Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Υποψήφιοι για τη Νέα Δημοκρατία

Σκληρή μάχη συντήρησης στη Δυτική Μακεδονία
Στην Καστοριά και τη Φλώρινα υπάρχει έντονη ανησυχία για τη διατήρηση των δύο εδρών ανά νομό, ενώ στη μονοεδρική των Γρεβενών τα πράγματα είναι καλύτερα για τον πρώην υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Χρήστο Φώλια, του οποίου η υποψηφιότητα θεωρείται δεδομένη. Στο ίδιο ψηφοδέλτιο υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να βρίσκεται η δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου.
Στην Κοζάνη δεδομένες θεωρούνται οι υποψηφιότητες του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλη Παπαδόπουλου, του πρώην ΥΜΑ-Θ Νίκου Τσιαρτσιώνη και του βουλευτή Γιώργου Κασαπίδη. Μαζί τους το ψηφοδέλτιο θεωρείται ότι θα πλαισιώσουν η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης Άννα Νανοπούλου, ο καθηγητής Φώτης Κεχαγιάς και ο γιατρός Δημήτρης Λαμπρόπουλος. Πιθανή θεωρείται η συμμετοχή και της νομαρχιακής συμβούλου από την Πτολεμαΐδα Έλσας Φωτιάδου.
Στην Καστοριά την επανεκλογή της θα διεκδικήσει η βουλευτής Βίβιαν Μπουζάλη, ενώ σίγουρες θεωρούνται οι υποψηφιότητες του πρώην βουλευτή Ανέστη Αγγελή και του Ζήση Τζηκαλάγια.
Στη Φλώρινα εκτός από το βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη στη μάχη του σταυρού αναμένεται να ριχτεί και ο Γιώργος Λιασσόπουλος. Στο νομό η ΝΔ αναζητά μία γυναίκα, για να πλαισιώσει το ψηφοδέλτιο, και φαίνεται ότι σύντομα θα πει το «ναι» η Λένα Παπαθανασίου.
Από το blog greek-elections

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ασχολεισται με τη Νεα Δημοκρατία;

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν πραγματικό κέρδος για την παράταξη και για τον Νομό, ασχέτως αν βγεί ή όχι η Ν.Δ., να είναι υποψήφιος ο Φώτης Γκούπας. Σεμνός άνθρωπος και δημιουργικός. Με σοβαρό έργο και χωρίς πολλές παράτες. Όχι σαν κάποιους που έγιναν Υπουργοί και μας ξέχασαν (και όταν λέω Υπουργοί, δεν εννοώ υφυπουργούς),ούτε σαν κάποιους άλλους που μας έπνιξαν στο ροδόσταμο. Παχιές κουβέντες και μεγάλες υποσχέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Από την περιοχή μας δεν είναι κανένας υποψήφιος;

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΟΥΠΑΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥΛΑΚΟ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο 3.42

Ανώνυμος είπε...

Από τον Κήπο του Δήμου Ελίμειας είναι ο Φώτης Γκούπας. Εξαιρετικός άνθρωπος και πολυ αξιόλογο στέλεχος της ΝΔ.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Ποιό ειναι το έργο του και η προσφορά στο νομό; Μήπως ο δρόμος Κοζάνη Λάρισα ;
Παρακαλώ να αναφερθεί μια παρέμβασή του για το νομό μας.

Ανώνυμος είπε...

Μα, δεν έχει υπηρετήσει ποτέ σε κάποια θέση στο Νομό μας ο κ. Γκούπας...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Π.Π. δώσε τον αγώνα για τον χώρο σου και άσε τους άλλους να "βγάλουν τα μάτια τους"...Εσύ πρέπει να απολογηθείς για τους πολιτευτές του άλλου χώρου;

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ μέσα γραφουμε καιρό φίλε μου Χ.Ε. Και κανουμε διαλογο, οποτε θα συνεχισουμε...Συνδημοτης ειναι, εχουμε μια...αδυναμια!Με την καλή έννοια...Και ό,τι πιστεύω θα το γραφω, για ολους...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Βγάζοντας τα κάστανα απο την φωτιά κινδυνεύεις να καείς.Αν μάλιστα δεν είσαι και ο καστανάς τότε κινδυνεύεις περισσότερο...Απλά τώρα o αγώνας είναι στο 89' και δεν δίνεις την μπάλα στον αντίπαλο και ας τη δικαιούται...Απλά οι μέρες είναι πονηρές και οι μέρες γκαστρωμένες...

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δικιο, αλλα τωρα εχουν ολα τελειωσει...Έχει..λήξει ο αγώνας!

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Δεν τόξερα Παναγιώτη οτι α αγώνας τελειώνει στο μπαίνω δεν μπαίνω στο ψηφοδέλτιο. Η προσπάθεια για μια Ελλάδα που μας αξίζει, μπορεί να αρχίσει στις 5/10. Μπορεί και όχι αν όσοι ανιδιοτελώς προσπαθούν εγκαταλείψουν. Τότε κυριαρχούν οι καρχαρίες, τα παχύδερμα κι όσοι δεν γνωρίζουν ντροπή! Είσαι νέος, χάραξε την πορεία σου και κράτα σταθερή ρότα.

Ανώνυμος είπε...

Π.Π. Δεν έχεις δίκηο για το ΓΚΟΥΠΑ. Ύπηρέτησε ως Διευθυντής στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, πριν πάει στην Ήπειρο. Σ΄αυτόν χρωστάμε το δρόμο στο Κλιούγκι, τη Γέφυρα στο Δρέπανο και μια σειρά άλλα έργα. Τελευταίο του η εκκλησία στο Μπαξί.

Ανώνυμος είπε...

1. Δεν εννοούσα αυτό. Ο προσωπικός αγώνας για τώρα τελειώνει. Με μια πικρία για όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ, τα οποία όμως δεν είναι του παρόντος. Από εκεί και πέρα, οσοι είναι και διεκδικήσουν θέσεις μετά τις 5 Οκτωβρίου, ελπίζω να κάνουν το καλύτερο.Προσωπικά δεσμεύομαι πως από εκείνη τη μέρα δεν με ενδιαφέρει ο,τιδήποτε, πλην της εργασίας μου στη δημοσιογραφία και μόνο. Καμία άλλη θέση.
2. Μιλούσα για πολιτική θέση και όχι διοικητική, ως προς τον κ. Γκούπα. Σωστή η επισήμανση για τα έργα, αλλά μιλάμε για διοικητική θέση.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Oι πράσινοι αποκρουστικοί καρεκλάδες έχουν καταστρέψει στο παρελθόν το ΠΑΣΟΚ.Καιρός είναι να καθίσουν στον πάγκο τους όπως και ο κάθε κατεργάρης.Αν πάλι αυτοί δεν το έχουν καταλάβει πιστεύω ότι ο ΓΑΠ θα τους τοποθετήσει εκεί που τους αξίζει.Είσαι νέος λοιπόν Π.Π. και πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχει και μία κομματική ιεραρχία. Βέβαια τα γλοιώδεις υποκείμενα πάντα θα καταφέρνουν να είναι κοντά στην εξουσία.Για αυτούς υπάρχει μόνο ''μαγείρεμα'' και όχι πολιτική ή ιδέες.....

Υ.Σ.Ψηλά το κεφάλι έρχονται καλύτερες μέρες

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Να εισαι καλα...Πάντως εδώ και χρόνια διαφωνώ με τη λεγόμενη λογική της λεγόμενης "κομματικής ιεραρχίας". Παραδείγματα; Βρετανία και Ισπανία, Μπλερ και Θαπατέρο...Και Ομπάμα, πιο πρόσφατα. Αν και ήταν, υποτίθεται, η σειρά της Χίλαρι...Απλά η ανανέωση, όχι μόνο με όρους ηλικιακους, αλλά και ουσίας, είναι περισσότερο απαραίτητη παρά ποτέ σημερα στην πολιτική ζωή του τόπου. Και στην αυτοδιοικηση, για παραδειγμα, όπως στα Σέρβια...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

H πολιτική ζωή του τόπου μας είναι μαραζωμένη από πολύ παλιά.Για να ανθίσουν μπουμπούκια πρέπει να υπάρχει και το κατάλληλο έδαφος και οι κατάλληλες συνθήκες οι οποίες στα Σέρβια ποτέ δεν υπήρξαν.Η γενιά του 60 καλοβολεύτηκε και κοιτούσε να κάνει εξοχικά στην θάλλασα η γενιά του 70 την κοπάνησε από την περιοχή μας και η γενιά του 80 ακόμα ψάχνεται.Πάντα βέβαια από όλες τις παραπάνω γενιές υπάρχουν και οι λαμπρές εξαιρέσεις που θα επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Χ.Ε.

Το Προφίλ μας