Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Μύρισε αποσύνθεση...Γιατί άραγε...

Του Κώστα Κωνσταντινίδη
Τα λόγια του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ξεκάθαρα.
"Δεν είναι αργά,50 ημέρες προσφέρονται χρονικά για να μην χτυπάμε το κεφάλι μας 5 Χρόνια"
Να θυμίσω όμως σε κάποιους ότι τα αντανακλαστικά της Δημοτικής αρχής στην πρώτη φωτογραφία ήταν τόσο γρήγορα όσο γρήγορα μπορεί να τρέξει μια χελώνα.
Αν πραγματικά μιλάμε για αντανακλαστικά η για κάτι άλλο που δεν ξέρουμε,αυτοί ξέρουν.
Στην Δεύτερη φωτογραφία όμως δεν μιλάμε για αντανακλαστικά,μιλάμε για αυτό που η Δημοτική αρχή πίεζε και ήθελε να κάνει πράξη,αλλά βρήκε το τοίχος της αντιπολίτευσης.
Επίσης όταν μετά από τόσες οικονομικές ενισχύσεις,κρατικά χρήματα,χρήματα φορολογούμενων πολιτών,κορονοενισχύσεις,μαζεμένα
χρήματα από νερά,χρήματα από την περιφέρεια,από προγράμματα κ.τ.λ
Καταφέρνεις και δημιουργείς χρέος στην ΔΕΗ 1.550.000 δεν λέγεσαι και επιτυχημένος...
Αγαπητέ...Ο κόσμος δεν ξεχνάει,μπορεί να μην μιλάει,μπορεί να μην χρησιμοποιεί το πλούσιο λεξιλόγιο σου στα γραφόμενα του,περιμένει όμως πώς και πώς να περάσουν αυτές οι 50 ημέρες,να είσαι σίγουρος.
Απ' το τάξιμο δεν έπαθε κανείς τίποτα,από το δόσιμο έπαθε γιαυτό προσοχή...
 
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος
Με την παράταξη "ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ"
Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
 


 

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Δε συστήνομαι , με ξέρετε .
Θα πω δυο λόγια για την άρρωστη προεκλογική κατάσταση στον Δήμο μας .

α ) Δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση στο Δ.Σ του Δήμου μας , και αυτό είναι πρωτόγνωρο εδώ και 60 χρόνια .
β ) Η παράταξη του κ. Κωνσταντόπουλου έχει καταρρεύσει και οι δημοτικοί του Σύμβουλοι τον έχουν εγκαταλείψει για λόγους που μόνο αυτοί ξέρουν , εκθέτοντας αυτόν και εαυτόν .
γ ) Οι ανοησίες περί Σερβιωτών και Χωριατών σχημάτισαν ένα ψευδές πρόπλασμα επί του οποίου επιτίθενται οι πονηροί εξ Αθηνών και οι αφελείς εντόπιοι . Δεν υπάρχει κανένα γραπτό ή προφορικό απόσπασμα που δείχνει τέτοια συμπεριφορά εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής μας , το επιδιώξατε -δεν το πετύχατε - σας σιχάθηκε ο τόπος , όχι μόνο οι άνθρωποι !
δ ) Η επίκληση του ήθους , της καθαρότητας και άλλων αντιρρυπαντικών δεν άγεται αφ υμών , προκύπτει απ τη δράση υμών .
ε ) Δεν είναι αργά , 50 ημέρες προσφέρονται χρονικά για να μη χτυπάμε το κεφάλι μας 5 χρόνια .
στ ) Εκτός αν η προσωπική τύφλα και ο άφατος εγωισμός υπερισχύσουν της οικοφιλίας , την οποία με μεγάλη προσπάθεια μπόλιασε αυτή η Δημοτική Αρχή σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου μας .
ζ ) φτάσατε βρε στην τελείως απεχθή και λούμπεν συμπεριφορά , ώστε να υπόσχεστε αναπηρικές συντάξεις σε ταλαιπωρημένες ψυχές ; Πόση καφρίλα σας ξέφυγε , βγέστε να την μαζέψετε μαζί με το τομάρι σας ,
η ) οι κραυγές " πάμε γερά " , " δώσε μας τα κλειδιά " , σφραγίζουν κάθε μέρα , ώρα και λεπτό την αφελή και επικίνδυνη προσέγγιση σας για την επόμενη μέρα του Δήμου μας .
Δε θα το επιτρέψουμε , η δημοκρατική παράδοση του Δήμου Σερβίων δεν σας αφορά !

Με την αλήθεια , το δίκαιο και τον Χρήστο !
_______________________________________________________________________________

Νίκος Μπουκουβάλας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Γέφυρα στο Μέλλον
21/8/23 11:36

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει ποιος θα εκλεγεί Δήμαρχος στα Σέρβια αλλά είσαι ότι ποιο ... υπάρχει πρέπει να σε μαζέψει ο Χρήστος γιατί βλέπω ότι σε ενδιαφέρει μόνο το τομάρι σου και όχι ο τόπος και αυτές της πονηριες περί χωριάτες και Σερβιωτες να τής αφήσεις κατά μέρος πονηρουλη Ε πονηρουλη.
21/8/23 16:01

Ανώνυμος είπε...

Ανεξαρτητοποιήθηκαν οι σύμβουλοι του Κωνσταντόπουλου και δεν το ξερουμε; Τι γράφετε; Αγνοειτε ακόμα και τις διαδικασίες; Πώς δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση; Όχι μόνο υπάρχει αλλά είναι άξια συγχαρητηρίων διότι κάνει άψογα την δουλειά της για την οποία εκλέχτηκε! Κάθε διοίκηση πρέπει να ζητά αντιπολίτευση και κριτική γιατί έτσι διοικεί ορθά. Όχι να αποκρύπτει στοιχεία η να ζητά τον λόγο από την αντιπολίτευση γιατί κάνει αντιπολίτευση!
Και ωραία φρασεολογία! “Προσωπική τυφλα”, αφατος εγωισμός”, “πονηροί εξ Αθηνών(!)”, “αφελείς εντόπιοι”!! Ωραίους χαρακτηρισμούς δίνετε σε όσους έχουν άλλη άποψη από εσάς!
Και στο τέλος λέτε δεν θα το επιτρέψουμε!!!!!δηλαδή τι θα κάνετε θα ακυρωσετε τις εκλογές; Θα κάνετε πραξικόπημα; Ντροπή σας!Και σε εσένα και στον Ελευθερίου!
21/8/23 16:34

Ανώνυμος είπε...

