Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Οι γυναίκες ψήφισαν τις πέντε πιο σέξι ατάκες από κινηματογραφικές ταινίες

Αναπάντεχα ήταν τα αποτελέσματα του γκάλοπ του διάσημου online dating site Badoo που ρώτησε χιλιάδες γυναίκες ποιά είναι η πιο σέξι ατάκα που έχει ακουστεί ποτέ στην μεγάλη οθόνη.
Στην πρώτη θέση βρέθηκε η ατάκα της Όντρει Χέπμπορν από το Charade του 1963. Όταν δηλαδή είπε στον Κάρι Γκράντ «Ξέρεις, δεν δαγκώνω. Εκτός και αν αυτό απαιτείται».


Ενώ στην δεύτερη θέση έχουμε την κλασική ατάκα της Λορίν Μπακόλ προς τον Χάμφρευ Μπόγκαρτ στο To Have and Have Not του 1944 «Δεν χρειάζεται να πεις τίποτα, απλά σφύριξε. Ξέρεις να σφυρίζεις, σωστά;».

Μια ατάκα από τα 80s κέρδισε απρόσμενα την τρίτη θέση. Συγκεκριμένα αυτή που εκστομίζει η Τζέσικα Ράμπιτ στο Who Killed Roger Rabbit? Του 1988 «Δεν ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να είσαι μια γυναίκα, που να έχει την δική μου εμφάνιση».

Στην 4η θέση βρέθηκε και πάλι η Λορίν Μπακόλ με την ατάκα της προς τον Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ από το Casablanca «Aκούω κανονιοβολισμούς ή είναι απλά η καρδιά μου που χτυπάει δυνατά;».

Στην τελευταία θέση, εντελώς απρόσμενα, έχουμε την Νάταλι Πόρτμαν να λέει στον Άστον Κούτσερ (στο Νο Strings Attached του 2011) «Μου προκαλείς πρόωρες κοιλιακές συστολές. Κάνεις δηλαδή την καρδιά μου να χτυπάει ακανόνιστα».


www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας