Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Βούλιαξε από κόσμο το γήπεδο Σερβίων στην συναυλία του Μπάμπη Στόκα 2023 (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).

Μια αξέχαστη  μουσική βραδιά  στο γήπεδο Σερβίων  χάρισε  την Κυριακή 27 Αυγούστου 2023 , ο γνωστός τραγουδιστής , στιχουργός  και συνθέτης  Μπάμπης  Στόκας  πλαισιωμένος  από εξαίρετους μουσικούς .

    Οι  χιλιάδες  κόσμου που παρευρέθησαν στην συναυλία  είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα   της προσωπικής πορείας του Μπάμπη Στόκα , από την εποχή των μεγάλων επιτυχιών των Πυξ-Λαξ , τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και εξαίρετες μουσικές διασκευές.

      Την διοργάνωση της συναυλίας  είχε ο Δήμος  Σερβίων και η  Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερβίων , ανήκει στις  εκδηλώσεις  για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Σερβίων 2023.

    Ακολουθεί βίντεο HD με αποσπάσματα από την  συναυλία του Μπάμπη Στόκα  στο Δημοτικό Γήπεδο Σερβίων στις 27 Αυγούστου 2023 :

ΒΙΝΤΕΟ  ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ  ΑΠΟ  ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ  ΣΤΟΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΣΤΙΣ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023.


 








6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε καλές η εκδηλώσεις που κάνεις για τούς κατοίκους τής Δυτικής Μακεδονίας μία και δεν κάνει κανένας άλλος Δήμος δεν μπορώ νά πω ότι δεν πέρασα καλά αλλά κάνε ρε άνθρωπε και μία εκδήλωση στην πλατεία όπως παλιά νά διασκέδαση ο κόσμος και ας μήν είναι φίρμα ο καλλιτέχνης!!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

10.10 ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΑΥΛΙΕς ΘΕΑΤΡΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ
ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;
ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ!
ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΜΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΠΗΓΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΠΛΆ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ
ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.......ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΕΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Τσάμπα ξίδι, γλυκύτερο από το μέλι λένε στο χωριό … και δεν φτάνει αυτό στην κεντρική πλατεία έχουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις αρχαίας τραγωδίας και δράματος.

Ανώνυμος είπε...

11.02 IΔΙΑΙΤΕΡΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ!
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ...ΕΝΩΝΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

Κουλτούρα μηδέν η κάτω του μηδενός ..σε συναυλία ρε πως να σας πει κανένας καρεκλακια και ξαπλώστρες μπροστά στην σκηνή κάτι μανταμες και κάτι χωριάτες στην νοοτροπία μην παρεξηγηθεί αυτό....ουστ μόνο για τα πανηγύρια είστε

Το Προφίλ μας