Α α α α!! Θα σας μαλώσω. 49 ημέρες, με τη σημερινή, για τις εκλογές, δεν τα υπολογίσατε σωστά. Και αφήστε, σας παρακαλώ, τις "δύσκολες" λέξεις, που προσπαθείτε να χρησιμοποιείτε,προκειμένου να αποδείξετε το ποσό "μεγάλος επιστήμονας" είστε. Τελείτε υπό σύγχυση. Το κτίριο καταρρέει, βγείτε από μέσα όσο είναι καιρός.
21/8/23 19:42

Ανώνυμος είπε...

Είναι γάτα είναι γάτα Ο κοντός χωρίς γραβάτα!!!!!!
21/8/23 20:05

Ανώνυμος είπε...

Δείχνει πόσο τους πονάει και ο Κωνσταντόπουλος και ο Τσιφτσιάν.
21/8/23 20:23

Ανώνυμος είπε...

Το παιχνίδι "καλός δήμαρχος κακός πρόεδρος" το είδαμε και στις συναντήσεις στα χωριά σαν "καλός δήμαρχος κακός αντιδήμαρχος". Τα βλέπουμε και στην κυβέρνηση "καλός Μητσοτάκης κακοί υπουργοί, γραμματείς". Όλο το θέμα να βγαίνει απυροβλητος ο αρχηγος
21/8/23 20:54

Ανώνυμος είπε...

Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να σιωπάς, παρά να μιλάς, ειδικά τότε όταν προδίδεις τον εαυτό σου και τον εκθέτεις, δείχνοντας σε όλους, ποιοι σε πονάνε περισσότερο. Ξέχασε ότι έχουν άλλη ανθυποψήφια και ασχολείται με τον Κωνσταντόπουλο και τον Τσιφτσιάν. Ηττοπαθής ανάρτηση, γεμάτη ενοχές που μιλάει απαξιωτικά για συμπολίτες και ψηφοφόρους και όλους αυτούς που δεν τους είναι αρεστοί. Απαράδεκτα πράγματα. Μιλάει και για αφέλεια! Όταν θες να απαντήσεις σε ένα άρθρο και μένεις σε ένα σημείο (Σερβιώτης δήμαρχος και όχι χωριάτης - έχει βουίξει όλος ο τόπος) και προσπερνάς όλα τα άλλα επιχειρήματα (δηλαδή ότι η αποπληρωμή χρεών έγινε από την τρόϊκα), είναι σαν να παραδέχεσαι ότι έχει δίκιο. Αυτό με το οποίο διαφωνείς θα σχολιάσεις, βέβαια. Αυτό με το οποίο συμφωνείς ή που δεν μπορείς να αντικρούσεις με αντεπιχειρήματα το κάνεις γαργάρα. Τελικά διαγράψατε τα χρέη του δήμου; Γιατί κυρίως αυτό σας έγραψε. Κάηκε αυτό το επιχείρημα. Κι επειδή σας το έκαψε, τώρα θα τον πολεμήσετε. Φυσικά με χαρακτηρισμούς και όχι με αντεπιχειρήματα. Μπορείτε αλλιώς; Διότι αυτό απαιτεί ένας έντιμος προεκλογικός αγώνας. Αντιπολίτευση ψάχνετε; Με την μειοψηφούσα συμπολίτευση όλα καλά; Εμείς περιμένουμε ακόμα απάντηση σε αυτό εδώ:
https://ai-vres.blogspot.com/2023/08/blog-post_922.html
21/8/23 21:11

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Φίλε Κυριακή κοντή γιορτή.... Χρήστος ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥ λυπάμαι θα σε στεναχωρεσω..., καληνύχτα

Ανώνυμος είπε...

Ρε ; πάλι τα ίδια ,ναι ήρθαν χρήματα, ναι φαγώθηκαν αλλά έγιναν έργα, ότι και να κάνετε Δήμαρχος θα ΄ναι από τα Σέρβια και για τα Σέρβια, είτε σας αρέσει είτε όχι. και να σας πω και κάτι ρε χωριαταραίοι ; Αν δεν είχατε ενωθεί με τα Σέρβια ακόμα σε χωματόδρομους με λάσπες θα περπατούσατε.
-Δήμαρχος Σερβιώτης και θα κάνουμε ότι θέλουμε για να αλλάξει η πόλη μας γιατί το αξίζει,αν δεν σας αρέσει ούστ χωρ....ραίοι έ χωρ....ρίοι!!!!
-Δήμαρχος και πάλι Σερβιώτης ,ξανά! Ζήτω, Ζήτω ,Ζήτω!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εμείς οι χωριάτες θα μιλήσουμε τον ΟΚΤΏΒΡΙΟ κ Μπουκουβάλα γιατί δεν ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το **λούμπεν συμπεριφορά...;
Χαλαρά μεγάλε χαλαρά...

Ανώνυμος είπε...

α. Η αξιωματική αντιπολίτευση στο δήμο Σερβίων-και σε κάθε δήμο-υφίσταται μέχρι 31.12.2023. Αυτό που είναι πρωτόγνωρο είναι η αξιωματική αντιπολίτευση να έχει την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των συμβούλων στο Δημοτικό Συμβούλιο! Αν αγνοεί ο κ. Μπουκουβάλας τι σημαίνει Δημοτικό Συμβούλιο και τι Δημοτική Αρχή ας κάτσει να διαβάσει. *

β. Κανένας δεν έχει εγκαταλεύψει τον κ. Κωνσταντόπουλο καθώς η παράταξη του ΔΕΝ είναι προσωποπαγής. Αυτό φυσικά αδυνατεί να το αντιληφθεί κάποιος που δεν έχει μετάσχει σε ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ σχήματα ποτές την ζωή του. Σύμβουλοι του δημοτικού συμβουλίου θα κατέλθουν στις ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ εκλογές με όποιο σχήμα επιθυμούν, ελεύθεροι είναι, κανείς δεν είναι δέσμιος κάποιου. Για να το αντιληφθεί κάποιος αυτό θα πρέπει να έχει διαδραματίσει πολιτικό ή κοινωνικό ρόλο μέσω συμμετοχικών διαδικασιών γεγονός άγνωστο στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου (που αποκάλεσε δημόσια τον ευατό του «το καλύτερο δεκάρι που έχει βγάλει η περιοχή»…). Φανταζόμαστε ότι οι “μομφές” αφορούν και νυν δημοτικούς συμβούλους που δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν στις εκλογές με την παράταξη του Ελευθερίου- η οποία έχει πάψει να είναι συμμετοχική από το δεύτερο μήνα της θητείας της νυν δημοτικής αρχής. Οι νυν πρόεδροι Κοινοτήτων που εκλέχθηκαν το 2019 ήταν με ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ που καμία σχέση δεν είχαν με τους συνδυασμούς των υποψηφίων δημάρχων. Αν δεν τα ξέρει ο κ. Μπουκουβάλας ας κάτσει να διαβάσει.

γ. Οι “πονηροί εξ Αθηνών και οι αφελείς εντόπιοι” όπως τους αποκαλείτε τα έχουν ακούσει με τα αυτάκια τους. Άλλωστε ο διχαστικός και υπεροπτικός σας λόγος αποδεικνύει το ήθος σας.

δ. Επειδή το ήθος προκύπτει από δράση, η ανακοίνωση γνωστού συνδικαλιστικού επαγγελματικού φορέα για ρατσιστικές και σεξιστικές δηλώσεις κορυφαίων θεσμικών οργάνων της νυν δημοτικής αρχής του δήμου Σερβίων τα λέει όλα. Το ίδιο και ανακοινώσεις συνδικαλιστικών φορέων εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση. Φυσικά για να αντιληφθεί κάποιος την βαρύτητα αυτών θα πρέπει να έχει συμμετάσχει έστω μια φορά σε συνδικαλιστικό φορέα ή έστω να έχει επίγνωση της ιστορίας, της θεσμικής βαρύτητας, της αναγκαιότητας του συνδικαλισμού.

ε. Συμφωνούμε. Για αυτό θα παραδοθεί η δημοτική αρχή σε πρόσωπα ήθους, ταπεινότητας, ενωτικά και ανιδιοτελή.

στ. Κούφια λόγια, κενολογίες, γενικότητες που όποιος ζει στις κοινότητες του δήμου μας απλά κοιτάζει την ερήμωση, την προσπάθεια δημιουργίας χυταμ από την πίσω πόρτα, την άγνοια περί φ/β στην Μεσσιανή και γελάει πικρά.

ζ. Οι κραυγές και οι χαρακτηρισμοί υποψηφίων των αντίπαλων από εσάς παρατάξεων σαν “περισσεύματα”, “υπολείμματα”, “ούτε νεκροί δεν τους ψηφίζουν” αποδεικνύει γιατί είτε το επιστρέψετε ή όχι (με ποιον τρόπο αλήθεια;) η δημοτική αρχή θα αναγκαστεί να αφήσει στην άκρη το καλάμι και να επιστρέψει ο τόπος μας στις δημοκρατικές διαδικασίες, τον διάλογο, την ενότητα με δήμαρχο την κυρία Σπυρίδου.

* Αυτό που είναι πρωτόγνωρο όχι τα τελευταία 60 χρόνια αλλά από καταβολής Δήμων είναι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου να έχει λάβει την στήριξη λιγότερου του 1/4 των μελών του δημοτικού συμβουλίου (6 ψήφοι στους 27) και να μην έχει την ευθιξία, το ΦΙΛΟΤΙΜΟ, να παραιτηθεί λόγω ελλείψεως εμπιστοσύνης από το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Εν κατακλείδι: Κενολογίες, πομφόλυγες, αμετροέπεια, φληναφήματα (αυτά για να μην νομίζει κάποιος ότι μπορεί να γράφει μόνο αυτός “δύσκολες” λέξεις …)

Ανώνυμος είπε...

Ερωτήσεις προς τον Μπουκουβάλα
Εάν έχω γεννηθεί και ζήσει 15 χρονια άλλου αλλά τα τελευταία 15 χρόνια ζω στα Σέρβια επιτρέπεται να με ενδιαφέρει η περιοχή;
Εάν αγαπάω τον Βαθύλακκο, η τα Λεύκαρα, η τον πολυραχο η το τριγωνικό αλλά όχι τα Σέρβια επιτρέπεται να με ενδιαφέρει η περιοχή;
Εάν ψηφίζω Σπυρίδου η Γεωργακόπουλο είμαι εγωιστής η αφελής η πονηρός;
Εάν κερδίσει η Σπυρίδου τις εκλογές το τα κάνετε να μην το επιτρέψετε;

Από τη στιγμή που αυτά τα λέει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και νο2 στον δήμο πίσω από τον δήμαρχο ο οποίος δεν βλέπω να δώσει αγώνες σημαίνει ότι τον εκφράζουν και αυτόν
Από μένα λοιπόν είναι ΟΧΙ Μέχρι εδώ και πολύ σας ειναι

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ κ Μπουκουβάλα με το δίκαιο κ την αλήθεια μόνο.
Γιατί στον Χρήστο κάποιοι στείλανε επιστολές προτοκολιμενες όχι για τον ίδιο, για το δημοτικό συμβούλιο και μείναν στα συρτάρια τού Χρήστου,το γνωρίζεις πολύ καλά το θέμα.

Ανώνυμος είπε...

οι κραυγές " πάμε γερά " , " δώσε μας τα κλειδιά "
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ; ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΓΕΦΥΡΑ;
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΓΕΦΥΡΑ ΑΝΟΙΞΕ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ! ΟΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΕΑ ΘΗΤΕΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

έχω βρει ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ δώρο για τους Χρήστους μας (Ελευθερίου, Ποντίκη) και το Νίκο τον άρχοντα (Μπουκουβάλα):
ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ
ίσως κάποτε καταλάβουν αν και πια είναι αργά!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Προς 00:09. Το ότι τίθεται θέμα για Σερβιώτες και χωριάτες είναι αστείο. Αν τα χωριά δεν είχαν ενωθεί με τα Σέρβια όπως είπατε και τα χωριά τάχα θα ήταν ακόμα με λάσπες, ας αναρωτηθείτε λίγο πως θα ήταν τα Σέρβια. Δεδομένου ότι η αγορά των Σερβιών κινείται από τους «χωριαταραίους» καθώς και ότι πολλοί «χωριαταραίοι» από τα γύρω χωριά του δήμου έχουν τις επιχειρήσεις τους στα Σέρβια, καλό θα ήταν να αναλογιστείτε τον σημαντικό ρόλο των χωριών.

Και κάτι ακόμη, ο κ. Μπουκουβάλας για ακόμη μια φορά έγινε καυστικός και προκλητικός, κάτι που έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν από όσο γνωρίζω, καθώς μετά ζητούσε δημόσια συγνώμη. Καλό θα ήταν να περιοριστούν αυτά και να προσέχει ο καθένας τα λόγια του, πλησιάζουν και εκλογές!

Ανώνυμος είπε...

Η κ. Σπυρίδου πολιτεύεται με αρχές και αξιοπρέπεια και ψυχραιμία και μπράβο της. Κάποιοι άλλοι συνεργάτες τηςομως έχουν μικρότερη ανοχή στην συκοφαντία.
Ο κ. Μπουκουβάλας μιλάει για εκβιασμούς. Φυσικά ψεύδεται. Άλλωστε για να εκβιάσεις πρέπει να έχεις την εξουσία για αυτό, και αυτή την στιγμή άλλος διαθέτει εξουσία, ειδικά για απευθείας αναθέσεις, ασφαλτοστρώσεις, αποκατάσταση βλαβών ύδρευσης, πληρωμή οφειλών κλπ.
Οπότε καλό είναι να υπάρχει αυτοσυγκράτηση στις δηλώσεις και τα γραπτά που μενουν διότι η συκοφαντία είναι ποινικό αδίκημα. Και καλό είναι να μαζευτούν και κάποιες κυρίες, είτε αμισθες είτε κάποιες που νομίζουν ότι έχουν αποκλειστικότητα στην προεδρία.
Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό όσων έχουν αντίθετη άποψη από τον Μπουκουβάλα και τον Ελευθερίου σαν εγωιστές και ηλίθιους θα πω απλά ότι ο χαρακτήρας φαίνεται όταν αποκτήσει κάποιος ελάχιστη εξουσία. Εσάς σας είδαμε. 47 και σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

00:38 κάτι απόψεις σαν τις δικές σου υπάρχουν γι'αυτό πάει κράτος γενικά όχι μόνο ο τόπος πίσω... άκου χωριά και Σέρβια ...πρώτη φορά ακούγεται σε εκλογές αυτό το σύνθημα λες και είμαστε στο 1920.... κατάντια.. λυπάμαι πολύ

Ανώνυμος είπε...

Τί γίνεται εκεί στην πλατεία ρέ παιδιά;Άρχισαν τα όργανα;

Ανώνυμος είπε...

Ποια όργανα; Χάσαμε κάτι;

Ευαγγελος Αγορου είπε...

ΠΕΡΙ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΛΟΓΟΣ. θαλεγα οτι πιο πολυ απευθυνομαι σε σενα ΑΙΒΡΕΣ..θα μου πεις τι να πρωτοπρολαβετε να κανετε κι εσεις..δεν τα λεω προς ψογο σ εσας η σε καποιον συμπολιτη..ζουμε τα χρονια του διαδικτυου, μιας καποιας αμεσοτητας και ελευθεριας στην εκφραση.Σαν εισαγωγη θα αναφερω οτι πριν λιγα χρονια, το ΚΚΕ ειχε ημεριδα στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ για την ανεργια..που τοτε ειχε φτασει στο κοκκινο και στο Νομο και στην Περιοχη μας πιο εντονα.Ημασταν δεν ημασταν καμια 20 αρια νοματαιοι,Μελη του κομματος ενας εκπροσωπος του Δημου κι εγω που ουτε ανεργος ημουν ουτε ΚΚΕ..ανεργος/η ΟΥΔΕΙΣ/ΜΙΑ.Ας αναλυσει καποιος το φαινομενο καλοπροαιρετα- ειλικρινα και να το βαλει διπλα στον ωρυμαγδο σχολιων-αποψεων-ανοητων χαρακτηρισμων-λιβελλων κτλ που φιλοξενεις για οτι αφορα τις εκλογες στο ΔΗΜΟ.Ναι σκληρη κριτικη και αντιπαραθεση απεναντι στην οποια Αρχη και εξουσια η αντιπολιτευση.Αλλα με νηφαλιο τεκμηριωμενο τροπο με επιχειρηματα και προτασεις.Σιγουρα δε θα καταργησουμε την ανωνυμια αλλα αυτην ειναι σωστη και πρεπουσα να πλειοψηφει και πλειοδοτει σε αλλη φαση.. θαταν πρεπον να περιοριστει λιγο,ναχουμε επωνυμες αποψεις πιο πολλες.Τωρα προεκλογικα ας επικρατησουν τα προγραμματα κι σχεδια..η κριτικη-κατηγοριες-καταγγελιες.. με αποδειξεις..των υποψηφιων Δημαρχων και συμβουλων.Να σταματησουν καποιοι να λοιδωρουν και υποτιμουν την Αξιοτιμη κυρια Σπυριδου και τους υποψηφιους της.. τιμη μας που μια Γυναικα ηγειται..δεν τιμουν κανενα οι αθλιες ιαχες και αλλοι να μιλουν για τον Δημαρχο Ελευθεριου με τοσο αστοιχειωτο..ανιστορητο..ανθρωποφαγικο τροπο.Αναλογιστηκε κανεις μας πως αισθανονται ως Ανθρωποι που αυριο θα ηγουνται..πλην εκπληξης..στην κοινη προσπαθεια για το καλο του τοπου και των Ανθρωπων του ???Καλμα λοιπον..ας λειψουν οι κραυγες..τουλαχιστον να περιοριστουν..οποιον/α επιλεξει ο κοσμος να ευχηθουμε ειλικρινα καλη Δυναμη κι Αγωνα για ενα καλυτερο μελλον του Τοπου.Τα πραγματα ειναι δυσκολα κι εμεις οι απ εξω απ το χορο να βλεπουμε το Δημαρχειο ως θεσμο διαπαλης και ελπιδας για ν ανεβουμε λιγο ψηλοτερα και οχι ως ατομικη διεξοδο και λαφυρο.Προσωπικα στηριζω τον Γειτονα Χρηστο..η προσπαθεια του θαναι ανιστορητη επιλογη να διακοπη..ετσι κρινω.τελικος κριτης η σεβαστη ετυμηγορια της οποιας πλειοψηφιας επιλεξει ο κυριαρχος Λαος.

Ανώνυμος είπε...

κ. Αγόρου καλημέρα σας
δεν γνωριζόμαστε
δικαίωμά σας να στηρίζετε τον σημερινό δήμαρχο
μην βάζετε όμως σε ένα καλάθι τους πάντες διότι αυτό αποενοχοποιεί τους θύτες. Δεν φταίει το θύμα όταν αμύνεται. Δεν καταδικάζεται η βία από όπου και εάν προέρχεται γιατί υπάρχει και η αυτοάμυνα
η συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων στα τοπικά σάιτς είναι κριτική σε πολιτικό επίπεδο για την θητεία Ελευθερίου και η συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων των υποστηρικτών του είναι χλευαστικά, προσβλητικά, ειρωνικά χαζοκείμενα για την κ. Σπυρίδου και τους υποψηφίους μαζί της.
Φυσικά ξεπερνάτε (σκόπιμα;) το γεγονός ότι είναι τελείως διαφορετικού βάρους μια τοποθέτηση ενός δημότη και ενός προέδρου δημοτικού συμβουλίου ο οποίος λοιδορεί κυριολεκτικά όσους έχουν άποψη διαφορετική από της παράταξής του!
Επίσης με ξεπερνά το γεγονός ότι ενώ κατακρίνεται το παρακμιακό επίπεδο σχολίων και μεθόδων κάνετε τα στραβά μάτια στις ΙΔΙΕΣ ακριβώς μεθόδους που εφάρμοσε ΣΥΝΕΙΔΗΤΆ η δημοτική αρχή (πχ μηνύσεις στην κ. Σπυρίδου, προσβλητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί προς τον κ. Κωνσταντόπουλο και Γεωργακόπουλο. Και μάλιστα θεσμικά, από θέση εξουσίας. Απορώ πως ξεπερνάτε επίσημη καταγγελία για ρατσιστική και σεξιστική συμπεριφορά του δημάρχου και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου (ΘΕΣΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ όχι στο καφενείο) από πολύ σοβαρό όργανο, την ΕΣΗΕΜ-Θ! Μιλάμε για πανελλήνιο διασυρμό του τόπου μας!
Να ξεχάσουμε την συνεδρίαση για τον ΧΥΤΑΜ; Τις ύβρεις, την διαπόμπευση μη παρόντων πολιτών; Δημοσιογράφων;
Να ξεχάσουμε τις ανεκδιήγητες ατάκες 3Α, 3Κ, "Ρεχάγκελ ο Μουσουρούλης", ¨θα παραδώσω τα κλειδιά", "οι θεωρίες της κλιματικής αλλαγής είναι σαχλαμαρες" τα «εγώ δεν πείστηκα» , «θα παραδώσω τα κλειδιά του δημαρχείου» για την ακόμα κλειστή γέφυρα; ΑΥΤΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΧΡΗΣΤΑΡΑ" ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ!!!!
Επίσης δεν ξέρω για πότε μιλάτε και ποια εκδήλωση ανέργων. Εγώ ξέρω ότι για ένα κορυφαίο θέμα που προέκυψε από ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ (όπως άλλωστε την κατήγγειλε με την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του ο κ. Ζάκης), για το θέμα ΧΥΤΑΜ, ελάχιστοι ασχολήθηκαν στην πράξη. Αλλά ξέρω ότι πολλοί δημότες, επιστήμονες, κάτοικοι και ενεργοί πολίτες υπέστησαν «εκφοβισμό» για να μην τοποθετηθούν δημόσια κατά του ΧΥΤΑΜ. Μήπως θυμάστε το όνομα Παπαγεωργίου;
Επίσης δεν μπορώ να αντιληφθώ για ποιο «έργο» μιλάτε. Ειλικρινά δεν βλέπω τι έχει αλλάξει στην περιοχή μας εκτός από την μείωση πληθυσμού, την ανεργία, την παντελή έλλειψη συνεργασίας με τους όρων δήμους. Το μόνο έργο που βλέπω είναι μια διχόνοια και τοξικότητα που καλλιεργείται (νομίζω σκόπιμα) από την μεριά του κ. Ελευθερίου. Τόση πόλωση σε εκλογές ε΄γω δεν έχω ζήσει άλλη φορά!
Για όλα τα παραπάνω και για να επιστρέψει ο τόπος μας στο ΗΘΟΣ, ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΤΗ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, για να σταματήσει η προσπάθεια ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ από την νυν δημοτική αρχή
Εύχομαι καλή επιτυχία στην κ. Σπυρίδου και τους υποψηφίους του συνδυασμού της
Εμείς οι εγωιστές, αφελείς, ηλίθιοι όπως μας χαρακτήρισε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου (....), τα τουρκάκια όπως έχουν αποκαλέσει μέλη της παράταξης του Ελευθερίου (δεν σηκώνω αμφισβήτηση καθώς τα άκουσα ο ίδιος) θα την στηρίξουμε με ψηλά το κεφάλι.
Κάποια που ψήφισε την «συλλογική γέφυρα στο μέλλον» η οποία ούτε συλλογική είναι ούτε γέφυρα ούτε καλό μέλλον για τον τόπο μας βλέπει με αυτούς στην καρέκλα

Ανώνυμος είπε...

Η εξίσωση των προσβολών που δέχονται πολίτες από θεσμικά πρόσωπα με την πολιτική κριτική πραγματικά με ξεπερνά!
"Αναλογιστηκε κανεις μας πως αισθανονται ως Ανθρωποι που αυριο θα ηγουνται" γράφει ο κ. Ευάγγελος Αηορου
Αναλογίστηκε πως αισθάνθηκαν οι άνθρωποι που άκουσαν τα ονόματά τους να διασύρονται στο δημοτικό συμβούλιο από ΘΕΣΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ; Να θυμίσω το ρεζίλι με το μέτρημα likes στις αναρτήσεις των αντιχυταμ; Πώς χαρακτηρίστηκε διευθυντής σχολείου; Ένας μουσικός και φωτογράφος; Κάποιοι άλλοι πολίτες; Καθιερωμένος επιστήμονας; Πριν λίγες ημέρες ο ΦΗΜΑΡΧΟΣ αποκάλεσε δημόσια έναν ΠΡΟΕΔΡΟ "ψευταρα" και ενώ αποδείχτηκε ότι ο πρόεδρος έχει δίκιο τι έγινε; Ακούσατε μια συγνώμη; Αναρωτηθηκατε αυτός ο πρόεδρος πως αισθάνθηκε;
Και αυτά από ανθρώπου που ξόδεψαν 11.000 για νομική υποστήριξη ΤΟΥ ΔΗΜΆΡΧΟΥ , από την τσέπη κάθε δημότη, χωρίς να μας πει κανείς για ποιον λόγο ενώ υπάρχει και νομική σύμβουλος στον δήμο όπως πολύ σωστά κάνει και μας ενημερώνει ο κ. Κωνσταντόπουλος!
Εάν δεν υπήρχε αντιπολίτευση ακόμη μια εταιρεία θα έπαιρνε τσάμπα υλικά λατομείου από το Τρανόβαλτο. Δεν θα είχε πάρει χαμπάρι ο Ελευθερίου τα φωτοβολταϊκά στην μεσιανη. Θα είχαμε χωματερή αμιάντου. Θα είχε πετάξει λεφτά ο δήμος τα λεφτά μας για να αγοράσει ανοιχτές πισίνες!!!
Θα είχαν κλείσει παιδικοί σταθμοί επειδή άγνωστο γιατί ήθελαν να διώξουν 5 υπαλλήλους που πληρώνονται και μέσω εσπα!!!! Ούτε ξεχνιούνται αυτά και θα είναι τραγικό λΘος εάν νομίζουμε ότι θα αλλάξουν. Εδώ έκαναν αυτά με αντιπολίτευση που έχει την πλειοψηφία. Φαντάσου τι θα γίνει στην επόμενη πενταετία εάν τους ξαναδώσουμε την εξουσία με πλειοψηφία! Ποιος θα τολμά να ασκήσει κριτική; Θα πέφτουν τσουνάμι οι μηνύσεις!
Ε όχι το καθάρισμα των χόρτων γύρω από το κέντρο υγείας ούτε "έργο" είναι ούτε χρειάζεται ευχαριστήριο για το πιο απλό και αυτονόητο. Σε λίγο θα ζητάνε, ξέρετε ποιοι, να βγάζουμε οι κάτοικοι ευχαριστήριο επειδή μαζεύτηκαν τα σκουπιδια!!!!
Ε όχι η αθλιότητα δεν θα αφήσουμε να συνεχιστεί!

Ευαγγελος Αγορου είπε...

ΠΡΟς 08"58 και09"45.Πριν ο κοκκορας λαλησει τρεις η..οταν παιρνω φορα..φορα κατηφορα.ο Θεος ο ιδιος δε με σταματα.Κυριοι ενας Τσεχος Φιλοσοφος ειχε πει καποτε οτι ο Διαλογος σε σταση προσοχης{οχι ημιαναπαυσης}του ενος..ειναι λιγακι δυσκολος με τον αλλον.. Ανετο..ποσο μαλλον με Ανωνυμους.Αν εσεις δε γροικατε αυτα που γραφει καποιος..και αραδιαζετε κατεβατο ως απαντηση..νομιζοντας οτι δεν μπορει να σας αντικρουσει..κανετε λαθος..και ποιος σας ειπε οτι συμφωνω με τη μηνυση κτλ απαραδεκτη και ανοητη ηταν ..αυτη ειναι η γνωμη μου.Τοση μανια βρε παιδια δεν μας αξιζει..εχει ως αποτελεσμα αλλα να διαβαζετε κι αλλα να καταλαβαινετε..ας χαμηλωσουν οι τονοι ολων..φτανει πια.

Ευαγγελος Αγορου είπε...

Σορυ μου διεφυγε..που βλεπετε να μιλω για εργο σ αυτα πουγραψα ???ΕΛΕΟΣ !

Ανώνυμος είπε...

Θα ξεχάσουμε το ρεζιλίκι με την πρωταθλήτριά μας τη Στέλλα τη Τζικανούλα και τον κορυφαίο προπονητή τον κύριο Χρήστο Γυλτίδη που τους έδιωξαν τους κορόιδεψαν και μετά έλεγαν ότι τάχα έφυγαν από μόνοι τους; Μέχρι το όνομα της Στέλλας το έγραψαν λάθος τάχα δεν το ήξεραν;

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ . ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΕ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΟΡΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ. ΑΜΑ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ; ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ Η ΓΕΙΤΟΝΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

κ. Αγόρου, αφήστε τα πέρα δώθε και τους Τσέχους φιλοσόφους. Επίσης μην τα βάζετε με την ανωνυμία. Αν είμαστε ελέυθεροι επαγγελματίες δηλαδή ή υπάλληλοι του δήμου ή δεν ξερω γω τι πρέπει να τα πούμε επώνυμα; Την διαπόμπευση πολιτών στο ΔΣ που δεν ήταν μάλιστα παρόντες πως την χαρακτηρίζετε; Συμφωνείτε με αυτές τις πρακτικές; Μετρημα likes στο ΔΣ πως το χαρακτηρίζετε; Με χαρακτηρισμούς που ακόυστηκαν σε Γεωργακόπουλο και Σπυρίδου, συμφωνείτε; Τις εκφράσεις που ακούστηκαν εναντίον του ΚΚΕ πως τις χαρακτηρίζετε; Την στήριξη για τον ΧΥΤΑΜ πως την χαρακτηρίζετε; Ήσασταν υπέρ του ΧΥΤΑΜ; Συμφωνείτε με τον τρόπο που απαντούν μέσω τρίτων στο FB σε αιτιάσεις της αντιπολίτευσης; Ο Κωνσταντόπουλος έκανε μια σειρά από αναρτήσεις τελευταία. Απαντήθηκε καμία ή έστω υπεύθυνα κι ολοκληρωμένα; Συμφωνείτε γενικά με τους χαρακτηρισμούς εναντίον πολιτών; Έτσι αντιδρούμε σε κριτική και σε έλεγχο; Βγήκε η Τζικανούλα κι έκανε συγκεκριμένες καταγγελίες για τον στίβο. Συμφωνείτε και μ αυτές; Οι πολίτες μπορούν να εκφράζονται όπως γουστάρουν. Το ίδιο υποψήφιος, το ίδιο ψηφοφόρος; Δηλαδή εσύ διαμαρτύρεσαι δήθεν για αντιδράσεις πολιτών και δεν σε ενοχλούν οι αντιδράσεις θεσμικών ανθρώπων με θεσμικό ρόλο από θεσμικό κι επίσημο βήμα. Ε δεν το λες και αντικειμενικό. Τα τσουβαλιάζεις αυτά τα δυο ως ισοβαρή. Ανιστόρητη γιατί θα είναι η αλλαγή; Σε τι σας γέμισε το μάτι η σημερινή δημοτική αρχη, είδατε κάποια συγκεκριμένη ικανότητα; Μπορείτε να μας την πειτε κι εμάς μπας και μας διέφυγε. 'Ερχεται ο Τσίπρας του λες για 3Α. Ερχεται ο Ανδρουλάκης του λες για 3Κ και ότι θα παραδώσεις τα κλειδιά του δήμου ντεμέκ. Τον πίστεψε ο Ανδρουλάκης βέβαια, τον πήρε στα σοβαρά, πανικοβλήθηκε. Έρχεται η Φερέϊρα και της λες για Ρεχάγκελ. Ποιός περφιμένεις μετά να σε πάρει σοβαρά; Είδατε κάποιο έργο; Για ποιον λόγο θα θυμάστε εσείς αυτην την δημοτική αρχή; Τι αφήνει;

Ευαγγελος Αγορου είπε...

Προς 11"50.Εισαι τοσο πορωμενος που μου κανεις εν τη ανωνυμια σου υποδειξεις για το πως πρεπει να ψηφιζουμε.Α} Αν εγραφες επωνυμα θα μας πληροφορουσες για τις οποιες ..και δικαιωμα σου.. επιλογες σουΒ}Ο γραφων και οσοι στηριξουν Ελευθεριου ψηφιζουν κατ εσε καποιον που δεν κανει καλα..αρα ειμαστε ανοητοι και βλακες.. οπως θες πες το.Γ] Η παρουσα δημοτικη αρχη κι ολες οι προηγουμενες..εχουν να επιδειξουν καποιο εργο..μια ταξη μια οργανωση..ενα οραμα.ολα υποκεινται στην κριση των Πολιτων..αν αρχισω να γραφω και περιγραφω το αποτελεσμα της επιπονης προσπαθειας του Χρηστου..αν και δεν πολυασχοληθηκα ..ανηκω στη γενια που σιγα σιγα κανει στη ακρη..παρα πολλα εκανε..δεν συνηθιζω να εκθειαζω..αλλα κοιτα και το ολον που ειχε να αντιμετωπισει..σταση αντιπολιτευσης.. Ελληνικες καλενδεςκτλ..σιγουρα και λαθη εκανε.ουδεις που προσπαθει αλανθαστος.Εν κατακλειδη πυροβολειτε εσεις οι Δημοκρατες την αλλη αποψη με τροπο..αν αρχισω να περιγραφω θα ξημερωσουμε..χειροτερο απ αυτον που λετε κανουν οι αλλοι για εσας.ΜΠΑΣΤΑ..ΚΑΛΜΑ στηριζεις καποιον.. καλως.. δεν ειναι οι αλλοι εχθροι σου.. εχεις ολο το δικαιωμα να θεωρεις τον εαυτο σου ξυπνιο..αλλα οχι να περνας τους αλλους για ηλιθιους.ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

καλά κάνεις πλάκα; εδώ βγήκαν του ελευθερίου στα ίσα και αποκαλούν όποιον είναι με την σπυρίδου αφελή και εγωιστή!!!!!! κάνεις το άσπρο μαύρο όπως και αυτοί. φυσικά εάν ήσουν εδώ θα ήξερες ότι κατ' αυτούς όσοι είναι ετεροδημότες δεν ζουν συνέχεια στα σέρβια δεν θα έπρεπε να έχουν και άποψη!
άκου δεν ξέρουμε τι έχει κάνει λες και ζούμε στο φεγγάρι!!!!!!! μια χαρά στα λέει ο 13.33 αλλά εσύ πετά προσωπικούς χαρακτηρισμούς και δεν απαντάς σε τίποτα που σε ρωτάνε. ψήφισε ότι θες δικαιώμα σου είναι αλλά ούτε κάποιος σας χαρακτήρισε ηλίθιους ούτε τίποτα. αντίθετα ο μπουκουβάλας χαρακτήρισε δημόσια ηλίθιους και αφελείς όλους τους άλλους που δεν είναι μαζί τους!
φάσκεις και αντιφάσκεις. δεν πολυασχολήθηκες αλλά ξέρεις, μετά μιλάς για έργα και πιο πάνω λες "μίλησα εγώ για έργα"; άσε πολύ ασχολήθηκα.

Ευαγγελος Αγορου είπε...

