Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Υπογραφή συμβολαίων για την αγορά οικοπέδου από τον Δήμο Σερβίων - Βελβεντού


DHMOS SERVION-VELVENTOU YPOGRAFH GIA AGORA OIKOPEDOU KTEL STA SERVIA from Dimos Servion - Velventou on Vimeo.


 Οριστική λύση στο ζήτημα κατασκευής νέου σταθμού υπεραστικού ΚΤΕΛ μέσα στην πόλη των Σερβίων δίνει η αγορά από τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού του οικοπέδου όπου και ήταν να ανεγερθεί ο συγκεκριμένος σταθμός. Η υπογραφή των συμβολαίων αγοράς πραγματοποιήθηκε σε συμβολαιογραφικό γραφείο των Σερβίων από τον Δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλο και τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Κοζάνης Ελευθέριο Πάλλα.
 Η λειτουργία σταθμού στο συγκεκριμένο οικόπεδο είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση των κατοίκων καθώς θα επιβάρυνε την περιοχή που χαρακτηρίζεται από την αυξημένη κίνηση οχημάτων, πεζών και κυρίως μαθητών αφού πολύ κοντά βρίσκονται δύο δημοτικά σχολεία και δεκάδες καταστήματα. Παράλληλα, απέναντι από το οικόπεδο αυτό, θα ανεγερθεί το Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων οι εργασίες για την κατασκευή του οποίου έχουν ήδη ξεκινήσει.
 Στο οικόπεδο, που ανήκει πλέον στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού, θα γίνουν παρεμβάσεις ανάπλασης και θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης εξυπηρετώντας τις ανάγκες που είναι αυξημένες στην συγκεκριμένη περιοχή ενώ θα εξυπηρετήσει ακόμη περισσότερο όταν λειτουργήσει το Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μπραβο δεν καταλαβαινω....μια αγορα ενος οικοπεδου ειναι ολη η 4ετια του Δημαρχου;

ai-vreS είπε...

Το μπράβο πάει στο συγκεκριμένο θέμα που αποτελεί χρόνιο πρόβλημα για τα Σέρβια. Δεν αναφερόμαστε και δεν κρίνουμε όλη την τετραετία του Δημάρχου. Είναι πραγματική επιτυχία η μεταφορά του ΚΤΕΛ, ιδιαίτερα όταν η εμπλοκή του οικοπέδου αποτελεί γκάφα και ανικανότητα του προηγούμενου Δημάρχου. Γι’ αυτό το συγκεκριμένο θέμα, μπράβο λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

http://ai-vres.blogspot.gr/2012/10/blog-post_7203.html

Για αυτούς που ξέρουν η νίκη είναι του προέδρου.

Ανώνυμος είπε...

Το μέλλον θα δείξει αν η πανάκριβη αγορά θα εξυπηρετήσει τους Σερβιώτες ή μόνο κάποιους εκεί τριγύρω. Τα ΚΤΕΛ είναι εκεί και χωρίς αυλή μάλιστα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΦΟΡΙΑ, ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ, ΙΚΑ, ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΕΛ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΠΛΟΜΙΣΘΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΒΡΕΣ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΟΛΙΟ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΝΑΣ ΣΕΡΒΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΚΟΚΟΛΙΟΥ, ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι η κίνηση για απομάκρυνσης του κτελ ξεκίνησαν από τους ταξιτζήδες, ο δήμος είναι υποχρεωμένος μαζί με τα ΚΤΕΛ να βάλουν ένα αστικό μικρο. Φυσικά οι επαγγελματίες οδηγοί θα προαναγγέλλουν την οικονομική καταστροφή τους, κλπ. Όποιος θέλει να πάρει τάξη θα πάρει, οι άλλοι δεν πρέπει να είναι υποχρεωμένοι να πάρουν τάξη των 3,0 ευρώ! από τα καινούργια ΚΤΕΛ για το κέντρο ή κέντρο υγείας, ενώ με το αστικό θα είναι κόστους 1,0-1,2 ευρώ πχ.

Το Προφίλ μας