Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Σκηνές απείρου κάλλους στο Δ.Σ. Σερβίων-Βελβεντού – Παρενέβη η Αστυνομία για να σταματήσει «κολλητούς» του δημάρχου που φώναζαν εναντίον «ανταρτών» συμβούλων!

από το kozanimedia.gr
Σκηνές…απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής σε μια ακόμη επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, καθώς χρειάστηκε η συμβολή και παρουσία ακόμη και της αστυνομίαςγια να επιβληθεί η τάξη!
Όλα ξεκίνησαν όταν δυο δημότες του Δήμου, φίλα προσκείμενοι στο δήμαρχο Αθανάσιο Κοσματόπουλο (τους οποίους δημοτικοί σύμβουλοι χαρακτηρίζουν πλέον ως «κλακαδόρους»
του τελευταίου) άρχισαν να προπηλακίζουν λεκτικά συμβούλους που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί από το συνδυασμό της συμπολίτευσης.
Οι τόνοι ανέβηκαν και από τις δυο πλευρές, με τους εν λόγω δυο δημότες, όμως, να συνεχίζουν, αγνοώντας τις συνεχείς παραινέσεις του προέδρου του Δ.Σ. Φώτη Ζυγούρη να σταματήσουν και να λήξει το εν λόγω «θερμό» επεισόδιο.
Τότε ο κ. Ζυγούρης, μη έχοντας κάποια άλλη λύση, αναγκάστηκε να τηλεφωνήσει στο Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων, ζητώντας την παρέμβαση αστυνομικών, οι οποίοι και έφτασαν αμέσως στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η παρουσία των ενστόλων (αλλά και η κλήση τους από τον πρόεδρο) τελικά συνέβαλαν στη λήξη του…επεισοδιακού σκηνικού, το οποίο ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά πραγματικά απίστευτων καταστάσεων που βιώνει ο Δήμος και το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων-Βελβεντού από την αρχή της θητείας του Αθανάσιου Κοσματόπουλου.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Pia eine afta ta frouta giati den mas les ta onomata tous,,,,

Ανώνυμος είπε...

Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο όλοι μας που ανεχόμαστε τον Τσιτσιόλα από το Βελβενδό. Ρε δήμαρχε με το λίγο μυαλό που σου έμεινε δεν βλέπεις ότι αυτός είναι η καταστροφή σου; Δεν το βλέπεις ότι αν τον κάνεις πέρα θα σε στείλει και σένα στον εισαγγελέα; Τόσο νιονιό δεν διαθέτεις; Μην σου πω ότι την καταγγελία στα παραλίμνια την έκανε αυτός για να τον πληρώσεις για σύμβουλο να σε απαλλάξει από το πρόβλημα. Τι άλλο θες να καταλάβεις;

Ανώνυμος είπε...

Είστε μια ωραία ατμόσφαιρα όπως έλεγε ο μακαρίτης Ηλιόπουλος. Καημένα Σέρβια τις σας έμελλε να πάθετε!!! Στις επόμενες εκλογές ας προσέξουν οι Σερβιώτες που θα βάλουν την ......ψήφο τους

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχει δημοτικη αρχη. Δεν υπαρχει διοικηση.Δεν υπαρχει ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Η πληρης διαλυση των πάντων.Και μια αδιάφορη Κοινωνια, που διάγει τον υπνο του δικαίου. Και μεχρι το 2019 ειναι μεγαλο το διαστημα, για καμμενη γή.
Κανείς δεν διερωτάται και δεν προβληματίζεται αν ειναι ΔΙΟΙΚΗΣΗ αυτη που ασκεί...ο εξαφανισμένος δήμαρχος. Και η καταστροφη συνεχιζεται...

Ανώνυμος είπε...

Βιντεακι να δουμε τους υπηκοους του δημαρχου εχετε?

Ανώνυμος είπε...

υπάρχει η Δικηγόρος-Δήμαρχος και η Μηχανικός Σύμβουλος κωλοτούμπα....όλοι οι άλλοι είναι γατάκια!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο προβληματισμός ειναι έντονος΄Υπάρχει στα σκαριά ομάδα, που θα συμμετέχει στα δρώμενα και θα δηλώσει από τώρα την διάθεση της για διεκδίκηση του Δήμου στις επερχόμενες εκλογές.Σοβαροί άνθρωποι.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστευω να εννοεις την ομαδα Φ. Κεχαγια; φιλε 9.22

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σοβαροι τι να σας πω. Οι συνεδριασεις γινονται στο Ρυμνιο. Δεν μας φταιγει το Ρυμνιο αλλα αυτοι που μας φορτωσαν τον Κοσματόπουλο και τον παρατησαν και τωρα είναι με τον Κεχαγια.

Ανώνυμος είπε...

Οι παροπλισμενοι και πεταμενοι απο το συστημα-Κοζανη, ερχονται να σωσουν τον Δημο μας.Θυμιζουμε ιθαγαννεις που μας θαμπωνουν με τα καθρεπτακια τους. Ειναι αισχος να περιμενουμε σαν σωτηρες αυτους που τους πεταει κλωτσηδον η Κοζανη. Ερχονται να παιξουν ενα παιχνιδι που το εχουν μαθει βρισκοντας εδω γονιμο εδαφος και μια κοινωνια που ειναι σε ληθαργο.Βρισκουν και κανουν ομως, γιατι απ την αλλη πλευρα οι διαμενοντες στον Δημο μας Μορφωμενοι Πτυχιουχοι, με επιπεδο και πρεστιζ ,δεν μπαινουν στην πολιτικη για να βοηθησουν τον τοπο με την πλατια τους παιδεια και τις ικανοτητες τους!!!!. Κριτικαρουν ευκολα τα λαμογια που ασχολουνται με τα κοινα στην περιοχη μας,διασκεδαζουν με την καταντια και σιχτιριζουν την αδικη μοιρα που τους ελαχε να ζουν σ αυτο το απαισιο μερος. Σ αυτο το μερος για το οποιο δεν κανουν τιποτα για να αλλαξει. Αυτοι οι Καλιεργημενοι και απο επωνυμες οικογεννειες επιστημοναραδες (μη χ@σω), που ζουν αναμεσα μας με την ασφαλεια των 2 παχυλων μηνιατικων απο το καθηγητηλικι και τα μαυρα ιδιαιτερα συνηθως, ικανοποιουνται με την γενικη παρακμη νομιζοντας οτι αυτοι ξεχωριζουν. Ετσι νομιζουν???
Παρακαλω να μπει το σχολιο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ ΓΡΕΒΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΑΙ Ο Δ Ο ΓΚΑΜΠΟΥΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΛΤΟΣ Ο ΖΟΡΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ

Ο ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΤΟ ΔΗΜΟ είπε...

Από δω και στο εξής που δε θα περνά το δικό του στο Δ.Σ. θα δείτε ότι μήνα με το μήνα θα βάζει τους "κολλητούς" του ειδήμονες σε κάθε Δ.Σ. να ειρωνεύονται και να το παίζουν προστάτες.
Φυσικά ούτε λόγος για επίλυση προβλημάτων ή δρομολόγηση λύσεων. Μόνο με τα τερπίπια τύπου Τσ...κα και τα περί απογειώσεων και προσγειώσεων μεγαλοεπενδυτών θα ζούμε.
Α και ξέχασα, η ανυπαρξία του και η ασχετοσύνη του στα Διοικητικο-οικονομικά θα είναι ευθύνη των απέξω. Οι ανεξάρτητοι θα φταίνε για όλα, θα είναι το αφήγημα του 2017.
Μόνο που το 90% του προβλήματος είναι ο αλαζόνας δημαρχάκος-εύων και η κολλητή του εξωκοινοβουλευτική φατρία. Όμως καιρός είναι να υπάρξει και η νέμεσις, έστω και δύο χρόνια προ της κάλπης, στην οποία ο πολύξερος δε θα τολμήσει να εμφανιστεί, εδώ θα είμαστε-είστε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν αναφέρομαι στον Κεχαχιά.Αλιμονο!! Δεν του εχω καμία εκτίμηση.Μιλώ για σοβαρή κατάσταση και ανθρώπους που ειναι δημότες μας!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά γιατί παιδεύεστε.

Οι επόμενοι υποψήφιοι θα είναι:
Από την Δεξιά ο Σόκουτης από το ΠΑΣΟΚ ο Κωνσταντόπουλος από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Λαζαριώτης εκτός αν του φάει τη θέση ο Πολυδεύκης και φυσικά ο Χατζηδημητράκος από το ΚΚΕ.
Βέβαια ουδείς μπορεί να ξέρει τι θα κάνουν οι της ΜΚΟ οπότε μπορεί και ο Στεργίου ή ο Μπελιάς να μπουν στο παιχνίδι.Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ Κωνσταντόπουλο-Στεργίου στο ίδιο κάδρο ή Μπελιά-Λαζαριώτη.Αλλά αυτά έχει όμως η πολιτική.Μόνο λυκοφιλίες...

ΜΑΥΡΟΣ είπε...

Κάτι δεν κολλάει 11.46
Νομίζω ότι θα είναι τουλάχιστον 5 οι υποψήφιοι, ειδικά αν ο Τσίπρας προλάβει και αλλάξει τον εκλογικό νόμο της Αυτοδιοίκησης, κάνοντας κάποιου είδους απλή αναλογική, και θεσμοθετώντας διαφορετική κάλπη σε Δήμαρχο και Συμβούλους.
Έτσι οι δημότες θα μπορούν π.χ. να ψηφίσουν Κοσματόπουλο για Δήμαρχο (που δεν θα είναι υποψήφιος φαντάζομαι) και Αλεξόπουλο για Σύμβουλο.
Απλά θα υπάρχουν πολλοί υποψ. Δήμαρχοι σ' αυτό το σύστημα, ώστε να γίνει μετά παζάρι με τους δύο;;; πρώτους, αν κρατηθεί ο β' γύρος. Το ξεκαθάρισμα θα γίνει το Φθινώπορο του 2018, ως τότε έχουμε το δήμαρχο της ... απογείωσης.

Ανώνυμος είπε...

προφανώς, 11.46, δεν τους ξέρεις τους ανθρώπους. Γι΄αυτό και τους βάζεις, έστω και μ' αυτό τον τρόπο, στο κάδρο. Αναφέρομαι στους Στεργίου και Μπελιά. Ούτε μια στις χίλιες πιθανότητα να είναι υποψήφιοι στο Δήμο Σ.-Β.

Ανώνυμος είπε...

παρατηρησεις: ακομα κομματικοι υποψηφιοι;;;; αν ειναι δυνατον!
δεν ξερω ποιοι θα ειναι υποψηφιοι δημαρχοι αναρωτιεμαι ποιους υπαλληλους θα εχουν για να δουλεψουν! γιατι σχεδον ολοι οι καλοι υπαλληλοι θελουν να φυγουν ! και δυστυχως κανεις δεν μπορει να τους αδικησει

Το Προφίλ μας