Προς 11"33.ΟΙ Φιλοσοφοι δεν μας παν περα δωθε..το να αναφερεσαι σε μια ρηση δε εβλαπτε παλαιοθεν..σημερα προκαλει κουνια- μπελα σε καποιους..δεν πειραζει..γραφεις γραφεις ΑΝΩΝΥΜΑ ομως..αν προσεξεις καλυτερα θα δεις οτι δεν ταβαλα καθολου με την Ανωνυμια..ισα ισα καταλαβαινω απολυτα τη θεση καποιων Ανθρωπων..απλα ειπα οτι καλο θαταν τα ΕΠΩΝΥΜΑ να υπερτερουν σ αυτη τη φαση..αλεως και η σιωπη ενιοτε ειναι πιο τιμια και ουσιαστικη.Εσυ που παρακολουθεις πιο στενα τα δρωμενα στο ΔΗΜΟ..αραδιαζεις ενα σωρο αρνητικα που πραγματι σε καποια θαχεις δικηο..τιποτε ΘΕΤΙΚΟ δεν διαπιστωσες ?ολα στραβα με τον Ελευθεριου ?..σε πληροφορω οτι καποιους που εχει κακως τους περιθαλπει..δεν θελω ουτε να τους βλεπω..αλλα ακριβως επειδη παντα ημουν με τους εν γνωσει τους αιθεροβαμονες..γι αυτο και η κριση μου προσπαθω να ειναι μακρια απο πικριες και τετοια.μπορει να σφαλω δεν ξερω..εσυ τι εγγυηση μπορεις να παρεχεις οτι τετοια φαινομενα και πρακτικες χειροτερες δε θαχουμε σε περιπτωση αλλαγης σκυταλης ? ΚΑΜΙΑ. ας αποφασισει ο κοσμος λοιπον..που και κριση και καποια γνωση εχει..εμεις φιλε περιττευουμε.ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ..

Ανώνυμος είπε...

απάντησε στον 13:33 κ Αγόρου

Ανώνυμος είπε...

κ. Αγόρου τα θετικά μπορείς να τα αραδιάσεις εσύ να τα μάθουμε κι όλας. Συγκεκριμένες ερωτήσεις σου έκανε. Σε ρωτάει αν ΕΣΥ συμφωνείς. Εκτός και αν αμφισβητείς ως ψευδή αυτά που αναφέρει. Τα αρνείσαι; Συμφωνείς; Αυτό σε ρώτησε.

Ανώνυμος είπε...

Ποιους περιθάλπει ο Ελευθερίου; Το είναι νοσοκομείο και αυτοί άπορες κορασίδες;το να είναι ίδιοι η να τους θέλει σαν κόλακες η απλά να τρώνε αυτοί την χλεύη και να προστατεύεται αυτούς (στυλ κυβέρνησης Μητσοτάκη) δεν σου περνάει από το μυαλό;
Τέλος επειδή εγώ δεν έγραψα σχόλια σε αυτά που έγραψες ένα έχω να πω. Οι διαφωνούντες με εσένα είπαν επιχειρήματα κανείς δεν έβρισε ούτε πρόσβαλλε. Εσύ όμως βρίσκεις πόσα λάθος στην διοίκηση του Χρήστου δεν συμφωνείς με τιςξνυσεις δεν συμφωνείς με τα τοξικά που γράφουν δεν έχεις πει ένα καλό αλλά τον υποστηρίζεις. Ε μάλλον μετράει το συναίσθημα ούτε η λογική ούτε η κριτική σκέψη. Τέλος να σου πω εγώ ο ανώνυμος ότι η δημοκρατική μου παιδεία δεν μου επιτρέπει να ψηφίσω συνδυασμό που έχει Σπαρτιάτες οπαδούς της νίκης και χρυσαυγιτες. Ούτε ανθρώπους που βρίζουν προσβάλουν και μιλάνε υποτιμητικά για όσους είναι υποψήφιοι καννψξφοδοροι άλλων συνδέσμων. Ο Χρήστος δεν ανέχεται απλά αφήνει τον Μπουκουβάλα να λέει φωναχτά αυτά που αυτός θέλει να πει

Ευαγγελος Αγορου είπε...

οσον αφορα την ωρα 13"33 ειναι το σωστο κι απαντησα.. Για τον επομενο..ειστε πολλοι δε σας προλαβαινω..εχω να πω..πολυ κριτικη σκεψη και πλερια δημοκρατια επεσε..τρεχει απ τα μπατζακια.αλλα παντα ανωνυμη..τι να πω..μ οσους διαφωνουμε ψηφιζουν με συναισθημα και Γειτονικοτητα ενω ημεις με νου και γνωση..αυτα βλεπεις δεν ειναι προσβλητικα μονο των αντιπαλων ειναι τοξικα κι απαραδεκτα..ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε. τελος.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα πάντως είναι ώρα όσοι στηρίζετε ακόμα τον Ελευθερίου να βάλετε υποψηφιότητα. Υπάρχουν θεσεις. Κατεβαίνει μαζί του και ο Θωμάς ο Παπαστεργιος. Ναι ο γνωστός που ήταν και αυτός στο "παλιό και σάπιο" και πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης επί δημαρχίας Κοσματοπουλου. Μπορείτε έτσι να στηρίξετε τον 3Α 3Κ όπως νομίζετε που έκανε έργα που κανείς δεν μας τα λέει και έχει σπάσει ρεκόρ αναθέσεων στον πιο στενό κύκλο που υπαρχει. που συγκεντρώνει όλα τα "δημοκρατικά" στοιχεία για να συνεχίσει την "δημοκρατική" διοίκηση! Μένει ο γνωστός καλός φίλος του όπως τον αποκαλεί κ Κίτσος ο "που εισαι ρε Παπαδόπουλε". Να κάνει παρέα με τον Μάκη τον Παπαστεργίου και τα άλλα δημοκρατικά παιδιά τους πυροσβέστες. Με αγωνία περιμένουμε και τον Λευτερη του ορεινού όγκου έτσι όλοι μαζί. Έτσι να πάτε εσείς οι παλιοί να δικαιώσετε και την ατάκα που είπε το αρχοντόπουλο για το τι ήταν όσοι ασχολιοντουσαν με το πασοκ
Έτσι Βλαχάβα, Καραγιάννη, Δρογουτη, Παπασταμκο; Έτσι στο ίδιο ψηφοδέλτιο θα είστε χαχαχα

Το Προφίλ μας