Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Επετειακή εκδήλωση «30 χρόνια ΑΝΚΟ» – Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

Στο πλαίσιο της επετειακής εκδήλωσης για τα τριάντα χρόνια λειτουργίας της Εταιρείας μας και της συμβολής της στην περιφερειακή ανάπτυξη, αποφασίσαμε  να τιμήσουμε τους ανθρώπους της καθώς και όσους συνέβαλαν, διαχρονικά, στην επίτευξη του έργου της. Το έργο αυτό μεγιστοποιείται όταν αποτελεί τμήμα ενός κοινού οράματος που στοχεύει στη δίκαιη, βιώσιμη και με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον ανάπτυξη.

Σε κάθε υγιή παραγωγικό οργανισμό οι άνθρωποί του είναι η κινητήρια δύναμη που τον καθοδηγεί, τον στηρίζει στο παρόν κεφαλαιοποιώντας την γνώση που αποκτήθηκε στο παρελθόν και θέτει τις βάσεις για την πορεία του στο μέλλον.
Η συμβολή όλων στη διάρκεια αυτής της 30χρονης πορείας ήταν ιδιαίτερα σημαντική και αναδεικνύεται σε μια πραγματική υπεραξία που θα πρέπει να αναγνωριστεί.
Γι αυτό το σκοπό σας προσκαλούμε στην εκδήλωση «30 χρόνια ΑΝΚΟ», που αποτελεί αφορμή και ευκαιρία έκφρασης ευχαριστιών και απόδοσης τιμής σε όσους συμμετείχαν στην κοινή προσπάθεια. Μια προσπάθεια για τη σύσταση και λειτουργία ενός πρωτοπόρου, δυναμικού και ευέλικτου αναπτυξιακού μηχανισμού που συνέβαλε εποικοδομητικά στην αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας