Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Φώτης Ζυγούρης: διαθέτω πλέον την εμπειρία, ως υποψήφιος Δήμαρχος ζητώ την στήριξη

ΔΗΛΩΣΗ Φώτη Ζυγούρη, οικονομολόγου, Δημοτικού συμβούλου Σερβίων

Η περιοχή Σερβίων – Βελβεντού – Καμβουνίων – Λιβαδερού  αποτελεί έναν ενιαίο χώρο γεωγραφικά και πλέον και διοικητικά, με το πρόγραμμα «Καλλικράτης».

Ο νέος Δήμος Σερβίων– Βελβεντού αποτελεί μια πρόκληση για όσους ασχολούνται με τα κοινά, για όσους θέλουν να προσφέρουν στους συμπολίτες τους, για όσους δεν μένουν αδιάφοροι για τον τόπο τους.

Ως αιρετός στην αυτοδιοίκηση για χρόνια, πιστεύω πως διαθέτω πλέον την εμπειρία σχετικά με την λειτουργία της αυτοδιοίκησης, με τις δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής μας και με την μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να γίνει.
Θέτω τις δυνάμεις μου στην υπηρεσία των συμπολιτών μου όπως έπραξα και πράττω ως επιστήμονας οικονομολόγος και επαγγελματίας λογιστής και φοροτεχνικός.


Ως υποψήφιος Δήμαρχος ζητώ πρώτα από όλα την στήριξη και την εμπιστοσύνη της κοινωνίας και των συμπολιτών μου. Είμαι βέβαιος πως οι πολιτικές δυνάμεις οι οποίες έχουν τις ίδιες αρχές και αξίες, καθώς και την ίδια φιλοσοφία για την ανεξαρτησία της αυτοδιοίκησης απέναντι στο κεντρικό κράτος θα στηρίξουν την προσπάθειά μας.

 
Κάλεσα όλα τα στελέχη που μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και τους ίδιους προβληματισμούς να δημιουργήσουμε μια νέα αρχή για τον τόπο μας, μια νέα αρχή για τον νέο Δήμο, με προοπτική την συμμετοχή και την νίκη στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Πολύ σύντομα, όλοι μαζί, θα παρουσιάσουμε στους συμπολίτες μας τις βασικές μας αρχές και τους στόχους μας. Ο νέος Δήμος Σερβίων – Βελβεντού μπορεί να πετύχει θεαματικά αποτελέσματα. Μπορούμε να πετύχουμε την ανάπτυξη του τόπου μας, την ανόρθωση του τόπου μας χωρίς τοπικισμούς, σεβόμενοι κάθε πολίτη, κάθε ομάδα πολιτών, κάθε διαφορετική προσέγγιση, ακόμα και κάθε άρνηση για συμμετοχή. Θέλουμε να πείσουμε όλους τους πολίτες του νέου Δήμου μας πως όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα.
Στην προσπάθεια που ξεκινάμε ΚΑΝΕΙΣ δεν περισσεύει. Στον Δήμο μας έχουμε όλοι ρόλο, έχουμε όλοι χώρο, έχουμε όλοι υποχρέωση να συμμετέχουμε.

Οι αγκυλώσεις του χτες για τον τόπο μας, με συνεχή διάλογο και ειλικρίνεια, με ρεαλιστικούς στόχους και συμμετοχή μπορούν να ξεπεραστούν. Για τις εκλογές του Νοεμβρίου μπορούμε να δημιουργήσουμε μια νέα δημοτική παράταξη η οποία θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, την εκλογική μάχη και την πρόκληση της ανάπτυξης του τόπου μας, όπου γεννηθήκαμε, ανδρωθήκαμε, ζούμε και εργαζόμαστε όλοι μας.

