Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Έληξαν οι εκδηλώσεις του Μ.Ο.Σ.

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 7 Ιουλίου οι εκδηλώσεις του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια του εορτασμού της Πολιούχου Αγίας Κυριακής.
Ως γνωστόν, το πρόγραμμα περιελάμβανε Μουσική βραδιά με συναυλία Βυζαντινής Μουσικής και Μουσικής από την Αναγέννηση και το Μεσαίωνα, Πολυθέαμα για τα παιδιά, Συναυλία ροκ για τους νέους και όχι μόνο, θεατρική παράσταση, την Πανσερβιώτικη Συνάντηση με συμμετοχή χορευτικών εκτός του Μ.Ο.Σ., των Συλλόγων της Κάτω Κώμης, της Αγχιάλου Βόλου και του ελληνοουγγρικού Συλλόγου της Βουδαπέστης και έκλεισε με συνάντηση Χορωδιών, της Άρτας, της Νάουσας, της Ν. Χαραυγής και φυσικά του Μ.Ο.Σ.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία και σ’ αυτό συνετέλεσε η συμβολή όλων και ο καλός καιρός που επέτρεψε να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις όπως είχαν προγραμματισθεί, υπαίθρια.
Το Δ.Σ. του Μ.Ο.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Δήμο μας, που συντάχθηκε στις εκδηλώσεις ως συνδιοργανωτής, τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Κωνσταντόπουλο, τον Αντιδήμαρχο κ. Αναστάσιο Αλεξόπουλο, την Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Σερβίων κ. Νατάσα Αλεξοπούλου, τους εργαζομένους στο Δήμο και ιδιαίτερα τους τεχνικούς, οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτούς, καθότι όλες οι εκδηλώσεις ήταν υπαίθριες και χρειαζόταν ιδιαίτερη φροντίδα για την καθαριότητα, το φωτισμό, τον ήχο.
Ευχαριστεί επίσης την Περιφέρεια, τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Δακή και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Σόκουτη για τη στήριξη στις εκδηλώσεις.
Θερμότατα ευχαριστεί τη Μ.Ε.Τ.Ε. Α.Ε. Προσηλίου και τη Μεταλλευτική Κοζάνης, που με συγκινητική προθυμία έγιναν χορηγοί στις εκδηλώσεις, καθώς και τον Νίκο Τέτο, «Ξύλινες κατοικίες», ο οποίος δώρισε πενήντα μπλουζάκια στον Όμιλο.
Τέλος ευχαριστεί από καρδιάς όλα τα μέλη και τους φίλους του Μ.Ο.Σ. που και αυτή τη φορά πλαισίωσαν και στήριξαν τις εκδηλώσεις με τον τρόπο που μπορούσε ο καθένας.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και Καλό Καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας