Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ο καθιερωμένος αγιασμός τελέστηκε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Αθανασίου Κοζάνης

Μια νέα χρονιά με πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων ξεκίνησε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Αθανασίου Κοζάνης, οπότε και τελέστηκε ο καθιερωμένος εναρκτήριος αγιασμός από τον Ιερέα της ενορίας πατήρ Χαρίσιο Σπάρτακο.

Παρόν έδωσαν παιδιά, ενήλικες και γονείς, που συμμετείχαν στην λιτή τελετή ανταλλάσσοντας ευχές με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι οποίοι ευχήθηκαν στους συμμετέχοντες καλή και δημιουργική χρονιά. 

Στον κύκλο των φετινών δραστηριοτήτων του Συλλόγου, ύστερα και από την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου τα τελευταία χρόνια,  περιλαμβάνονται τμήματα  Μοντέρνου Χορού, Παραδοσιακού χορού (παιδιών, εφήβων και ενηλίκων), Κοπτικής-ραπτικής, Πλεκτικής, Ζωγραφικής, Χορωδίας, Γιόγκα, Pilates και Kick Boxing. Εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον θα λειτουργήσει για την φετινή χρονιά και τμήμα μαγειρικής.

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου (Παπαφλέσσα 22Α) από τις 6 το απόγευμα έως 8 το βράδυ και το Σάββατο από τις 4 έως τις 6 το απόγευμα.



Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας