Ο Καιρός: "Δεν κατάλαβαν τι σημαίνει Κοσματόπουλος!" Αντιθέτως, καταλάβαμε όλοι... καταλάβαμε!

Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

«Ανοίγει» η ανακαινισμένη πτέρυγα της Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Κοζάνης

Με το νέο έτος θα λειτουργεί η πλήρως
ανακαινισμένη πτέρυγα της Καρδιολογικής κλινικής του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης, η οποία διαθέτει 21 κρεβάτια και σύγχρονο εξοπλισμό που έγινε με δαπάνες της περιφέρειας δυτικής Μακεδονίας, δωρητών όπως του ευεργέτη του νοσοκομείου, του 77χρονου Θόδωρου Καρυπίδη που πρόσφερε 66 υπερσύγχρονα ηλεκτρικά κρεβάτια, εκ των οποίων τα 21 για τις ανάγκες λειτουργίας της Καρδιολογικής κλινικής. AdTech Ad «Συγκινημένος και ευτυχής που θα λειτουργήσει εκ νέου η καρδιολογική κλινική» δήλωσε ο δωρητής Θόδωρος Καρυπίδης, από το Μαυροδένδρι Κοζάνης, ο οποίος εργάστηκε για χρόνια πολλά στη Γερμανία και στον Καναδά, ...
ώσπου αποφάσισε να επιστρέψει στην πόλη του και να μοιραστεί μαζί με τους συμπολίτες του μέρος των αγαθών που απέκτησε με κόπο και πολλή δουλειά. Πριν από 14 χρόνια πρόσφερε στο ίδιο νοσοκομείο ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο για τις ανάγκες διακομιδής των ασθενών. Η νέα καρδιολογική κλινική αντικαθιστά μια παλιά απαρχαιωμένη μονάδα με ελάχιστα κρεβάτια που δεν εξυπηρετούσε σε καμία περίπτωση τις ανάγκες του νοσοκομείου. Ο διοικητής Μαμάτσειου-Μποδοσάκειου νοσοκομείου Γιώργος Χιωτίδης εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του, γιατί με την λειτουργία της νέας ανακαινισμένης πτέρυγας, το νοσοκομείο «θα προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες σε ένα περιβάλλον που θα σέβεται τόσο τον ασθενή, αλλά και το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό που εργάζεται σε αυτό».

www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου