Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Έκτακτη συνεδρίαση δια περιφοράς του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων

Σας προσκαλώ σε έκτακτη συνεδρίαση που θα γίνει δια περιφοράς για τη λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα:
Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού του Δήμου για το έργο με τίτλο «Συντήρηση οδοποιίας Σέρβια-Λάβα-Πλατανόρευμα».
Σημειώνεται ότι το ανωτέρω θέμα είναι επείγον και η μη λήψη απόφασης θα δημιουργήσει προβλήματα στην λειτουργία του Δήμου.
Η 22η του μηνός Απριλίου έτους 2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 21:00 είναι η καταληκτική ώρα αποστολής email.
Σύμφωνα με το έγγραφο 18318-13.3.2020 (ΑΔΑ: 9ΛΠΧ46ΜΤΛ6-1ΑΕ) του Υπουργείου Εσωτερικών και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το υπουργείο , η δια περιφοράς έγκριση λήψης απόφασης για θέματα μπορεί να γίνει μέσω email με το οποίο θα εγκρίνονται οι αποφάσεις. Για το λόγο αυτό καλείστε για υποχρεωτική αποστολή email στο n.tzounas@dservion.gr μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία με το οποίο θα δηλώνεται την έγκριση ή μη λήψης της απόφασης για το ανωτέρω θέμα.
Η όλη διαδικασία ισχύει κατά το διάστημα λήψης των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορονοϊου COVID-19.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ
ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

....θα δημιουργησει προβλήματα στη λειτουργια του δημου... Πατε καλα ρεεεε. τετοια ελεγε ο γιατρος. Ελευθεριου μαθε να διοικεις. Η Δημοκρατια δε σηκωνει απειλες. Ο καθενας ψηφιζει οτι θελει και κρινεται. Τι θα πει η μη ληψη αποφασης? Και που ξερεις οτι θα ειναι θετικη? Κοσματοπουλε ζεις!

Ανώνυμος είπε...

τα τσακαλακια δεν ηθελαν συνεργασιες στο δημοτικο συμβουλιο. Ο Πλακεντας και ο Μαλουτας ηταν χαζοι? Τωρα που αρχιζουν τα ζορια απειλουν περι μη ληψης αποφασης. Σωπα ρε που εισασταν εσεις? ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Να τα μααααας!!!!!!!!!!!....Παλι σε κοσματοπουλο πεσαμε. Η ανικανοτητα μιας δημοτικης αρχης μετατρεπεται σε μη ληψη αποφασης. Κακαφικας Ντακριστο μαζεψτε τον

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΜΗ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΜΕΓΑ ΑΤΟΠΗΜΑ.....ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ....

Ανώνυμος είπε...

Άδωνις; Υποκυψη. Κοσματοπουλος; Τουδωσε την προίκα. Εμπιστοσύνη και κρίσιμα πόστα σε άσχετους;βέβαιος δρόμος καταστροφης. Αλαζονεία και επαρση; Τουδωσαν την χαριστική βολή . Μπόνους: Στον γιατρό του πήρε ενάμιση χρόνο να αρχίσει τα "κινδυνεύει ο δήμος αν δεν ψηφίσετε" στον Ελευθερίου πήρε έξι μήνες.

Ανώνυμος είπε...

- Ξερει να διοικεί.
- Ξερει να λειτουργεί θεσμικά.
- Ξερει να συνεργάζεται.
- Να μην ειναι αλαζόνας.
Αυτα ειναι ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά όσων θέλουν να διοικήσουν.
Εσείς ψάξτε να βρείτε τι διαθέτουν οι δικοί σας στα Σερβια.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΩΤΑ; ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.....

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Ανωνυμος είπε...

Αλλα ζητηματα <> στο εν λογω δημοτικο συμβουλιο; Για τα μαρμαρα Τρανοβαλτου εν μεσω καραντινας τροποποιηθηκε κατι; Τι ειναι αυτο που ειναι τοσο επειγον και δεν παιρνει αναβολη να συζητηθει αργοτερα;Ας μας ενημερωσει καποιος υπευθυνα.

Το Προφίλ μας