Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Στις 9 Ιουνίου εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για νέα Ν.Ε. Κοζάνης και δημοτικές οργανώσεις

Στην κρίσιμη ιστορική περίοδο που διανύει η χώρα, το ΠΑΣΟΚ ξεκινά μια οργανωμένη διαδικασία πολιτικού διαλόγου στη βάση, με τη δημιουργία νέων οργανώσεων. Με νέα συλλογική αντίληψη, με νέο στελεχιακό δυναμικό. Με εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης για μια αυτοδύναμη Ελλάδα.
Το ΠΑΣΟΚ είναι πάντα ο εγγυητής της κυβερνητικής, πολιτικής, κοινωνικής και εθνικής σταθερότητας. Ο εκφραστής της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας και όλων των προοδευτικών και δημιουργικών δυνάμεων της ελληνικής κοινωνίας.

Το ΠΑΣΟΚ ξεκινά μια μεταρρυθμιστική πανστρατιά για τις διαρθρωτικές αλλαγές που χρειάζεται η χώρα. Για ένα κράτος δικαίου. Για τη συνοχή της κοινωνίας. Για τη δημοκρατία και την ασφάλεια. Για την ανάδειξη της περιφερειακής και αναπτυξιακής μας ταυτότητας.
Στην προσπάθεια αυτή καλούνται, τα μέλη, οι φίλοι και όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες του Νομού Κοζάνης:
1)    Να συμμετέχουν στην Νομαρχιακή Ολομέλεια που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Ιουνίου 2013 στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, με θέματα:
•    Πολιτική Ενημέρωση
•    Απολογισμός – Προγραμματισμός Ν.Ε
•    Εγκριση Εφορευτικών Επιτροπών
2)    Να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους για τις εκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου 2013, για τη Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή και τις τέσσερις Δημοτικές Οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ.
Οι κάλπες θα στηθούν στους τέσσερις Καλλικρατικούς Δήμους του Νομού. Οι υποψηφιότητες μπορεί να υποβληθούν μέχρι την Τετάρτη 5 Ιουνίου και ώρα 20:00 στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής και μπορούν να κατατίθενται καθημερινά από τις 10:00 έως τις 12:00 το πρωί και από τις 18:00 έως τις 20:00 το απόγευμα, αυτοπροσώπως από τον υποψήφιο.
ΝΟΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας