Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Προτάσεις και αυτοπροτάσεις για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Κοζάνης

Οι Προθεσμίες υποβολής υποψηφιοτήτων για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Κοζάνης, ολοκληρώθηκαν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 5 Σεπτεμβρίου. Προτάθηκαν και αυτοπροτάθηκαν οι εξής:

1) Kουκουλόπουλος 2) Ανδρεάδης 3) Μαυροματίδης 4) Καραβασίλης 5) Αλεξανδρής 6) Βακωνάκη 7) Σαββίδης 8) Ζεμπιλιάδου 9) Σουμελίδης 10) Κωνσταντόπουλος 11) Σταμάτη 12) Κοκελίδης 13) Πλιάτσιος 14) Μπούρτσου 15) Παπαιορδανίδης 16) Τυροδήμος 17) Λωτίδης 18) Κοιμτζίδου 19) Βάμβας 20) Σπόντη 21) Μίχος 22) Καλλιανίδης
Από το kozan.gr

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε να δούμε αν έχέι τη μαγκιά το νέο ΠΑΣΟΚ να ανανεώσει το ψηφοδέλτιό του με φρέσκα πρόσωπα η θα φάμε πάλι τα ίδια στη μάπα.

Πάντως πλην των Αθανασιάση, Βλαντή, Κουκουλόπουλου, Μπούρτζου όλα τα άλλα παίζονται.
Με τους παλαιόυς βέβαια να προηγούνται στη παρούσα φάση εξαιτίας της νοοτροπίας που υπάρχει εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Τι πολλά ονόματα.Πόσοι θα περιληφθούν τελικά? Κανονικα θελει να μπουν ολοι καινουργιοι.Τι παλιοι και ξεπαλιοί.Πως θα γινει ανανεωση.Με παλια ονοματα. Πω, πω..

Ανώνυμος είπε...

Εδώ σε θέλω Γιώργο να ξεκαθαρίσεις τις λίστες και τα ψηφοδέλτια. Θέλουμε νέα πρόσωπα!

Ανώνυμος είπε...

ναι, να μπουν νέα πρόσωπα ούτε Κουκουλόπουλος. ούτε Λωτίδης, ούτε κανένας παλιός. Να μπούνε νέοι, να κάνουν κανα δυο-τρία χρόνια να μάθουν να βρίσκουν το δρόμο τους στην Αθήνα, στη Βουλή και στα υπουργεία. Και μέχρι να μάθουν να κινούνται να έχουμε γίνει και πάλι αντιπολίτευση. Έτσι θα λύσουμε τα προβλήματα του νομού, με τα νέα πρόσωπα!

Ανώνυμος είπε...

είναι όλοι αυτοί μέλη του ΠΑΣΟΚ; Είναι όλοι;
Αν όχι μέλη, είναι σίγουρο ότι όλοι αυτοί είναι τουλάχιστον απλά ΠΑΣΟΚ; Δεν λέω βέβαια ότι κάποιοι είναι δεξιοί, αλλά ΠΑΣΟΚ είναι;

Pontios είπε...

Ο Κουκουλόπουλος είναι "καμένος" ... Θα πάθει 'οτι Ο Μητλιάγκας... Αϊ Σιχτιρ στους Βαρώνους και Βρυκόλακες...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ.... ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΨΗΛΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΘΗΚΗ...... ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κακώς που εμπόδισα την γιαγιά μου να αυτοπροταθεί! Και τα χρονάκια της τα έχει και τους βαστάζους από τα χρόνια τα παλιά στον μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ...βλέπετε δεν άλλαξε και τίποτε στην νοοτροπία των τοπικών στελεχών μας. Μαγειρέματα και συμφωνίες συμφερόντων. Όλα συμφωνημένα, όλα στημένα. Ποιός θα προτείνει ποιόν, ποιοί θα πάνε ως " αστέρες" των κοινωνικών ζυμώσεων. Σαν δε ντρεπόμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Με παλιά υλικά δεν κάνουμε ανακαίνιση!

Ανώνυμος είπε...

Ο νέος είναι ωραίος και ο παλιός αλλιώς...
Αϊντε Πάρη και με τον Μπούλο...όπως ο Μητλιάγκας...

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαββίδης ποιός είναι; Ο δικός μας;

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρης Σαββίδης δικηγόρος νομίζω είπανε.

Ανώνυμος είπε...

Κάποια σχόλια έχουν στόχο τον Πάρι.Αυτά σίγουρα προέρχονται από φίλια πυρά γιατί νομίζω ότι ο Πάρις θα είναι το βαρόμετρο και για όλους τους άλλους.Αν δηλαδή ξεφύγει πολύ ψηλά οι άλλοι θα είναι όλοι κοντά μεταξύ τους άρα δεν είναι κανένας σίγουρος.Αν όμως δεν ψηλώσει πολύ τότε όλοι οι παλιοί θα έχουν ελπίδες.Ο Πάρις είναι πολιτικό κεφάλαιο για το ΠΑΣΟΚ και αν δεν ήταν τόσο παρορμητικός στην εκλογή Παπανδρέου θα ήταν τώρα το μεγάλο φαβορί.Δυστυχώς για αυτόν όμως ο λαός δεν ξεχνά...Πάντως από εμπειρία και εξυπνάδα ουδείς μπορεί να έχει αντίρρηση για το πρόσωπο του Πάρι.Πάντως με την λογική ότι θα είναι υποψήφιος ο Κωσταντόπουλος από την περιοχή μας ο Παρις μετά την Πτολεμαίδα θα τα βρει "σκούρα" στην περιοχή μας.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Καλά φοβήθηκε ο Πάρις τον Κωνσταντόπουλο τώρα.
Και τι να μιλήσουμε ο ένας είναι με πολιτική σκέψη και ο δικός μας εδώ σα ¨Μαυρογυαλούρος¨.
Ξεχάσατε όλοι το άρθρο του blog πριν λίγο καιρό ¨ΞΎπνα Βασίλη¨;Ε λοιπόν ο Βασίλης ξύπνησε και σε λίγο θα μας επισκεφθεί να μας σφίξει το χέρι.
Μη τρελαθούμε τελείως και μη συγκρίνουμε προσωπικότητες...

Ανώνυμος είπε...

Αλλα λέει η θειά μου άλλα ακούνε τα αυτιά μου...

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Αν ήμουν μάγα κάπως έτσι θα έβλεπα το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας:

Kουκουλόπουλος
Αθανασιάδης
Aνδρεάδης
Βλατής
Λωτίδης
Μπούρτσιου
Κωνσταντόπουλος

Tα νεότερα αύριο....Βέβαια μηδέ να προ του τέλους κακάριζε.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς δεν πέφτεις μέσα απολυτα...Γιατί υπάρχει και ένας πιο νέος...Γιάννης Παπαιορδανιδης.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Χ.Ε ξέχασες να βάλεις και το παιδί με το λαμπερό χαμόγελο της COLGATE από τα Αλωνάκια. Αληθεύει ότι είναι το κρυφό πρόσωπο επιχείρησης οσπρίων και των επιδοτήσεων; Αν αυτά τα νέα πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ διακρίνονται για τέτοιου είδους νοοτροπία και τακτική, κλάφτα Χαράλαμπε!

Ανώνυμος είπε...

Σαν να μου φαίνεται πως άρχισε η γνωστή τακτική της λάσπης και του ανεμιστήρα...Κρίμα...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Π.Π. δεν ξέρω για τα όσπρια και έαν αυτό είναι λάσπη, ίσως και να είναι, ξέρω όμως ότι δεν φτάνει να είσαι απλά νέος και "ωραίος". Έχεις δει ποτέ γραπτό κείμενο του Παπαιορδανίδη για τα ζητήματα του νομού; Έχεις δει τίποτα να κάνει σαν νομαρχιακός σύμβουλος, να παίρνει θέσεις κλπ.; Τόπο στους νέους όταν έχουν κάτι να πουν.

Ανώνυμος είπε...

1. Εγώ μίλησα για τη λάσπη του προηγούμενου.
2. Ο Παπαϊορδανίδης είναι ο πλέον δραστήριος νομαρχιακός σύμβουλος στο συνδυασμό Ανδρεάδη.
3. Εχω γράψει και στο παρελθόν εδώ πως μόνο η Άννα Νανοπούλου, από τους πολιτευτές και επίδοξους υποψήφιους, είχαν σημαντικές και τακτικές δημόσιες παρεμβάσεις για θέματα και της περιοχής και της πολιτικής.
4. Ο Γιάννης δεν θα είναι υποψήφιος τελικά. Δυστυχώς.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ! ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΠΛΑ. Ο ΛΑΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά έκανα ένα λάθος.Δεν περίμενα να ρίξουν τόσο το γιατρό-πρώην Νομάρχη.Και δεν περίμενα να τον ρίξουν όχι οι από εκεί αλλά οι από εδώ.Τοπικά αυτό θυμίζει το Πλατανόρευμα που πάντα βάζουν δύο για να βγαίνουν και οι δύο χωρίς προσπάθεια.....

