Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Κασσάνδρα Δημοπούλου: Γυμνή φωτογράφιση για καλό σκοπό. Μήνυμα συμπαράστασης και ευαισθητοποίησης για το AIDS

 
Ανάμεσα σε γνωστούς καλλιτέχνες, γνωστές προσωπικότητες, ηθοποιούς, παρουσιαστές, και με εξώφυλλο το Δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, η μέτζο σοπράνο Κασσάνδρα Δημοπούλου συμμετέχει σε γυμνή φωτογράφηση του περιοδικού ΕΠΙΛΟΓΕΣ για τη στήριξη του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδας.
Στη φετινή γυμνή φωτογράφηση (διά χειρός του ταλαντούχου φωτογράφου Κώστα Αμοιρίδη) συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι Μάρθα Αγγούρα, Σοφία Βαλταδώρου Γιώργος Γιαννασίδης, η Άρτεμις Αστεριάδη, ο Γιώργος Βάλαρης, το μοντέλο Μάριος Βαρδακώστας, ο creative director Τόνυ Βέρνης, η fashion blogger Έλενα Γαλύφα, ο ηθοποιός Πέτρος Δελατόλας, η ηθοποιός Κατερίνα Δημητρόγλου, η μέτζο σοπράνο Κασσάνδρα Δημοπούλου, η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου,
η επιχειρηματίας Ρούλα Νίκου-Δογραματζιάν, οι ηθοποιοί και σκηνοθέτες Βαρβάρα Δουμανίδου και Δημήτρης Βασιλειάδης, ο επιχειρηματίας Ζαχαρίας Ζίφκος, ο fitness instructor Χάρης Ιωαννίδης, η ραδιοφωνική παραγωγός και PR manager Ιωάννα Καραθανάση, η παρουσιάστρια Βιβή Καραλή, η ραδιοφωνική παραγωγός Πέτρα Καρυώτη, η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου, οι αρχιτέκτονες Μπερνάρ Κουόμο και Πρόδρομος Νικηφορίδης (οι οποίοι σχεδίασαν το ανανεωμένο «πρόσωπο» της Νέας Παραλίας της Θεσσαλονίκης), ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαδάς, το στέλεχος επιχειρήσεων Δημήτρης Λαζάρου, η ηθοποιός Νίκη Λάμη, η αθλήτρια ξιφασκίας και μέλος της ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016» Κέλλυ Λουφάκη, ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Νηρέος, η ηθοποιός Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος, το μοντέλο Τάσος Πλέσσας, η ομότιμη καθηγήτρια του ΑΠΘ και πρόεδρος του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Ξανθίππη Σκαρπιά-Χόιπελ, ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, το μέλος της ομάδας «Σπείρα Σπείρα» Γιώργος Στιβανάκης, ο ηθοποιός και σεναριογράφος Βασίλης Τσιγκριστάρης, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων & οργάνωσης εκδηλώσεων μόδας Γιώτα Τσιώτη, ο ηθοποιός Σόλων Τσούνης, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας & Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης Έλλη Χρυσίδου και η γυμνάστρια Δήμητρα Rosessthand-Φραντζή.Ο στόχος τής πρωτοβουλίας είναι ιερός -και διττός.  








Αφενός, μέσω του εξαιρετικά δυνατού συμβολισμού τής γuμνής φωτογράφησης δεκάδων επωνύμων, να περάσει το μήνυμα «ναι στον έpωτα, αλλά με προφυλάξεις».
Αφετέρου, μέρος των εσόδων από τη φωτογράφηση (μέσω χορηγών, αλλά και της πώλησης των πορτραίτων που θα παραχθούν) διατίθεται για την ενίσχυση ενός οργανισμού που στηρίζει τους πάσχοντες από AIDS.
Φέτος, μέσα από την καμπάνια «The Naked Issue», οι «ΕΠΙΛΟΓΕΣ» στοχεύουν στη στήριξη της «Θετικής Φωνής», του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος, ο οποίος ιδρύθηκε το 2009, με σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων των οροθετικών, την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του HIV/AIDS και τον περιορισμό των κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεών του στην Ελλάδα.
Μάλιστα, το «The Naked Issue» project του περιοδικού «ΕΠΙΛΟΓΕΣ» θα κορυφωθεί στις 9 Δεκεμβρίου, με ένα μεγάλο, ανοιχτό πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στην Αποθήκη Γ’ του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, με πολλές εκπλήξεις, μουσική, live συγκροτήματα και dj sets, προβολές, επώνυμους καλεσμένους και, φυσικά, την έκθεση των γυμνών πορτραίτων των επωνύμων, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν όσοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν το έργο της «Θετικής Φωνής».




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να πει η Κασσάνδρα γιατί δεν πραγματοποιήθηκε φέτος τον Αύγουστο " Τα Θεοδωρεια"?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν ρωτάς την Δημοτική Αρχή; (που είναι το τέλος του δήμου μας....)

Ανώνυμος είπε...

Ειναι πολυ συγκινητικες αυτες οι πρωτοβουλιες.
Και ας λενε οι μικροψυχοι πως καποιες και καποιοι γδυνονται για ιδιον οφελος,για να προωθησουν την εικονα τους και τις δουλειες τους,
η πως προκειται για θηλυκα και αρσενικα ξεκωλα.
Ο σκοπος ειναι ιερος!

Ανώνυμος είπε...

Τα Θεοδώρεια σταμάτησαν να διοργανώνονται από το 2015, με την ανάληψη των καθηκόντων της σημερινής δημοτικής αρχής, όπως επίσης σταμάτησαν να διοργανώνονται από το 2015 και όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού. Κατά την άποψη του δημάρχου αυτές οι εκδηλώσεις δεν προσφέρουν και τίποτα στο λαό.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην Κασσάνδρα. Χρειάζεται κότσια για να κάνεις δημόσια γυμνή φωτογράφιση. Ο ιερός σκοπός για τον οποίο γίνεται καθιστά ακόμα αξιόλογη την ενέργεια.

Το Προφίλ μας