Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στη Χ/Θ 17+800 της Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης, για την εκτέλεση εργασιών κατασκευής και ολοκλήρωσης του έργου «Κατασκευή ισόπεδου κυκλικού κόμβου στη χ.θ. 17+800, επί της Ε.Ο. Λάρισας-Κοζάνης» για χρονικό διάστημα από 06-04-2020
έως και 31-12-2020.
Ειδικότερα, θα εφαρμοσθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
ΦΑΣΗ (Α)
Στην 1η φάση οι εργασίες που θα εκτελεστούν θα είναι εκτός της κεντρικής αρτηρίας.
Η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από την κεντρική αρτηρία και όλες οι υφιστάμενες κινήσεις των οχημάτων από και προς τον Τύρναβο θα παραμείνουν ως έχουν.
Η εργοταξιακή σήμανση περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

• Προειδοποιητικές πινακίδες Κ-20,Ρ-32,Ρ-30 θα χρησιμοποιηθούν πριν από την είσοδο των διερχομένων στην ζώνη των έργων.
• Πλαστικά διαχωριστικά τύπου NJ.(New jersey) θα χρησιμοποιηθούν για τον αποκλεισμό της εισόδου στην ζώνη των έργων.
Οι πινακίδες οριοθέτησης έργων θα τοποθετηθούν ανά 10m με 20m και πινακίδες οριοθέτησης έργων με αναλάμποντες φανούς ανά 6m στις ζώνες εισόδου και εξόδου των έργων.
Επίσης θα χρησιμοποιηθούν προειδοποιητικές εργοταξιακές πινακίδες για την είσοδο-έξοδο στον χώρο του εργοταξίου και τέλος πινακίδες τέλους ζώνης έργων Π-6 στην αρχή και στο τέλος.
ΦΑΣΗ (Β)
Στην 2η φάση οι εργασίες που θα εκτελεσθούν αφορούν τμήμα της κεντρικής αρτηρίας σε πρώτο στάδιο και στην συνέχεια τους παράδρομους SR2 και PR1.
Η κυκλοφορία για τα οχήματα με προορισμό την Ελασσόνα και την Κοζάνη θα γίνεται μέσω της νέας εκτροπής.
Η διαγράμμιση της εκτροπής θα έχει αριστερά & δεξιά οριογραμμές χρώματος κίτρινου. Θα τοποθετηθούν ανακλαστήρες οδοστρώματος -‘μάτια γάτας’- ανά 3m καθ όλο το μήκος του άξονα και επίσης ανακλαστήρες οδοστρώματος- ‘μάτια γάτας’- θα τοποθετηθούν και στην αριστερή και δεξιά οριογραμμή μόνο στις ζώνες εισόδου και εξόδου της εκτροπής. Στη χ.θ. 0+350 περίπου θα κατασκευαστεί εργοταξιακός κυκλικός κόμβος με πλαστικά διαχωριστικά τύπου N.J.(New Jersey) για την καλύτερη και πιο ασφαλή εξυπηρέτηση των παρόδιων. Σε όλο το μήκος της εκτροπής και του εργοταξιακού κυκλικού κόμβου θα τοποθετηθούν πινακίδες οριοθέτησης έργων ανά 10m και πινακίδες οριοθέτησης έργων με αναλάμποντες φανούς ανά 6m στις ζώνες εισόδου και εξόδου των έργων. Πινακίδες οριοθέτησης έργων με αναλάμποντες φανούς θα τοποθετηθούν και περιμετρικά του κυκλικού κόμβου.
Θα τοποθετηθούν προειδοποιητικές πινακίδες Κ-20,Ρ-32,Ρ-30,Π-66.22 στην αρχή και στο τέλος της εκτροπής.
Επίσης πινακίδες Ρ-2,Ρ-53,Ρ-2,Ρ-27,Ρ-36.
Πινακίδες εργοταξιακές πληροφοριακές για είσοδο-έξοδο στο χώρο εργοταξίου, όπου κρίνεται απαραίτητο, και πλαστικά διαχωριστικά τύπου NJ για την αποφυγή εισόδου στην ζώνη των έργων.
https://www.larissanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας