Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Σήμερα στην Κοζάνη ο Γ. Παπανδρέου & οι τελικοί συνδυασμοί

Σήμερα Πέμπτη θα δοθούν στη δημοσιότητα για το σύνολο της χώρας, μετά τις 11 το πρωί, οι συνδυασμοί του ΠΑΣΟΚ. Αυτό ανακοίνωσε σε δηλώσεις του ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: "Αποτελούνται από ανθρώπους στρατευμένους στον αγώνα για μια νέα πορεία στον τόπο. Αποτελούνται από ανθρώπους δεσμευμένους να υπηρετήσουν το πολιτικό ήθος της δημοκρατικής παράταξης, με νηφαλιότητα και χωρίς κανένα ίχνος αλαζονείας".
Για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας που χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ως πιθανοί υποψήφιοι φέρονται ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νίκος Αλιβιζάτος, ο πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ Νίκος Κοτζιάς, ο Δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης και ο Δήμαρχος Τήλου Τάσος Αλιφέρης.
Ο Γιώργος Παπανδρέου σήμερα Πέμπτη 10/09/09 στις 7.30 το βράδυ θα βρίσκεται στην Κοζάνη και μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Νίκης.
Πηγή: με πληροφορίες από ΑΠΕ, ΕΡΑ

Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε χθες το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης ο υπεύθυνος οργανωτικού της ΝΕ ΠΑΣΟΚ κ. Αντωνίου ανάφερε ότι το κόμμα δεν θα προχωρήσει σε αφισοκολλήσεις, ενώ δήλωσε πως τα έσοδα και τα έξοδα του προεκλογικού αγώνα θα αναρτούνται συνεχώς στο διαδίκτυο, όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να τα πληροφορηθεί. (...) Όσον αφορά τις διαδικασίες ανάδειξης των υποψηφίων ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ κ. Ρούσης Αλεξανδρής έκανε λόγο για “άψογες διαδικασιες” προσθέτοντας πως όλα έγιναν σύμφωνα με την εγκύκλιο Ραγκούση.
Πηγή: ΧΡΟΝΟΣ

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έλεγε τίποτα η εγκύκλιος Ραγκούση για ψηφοφορία; Έλεγε ότι η Νομαρχιακή διαβιβάζει με αλφαβητική σειρά τα ονόματα και τίποτα άλλο.

Ανώνυμος είπε...

"Άψογες διαδικασίες", είπε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ...Κεντρικά ναι. Τοπικά...μην το ψάχνετε...Ολόκληρη η περιοχή ξέρει τι έγινε...

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν ήξερα ότι θα μιλήσει ο Παπανδρέου στην Πλατεία της Κοζάνης τότε θα έλεγα ότι με τόσα φορτηγά και εργάτες και υπερπαραγωγές θα δώσει συναυλία η madonna.
Αμάν δηλαδή. Προκαλούν τον κόσμο. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι αυτά εμείς τα πληρώνουμε.
Είναι γλυκιά η εξουσία και έχει χρυσά κουτάλια μάλλον.

Ανώνυμος είπε...

μεγάλη συγκέντρωση απόψε

Ανώνυμος είπε...

Το κινημα ακολουθεί όλα τας δημοκρατικάς διαδικασίας, οπως προβλεπει το καταστατικό.Γιατί εχεις αμφιβολίες? Η εγκύκλιος Ραγκούση τηρείτε κατά κόρον απο τις Νομαρχιακές, εναντι των υποψηφιοτήτων και αποφασίζεται δημοκρατικά.
Για την αποψινή ομιλία στην Κοζάνη του Προέδρου, αναμενεται να γίνει σε λαοθάλασσα, που πληροφορίες λένε, οτι η ουρά θα φτάνει ως το Νοσοκομείο...

Ανώνυμος είπε...

Το τι γίνετε αυτή τη στιγμή στην πλατεία δε λέγεται. Τι εξοπλισμός είναι αυτός ρε παιδιά.

Ούτε η μαντόνα να τραγουδαγε.

Ανώνυμος είπε...

H ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.


Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
ΒΛΑΤΗΣ
ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΩΤΙΔΗΣ
ΜΠΟΥΡΤΣΟΥ
ΣΠΟΝΤΗ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Με μια αλλαγή το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Κοζάνη. Στη θέση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου ο Πάρης Κουκουλόπουλος.
Το απόγευμα θα ανέβουν στην εξέδρα μαζί με τον Παπανδρέου.

Ανώνυμος είπε...

REPORTAZ-NEWS
Ανακοινώθηκε και επίσημα το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Κοζάνης. Υποψήφιοι θα είναι οι: Αλέκος Αθανασιάδης, Γιάννης Βλατής, Βασίλης Κωσταντόπουλος, Πάρις Κουκουλόπουλος, Λάζαρος Λωτίδης, Τάσα Μπούρτσου, και Eλισάβετ Σπόντη. Το μοναδικό νέο πρόσωπο στο ψηφοδέλτιο είναι ο κ. Κουκουλόπουλος .
ΔΗΛΩΣΗ ΠΛΙΑΤΣΟΥ
Με απόλυτο σεβασμό στις διαδικασίες ανάδειξης των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και σύμφωνα με την εγκύκλιο που εστάλη στις κατά τόπους Νομαρχιακές Επιτροπές, διεκδίκησα μια θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο Νομό Κοζάνης, για την εκλογική αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου. Η απόφαση της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, στην Αθήνα, για τους επτά υποψήφιους βουλευτές, είναι ασφαλώς σεβαστή (σε αντίθεση με άλλες διαδικασίες σε τοπικό επίπεδο…) και δημιουργεί ένα ψηφοδέλτιο ικανό να εξασφαλίσει στο ΠΑΣΟΚ την πρώτη θέση και στο Νομό Κοζάνης, στην επικείμενη, σημαντική για τη χώρα εκλογική αναμέτρηση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τους φίλους και τις φίλες στην τοπική κοινωνία του Νομού Κοζάνης, οι οποίοι, στο μικρό χρονικό διάστημα των τελευταίων ημερών, εκφράστηκαν με θετικά σχόλια για την ενδεχόμενη υποψηφιότητα μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Τέλος, εύχομαι καλή επιτυχία στους επτά υποψηφίους, καλή δύναμη και καλό αγώνα!!!
------------------------------------------
Πως κρίνεται που δεν αξιολογήθηκε kai den epilexuhke ως υποψήφιος ο Πλιάτσος;

Ανώνυμος είπε...

Βαλτε το σχολιο ρεπορταζ.ακομα?

Ανώνυμος είπε...

Re pedia pite mou sas parakalo, toso kero o Giorgakis elege oti exi sxedio adimetopisis tis krisis, esis akousate tipota stin simerini omilia? ean nai tote to paradexome eimai vlakas!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ. Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗ Ν.Δ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ. ΑΠΟΨΕ ΑΝΟΙΞΕ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ. Η ΔΕΞΙΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ. ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ, ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ΠΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Logokrisia epese sto pasokiko block?

As me pi kapios stin x8esini omilia to Giorgaki ean akouse tipota gia to periboito sxedio exodou apo tin krisi...........

Ανώνυμος είπε...

Όσοι δεν είχαν βαμβάκια στα αυτιά άκουσαν! Τα καλύτερα αύριο στη ΔΕΘ.

Ανώνυμος είπε...

Epidi den ixa vamvakia kai epidi aniko ston meseo xoro oxi san kai esas, kai tous men kai tous de pou katalamvanete ta akra, roto ey8eos as mou pi kapios ean akouse tipota gia to periboito sxedio exodou tis Elladas mas apo tin krisi.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια, είναι δυνατον σε μια "μπαλκονάτη" ομιλία να μιλήσει αναλυτικα για το...σχεδιο εξόδου από την κρίση; Ποτέ δεν γίνεται αυτό. Και σωστά. Θα δείτε και στην ομιλία Καραμανλή στην Κοζάνη. Γενικές αναφορές σε τοπικά ζητήματα που τους γράφουν ή τους λένε κάποιοι και 1-2 δεσμεύσεις. Τα υπόλοιπα είναι για το θεαθήναι και για την κεντρική πολιτική σκηνή, ανάλογα με το κλίμα και τις ειδήσεις της ημέρας.

Π.Π.

Το Προφίλ μας