Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Γ. Παπανδρέου: Την ιστορία δεν τη γράφουν μόνοι τους οι ηγέτες

Γ. Παπανδρέου: 100 μέρες, 5 βασικά νομοσχέδια για την οικονομία.

Ήρεμος, με αυτοπεποίθηση, με σιγουριά, σε χαμηλούς τόνους, χωρίς να κραυγάζει, χωρίς να πολώνει, ο Γιώργος Παπανδρέου κέρδισε τις εντυπώσεις με τη σαφήνεια του λόγου του. Είναι έτοιμος να κυβερνήσει. Είναι έτοιμος να βγάλει τη χώρα από τα αδιέξοδα με αποφασιστικότητα και κοινωνική δικαιοσύνη.

"Στις εκλογές δεν συγκρούονται δύο κόμματα και δύο αρχηγοί, αλλά δύο διαφορετικές αντιλήψεις για τη χώρα και την πολιτική. Πρέπει να αλλάξει η αντίληψη της εξουσίας". "Δεν οραματίζομαι το ανέφικτο, οραματίζομαι το αυτονόητο" υπογράμμισε.

Τα βασικά σημεία της ομιλίας του Γιώργου Παπανδρέου:
http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/43c1d85a-c46b-4422-be8c-1e672896aeb0
Free Signature Generator

Free Signature Generator

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ούτε στα όνειρά τους δεν θα μπορούσαν να πιστέψουν οι Έλληνες πέρυσι τέτοια εποχή ότι σε ένα χρόνο ο Γιώργος θα ετοιμαζόταν να γίνει πρωθυπουργός...Η μεθοδικότητα του η εργατικότητα του και οι καλοί του συνεργάτες νομίζω τον έκαναν ικανό να είναι τώρα έτοιμος να κυβερνήσει κάνοντας ανατροπές.Βέβαια καταλύτης ήταν και ο Καραμανλής που έκανε τα δυνατά αδύνατα βάζοντας συνεχώς αυτογκόλ.Νομίζω ότι ήρθε η ώρα του ΓΙΩΡΓΟΥ και του "καλού" ΠΑΣΟΚ.Το "κακό" ΠΑΣΟΚ θέλω να πιστεύω θα το στείλει ο Γιώργος σιγά-σιγά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας αρκεί να βοηθήσει και ο λαός στέλνοντας τους αποκρουστικούς πράσινους καρεκλάδες νωρίτερα στο σπίτι τους.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΤΕΣ. Η ΜΑΧΗ ΚΡΙΘΗΚΕ! ΛΟΓΟΣ ΜΕΣΤΟΣ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ! ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΝΤΛΕΙ ΔΥΝΑΜΗ.

Το Προφίλ μας