Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Ανακοίνωση για την εμποροπανήγυρη Σερβίων

Η ετήσια Εμποροπανήγυρη του Δήμου Σερβίων θα γίνει και φέτος στον καθορισμένο χώρο της πόλης «ΓΗΠΕΔΟ-ΠΛΑΤΑΝΙΑ» από 24 Σεπτεμβρίου μέχρι και 27 Σεπτεμβρίου 2009. Η δημοπρασία του χώρου θα γίνει:
1) Την 16η Σεπτεμβρίου 2009, ημέρα Τετάρτη και ώρες 10:00-13:00, για τους χώρους που καθορίστηκαν για Λούνα Παρκ, Θεάματα-Καφενεία.
2) Από 23 Σεπτεμβρίου 2009 έως 26 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρες 10:00-13:00 για τους υπόλοιπους χώρους.
3) Η οδός Ολυμπίου Γεωργάκη είναι χώρος έκθεσης προϊόντων.
4) ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΠΑΡΑΠΗΓΜΑΤΑ.
Πηγή: servianet.gr

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φέτος θα είναι ΕΚΛΟΓΟΠΑΝΗΓΥΡΗ. Αν έχουν και οι βουλευτές παραπήγματα έχουμε να χορτάσουμε εκτός από υποσχέσεις και σουβλάκια.....

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Oρθώς!

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω φέτος τα χρήματα να περάσουν απο το ταμείο του Δήμου και όχι μόνο από την τσέπη κάποιων αρμοδίων.....

Ανώνυμος είπε...

Mην ανησυχείς.Θα περάσουν!

Ανώνυμος είπε...

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια 5:02; Ή εκτιμάς οτι τέρμα ο τσαμπουκάς φεύγοντας οι προστάτες;

Ανώνυμος είπε...

Kαι στο παρελθόν, απο την μείζονα αντιπολίτευση, εγιναν καταγγελίες, για τα έσοδα της Πανήγυρης και που κατέληξαν; Εκτοτε, οι ερευνες δεν οδηγησαν πουθενά και ποτέ δεν καταλογίσθηκαν ευθύνες...
Προφανώς, δεν υπήρξε τίποτε ή οι ερευνες και τα πορίσματα είχαν...εγκαίρως αρχειοθετηθεί!

Κυριάκος Τσολακίδης Δημοτικός Σύμβουλος είπε...

Αγαπητέ φίλε δεν έχει αρχειοθετηθεί τίποτε.
Περιληπτικά σου αναφέρω ότι η υπόθεση ελέγχου των οικονομικών του δήμου Σερβίων από το 2004 και μετά, ανατέθηκε μετά από εντολή του Υπουργού εσωτερικών στον Κο Πωδιότη ο οποίος προ διμήνου επέστρεψε την εντολή ελέγχου, METΑ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ, ΑΝΕΚΤΕΛΕΣΤΗ (!!!), λόγω λέει μετάθεσής του στη Θες/νίκη ( Αν και για το λόγο αυτό επισκέφτηκε πολλές φορές το Δημαρχείο Σερβίων διενεργώντας έλεγχο). Μετά από αυτό το Υπουργείο εσωτερικών ζήτησε από τη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας να οριστεί νέος ελεγκτής, που απ’ ότι γνωρίζω ορίστηκε.
Με επιστολή μας προ όλους τους Βουλευτές του Νομού μας γνωστοποιήσαμε τα γεγονότα όπως ακριβώς έχουν από το 2004 και μετά.
Στην επιστολή μας αυτή ανταποκρίθηκε άμεσα ο Κος Βλατής και κατέθεσε αναφορά στη βουλή των Ελλήνων. Προέκυψε όμως η διάλυσή της λόγω εκλογών. Προφανώς θα απαντήσει ο επόμενος Υπουργός και αν χρειαστεί η επιστολή αυτή θα ξανά κατατεθεί .

Ανώνυμος είπε...

Oι υποθέσεις αυτών καταγγελιών, φαίνεται οτι εχουν...αρχειοθετηθεί.Και ενδεχομένως, να εχουν ...παραγραφεί και αδικήματα, αν στοιχειοθετούνται. Γιατί, δεν μπορεί επί τόσα χρόνια, αυτές οι καταγγελίες να βρίσκονται απο σε εντελλόμενη...έρευνα και ποτέ η ερευνα να μην ολοκληρωθεί(!)
Είναι σαφές, οτι ολες οι κατα καιρούς καταγγελίες, για τα οικονομικά του δήμου Σερβίων, ποτέ και πουθενά δεν...κατέληξαν σε επίπεδο ερευνας και ποτέ ενα...Πόρισμα δεν εξεδόθει! Απλά φαίνεται, οτι κάποιος κάνει ερευνα, για να διαπιστώσει το εύρος των καταγγελιών και απλά με αυτες τις υποθέσεις περνά απλά την ώρα του...
Και αν(!) ο επόμενος Υπουργός είναι του Πασοκ, ας ασχοληθεί εκ...βαθέων με τις καταγγελίες αυτές, αλλά απο οτι φαίνεται ηδη οι καταγγελίες αυτές εχουν Νομικώς ...πλήρως αρχειοθετηθεί!!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν αλλάξει ο Κος Περιφερειάρχης θα αλλάξουν πολλά!!! Γιατί είναι σαφές ότι αυτός μπλοκάρει την διαδικασία ελέγχου.

Ανώνυμος είπε...

Aν το εύρος των τότε καταγγελιών, είχαν εγκυρη βασιμότητα, θα υπήρχε και σαφής νομική εξέλιξη, με καταλογισμό ευθυνών και συνεπειών του νόμου!
Αλλά τίποτε απο όλα αυτά δεν συνέβει.
Αλλά, αν αιτία ηταν ο νυν Περιφερειάρχης, σε ενα μήνα, που θα εχουμε Περιφερειάρχη του Πασοκ, θα προχωρήσει η διαδικασία των καταγγελιών;
Και αν δεν προχωρήσει, τότε ποιά άλλη αιτία θα καταλογισθεί, που δεν προχωρά η υπόθεσις;
Mήπως τότε αιτία θα είναι ο...Φούφουτος!

Ανώνυμος είπε...

Πρωταγωνιστής των τότε καταγγελιών ηταν ο Κος Τσολακίδης, που πάντοτε στο επίπεδο του αντιπολιτευτικού του λόγου και πρακτικής, είναι...''καταγγελτικός''!!!
Το καταγγελτικό του στύλ είναι σήμα κατατεθέν της καθημερινότητός του και απορρέει απο την ψυχοσυνθετική του παρόρμηση, να τα βλέπει όλα τα θέματα στραβά και ανάποδα!
Και οσοι τον γνωρίζουν κατ' ιδίαν, σε όλες τις συζητήσεις του είναι...καταγγελτικός και δεν μπορεί να αποβάλει αυτήν την χαρακτηριστική αδυναμία που εκ γεννηθείς παρουσιάζει...

Ανώνυμος είπε...

Επικεφαλής της αντιπολίτευσης για της Δημοτικές εκλογές του 2010-υποψήφιος δήμαρχος, τίθεται ο Κυριάκος Τσολακίδης. Είναι ο μόνος, που γνωρίζει τα του Δήμου Σερβίων μέχρι...λεπτομερείας και είναι γνώστης όλων των θεμάτων.

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Άντε πάλι. Βάρατα να τ' αρμέξουμε που λένε και στο χωριό μου.

Ανώνυμος είπε...

Kai ti simenei ayti i sophia;

σίβυλλα είπε...

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/09/blog-post_3027.html

Ανώνυμος είπε...

H Σίβυλλα τι είναι?

Το Προφίλ μας