Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

A. Kοσματόπουλος: «Ο δικός μου δήμος, είναι ο μόνος δήμος που έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα 180 θέσεις εργασίας, με προοπτική να εξαφανίσει την ανεργία»

Στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή, που «στήθηκε», με πρωτοβουλία του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, στη σημερινή συνεδρίαση, παρόντες ήταν δήμαρχοι απ’ όλη τη Δ. Μακεδονία, που έλαβαν το λόγο, στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα και ευχές.
Ανάμεσα σ’ αυτούς και ο δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού, Α. Κοσματόπουλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ο δικός μου δήμος, είναι ο μόνος δήμος που έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα 180 θέσεις εργασίας, με προοπτική να εξαφανίσει την ανεργία»
kozan.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι άλλοι στα έδρανα και στο ακροατήριο πως μπορούν και ακούν τέτοιες ΑΝΟΗΣΙΕΣ;;;
Πραγματικά περίεργο !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι κάτι αντίστοιχο με εσένα. Όταν σου τον σέρβιραν για σωτήρα τον πίστεψες. Τα ίδια λέει με κάθε ευκαιρία κατ'ιδίαν και κάθε μήνα, επίσημα, στο δημοτικό συμβούλιο. Δεν είδα ακόμη κάποιον να τον πάρει από τα μούτρα. Και δε θέλω τη δικαιολογία της αντιπολίτευσης. Στο Βελβεντό για παράδειγμα χαλάει ο κόσμος για ψύλου πήδημα. Εμείς και την επόμενη φορά όποιο φρουτο μας σερβίρουνε θα το καταπιούμε αμάσητο. Αρκεί να μην είναι κάποιος δικός μας. Άντε, καλή χρονιά.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και έχει προοπτικές να εξαληφθει(ο δήμος). ήδη δεκάδες τον έχουν εγκαταλείψει για να βρουν καλύτερη τύχη.

Ανώνυμος είπε...

180 θέσεις εργασιας ο κυριος δήμαρχος Σερβίων... Γατακιααα εγω θα ελεγα και λιγα ειπε... Εγω παντως που τους μέτρησα τους ειχα βγαλει 45.987... Και επειδη απο εδω δουλεύαν ολοι πήραμε κοσμο και απο ολους δήμους.... Αλλων νομών..... Θανάση μέχρι να κλείσει η 5ετια πιστευω οτι ΕΣΥ και μονο ΕΣΥ θα κλεισεις τον ΟΑΕΔ λουκέτο θα το βαλεις το μαγαζι του ΟΑΕΔ...

Ανώνυμος είπε...

ston agia nton me alisides.

Το Προφίλ μας