56 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά τον Κωνσταντόπουλο και ο Φώτης σαν υποψήφιος θα σεβαστεί την άρνηση για συμμετοχή. Δηλαδή τους Βελβενούς. Τι λεν γιαυτό οι σύμβουλοί του;
Τώρα πως γίνεται ο Κοκολιός να έχει αφήσει κατηγορίες για τους βελβενούς και τους καταφγιώτες ότι είναι δοσίλογοι, οι λοιποί πολιτικοί, όπως και οι Φώτης και Βασίλης και Γιώργος να μην τον έχουν καταδικάσει ποτέ δημόσια για τις μπούρδες που έλεγε για τους βελβενούς, οι ανώνυμοι κύκλοι να μας κοροϊδευουν στα Μπλόγκ και τώρα να δηλώνουν οτι θα σεβαστούν τις κινήσεις του Βελβεντού για αυτονομία; Πως γίνεται; Μόνο ο Θεός το ξέρει.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΩΤΗ.
Θα σε δούμε και σένα. Αλλά δεν θα πάρουμε.
ΕΝΑΣ ΒΕΛΒΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......μπεεεεεεεεεεεεε.......για αρνάκι λίγων ετών αρκετές μακακίες εκστομίζει...αμόρφωτος, λίγος και βαρετός....σαν τον πολιτικό του μέντορα που επιδιώκει να διαδεχτεί..

Ανώνυμος είπε...

Aytos tha ine o arhigos-ipopsifios dimarhos apo tin N.D

Ανώνυμος είπε...

Να το πάρουμε στα σοβαρά αυτό τώρα ή να αρχίσουμε την πλάκα;Καλά ρε Φώτη περίμενα να ρωτήσεις και μερικούς πριν κάνεις τέτοιο τολμηρό βήμα.Βέβαια ποτέ κανένας που έκανε δήλωση υποψηφιότητας τελικά δεν έχασε.
Μάλλον το σχέδιο για τον ''Σωτήρα'' Σόκουτη μπήκε στην τελική του εφαρμογή.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα ωραίος ο λαγός

Ανώνυμος είπε...

Πως πέθανε ο τελευταίος Καστανιώτης Υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού :

Α)Κάηκε στην πρώτη του προθέρμανση.
Β)Πήγε να δει πως δουλεύουν τα φωτοβολταικά και τον έκαψε ο ήλιος.
Γ)Εκανε για πρώτη φορά την δική του φορολογική δήλωσε και κάηκε
Δ)Τον βρήκαν παγωμένο στο Νέο Χιονοδρομικό κέντρο Σερβίων-Βελβεντού.
Ε)Από την ζήλια του γιατί του Βελβεντινού τα φωτοβολταικά είναι καλύτερα από τα δικά του.

Καλά ρε Φώτη δε σου έμαθε τίποτα τόσα χρόνια ο παλιός σου φίλος ο Κοκολιός;Μάλλον όμως σκέφτεσαι:O Κοκολιός έβαλε πρώτη φορά το 1990 και βγήκε Δήμαρχος το 2006 μετά από 16 χρόνια.Ετσι θα κάνω και γω θα βάλω τώρα για να βγω το 2026.Τότε που θα είμαι και έτοιμος πενηντάρης...

Ανώνυμος είπε...

apo to kako sto xeirotero aytos o dhmos...krima

Ανώνυμος είπε...

Ωχ Δημοσθένη σου έφαγα μία τετραετία θα με συγχωρέσεις.Το 2002 λοιπόν ο Δημοσθένης.Αρα μετά από 12 χρόνια.Αρα Φώτη σε βλέπω έτοιμο το 2022.Ας ζουμε μέχρι τότε και θα σε ψηφίσουμε και εσένα.

Ανώνυμος είπε...

vlepw aneti proelasi tou kwnstanopoulou an aytos parei to xrisma tis nd

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Σερβιώτες...σας έχει φτύσει κανείς και δεν μπορείτε να πάρετε τα πάνω σας;

Ανώνυμος είπε...

Ti eipe re o kontos??? DHMARXOS??? Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Φώτης Ζυγούρης: "διαθέτω πλέον την εμπειρία, ως υποψήφιος Δήμαρχος ζητώ την στήριξη"

ωραία.. ποιανου στήριξη; του Μιχαλολιακου; κι αν ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ αποφασίσει αλλον;

και αυτός ο πληθυντικός
"οι πολιτικές δυνάμεις οι οποίες έχουν τις ίδιες αρχές και αξίες, καθώς και την ίδια φιλοσοφία για την ανεξαρτησία της αυτοδιοίκησης απέναντι στο κεντρικό κράτος θα στηρίξουν την προσπάθειά μας"
που κολλάει; εχεις κάνει αιτηση στήριξης σε πάνω απο ένα κόμμα; μήπως και Σε ΛΑΟΣ΄; (μήπως και σε ΠΑΣΟΚ;..)...
Αμ το άλλο; να ζητάς στήριξη απο πολιτικά κόμματα που ειναι "υπερ της ανεξαφτησίας της αυτοδιοίκησης και και απέναντι στο Κεντρικό Κράτος...και ταυτόχρονα να αποδέχεσαι το δικαίωμα να μοιράζουν χρίσματα στους δήμους...Κολλάει;;;;;;
ΠΟΙΑ είναι αυτά τα κόμματα που έχουν την ίδια φιλοσοφία..δηλαδή υπέρ της αυτοδιοικησηςκαι κατά του κεντρικού κράτους; Η ΝΔ; ΤΟ ΠΑΣΟΚ;
..εκτός αν εννοεις οτι ζητάς τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ ΟΙΚΟΛΌΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ..(ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΚΕ) ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ αυτοδοιήκησης και ενάντια στο κεντρικό κράτος...
ΜΠΕΡΔΕΜΑ...συμπέρασμα ...παλιός πολιτικάντικος λόγος από έναν νέο άνρθωπο...ΚΡΊΜΑ...αν όντως πιστεύεις σε αυτοδιοίκηση χωρίς εξουσιοδοτήσεις απο Κεντρικά γραφεία απέσυρε την υποψηφιότητα απο τη ΝΔ και προσπάθησε μαζι με άλλους νέους...με όρους αυτοοργάνωσης που θα οδηγουν σε πραγματική αυτοδιοίκηση..και αν απο κει προκύψει υποψηφιότητα οκ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ , ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΤΕΤΡΕΤΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΠΑΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ , Ο ΚΟΚΟΛΙΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΑΠ΄ΕΞΩ

Ανώνυμος είπε...

Απορώ από που αντλούνε την αυτοπεποίθηση τους τέτοιοι άνθρωποι ρε γαμωτο και σοβαροτατοι άνθρωποι κάνουν πίσω. Δε ντρέπονται που από μπροστά του λένε μπράβο και από πίσω κοροϊδεύουν!

Ανώνυμος είπε...

Πρόταση στο ai-vres:

Eπειδή κάθε μέρα βλέπουμε και ένα νέο όνομα να στείλουμε όλοι μία φωτογραφία από το γάμο μας να δούμε ποιος ή ποια είναι ο,η όμορφος-η για να βγάλουμε τελικά δήμαρχο ή και δημαρχίνα(Αυτό δεν έχουμε ακούσει ακόμη για Δημαρχίνα).Το κείμενο θα είναι copy των τελευταίων κειμένων που δεν λένε και τίποτα.Πρόβλημα θα έχουν οι ανύπαντροι εκτός αν προλάβουν να παντρευτούν.Ακούς Π.Π....

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΓΕΛΙΑ

ΛΟΓΩ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΟΙ ΠΡΩΙΝΟΙ ΜΠΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 14.00 ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΟΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΙ ΜΠΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 18.00 ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΟΙ ΒΡΑΔΥΝΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.

Βρε Δημοσθένη τι φωτιές άναψες!!!!

Ανώνυμος είπε...

O LEOYDIS EFYGE TA MAGEIRAKIA EINAI EDW OMWS KAI THA KANOYN TO THAYMA TOYS
APEIROS O ROYSIS APASXOLIMENOS O PARIS ME TO YPOYRGILIKI
BASILH MHN RAVEIS KOYSTOYMI DHMARXOY THA PAEI XAMENO!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια δήλωση έκανε ο φουκαράς για να ακούγεται πως κάποις είναι Μην την πέρνετε και στα σοβαρα?Καλή η δήλωση δεν μπορούσε να πεί και λίγα για την πορεία του Δήμου απο τότε που τον ανέλαβαν οι όμοιοί του? Γιατί ο Κοκολιός τον είχε στην απέξω αφού οι σπουδαγμένοι στο ψηφοδέλτιο του ήταν ένας ?Μήπως τελικά δηλωνει παρουσία για ενδεχόμενη αντιδημαρχία αν και όποτε προκύψει

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις, για να εμφανίζονται τόσοι απίθανοι για δήμαρχοι φαίνεται πως δεν φοβίζει κανέναν η υποψηφιότητα Κωνσταντόπουλου και ο πάσα ένας πιστεύει πως θα βγεί.

Ανώνυμος είπε...

Αφού έγινε δήμαρχος ο Κοκολιός και μάλιστα δις όλοι έχουν δικαίωμα να ελπίζουν.
Τόσο χαμηλά έφτασε ο πήχης στα Σέρβια.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι τόλμη να δηλώνει ένας νεός ανθρωπος ότι θέλει να ασχοληθεί με το Δήμο. Και έιναι ανανδρία οι τόσες ανώνυμες συκοφαντίες σε βάρος του.
Πως θα γίνει η αλλαγή με καινούργια πρόσωπα;

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν μόνο δύο τρόποι για να πεις την πλήρη αλήθεια: ανώνυμα και μεταθανάτια.
Thomas Sowell

*Φώτη δεν είδα ούτε ένα θετικό σχόλιο.Και μη πεις ότι και εδώ προβοκάτορες τα γράφουν.

Ανώνυμος είπε...

Eσύ ρε τολμηρέ γλύψτον τουλάχιστον στα φανερά βάζοντας το όνομά σου.Γιατί δεν το κάνεις 7.06;Μήπως είσαι ο ίδιος;Tις συκοφαντίες που τις είδες;Aν άφηνε όλα τα σχόλια το ai-vres τότε θα έβλεπες άπλυτα.Τώρα ούτε τα λερωμένα δεν βγήκαν.

Ανώνυμος είπε...

Ο Φωτάκης είναι η αλλαγή και το καινούργιο πρόσωπο; Αυτός δεν είναι 8 χρόνια δημοτικός σύμβουλος και πρωτοπαλίκαρο στο σύστημα Κοκολιού;
Αυτός δεν ήταν αντιδήμαρχος οικονομικών; Τι καινούργιο έχει να μας πει δηλαδή; Τα καινούργια μας τα είπε το 2002 που τον βγάλαμε και το 2006 που τον ξαναβγάλαμε. Τώρα τι να μας πει;

Ανώνυμος είπε...

Που είναι ο Π.Π ρε παιδιά ;;;

Ανώνυμος είπε...

http://www.eklogomageiras2010.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

Είναι εμφανές οτι η δημόσια τοποθέτησις, του αποκαλούμενου...''Φωτοβολταικού'' ως υποψηφίου δημάρχου, γίνεται καθαρά για λόγους εντυπώσεων και μόνον.Ουδέν κομματικόν χρίσμα εδόθει απο την ΝΔ και σε κανέναν, μέχρι τη σήμερον 19/8!
Η εμφάνισις του Φωτοβολταικού ως υποψηφίου δημάρχου, ΔΕΝ πρόκειται να εχει καμμία απολύτως τύχη, γιατί στελέχη της ΝΔ δεν εχουν και ιδιαίτερη εκτίμησιν στον εμφανισθέντα Εν Λόγω...υποψήφιον, που δεν εχει το ηθικό ανάστημα του ΗΓΕΤΗ για να ηγηθεί της παρατάξεως στις επικείμενες εκλογές...
Ο ίδιος ο εμφανισθείς κοντόθεν...υποψήφιος, απλώς απολαμβάνει της δημοσιότητος για λίγες ημέρες, και η δόξα του ονοματος του, θα καταρρεύσει την επόμενη εβδομάδα, οταν ο επίσημος υποψήφιος για την ΝΔ, θα είναι ΑΛΛΟΣ και κομματικός!!!
Ηδη, για σήμερα ανεβλήθει η επίσκεψη Μιχαλιολιάκου-Λυκουρέντζου στην Κοζάνη και θα γίνει την επόμενη εβδομάδα και για οριστικοποίησιν των αποφάσεων επιλογής υποψηφίων.
Ο σημερινός...εμφανισθείς υποψήφιος, ηδη γοητεύεται απο την δημοσιότηταν που του προσφέρεται η δήλωσις-παρέμβασις του, η οποία είναι γενικόλογη και αόριστη,και επικαλούμενος το ΕΜΕΙΣ δίνει την εντύπωσιν οτι γύρω...του είναι όλοι άλλοι υποστηριχτές-ανθυποψήφιοι του!!!
Αντιθέτως, γύρω του, είναι μόνον ο εαυτός του και ο...ίσκιος του και ουδείς...άλλος!!!
Τα κρίσιμα ερωτήματα για τον εμφανισθέντα-κοντόθεν υποψήφιον είναι τα ακόλουθα:
--- Πώς θα αντιμετωπίσει την μέγιστη δαπάνη που δημιουργείτε ως υποψήφιος και την στιγμή κατά την οποία δεν είναι ο ίδιος...βιομήχανος;
--- Επικαλείτε σε κατ' ιδίαν συζητήσεις οτι η χρηματοδότησις θα γίνει απο ιδιωτική εταιρεία...
***Η απήχηση δήλωσις - υποψηφιότητα του...κοντόθεν Φωτοβολταικού είναι ασήμαντος εις τα κομματικά στελέχη της ΝΔ, που κρίνουν οτι ο εν λόγω...βιάζεται τόσο πολύ, να προταθεί υποψήφιος με χρίσμα, για να σώσει το κύρος του, που είναι...''τρωθέν '' πολιτικώς απο το παρελθόν!!!
Είναι εντυπωσιακόν οτι ορισμένοι έχουν προσάψει στον...κοντόθεν υποψηφιον τον τίτλον ''Φωτο-Βολταικόν '', ενας ειρωνικός τίτλος, που ο ιδιος τον αποδέχεται και χαροποιείται ακούγοντας τον, όπου κι αν...βρίσκεται!!!
Και αν τελικώς αυτοχρισθεί υποψήφιος, ο εν λόγω εμφανισθείς, η ήττα του είναι αναμενόμενη, γιατί δεν εχει προοπτικές νίκης, οταν γνωρίζει οτι πολιτικώς ο ίδιος ήταν ''αποτυχών'' σε όλους τους τομείς κατά το...παρελθόν!!!!
Και ιδιαίτερα στους χειρισμούς μεγάλων υποθέσεων, οπου η ανακατοσούρα των θεμάτων αυτών, ήτο η μεγίστη επιτυχία του...
Φαντασθείτε να είναι δήμαρχος και να ελέγχει την ταμειακή υπηρεσία του δήμου...
Θα γίνουν όλα...Μπάχαλο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καθαρευουσιάνα όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις.

Ανώνυμος είπε...

Φώτη βγες και λίγο έξω να πάρεις αέρα...Νομίζω ότι έχεις πείσει τους απανταχού Σερβιώτες.Είσαι ο επόμενος Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού.(Μετά ξύπνησες πιο ψηλός και πιο φωτοβολταικός)

Ανώνυμος είπε...

Βιογραφία

Γεννήθηκε στην Καστανιά Σερβίων. Δε μίλησε μέχρι την ηλικία των τεσσάρων ετών, ενώ εξέφραζε διανοητικά προβλήματα. Από την ηλικία των επτά ετών όμως, ήταν στο επίπεδο των άλλων παιδιών και άρχισε σύντομα να τα προσπερνά. Ο Κώτσιος Φωτοβολταικός και η Maria Maddalena Φωτοβολτοαική, τον έστειλαν σε χριστιανικό σχολείο με σκοπό να γίνει οικονομολογος. Το 2004, έγινε αντιδήμαρχος οικονομικών με δήμαρχο τον Κοκολιό. Το πάθος του ήταν πάντα η μελέτη της ηλεκτρικής ενέργειας και ενώ ακόμα όταν ήταν νέος σπουδαστής έγραψε και ένα ποίημα στα λατινικά σε αυτήν την συναρπαστική νέα ανακάλυψη του χρέους των Σέρβιων. Το πρώτο επιστημονικό έγγραφό του, είχε τον τίτλο "De vi attractiva ignis electrici ac phaenomenis inde pendentibus".

Φώτης ο Φωτοβολταικός ή σκέτος Volt.

Ανώνυμος είπε...

δεν ντρέπεστε ρε...τι ειναι αυτά; ο κοντόθεν και "βολταϊκός". με συνεχής αναφορές στο ύψος του...έτσι θα διεξαχθεί η αντιπαράθεση στην πορεια προς τις δημοτικές εκλογές; Ντροπή.
Δεν αρκεί η Πολιτική κριτική; οχτώ χρόνια στο δήμο ήταν;...τι έκανε;...τα άλλα απλώς δειχνουν το επίπεδο όσων τα γράφουν..

ένας Πολιτικός αντίπαλος του Κ. Ζυγουρη.

Ανώνυμος είπε...

Βρε πολιτικέ αντίπαλε του Φωτοβολταικού αφού εκείνου του αρέσει εσένα τι σε πειράζει;Mε το χάλι που έχουμε σαν τόπος τα αστεία μας πείραξαν.Φώτη ψηλά με τζαμπουκά.(Τόσο ψηλά όσο και τα φωτοβολταικά σου)

Ανώνυμος είπε...

αν βαλει ο ζυγουρης τελικα ας τον κρινει ο κοσμος,οι βελβενοι εδω μεσα τι ζορι τραβαν??!!!ας καθισουν στα κομπλεξ και στη μιζερια τους αφου ετσι και αλλιως δεν ψηφιζουν..

Ανώνυμος είπε...

Φώτη βλέπω καλά τα πήγες.Στις μέρες μας είναι δύσκολο να σπας αυγά.Ψηλά το κεφάλι και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου.Αν και στις ερχόμενες εκλογές θα είμαστε σε διαφορετικά στρατόπεδα εκείνα που πρέπει να μας χωρίζουν είναι πολύ λίγα σε σχέση με εκείνα που μας ενώνουν.Πιθανόν να συναντηθούμε κάποτε μετά τις εκλογές.
Πάντως πρέπει να ψάξεις λίγο καλύτερα τους φίλους σου από ότι τους εχθρούς σου...

Ενας σκεφτόμενος με το μπρος μέρος του κεφαλιού του

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι για τα σχόλια που κάποιοι ανίδεοι κάνουν.
Το είπα και άλλη φορά.
Λίγο σεβασμός στα πρόσωπα που θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά δεν βλάπτει.

Σερβιώτες
Λίγη ψυχραιμία και σεβασμός στα πρόσωπα θα βοηθήσει στον πολιτικό διάλογο και τα Σέρβια για τα οποία όλοι μας ενδιαφερόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Απαραδεκτοι ως συνηθως ,ρε για συνερθετε και αφηστε τους υποψηφιους να εκφρασθουν, ποια φασιστοειδη και τρισαθλια ανθρωπαρια κρινουν τοσο χυδαια και απανθρωπα τους παντες .Το AIVRES εχει ευθυνη για αυτες τις πρακτικες που δυσφημουν τα Σερβια και βρωμιζουν την πολιτικη ,ειναι σαν να ξαναγυρισαμε σε εποχη Τσιγκοιδα με σπιουνους και λασπανθρωπους.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ...ΕΚΤΩΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Φασιστοειδή και ανθρωπάρια είστε όλοι εσείς που γλείφετε πατόκορφα και νυχθημερόν- με αντάλλαγμα ποιός ξέρει- πολιτικά σαπάκια σαν το εν λόγω ψώνιο. Και σε τελική αναλυση τί να σεβαστούμε ρε; Την έλλειψη παιδείας του και το χαμερπές του χαρακτήρα του; Την κατάφωρη ανεπάρκεια του και τον προκλητικό του τυχοδιωκτισμό; Αντε λοιπόν κρυφτείται στα λαγούμια σας και αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και βρεθούν πάλι κάτι εκατοντάδες χιμπατζήδες να τον ψηφίσουν- ζείτε άλλωστε στην πολη που εκλέγει κοκολιούς για δημάρχους για να μην ξεχνιόμαστε- τότε βγείτε απο εκεί για να φάτε κανα ψίχουλο...καλημέρα σας

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ VOLT ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!!!!!!!!TA ΛΙΓΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ..........ΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ? ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ.... ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ.....(ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΥΨΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

Με υβρεις και βωμολοχιες δεν απαντας πολιτικα αλλα ευνουχιζεις την Δημοκρατια αναγωγε,ακομη και στην περιπτωση ανθρωπων που δεν συμφωνουμε με τις πρακτικες τους....δεν διαλεγουμε την ανανδρη ανωνυμη επιθεση. ΕΚΤΩΡΑΣ

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Φίλε/η ( 8:11) συμφωνώ μαζί σου για τον σεβασμό που πρέπει να δείχνουμε σε όλους τους υποψηφίους σε όλους που ασχολούνται με τα κοινά άλλωστε την προσφορά τους η όχι ο κόσμος την κρίνει και τον Φώτη ο κόσμος τον έκρινε μάλλον θετικά , 2 φορές εκλέγοντάς τον Δημοτικό Σύμβουλο στις πρώτες θέσεις του συνδυασμού του Κου Κοκολιού.
Από αυτό το σημείο όμως μέχρι να κατηγορείς ΕΣΥ άλλους που εξελέγησαν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και μάλιστα 3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ πάει πολύ. και είναι αντιφατικά μ’ αυτά που γράφεις στην αρχή του μηνύματος σου.

Ανώνυμος είπε...

Ο τέως εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης και ΜΗ πολιτευόμενος κκ Τσολακίδης, εχει αντιληφθεί οτι με υποψήφιον η δεξιά παράταξις με τον άνω κοντόθεν-φωτοβολταικόν της αναρτήσεως, η εκλογική νίκη του κκ Κωνσταντόπουλου καθίσταται σίγουρη και γίνεται απλός περίπατος!!!
Συμφώνως με σημερινές πληροφορίες εξ Αθηνών και εκ της Ρηγίλλης, απεφασίσθει όπως ο ορισμός των υποψηφίψν δημάρχων και ειδικότερα για Σέρβια-Βελβεντό να καθυστερήσει η ανακοίνωση μέχρι 10 Σεπτεβρίου, οποτε για τότε τοποθετείτε η άφιξη κλιμακίου υπο Λυκουρέντζο και Μιχαλιολιάκο για οριστικοποίηση των αποφάσεων.
Αλγεινή εντύπωσις ηδη δημιουργήθει στην ηγεσίαν της ΝΔ ο αυτοτελής ορισμός του εαυτού του, του κοντόθεν-φωτοβολταικού, ως υποψήφιος δήμαρχος και υπογράμμιζαν με νόημα οτι είναι δεν ελαβε κανένα χρίσμα απο την ΝΔ ο Εν...λόγω και απλώς είναι υποψήφιος του εαυτού του...
Ηδη, το κομματικό χρίσμα απο την ΝΔ πρόκειται να δοθεί σε άλλο στέλεχος του κόμματος απο την περιοχή Σερβίων και πρόκειται να αποτελέσει εκπληξη...
Τα ονόματα Κοντόθεν-Φωτοβολταικός,Παπαδόπουλος, Μακρυγιάννης, Κεχαγιάς κλπ κλπ, ηδη εχουν απορριφθεί απο την ηγεσία της ΝΔ...Απλά γίνεται
θόρυβος γύρω απο την ονοματολογίαν αυτήν και καιροσκοπισμός...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε/η άλλαξε πηγές στην Αθήνα και στη Ρηγίλλης γιατί ότι μας είπες μέχρι σήμερα ΤΙΠΟΤΑ δεν επαληθεύτηκε.

Ανώνυμος είπε...

Να γράψουμε και σήμερα ένα σχόλιο να μην στεναχωρηθεί ο Φώτης.Η,Ο καθαρευουσιάνος-ανα είναι της ομάδας Παπαδόπουλου-Μπουχουρά και επειδή σε όλες τις προβλέψεις έχει πέσει έξω μάλλον θα πέσει και τώρα έξω.Αρα Φώτη πρέπει να χαίρεσαι μάλλον έχει έρθει η σειρά σου.(Μη χαίρεσαι όμως πολύ δεν ήρθε ακόμη για Δήμαρχος.Το 2022 είπαμε)

Ανώνυμος είπε...

KALA PAPADOPOYLOS=MPOYXOYRAS ENA KE TO AYTO;META RE GIORGI THELIS PSIFO;

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΜΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΩΤΗ...Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ...ΑΦΟΥ Σ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ GREEK IDOL!

Ανώνυμος είπε...

Μεχρι τη Χαλκιδικη εφτασε η χαρη του νέου Δήμου Σερβίων-Βελβεντου...Ουτε τα κινητα δεν μπορουμε να κλεισουμε...



Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΠΠ να προσέχεις τις τσούχτρες γιατί αυτή είναι η εποχή τους. Οι πληροφορίες όμως λένε οτι είσαι και δεινός κολυμβητής και κάνεις και ψαροντούφεκο. Να προσέχεις την υγεία σου και σε περιμένουμε για την προεκλογική περιοδο που αναμένεται καυτή

Ανώνυμος είπε...

Μικρέ προχώρα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστω για τη συμβουλή...αλλα περισσότερες τσουχτρες εχει στην Κοζάνη...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Ax Φώτη μ αχ Φώτη μ το έλεγε ο Δημοσθένς:Ιγώ όταν θα φύγω θα βάλου στην θέση μ έναν λογιστή για να μπορέσει να βρει το χρέους. Ο Κοκολιός δεν ξεχνά.Αχ Φώτη μμμμμμμμμμ....

Ανώνυμος είπε...

Ti egine Foti ? Se pire tilefono o Samaras kai aposyrthikes? Ax den einai toso eykoli istoria o Dimos.

Ανώνυμος είπε...

FOTI ASTOUS NA LENE....MALON ZILEVOUN I FOVOUNTE

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Το Προφίλ μας