Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ολοκληρωμένη κάλυψη του τριήμερου εκδηλώσεων - εγκαινίων του πολιτιστικού κέντρου Σερβίων (ΒΙΝΤΕΟ 35'')

από την ομάδα του serviwnfrouros.blogspot.com
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ 16-18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Με την επισημότητα και την τεράστια συμμετοχή του κόσμου, που ταιριάζει σε μια τέτοια στιγμή, τελέστηκαν τα εγκαίνια του Πολιτιστικού μας Κέντρου.
 Ένα όνειρο πολλών ετών πραγματοποιήθηκε και έδωσε τεράστια χαρά σε όλους. Παρουσία του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης, του Περιφερειάρχη, του Δημάρχου και ένα πλήθος αιρετών, κληρικών, στρατιωτικών και λαού.

 Ένα ολόκληρο τριήμερο αφιερωμένο σε τοπικά σχήματα, συλλόγους και ομάδες, που πρωταγωνίστησαν δικαιωματικά στην πρεμιέρα του νέου πνευματικού μας κυττάρου.
Την Παρασκευή με μουσική από το Δημοτικό μας Ωδείο, το Σάββατο με τη Θεατρική ομάδα Σερβίων και την Κυριακή κλείνοντας ο Μορφωτικός μας Όμιλος, με τη χορωδία του και τα χορευτικά τμήματα.
Το παρόν έδωσαν και δύο χορωδίες που ανταποκρίθηκαν και τίμησαν αυτό το σημαντικό γεγονός για την πόλη των Σερβίων. Η χορωδία Γρεβενών <<ΛΙΓΕΙΑ>> και η μικτή χορωδία του <<Συλλόγου Γυναικών Τσαριτσάνης>> όπου έδωσαν μια ξεχωριστή νότα την τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων.
 Παράλληλα υπήρξε έκθεση φωτογραφίας από έργα τοπικών καλλιτεχνών.
Άξια αναφοράς του τριημέρου των εκδηλώσεων η κίνηση του συγγραφέα συμπολίτη μας, που διέθεσε τα χρήματα των πωλήσεων του πρόσφατα εκδοθέντος βιβλίου του , προς ενίσχυση ενός άλλου συμπολίτη μας με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Θεμελιώθηκε έτσι με έναν οικείο και ζεστό τρόπο, το δημιουργικό έργο του επιβλητικού κτιρίου.
 Μια κυψέλη πολιτισμού ανοίγει διάπλατα τις πόρτες της, για να υποδεχθεί όλα τα καλλιτεχνικά τμήματα που θέλουν να στεγαστούν, να φιλοξενήσει και να παρουσιάσει όλες τις μορφές εκδηλώσεων και παραστάσεων και να προσελκύσει μεμονωμένους ανθρώπους, συλλόγους ή φορείς, για συνεχή αναζήτηση, δράση και προτάσεις. Μετά τον αγιασμό και το καθιερωμένο κόψιμο της κορδέλας, όλοι όσοι μίλησαν για το σπουδαίο αυτό έργο, αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα και τη σημασία του για ολόκληρη την περιοχή.
 Όσοι παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις από κοντά το τριήμερο, αλλά και όσοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, σίγουρα έχουν συνειδητοποιήσει και επιθυμούν, την λαμπρή πορεία του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων και την αδιάκοπη και πλήρη λειτουργικότητα του.


ΒΙΝΤΕΟ HD .

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους έγινε πραγματικότητα το Πνευματικό κέντρο Σερβίων.Ένα κτήριο αντάξιο της ιστορίας αυτής της ιστορικής πόλης.

Ανώνυμος είπε...

Αρνητικές πάντως ήταν οι εντυπώσεις για τους Ιερωμένους οι οποίοι έφυγαν άρον άρον και δεν κάθησαν να τιμήσουν την εορτή τους διοργανωτές τα παιδιά του ωδείου και τις χορωδίες.

Ανώνυμος είπε...

Αρνητικοτατη και η απουσια απο τις εκδηλωσεις (εστω της κορδελας) των γνωστων μας τηλεοπτικων περιφερειακων σταθμων. Τι εγινε? Επεσε συρμα απο την ΣΥΣΤΗΜΑ Κοζανη να μην προβληθει το μεγαλο αυτο εργο ? Μην δειχνετε τους χωριαταραιους, μην τους παρουσιαζετε, απομονωστε τους, εξαφανιστε τους. Τι ηταν αυτο? Παντελης ελειψη σαν μια απλη ειδηση εστω, ενος λεπτου απ το δελτιο ειδησεων. Τι εγινε Πλιατσο, Αγραφιωτη, Κουταβα TOP, WEST,FLASH κτλ,κτλ ? Ακομα και να μην σας καλεσαν οι ανικανοι Δημος και ΜΟΣ (που κι αυτο ειναι υποπτο) για εσας δεν ειναι ενημερωση τα εγκαινια ενος σπουδαιου πολυχωρου πολιτισμου στο Νομo Kοζανης ???

Ανώνυμος είπε...

3:19 Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε.Θα έκλασε καμιά κατσίκα στο Βελβεντό και θα πήγαν να καλύψουν το γεγονός.Εκεί βλέπεις έχει γερή μάσα.Κοπάδια ολόκληρα τους έχουν ταΐσει τόσα χρόνια για να κανουν την προπαγάνδα τους τοσα χρόνια.Μόνο τα πρόσωπα των βελβενων να βλέπατε προχθές στα εγκαίνια θα καταλαβαίνατε το πόσο χάρηκαν για αυτό το έργο.Τα πρωγουλια κάτω.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.ΙΣΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 2-3 ΚΑΛΥΤΕΡΑ .ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ. ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΚΕ ΖΥΓΟΥΡΗ. ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑΙ Η ΟΥ ?

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους καθηγητές και τα παιδιά του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων.Γίνεται εξαιρετική δουλειά.

Το Προφίλ μας