Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Συναντήσεις της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης

Εν όψει των Δημοτικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου η κίνηση μας πραγματοποιεί σειρά επαφών-συναντήσεων με φορείς-κοινωνικές ομάδες-πρόσωπα. Την Τετάρτη 18/08/10 κλιμάκιο- αντιπροσωπεία της κίνησής μας συναντήθηκε με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του ιατρικού συλλόγου. Επίσης την Πέμπτη 19/08/2010 αντίστοιχο κλιμάκιο συναντήθηκε με τον διοικητή του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

Στις δύο προαναφερθείσες συναντήσεις έγινε ενημέρωση και συζήτηση για τα σοβαρά προβλήματα παροχής Δημόσιας υγείας στο Δήμο και το Νομό μας. Οι κ.κ. Λαμπρόπουλος και Κίτσου αντίστοιχα κατέθεσαν τις προτάσεις τους τις οποίες θα λάβει υπόψη η επιτροπή υγείας-πρόνοιας της κίνησης μας προκειμένου να διαμορφώσει το πρόγραμμα της και τις προτάσεις, αφού ολοκληρώσει τον κύκλο επαφών και με άλλους φορείς- λειτουργούς αλλά και χρήστες υγείας καθώς επίσης και με πρόσωπα που έχουν γνώση και εμπειρία των ζητημάτων υγείας-πρόνοιας. 
Η Σ.Ε. της κίνησης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρευτείτε.

Ανώνυμος είπε...

kai o Antonis Rigas pou zei sto Belbendo symmetexei stin kinisi tis kozanis. Tha beltiosei fainetai ta pragmata tis kozanis gia na ypodextei to Belbendo se dyo xronia. Koynia pou sas kounage olous...ta pragmata einai poly sobara. xa xa xa xaxa

Το Προφίλ μας