Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Συμμετοχή σε δενδροφύτευση του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης Δένδρα ελπίδας… για περισσότερο πράσινο

 Στην εθελοντική δενδροφύτευση που διοργανώθηκε για 7η συνεχή χρονιά υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Δασών Κοζάνης και του Δασαρχείου Κοζάνης στον προφήτη Ηλία – Ψηλό Αιλιά Κοζάνης, συμμετείχαν φέτος και οι μαθητές της έκτης τάξης του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης.


Υπό την καθοδήγηση του Δασολόγου της Δ/νσης Δασών Κοζάνης Σπύρο Μπούσιου, οι μαθητές και μαθήτριες συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους, ενημερώθηκαν για την αναδασωτέα περιοχή που δεσπόζει πάνω από την πόλη της Κοζάνης αλλά και για τον τρόπο φύτευσης των μικρών δένδρων βελανιδιάς και μαύρης Πεύκης.

Οι μαθητές χρησιμοποιώντας φτυάρια, τσάπες και κουβάδες για την μεταφορά φυτικής γης, προχώρησαν στην δενδροφύτευση, συμβάλλοντας στην προσπάθεια για περισσότερο πράσινο στον Ψηλό ΑιΛιά Κοζάνης.






Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης ευχαριστούν θερμά τους διοργανωτές και ιδιαίτερα τον Δασολόγο της Δ/νσης Δασών Κοζάνης Σπύρο Μπούσιο για την συμβολή του στην καθοδήγηση των παιδιών.

Ενέργειες σαν και αυτές της Διεύθυνσης Δασών και του Δασαρχείου Κοζάνης συμβάλλουν αποφασιστικά στην εμπέδωση της ιδέας για συνειδητή εθελοντική συνεισφορά μικρών και μεγάλων με στόχο την προστασία και την βελτίωση του περιβάλλοντος.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας