Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Eπικίνδυνο έλατο για τα διερχόμενα αυτοκίνητα και τους πεζούς απέναντι από τον παιδικό σταθμό στη Ζευγαλατιά

Ζευγαλατιά, στο τρίγωνο απέναντι από τον παιδικό σταθμό.Πάνω από 3 χρόνια το έλατο είναι σ'αυτη την κατάσταση και κανείς δεν ξέρει αν είναι επικίνδυνο για τα διερχόμενα αυτοκίνητα και τους πεζούς. 
Η Δημοτική αρχή αδιαφορεί ή είναι τυφλή;
Κέιμενο και φωτογραφίες από φίλο του blog 




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον ιστορικό πλάτανο στην πλατεία οι Ριζοσπάστες ξέρανε να τον κόψουν, επικαλούμενοι την λειτουργία ενός παιδότοπου που έκλισε. Ολόκληρο το Αρχείου του Δήμου Σερβίων από τον πόλεμο και μετά ο Ελευθερίου το κατέστρεψε στέλνοντας το στην ανακύκλωση και στα μάτια των πολιτών δήλωνε ότι θα το ψηφιοποιούσε με κονδύλια της Ε.Ε. Κάϊκε και το Δημαρχείο επί θητείας του ε δε νομίζω να έχει μείνει κάτι που να θυμίζει το Δήμο Σερβίων. Εδώ να επισημάνουμε ότι προς τιμή τους οι πολίτες της Καστανιάς μόλις ενημερώθηκαν ότι ο Ελευθερίου Καταστρέφει το Ιστορικό Αρχείο ολόκληρου του Δήμου τρέξανε και το διέσωσαν και αυτή τι στιγμή βρίσκετε στο Μουσείο επάνω στο χωριό. Από τα Σέρβια φροντίσανε να σβήσουν τα πάντα και τώρα ζητάνε και ψήφο από τους πολίτες γιατί αυτοί και το παρεάκι τους τα αγαπάνε και τα νοιάζονται. Κύριε Κωνσταντόπουλε ούτε αυτό το γνωρίζατε.

Ανώνυμος είπε...

Καμμιά δικαιολογία,απαράδεκτοι όλοι τους.Η εικόνα μιλάει από μόνη της.Καμάρωσε Ελευθερίου την γειτονιά σου.

Ανώνυμος είπε...

Η προισταμενη των παιδικων σταθμων που εγινε ποροισταμενη επι ελευθεριου δεν παει εκει βνα δει το χαλι;

Ανώνυμος είπε...

28/8/23 10:47

Πώς να εμφανιστείς στον Δήμαρχο Της προσφυγιάς και των 3Α-3Κ και να του πεις ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά ?

Ανώνυμος είπε...

Μα είναι δυνατόν;Ρέ είστε καλά;Από εκεί περνάνε μανάδες με τα μωρά τους στο χέρι,που τα αφήνουν και παίρνουν από τον σταθμό.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Το Προφίλ μας