Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Τέρμα τα ψευτοδιλήμματα και ορίστε πως κλείνει το έλλειμα !!


Του Δημήτρη Βλαχάβα*
Πλησιάζοντας στις επαναληπτικές εκλογές της 17.06.2012 και διαβάζοντας και τα νέα «προσαρμοσμένα οικονομικά προγράμματα» τα οποία έπρεπε να προσαρμοστούν λόγο το ότι στους δύο μήνες γύρισε ο κόσμος ανάποδα και έγιναν συγκλονιστικά πράγματα …..
Μάλλον νομίζουν τα κόμματα  ότι οι Έλληνες  τρώμε κουτόχωρτο….!!
Τέρμα η κοροϊδία… τίποτα τόσο συγκλονιστικό δεν συνέβη στην χώρα μας και κανένα κόμμα δεν έχει τις λύσεις για την κατάσταση στην οποία έφτασε η χώρα και αυτό γιατί το ζήτημα δεν είναι ΕΥΡΩ Η ΔΡΑΧΜΗ, Η ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΟΧΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ…
ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!!

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΟ Η ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!
Δεν μπορούν να λυθούν τα προβλήματα της χώρας χωρίς απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και συρρίκνωση κρατικών επιχειρήσεων, καθώς και πώληση μακροχρόνια ζημιογόνων επιχειρήσεων.
ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 150000 ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΕΣ ΑΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΟ 2015 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ  ΔΡΑΣΗ/ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜ.ΑΡ.
Δεν μπορούν να διοικούνται δημόσιες επιχειρήσεις και υπουργεία, κρατική φορείς με πολιτικά κριτήρια και  χωρίς σωστή οικονομική διαχείριση (Controlling) και μακροχρόνιο σταθερό προγραμματισμό (LONG TERM BUSINNESS AND FINANCIAL PLANNING).Το κράτος μας θέλει επαγγελματίες MANAGERS.
ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ..ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ GOLDEN BOYS ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΙΗΚΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!
Αυτό θέλουμε οι Έλληνες????  Δεν νομίζω… να διοικούν οι ποιο άξιοι και οι ποιο παραγωγικοί  χωρίς πολιτικά κριτήρια και αποδεδειγμένα στην πράξη με αξιολογήσεις ….αυτό θέλουμε …και να αμείβονται με βάση των αποτελεσμάτων που επέτυχαν.
Θέλουμε ένα οικονομικό μοντέλο όπως της ΚΙΝΑΣ η της ΚΟΥΒΑΣ  να κάνει κουμάντο το κράτος και να αναπτύσσονται και να πλουτίζουν μόνο τα κομματικά ακόλουθα του κράτους η μία οικονομία βασιζόμενη στην ιδιωτική πρωτοβουλία και επένδυση στηριζόμενη από το κράτος και την σωστή λειτουργία και φορολόγηση????
Νομίζω το δεύτερο θέλει η πλειοψηφία!!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΜΑΣ…
Α)ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ…ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ….(ΒΛΕΠΕ ΦΥΓΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ)----ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ..ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…!!!
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΥΦΕΣΗ!!
Β)ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ….ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ..ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ..ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ…
ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΞΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ(ΔΗΛΑΔΗ NA ΑΝΑΠΤΥΣΕΣΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΕΣΕ /ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ).
Γ) ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΝΑ ΑΜΟΙΒΟΜΑΣΤΕ ΥΨΗΛΑ…ΕΝΩ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΟΙΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΥΨΗΛΑ.
Δ) ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ..
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ…ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ!!
ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ…
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΛΛΗ….ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ….ΕΣΚΕΜΕΝΑ Η ΟΧΙ…ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΑΜΕΣΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

ΤΕΛΟΣ ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ
1)      ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 01.01.2010 (ΑΡΧΗ ΚΡΙΣΗΣ) ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΦΟΡΟ ΑΠΟ 10 % ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 50Χ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΕΩΣ ΚΑΙ 40% ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ…ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ..(ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ) ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΜΗΝΟΥ , (ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΕΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ Η ΝΟΜΙΜΟ ΧΡΗΜΑ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ!!

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΠΟ 01.01.2010 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΕΜΒΑΣΜΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ…ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ….ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!


*ΒΛΑΧΑΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
DIPL.OEC (MASTER IN BUSINESS ADMINISTRATION) UNIVERSITY STUTTGART-HOHENHEIM /GERMANY).
MBA IN FINANCIAL SERVICES ALBA ATHENS
TWITTER:@vlachavasdi

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΑΣΤΕΡ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

η ορθογραφία σε μάρανε 6.59 και το μάστερ που πειρε ο κ. Βλαχάβας δεν μετράνε η ορθογραφικά λάθη αλλά αυτό που μελετάς...

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, γιατί δε μας λέει ο κύριος Βλαχάβας, όπου ιδιωτικοποιήθηκε το νερό, τι ακριβώς έγινε;; Εύκολα αναφέρει το μοντέλο της Κούβας, για τους καπιταλιστικούς παράδεισους της Ινδίας, της Νικαράγουας και καμιάς εκατοστής ακόμα παραδειγμάτων έχει να μας πει τίποτα; Για το μέγεθος του δημοσίου τομέα στις σκανδιναβικές χώρες κάτι; Για σύγκριση του δημόσιου τομέα της Ελλάδας σε σχέση με «αναπτυγμένες» κεντροευρωπαϊκές χώρες; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

6.59 –Δεν είχα την τύχη να πάω ελληνικό σχολείο…!!
Το νερό δεν είναι μακροχρόνια ζημιογόνα δημόσια επιχείρηση, αλλά έχεις δίκιο φίλε 9.03 όταν συγκρίνεις την παραγωγικότητα του ελληνικού δημόσιου με της Νικαράγουας. Για τις σκανδιναβικές και κεντροευρωπαϊκές χώρες τι να πούμε….μίλια μακριά σε οργάνωση και παραγωγικότητα σε σχέση με το ελληνικό δημόσιο και αν διαβάσεις σωστά το κείμενο μου… είμαι υπέρ της αλλαγής του ελληνικού δημοσίου και υπέρ των απολύσεων!!
Με εκτίμηση
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΑΒΑΣ

Ανώνυμος είπε...

απίθανα πράγματα καιρό είχα να γελάσω τόσο, αλλά τι να περιμένεις, σε Γερμανούς σπούδασε, δεν είδαμε τα χαΐρια τους στο πρόβλημα της ελλαδας? ρε μητσο πες μας μια πρόβλεψη που βγήκε σωστή από την τροικα, ας πούμε για την ύφεση, την πέτυχαν έστω και μια φορά?
Δεν μου λες μητσο η ύφεση δημιουργείται αρχικά από την φυγή κεφαλαίων η από την πτώση της κατανάλωσης;

καλύτερα πάντως να το κόψεις το σπορ και να πας να πουλήσεις λεμόνια στην ομόνοια που έλεγε και ο μεγας αλεφαντος.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο 9:03. Αυτό που είπα το είπα όχι για να υποστηρίξω το σάπιο δημόσιο, αλλά για να δείξω πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ πόσο μεγάλο είναι το δημόσιο αλλά ποιος το διοικεί. Το ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι σε μεγάλο βαθμό τεμπέληδες και γαϊδούρια είναι αποτέλεσμα των κυβερνήσεων πασοκ, νδ. Η εξυγίανση του δημοσίου δεν πρόκειται να γίνει με απολύσεις αλλά με ΘΑΨΙΜΟ του παλιού συστήματος. Γιατί όχι με απολύσεις; Σκέψου ποιοι θα απολυθούν: Όσοι δουλεύουν κι όσοι είναι άξιοι. Απόδειξη, ή τουλάχιστον ένδειξη; Ψάξε να δεις τι έγινε με το ενιαίο μισθολόγιο: Όλοι οι παλιοί υπάλληλοι (δεν εννοώ τους εφοριακούς) δεν έχασαν τίποτα, οι συνταξιούχοι των 2000 ευρώ ελάχιστα, αντίθετα οι νέοι με πτυχία, μεταπτυχιακά, ασεπ, κλπ είναι στα όρια της πείνας με μισθούς 700-800άρια ευρώ.
Θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ να ακούγονται καθημερινά απόψεις πως για όλα φταίει το τεράστιο δημόσιο, ενώ αυτό που φταίει είναι πως ξαναζητούν την ψήφο μας ΟΙ ΙΔΙΟΙ! Ναι αυτοί οι τύποι σαν τη ντόρα που οικογενειακώς έχει φάει εκατομμύρια ευρώ από μισθούς δημοσίου, παρόλα αυτά κάθε μέρα το βρίζει. Όσο για την ιδιωτική οικονομία, για σκέψου, ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ακόμα και τις κερδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις έχουν βαλθεί με το έτσι θέλω να της κάνουν ιδιωτικές????? ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ???? :)

Ανώνυμος είπε...

8:39 μμ
Τσα πρρρρρρρρρρ ..... ια ια ια ααααα

Ανώνυμος είπε...

να πως θα παμε μπροστα!!!!

http://www.antinews.gr/2012/02/10/147122/

Ανώνυμος είπε...

8.39 εγώ και λεμόνια να πουλήσω ..λεφτά θα βγάλω…γιατί έμαθα πέντε σωστά πράγματα στην ζωή…αν ήξερες έστω τα ελάχιστα οικονομικά… θα ήξερες ότι χωρίς επενδύσεις και δάνεια…δεν υπάρχει εισόδημα και χωρίς εισόδημα δεν υπάρχει και κατανάλωση!!! Ούτε για λεμόνια δεν κάνεις όπως βλέπεις…και την ύφεση δεν την έκανε η τρόικα..αλλά ο ελληνικός λαός και τα λάθος μέτρα που πρότειναν η τρόικα και η ελληνικές κυβερνήσεις!!
Φίλε 9.03 πρέπει να γίνει μία αρχή στο δημόσιο…λόγω το ότι είναι η πιο καυτή πατάτα όλοι την αποφεύγουν και στα νέα προγράμματα το ακυρώνουν όλα τα κόμματα για να κερδίσουν ψήφους. Σίγουρα δεν θα φύγουν αυτοί που πρέπει αρχικά, αλλά εφόσον γίνει μια αρχή με σωστές βάσεις…βάση προσόντων, χωρίς κομματικά, με αξιολόγηση..κάποια στιγμή ..θα μπει το νερό στο αυλάκι..

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΥΦΕΣΗ!!

αυτή την μπούρδα εσύ δεν την έγραψες?
δεν μιλάς πουθενά για επενδυτικά κεφάλαια αλλά για τις τραπεζικές μας καταθέσεις ,
μήπως είσαι συριζα γιατί αυτά λέει και ο στρατουλης.

[και την ύφεση δεν την έκανε η τρόικα..αλλά ο ελληνικός λαός και τα λάθος μέτρα που πρότειναν η τρόικα και η ελληνικές κυβερνήσεις!!] πρέπει να χεις σαλταδουρα μεγάλη, θα τρελαθείς στο τέλος.

Το Προφίλ μας