Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Τοποθέτηση παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο Σερβίων (video)

Ολοκληρώνονται στο τέλος της εβδομάδας οι εργασίες τοποθέτησης ξύλινου δαπέδου (παρκέ) στο κλειστό γυμναστήριο Σερβίων. Πρόκειται ουσιαστικά για το τελευταίο τμήμα των εργασιών που εκτελούνται στο κλειστό γυμναστήριο καθώς θα απομένει η τοποθέτηση και του απαραίτητου εξοπλισμού ώστε να καταστεί λειτουργικό και να παραδοθεί προς χρήση στην αθλούμενη νεολαία και τους συλλόγους του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.
Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος που επισκέφθηκε το κλειστό γυμναστήριο μαζί με τους αντιδημάρχους Νίκο Λαζαριώτη και Τάσο Αλεξόπουλο ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών από τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας που εκτελεί το έργο σύμφωνα με τον οποίο μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχει ολοκληρωθεί και η τοποθέτηση του εξοπλισμού. Μέσα στις πρώτες προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής μετά τις γιορτές είναι το κλειστό γυμναστήριο να παραδοθεί προς χρήση.
«Ήταν ένα στοίχημα της Δημοτικής Αρχής η επανέναρξη των εργασιών στο υπό κατασκευή κλειστό γυμναστήριο Σερβίων» τόνισε ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου για την τοπική κοινωνία και ειδικά για την νεολαία.
TOPOTHETHSH PARKE STO KLEISTO SERVION from Dimos Servion - Velventou on Vimeo.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pote to uemelivse kai den to phrame eidhsh edv sta serbia;....dhmarxe gera pare mas ta myala.tvra exoyn seira ta karabakia sth limnh,na mas pane barkada.......

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ? ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΗ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΓΝΩΜΗ. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΚΟΛΙΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΓΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΧΕΣ. ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΚΑΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΓΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ !!!!!!!!!!!!
ΠΙΟ ΕΤΟΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ !!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μερικοι ξερουν μονο να γκρινιαζουν,πειτε ενα μπραβο στον ανθρωπο που τελειωνει ενα εργο που ειχε παρατηθει

Ανώνυμος είπε...

ντροπή σε όλουσ αυτούς που κραζουν....πρεπει να πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους οσους βοηθησαν για την υλοποιηση του εργου και να μην κοιταμε μονο το προσωπικο συμφερον για αυτό η χωρα μας εχει αυτη την εικονα..και παλι ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 1994 ΚΑΙ ΤΟ 2014 ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ......ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!!
20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ !!!!!!! 10.50 ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......ΑΠΑΝΤΩ ΛΟΙΠΟΝ.....ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!!!
ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΣΕΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΟΥΣΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.


Ανώνυμος είπε...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ. ΑΝ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠ.ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚ......ΤΩΡΑ ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΞΑΝΑ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ....ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ Η ΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΝΟΥΜΑΙ...ΑΡΝΟΥΜΑΙ...ΑΡΝΟΥΜΑΙ; !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

11.45 ψηφισε τον γιατι ολοι οι αλλοι δεν το βλεπω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιχτουρα μεγαλη ο ανθρωπος!!!!!!!!!!!!!!!! το ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡ΄΄ΟΤΙ δεν το ειχε καμμια ορεξη σαν εργο, εξαλου το ειχε δηλωσει και δημοσια,ηθελε δεν ηθελε ο παιχτουρας ο Κωνσταντοπουλος θα γινοταν γιατι τα χρηματα ηταν δεσμευμενα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το κλειστο των ΣΕΡΒΙΩΝ.ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Θέλουμε και κλειστή πισίνα!

Ανώνυμος είπε...

10:42 γιατί είναι ο τελευταίος στην σειρά με ψεύτικες υποσχέσεις;Ο επόμενος που θα βγει δήμαρχος δηλαδή, πιστεύεις ότι θα μας λέει όλο αλήθειες;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΖΑΡΙΩΤΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΣΑ ΤΟ ΓΥΦΤΟ ΜΕ ΦΕΡΕΤΖΕ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΕΧEI.O ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ΄

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 12.11 ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ......ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ..........Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ....ΕΧΕΙ ΝΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ !!!!!
ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Κ'ΣΤΟΧΟΥΣ!!!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ......ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ;
ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ.............. ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΕ ΜΑΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το Προφίλ μας