Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Παναγιώτης Πλιάτσιος: «Σεβαστή η επιλογή-Καλή επιτυχία στους επτά υποψηφίους»!

Με απόλυτο σεβασμό στις διαδικασίες ανάδειξης των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και σύμφωνα με την εγκύκλιο που εστάλη στις κατά τόπους Νομαρχιακές Επιτροπές, διεκδίκησα μια θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο Νομό Κοζάνης, για την εκλογική αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου. Η απόφαση της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, στην Αθήνα, για τους επτά υποψήφιους βουλευτές, είναι ασφαλώς σεβαστή (σε αντίθεση με άλλες διαδικασίες σε τοπικό επίπεδο…) και δημιουργεί ένα ψηφοδέλτιο ικανό να εξασφαλίσει στο ΠΑΣΟΚ την πρώτη θέση και στο Νομό Κοζάνης, στην επικείμενη, σημαντική για τη χώρα εκλογική αναμέτρηση.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τους φίλους και τις φίλες στην τοπική κοινωνία του Νομού Κοζάνης, οι οποίοι, στο μικρό χρονικό διάστημα των τελευταίων ημερών, εκφράστηκαν με θετικά σχόλια για την ενδεχόμενη υποψηφιότητα μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Τέλος, εύχομαι καλή επιτυχία στους επτά υποψηφίους, καλή δύναμη και καλό αγώνα!!!

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως πάντα ευγενικός ο Π.Π. Στην πολιτική όμως τα πράγματα είναι σκληρά. Στην πολιτική δεν συγκρούονται ιδέες όπως πιστεύεις Π.Π. Συγκρούονται συμφέροντα. Γιαυτό και θα ήταν έκπληξη να σε είχαν συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο.
Σου εύχομαι καλή τύχη τη συνέχεια

Ανώνυμος είπε...

Πάντως από πληροφορίες πολύ κάλα διασταυρωμένες αν και το όνομα του κ Πλιάτσιου δεν αναφέρθηκε καθόλου στο νομαρχιακό (βλέπετε η διαδιακασία που ακολουθήθηκε δημιούργησε έντονες αντιδράσεις γιατί δεν έγινε εφαρμογή της εγκυκλίου Ραγκούση βλ. άποχωρήσεις 2 ατόμων)στην Αθήνα έπαιξε και μέχρι κάποια στιγμή μαζι με τον κ. Παπαιορδανίδη ήταν μέσα στο πραγματικά ανανεομένο ψηφοδέλτιο του κινήματος.
Μετά από αντιδράσεις παλαιών υποψηφίων που έθεσαν βέτο και απείλησαν με αποχωρήσεις έμεινε για λίγο μόνο αυτό του κ. Παπαιορδανίδη. Αφού του ανθρώπου του είχαν πει ότι σίγουρα θα ήταν μέσα (μέχρι και γραφείο είχε νοικιάσει).
Εν τέλει όλα καλά για τους παλιούς άσχημα για το κόμμα. Για την περίφημη αλλαγή και ανανέωση ούτε κουβέντα.
Πάντως εσωκομματικά θα έχουμε αλλαγές και αντιδράσεις αμέσως μετά τις εκλογές. Παραέγινε το κάκό.
Καλή η ενέργειά σας κ Πλιάτσιο. Ελπίζουμε στο μέλλον να δωθούν σε νέους ανθρώπους ευκαιρίες και να σβήσει αυτή η μιζέρια των παλαιοκομματικών στελεχών μας.

Ανώνυμος είπε...

swstos o dimosiografos

Νίκος και Γιάννης είπε...

Κρίμα για τον κ. Πλιάτσιο και κρίμα για το ΠΑΣΟΚ αν υπήρξε τέτοιο παρασκήνιο. Διαπιστώνουμε δυστυχώς παλιές πρακτικές που αποθαρρύνουν νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με την πολιτική.

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη έχεις ανέβει ακόμη περισσότερο στην εκτίμησή μου!

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη μια χαρά τα μαγειρέψαν οι παλιοί. Στρωμένη δουλειά και να τη χαλάσεις;

Ανώνυμος είπε...

Τώρα, ολοι...καλα λόγια λέτε για τον ΠΠ. Πριν δυο μηνες, που εκανε ντεμπουτο εδω, να σχολιαζει, εισασταν πικρόχολοι. Οπως '' Σιγα το δημοσιογράφο'', και πολλά άλλα.
Τι άλλαξε ξαφνικά και επεσε μεγάλη συγκινηση για τον ΠΠ και σε λίγο θα κλάψουν μερικοι!!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά επειδή τον έβριζαν δύο τρία άτομα δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι συμφωνούσαν μαζί τους.

Ανώνυμος είπε...

Είναι κρίμα γιατί όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω είναι αλήθεια.
Ειδικά για το μπάχαλο που έγινε στη συνεδρίαση του νομαρχιακού θα πρέπει να πέσουν κεφάλια. Ειναι κακή η εξουσία αν δεν ξέρεις να τη διαχειριστής κ. Αλεξανδρή και λοιποί...
Είναι δυνατόν ο πρόεδρος της νομαρχιακής να κρίνει και να είναι κρινόμενος για υποψήφιος;
Έλεος δηλαδή. Πως θα κυβερνήσουμε.
Τα τραγελαφικα βέβαια δε σταματούν και δε τελειώνουν εκεί. ΔΕΝ ακολουθήθηκε η διαδικασία που προβλεπόταν ούτε στο ελάχιστο. Ακούστηκε βέβαια δια στόματος του προέδρου η φράση ¨ότι θέλω κάνω, αν δε σας αρέσει να με καταγγείλετε¨. Κρίμα γιατί εμείς μιλάμε για αλλαγή σε όλα και κάποιοι έχουν μείνει πολύ πίσω.
Ελπίζω μόνο αυτά να μη κοστίσουν στις 4/ 10/ 09, γιατί ήδη αρκετά συζητήθηκαν στα πέριξ.

Λυπήθηκα πολύ και για τον Παπαιορδανίδη. Ο καημένος είχε νοικιάσει γραφεία σε πολύ κεντρικό σημείο της Κοζάνης. Του το είχαν πει ξεκάθαρα ότι θα είναι υποψήφιος.
Αλλα η παλιά φρουρά δούλεψε. Τους πετάξαν έξω τους νέοπες και μαζί τα όνειρά μας για όλα αυτά που οραματιζετε ο πρόεδός μας.
Εκτός αν περίφημη αλλαγη εννοούν τον Πάρι.

Και αυτή η Σπόντη. Άλλο και τούτο. Ανω κάτω τους έκανε μολις έμαθε ότι είναι εκτός ψηφοδελτίου όπως και ο Κωνσταντόπουλος που από ότι έμαθα μαζί με τον Αλεξανδρή κίνησαν γη και ουρανό και απείλησαν με παραίτήσεις και αντιπερισπασμό ολόκληρης της νομαρχιακής επιτροπής.
Τόση δημοκρατία τα τοπικά στελέχη.
Καλό αγώνα μάγκες...

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ότι ο Πλιατσος κόπηκε λόγω προσωπικης ζωης;

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια ειναι...Η εγκυκλιος έλεγε πως οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ πρέπει να κοιμούνται το αργότερο μέχρι τη 1 το πρωί τις καθημερινές και τις 2 τα Σαββατοκύριακα και εγώ δεν κλείνω μάτι τέτοιες ωρες...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

να τα πεισ ολα μετα τις εκλογες.

Ανώνυμος είπε...

Καλα...ευχαριστω παντως για τα θετικα σχολια! Να ειστε καλα ρε παιδια! Εδώ θα ειμαστε ολες αυτες τις μερες να σχολιαζουμε και να ανταλλάσσουμε απόψεις για ολα!!!Πάντα με τη φιλοξενία του ai-vres!!!

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

1. Στο TOP εργάζομαι μόνο τα Σαββατοκύριακα και καμία άλλη ημέρα. Η βασική μου εργασία είναι στον "Πρωινό Λόγο". Ελπίζω αυτό να γίνει κατανοητό...
2. Μιλώντας για το TOP, γράφω επί λέξει για τις "συνθήκες εργασίσας και την ελευθερία λόγου και έκφρασης", όμοιες των οποίων δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο τοπικό ΜΜΕ. Και αυτό μετά βεβαιότητας...Ποτέ δεν θα έγραφα πως είναι καλύτερο κανάλι ή καλύτερη εφημερίδα εκείνα στα οποία εργάζομαι. Αυτό θα το κρίνετε εσείς. Και, φυσικά, οι πολίτες και όχι οι...έχοντες σχέση εργασίας ή άλλου είδους σχέσεις με τοπικά ΜΜΕ. Και ο νοών νοείτω...
3. Ό,τι και να γίνει στο μέλλον, ποτέ δεν θα ξεχάσω προσωπικά ότι ξεκίνησα από τον "Π.Λ.", από το πουθενά και συνέχισα στο TOP που μου έδωσε την ευκαιρία. Και τη δυνατότητα να "χτίσω" κάτι, όποιο αποτέλεσμα και να είχε αυτό...Και επαναλαμβάνω, παραμένω στο TOP...
--------------------------------------------
Ayta elege o PP 1/7/09 edo...
Simera, ti apo ola ayta ishyei PP;

Ανώνυμος είπε...

Τα πάντα.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Είτε το θέλουν κάποιοι καπεταναίοι είτε όχι μετά τις εκλογές θα ανοίξει το θέμα ερμηνείας και εφαρμογής της εγκυκλίου Ραγκούση.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιες καθημερινές που είμαι στο TOP είναι μόνο γιατί υπάρχει κάτι έκτακτο και σημαντικό ή, πολύ απλά, καλύπτοντας άλλους συναδελφους που απουσιαζουν για προσωπικούς λόγους. Λογικό...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Το οτι ο κ Κουκουλόπουλος, ''παραιτείται'' απο δήμαρχος, για να γινει βουλευτης, είναι το μεγαλύτερο ''λάθος'' του.Ο κόσμος τον τίμησε 20 χρόνια στο δημαρχείο Κοζάνης και αυτός πρίν λήξει η θητεία του, φεύγει για να...γίνει Βουλευτής!!!
Θα το μετανοιώσει ο Πάρις, γιατί ξέρει σαν βουλευτής δεν παίρνει μεγαλύτερη δόξα.Ο κόσμος, που πιστεψε σε αυτόν σαν πετυχημένο δήμαρχο, δεν θα εχει συνεχιστή. Φαντασθείτε και να ...μην εκλεγεί Βουλευτής ο Πάρις, ε;
Γιατί, εδω δεν είναι μόνο η πόλη της Κοζάνης, που τον εβγαζε δήμαρχο. Είναι όλος ο Νομός και τον Πάρη, πέρα απο την πόλη της Κοζάνης, ΔΕΝ το γνωρίζει κανείς!!!
Αν δεν εκλεγεί, χάνει όλη την υστεροφημία του, σαν 20 χρόνια, πετυχημένος δήμαρχος Κοζάνης...
Και ολα αυτά, για να γίνει ενας απλός...βουλευτής!!!!

Ανώνυμος είπε...

κ Πλιάτσο, θα σας ενδιέφερε σαν προοπτική, και ενδεχομένως να το συλλογισθείτε, να είσαστε του χρόνου Υποψήφιος Δήμαρχος στην Κοζάνη;
Είναι μια ώριμη ιδέα, που μπορείτε να αντιμετωπίσετε...

Ανώνυμος είπε...

O Παρις έχει 15000 σταυρούς σίγουρους από το Δήμο Κοζάνης. Και μια ψηφο να μην πάρει από τον υπόλοιπο νομό βγαίνει μόνο από το Δήμο Κοζάνης

Ο ΠΠ αν θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική, καλύτερα πρώτα να πάει σ΄αλλο κανάλι, γιατί το TOP δεν έχει καλό ιστορικό σ' αυτά (βλ. Κικής το 2006 στις Νομαρχιακές... τελευταίος), ενώ το WEST έχει(Βλ. Κασαπίδη, DURACELL και συνεχίζει, συνεχίζει, συνεχίζει...)γιατί με την Τσιούρα και τον Πιτσιάβα θα ρίχνει συνέχεια το επίπεδό του.

Ανώνυμος είπε...

1. Είμαι δημότης του Δήμου Ελίμειας και υπήρξα δημοτικός σύμβουλος το διάστημα 2002-2006. Όχι του Δήμου Κοζάνης. Μάλιστα, θα μείνω και μόνιμα στον Κρόκο, σε μερικούς μήνες και θα παραμείνω δημότης Ελίμειας. Αυτό που με ενδιαφέρει και αγωνίστηκα πολύ είναι η συνένωση Κοζάνης και Ελίμειας, που δεν έγινε λόγω των γνωστών παρεμβάσεων της Περιφέρειας.
2. Θα παραμείνω, επίσης, και στο TOP για τους λόγους που έχω τονίσει και στο παρελθόν. Δεν έχει αλλάξει τίποτε απολύτως.
3. Ασφαλώς και η τηλεόραση είναι ένας κύριος παράγοντας αναγνωρισιμότητας και συμβάλει τα μέγιστα στην προβολή κάποιου που επιθυμεί να ασχοληθεί με την πολιτική. Όμως, από εκεί και πέρα, όλοι κρίνονται από τις θέσεις και τις απόψεις τους. Τόσα χρόνια, το "παράπονό" μου είναι πως όλοι μιλάτε και μιλούν για το TOP, το WEST, to FLASH και ελάχιστοι διαβάζουν τοπικές εφημερίδες. Και εκεί υπάρχουν εξαιρετικοί συνάδελφοι, όπως και στο ραδιόφωνο! Μην τους αδικούμε! Και εκεί, προσωπικά τουλάχιστον, χρόνια ολόκληρα, κάθε μέρα, καταθέτω και τη γνώμη μου για πολλά ζητήματα. Και κρίνομαι.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ. Δεν χρειάζεται να σχολιάσω τα περί συναδελφων. Άλλωστε, τόσους μήνες, εδώ μέσα πέφει και λάσπη...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη μην πτοείσαι. Όσα δε φτάνει η αλεπού .... και να τανε η ζήλεια ψώρα...

Ανώνυμος είπε...

τι σχεση εχουν οι συναδελφοι στο τοπ με την πολιτικη πορεια του ππ; αλλο το ενα αλλο το αλλο.

Ανώνυμος είπε...

Πλιάτσο, γιατί δεν αναλαμβάνεις την δνση και να αναστήσεις το κανάλι ΣΕΡΒΙΑ TV;Ευκαιρία ναρθείς και στα Σέρβια και να σε γνωρίσει ο κόσμος.Και εσυ ειπες, οτι δεν ξερεις πολλά για τα Σέρβια.
Πες το δημαρχο Σερβίων να σε κάνει διευθυντή.
Να είσαι και στο ΤΟΠ.
Να μια πρόταση των Σερβιωτών πολιτών.
Ανέλαβε το καναλι ΣΕΡΒΙΑ ΤΒ και να εχει πρόγραμμα.Οχι μόνο κάρτες και ανακοινώσεις.
Μετά, ο δήμαρχος εχει πολλά λεφτά και μπορεί να κάνει νέα στουντιο στα Σέρβια.
Τι λες για αυτη την ιδεα Πλιάτσο?

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ... ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΕΝΩ Ο ΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι επιλέξεις να κάνεις. Να ξέρεις ότι πολύς κόσμος σε στηρίζει και ήθελε να σε δει υποψήφιο. Ήσουν σίγουρα βγαλμένος.
Ένας φίλος από Κοζάνη

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ SERVIA TV ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΓΕΝΙΚΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΛΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΗ. ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΠΟΥ ΕΓΛΑΤΕΛΕΙΨΕ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ 1993...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Το να φουσκώνεις τα μυαλά κάποιου είναι εύκολο όταν μάλιστα υπάρχει και σχετικό παράδειγμα(βλέπε Κασαπίδης).Αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι και πονηροί.Το γυαλί φουσκώνει τα μυαλά και δημιουργεί εντυπώσεις.Γιαυτό βλάχο τάιζε και κώλο φύλαγε...

Χ.Ε.

Το Προφίλ μας