Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Γόρδιος δεσμός η ΕΑΣ Κοζάνης

Διακόπηκε η συνεδρίαση του Νομαρχιακού συμβουλίου Κοζάνης χτες μετά από τρίωρη συνεδρίαση για να συζητηθεί σε νέα διευρυμένη συνεδρίαση το αίτημα της ΕΑΣ Κοζάνης και Σερβίων για συμμετοχή της Νομαρχίας στον πλειστηριασμό του κτηρίου και του οικοπέδου της Ένωσης στην οδό Τριανταφυλλίδη στην πόλη της Κοζάνης που είναι προγραμματισμένος για τις 16 Σεπτεμβρίου. Από πλευράς των νομαρχιακών συμβούλων εκφράστηκε δυσπιστία για την νομιμότητα της ενέργειας, ενώ ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ζήτησε την αναβολή για να υπάρχει και η συμμετοχή του Δήμου Κοζάνης και η επιβεβαίωση εκ μέρους του, της πρόθεσης του να συμμετέχει στον πλειστηριασμό έως το ποσό με το οποίο εκτιμήθηκε η αξία του κτηρίου και του οικοπέδου της ΕΑΣ, στο ποσό του 1 εκ 238 χιλιάδων ευρώ.
Πηγή: ΕΡΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εάν τελικά το νομαρχιακό συμβούλιο πάρει τέτοια απόφαση θα ειναι σκάνδαλο καραμπινάτο.
Ειναι δυνατόν σε περίοδο οικονομικής κρίσης να χαρίζονται στους αγροτοπατέρες του νομού εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ ;
Ειναι δυνατόν ενα κτίριο που η αξία του δεν ξεπερνά τις 500.000 € να πληρωθεί αέρα 1.280.000 € για να ικανοποιηθούν πέντε αγροτοπατέρες που ξεπούλησαν όλη την περιουσία της ένωσης ενώ οι αμοιβές τους σαν μέλη του ΔΣ τρέχουν κανονικά όπως επίσης και τα εκτός έδρας, οι μετακινήσεις κ.λ.π.
Νομαρχιακοί σύμβουλοι ΠΡΟΣΟΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα βρωμάει μπαρούτι. Να μου το θυμηθείτε οτι στην εξελιξή του θα επιχειρειθεί σπίλωση του ακόμη και σήμερα Δήμαρχου Κοζάνης, παρόλο που ήτανε ξεκάθαρος, σωστός και έντιμος απο την αρχή με το θέμα. Όμως απο Νομαρχία μεριά θα πέσει λάσπη στον ανεμιστήρα, για να αποφύγει τις δικές της ευθύνες.
Σε τελική ανάλυση, το λιγώτερο που θα "κερδηθεί" θα είναι η απαλλαγή απο ευθύνες των αγροτοπατέρων που λέει και ο προηγούμενος φίλος.

Το Προφίλ μας