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΥΦΟ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ COLGATE ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ? ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΙΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ... ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΙΝΗ? ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ...

Ανώνυμος είπε...

Τον γιατρό δεν τον έριξε κανένας άλλος παρά μόνο ο εαυτός του, η απολίτικη συμπεριφορά του, η ναπολεόντεια νοοτροπία του και ο υπέρμετρος ναρκισσισμός του. Δεν είχε το θάρρος ούτε να αυτοπροταθεί αλλά περίμενε σαν προσωπικότητα να συζητηθεί το όνομά του. Βαρεθήκαμε πια αυτές τις δήθεν θεσμικές προσωπικότητες του ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 3:13 και άλλοι δεν αυτοπροτάθηκαν δεν σημαίνει τίποτα αυτό.Μάλιστα κατά εμένα πρέπει άλλοι να σε προτείνουν και όχι να αυτοπροταθείς. Ενα είναι σίγουρο πάντως ότι ο γιατρός θα έφερνε ψήφους και από άλλους χώρους.Και αυτό χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ στο νομό.Ολα τα άλλα τα ακούω βερεσέ...

Υ.Σ.Δεν τον γνωρίζω τον κ. Ανδρεάδη για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ; ( ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ). ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΟΤΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΒΑΡΙΔΙΑ, ΣΕ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΙΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΝ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΝ, ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΩΛΥΜΑ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΘΗΚΕ. Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΕ; ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΝΕΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ξεχνάς κάτι ότι είναι γιατρός.Οι γιατροί είναι ειδική κατηγορία ανθρώπων που παίρνουν ψήφους από το πουθενά.Και μη ξεχνάς ότι κέρδισε την νομαρχία σε εποχές δύσκολες για το ΠΑΣΟΚ σε έναν νομό που δεν είναι και τόσο πράσινος.Δεν μπορεί τελικά να μπαίνουν δύο υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιό του και να μην μπαίνει ο αρχηγός.Μην ξεχνάς ότι τελικά έχασε για λίγους πάλι ψήφους της αριστεράς.Αρα πάλι κάποιοι του χρωστούσαν...Κερδισμένοι από όλοι αυτήν την κατάσταση ξέρουμε ποιοι είναι......

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη για το "όλη" η βιασύνη κάνει τρελά λάθη

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Χ.Ε., εννοείς οτι ως γιατρός εισπράτει και ψήφους για κάθε επέμβαση; Όσο για τις δυσκολες εποχές που εκλέχθηκε, το 2002 κυβέρνηση ήταν το ΠΑΣΟΚ. Και ηγήθηκε ενός συνδυασμού συνεργασίας. Τέτοιας συνεργασίας που επι 6 αναμετρήσεις κερδίζει στο Δήμο Κοζάνης. Κέρδισε και 3 φορές τη Νομαρχία. Αυτή τη συνεργασία κατάφερε να τη σπάσει και να χαθεί η Νομαρχία. Και όχι μόνο η Νομαρχία..... Αν κοιτάξεις λίγο τα αποτελέσματα δημοτικών - νομαρχιακών εκλογών θα καταλάβεις τι εννοώ (π.χ. Αυλές στα Σέρβια κ.α.) Και είχε και το μηχανισμό της Νομαρχίας...

Ανώνυμος είπε...

To ποιος έσπασε τη συμφωνία είναι φανερό νομίζω.(Είχε εμφανισθεί και ο κ.Παυλόπουλος). Σίγουρα πάντως δεν την έσπασε αυτός που τελικά ήταν ο χαμένος.Τελος " περυσινά ξινά σταφύλια
ή αλλιώς φρέσκα κουλούρια".Εγώ είχα κάνει μία πρόβλεψη(βλέπε 12.10) για το πως φανταζόμουν εγώ το ψηφοδέλτιο και ζυγίζοντας τα πράγματα έλεγα ότι ο γιατρός θα ήταν η καλύτερη επιλογή για το ΠΑΣΟΚ.Μπορεί και να έκανα λάθος.Μπορεί να υπήρχαν και καλύτεροι.Πίστευα ότι οι Κοζανίτες υποψήφιοι θα ήθελαν να υπάρχουν 3 υποψήφιοι από την Πτολεμαίδα έτσι ώστε να μη γίνουν συμφωνίες....

Χ.Ε.

Το Προφίλ μας