Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΚΟΖΙΑΝΗ» ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ISON

Πολύ μεγάλη επιτυχία είχε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Κοζάνης «Η Κόζιανη» στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεών του για τα Χριστούγεννα,  σε συνεργασία με τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών ISON ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 το απόγευμα στο «Άλσος»  του Αγίου Δημητρίου Κοζάνης(πρώην Αναψυκτήριο του Δήμου).
Στη γιορτή αυτή   τα παιδιά του πολιτιστικού συλλόγου «Κόζιανη» έψαλλαν παραδοσιακά κάλαντα, ενώ τα παιδιά του φροντιστηρίου ISON  έψαλαν ξενόγλωσσα  και απήγγειλαν ξενόγλωσσα χριστουγεννιάτικα ποιήματα.
Τα παιδιά του συλλόγου Κόζιανη  χόρεψαν και χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την Ήπειρο, τη Ρόδο, τη Θράκη, την Πελοπόννησο και την Ικαρία.
Επίσης κλόουν  διασκέδασε όλα τα παιδιά, τα οποία είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν τον Άγιο Βασίλη από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του.
Οι κυρίες του φροντιστηρίου ISON έκαναν και face painting σε μικρούς και μεγάλους και υπήρχαν και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Ήταν μια πολλή όμορφη και ζεστή γιορτή που την χάρηκαν  μικροί και μεγάλοι.
Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου