του ΦΠΑ κατά 4%.
2)Μείωση του μισθού των νέων στα 590 ευρώ.
3)Καμία αύξηση στους μισθούς των ιδιωτικών υπαλλήλων με νόμο.
4)Αύξηση της τιμής της βενζίνης κατά 50%
5)Καταστράγηση των εργατικών δικαιωμάτων
6)Μείωση στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων
7)Κόψιμο 13 και 14 μισθών και συντάξεων.
8)Μεταφορά των βασικών ειδών διαβίωσης από το 9% στο 23% ΦΠΑ.
9)Πληθωρισμό να αυξάνει σε 7 μήνες 5 μονάδες.
10)Ανεργία να καλπάζει σαν τρελή και ύφεση χωρίς τέλος.
11)Τους Έλληνες να πάνε για 1 σαββατοκύριακο διακοπές και ο πρωθυπουργός για 35 μέρες.
12)Συντάξεις σε απίστευτα πολλά χρόνια εργασίας με τεράστια ποσοστά ανεργίας συνάμα.

Να το ξέρετε κομματόσκυλα ότι μαζί με τους πολιτικούς θα είναι και η δική σας ώρα να πάρετε αυτό που αξίζετε.

Ανώνυμος είπε...

@1:53 Ας κλείσει στη φυλακή τους ομοίους του πολιτικούς που διασπάθησαν δημόσιο χρήμα και με τους μικροκομματικούς χεισρισμούς τους έφεραν ΠΡΩΤΟΙ την χώρα στο χείλος του γκρεμού, ας τους βάλει πρώτους αυτούς να αποζημιώσουν τα ταμεία που ζημιώθηκαν από το σκάνδαλο του χρηματηστηρίου και όλα τα άλλα σκάνδαλα, ας στείλει σπίτι τους ανίκανους πολιτικάντηδες πρώτα από το δικό του κόμμα. Και μετά βλέπουμε...
Να μην παρηξηγηθώ, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για αυτά που λες. Όμως, μεμονωμένες περιπτώσεις δεν έχουν κανένα όφελος παρά μόνο μικροπολιτικό κέρδος αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από την φάρα των πολιτικών που κυρίως αυτοί άρμεγαν τον ελληνικό λαό.
Δεν βλέπω να αναφέρεις τίποτα τέτοιο και εκεί είναι που διαφωνώ κάθετα και υποψιάζομαι ότι σε αρμέγει και εσάνα αυτος ο μηχανισμός.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠ΄ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!
ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρέπει επι τέλους να ανοίξουν τα
κλειστά επαγγελματα για να σταματήσουν οι προστατευόμενες κλειστές ομάδες δήθεν ΑΦΑΝ ΓΚΑΤΕΝ της κοινωνίας?
προχώρα Γιωργάκη και ο λαός σε στηρίζει για να διώξεις τα λ α μ ό γ ι α

Ανώνυμος είπε...

προχώρα Γιωργάκη και ο λαός σε στηρίζει για να διώξεις τα λ α μ ό γ ι α
που
το ΠΑΣΟΚ διατήρησε και ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

H ιστορία θα κρίνει τον ΓΑΠ.Τα θετικά όμως θα πρέπει να λέγονται όπως επίσης και τα αρνητικά.Μέσα σε λιγότερο από 10 μήνες έχουν γίνει πράγματα που έπρεπε να είχαν γίνει πριν 20 χρόνια έτσι ώστε να μην έχουμε στο σβέρκο μας το ΔΝΤ.Πάντως ένα είναι σίγουρο με τον ΓΑΠ:

ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ (ΜΠΛΕ-ΠΡΑΣΙΝΑ) ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ

(Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο απλός λαός πρέπει να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου)

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

antikrogias.blogspot.com
OMISSIS
"Κάτι τέτοιες ώρες σκέφτομαι ότι κακώς ξεσκίστηκε ο Γιώργος μέσα και έξω τόσους μήνες. Έπρεπε να μας αφήσει να χρεοκοπήσουμε! Να σταματήσουν όλες οι πληρωμές. Να πείτε πραγματικά το "Ψωμί Ψωμάκι"!
Αλλά δεν θα την πλήρωναν μόνο κάποιοι Αλαφούζοι και κάποιες Ακριβοπούλου ή κάποιοι σαν εσάς... Θα την πλήρωναν όλοι οι Έλληνες.
Και ο Γιώργος σκέφτεται όλους τους Έλληνες! Όχι μόνο τους Αλαφούζους σας.
Αυτό σας τρώει..."
OMISSIS

Ανώνυμος είπε...

Τσολακίδη..

Δες το παράδειγμα της Αργεντινής,στο τέλος το ίδιο θα γίνει και εδώ,θα χρεοκοπήσουμε μετά από κάποια χρόνια με εξέγερση του λαού.
Αλλά σαν αγνοί υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ δεν θέλετε να δείτε την αλήθεια κατάματα,ότι δηλαδή το χαζό που έχουμε για πρωθυπουργό δεν κοιτά το συμφέρον των Ελλήνων μακροπρόθεσμα(όπως άλλωστε έκαναν όλοι οι πολιτικοί τα τελευταία 30 χρόνια) αλλά κοιτά να δανειστεί κι άλλα για λογαριασμό των τοκογλύφων και φορτώνει και άλλα βάρη στα αγέννητα παιδιά της χώρας.

Τέρμα,ας χρεοκοπήσουμε και ας κόψουμε το χρέος μας,δείτε ανάπτυξη που έχει εδώ και 5-6 χρόνια η Αργεντινή που έκανε το ίδιο..

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ θα έλεγα ότι αυτά που αναφέρει ο 4:47 είναι γεγονότα. Αυτά όμως που αναφέρει ο 1:53 είναι ακόμα προσπάθειες που δεν απέδωσαν σχεδόν τίποτα στα ταμεία και εκεί οφείλεται η υστέρηση των εσόδων. Η ικανότητα μιας κυβέρνησης δεν κρίνεται στο πάτημα ενός κουμπιού για την περικοπή των μισθών αλλά στο πόσο μπορεί να υλοποιήσει τα αναφερθέντα από τον 1:53. Όσο για τους γιατρούς που καταλήστευαν τα ταμεία (κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ) και ο κρατικός μηχανισμός δεν καταλάβαινε τίποτα χθες ανακοινώθηκε ότι το παίζουν άρρωστοι, βγήκαν από την φυλακή και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Ρίο. Εύχομαι και αυτό να μην έχει σχέση με την διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Προτιμάς την χρεοκοπία από την προσπάθεια για ανάταξη της οικονομίας και τις χώρας. Φίλε μου ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ, όπως φαίνεται να διαφωνεί και η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.

Υ.Γ. : Σε περίπτωση χρεοκοπίας ποιο από τα μέτρα που παίρνει σήμερα η Κυβέρνηση δεν θα λαμβάνονταν ;;;;
Κάνουμε σαν χώρα τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ παίρνουμε μέτρα που έπρεπε να είχαν ληφθεί πολλά χρόνια πριν

Ανώνυμος είπε...

Τρεις φάρες-κάστες επαγγελμάτων καταληστεύουν με τους νόμους του κράτους τους Ελληνες πολίτες.Οι Γιατροί οι Δικηγόροι και οι Μηχανικοί.Το 90% των βουλευτών μετά το 1974 είναι από τις παραπάνω τρεις φάρες.Οχι ότι δεν υπάρχουν και άλλοι (φαρμακοποιοί,συμβολαιογράφοι,λογιστές, φροντιστές, υπάλληλοι χρεωκοπημένων ΔΕΚΟ) αλλά αυτοί είναι σταγόνα στον ωκεανό.
Προσοχή δεν μιλάω για τους νέους Γιατρούς κ.τ.λ. αυτοί τραβάνε το κουπί.Επιτέλους πρέπει να μπει μία τάξη στην κατακαημένη Ελλαδίτσα μας και αυτό θα συμβεί μόνο αν φαινόμενα σαν και το παραπάνω τα βλέπουμε να γίνονται σε καθημερινή βάση δηλαδή να μπαίνουν στην φυλακή παρανομούντες από όλες τις "ελίτ" κοινωνικές τάξεις της Ελλαδίτσας μας.Αν λοιπόν η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ αρχίζει να γίνεται συνείδηση στον Ελληνα πιθανόν κάτι να αλλάξει στο μέλλον.Αλλιώς όλοι μαζί θα μασάμε πέτρες αν πάμε σε ανδιάρθωση του χρέους.Φυσικά όλοι οι παραπάνω τότε θα φύγουν στην Ελβετία για να απολαύσουν τα κλεμένα....

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΉΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ (ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ) ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ - ΤΟΤΕ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ (ΟΣΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ) ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΣΑΣ ΠΡΙΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Aν οι μπαμπάδες μας ήταν λαμόγια θα μας είχαν κάνει και μας λαμόγια και τώρα θα ετοιμαζόμασταν για Ελβετία.Αν όμως οι μπαμπάδες μας ήταν ιδεολόγοι τότε δεν μας κάνανε κανένα κακό νομίζω.Τώρα όμως είμαστε εδώ και πιστεύουμε ότι μπορεί κάτι να αλλάξει επιτέλους στην Ελλάδα.Βλέπουμε ένα μικρό φως στο τούνελ.Μικρό αλλά κάτι αχνοφέγγει.Μετά φίλε μην ξεχνάς ότι το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει.

Στην γκουρτσιά το σύνουρου........

Ανώνυμος είπε...

Ποια ανάταξη της οικονομίας ρε Τσολακίδη?
Δεν βλέπεις τι γίνεται?
Έχουμε δώσει γη και ύδωρ και τα έσοδα δεν φτάνουν,έχει κοπεί κάθε επαγγελματική δραστηριότητα από τον Γιώργο,τα μαγαζιά κλείνουν το 1 μετά το άλλο και θέλουν κι άλλα να πάρουν από τους φτωχούς.
Όπου πήγε το ΔΝΤ οι λαοί υπέφεραν και οι πλούσιοι βλέπαν ευκαιρίες.
Θα χρεοκοπήσουμε ούτως ή άλλως,απλά τώρα βγάζει τα όποια λεφτά έχουμε ως λαός στους τραπεζίτες του εξωτερικού και μετά η χρεωκοπία θα είναι 1000 φορές χειρότερη.

Ανώνυμος είπε...

τι λεει ρε 1:53??? τοσα πολλα??? ποσα λεφτα μαζευτηκαν στα δημοσια ταμεια απο αυτα που αναφερεις κ ποσα ακριβως κερδισαμε εσυ κ εγω??? γιατι τα δικα μου τα εισοδηματα μονο μειωνονται κ δυστυχως τα παντα αυξανονται. δν θα τους πουμε κ μπραβο για τα αυτονοητα οταν το 58% των μισθωτών (Παρατηρητήριο Φτώχειας, Εισοδημάτων, Ανισοτήτων και Κοινωνικού Αποκλεισμού (ΠΑΦ - ΕΑΚ)) ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας!! (http://www.spindoc.gr/archives/13834 http://www.alfavita.gr/artro.php?id=7430
http://www.protagon.gr/Default.aspx?tabid=70&smid=382&ArticleID=3309&reftab=61&t=%CE%97-%CF%86%CF%84%CF%8E%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC και πολλα αλλα αρθρα κ στοιχεια)

Και που εισαι ακομα ε??? Ερχονται και "ΚΑΛΥΤΕΡΑ"!!!!

Το Προφίλ μας