Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Σας περιμένω όλους δίπλα μου, το μήνυμα του Θωμά Μαύρου

Μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο Ανδρέα Δημητρέλο και την ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ του Σαββάτου η ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Θωμάς Μαύρος τοποθετήθηκε και μέσω Facebook σχετικά με τον ρόλο του στην προσπάθεια σωτηρίας της «Ένωσης».

Ο παλαίμαχος των «κιτρινόμαυρων» επιβεβαίωσε ότι πλέον είναι «μέσα στην ΑΕΚ» και απευθυνόμενος στους οπαδούς της ομάδας τους ζήτησε την στήριξή τους και ένα ασφυκτικά γεμάτο ΟΑΚΑ.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, όπως σας είχα υποσχεθεί πως θα κάνει έτσι λοιπόν σας ανακοινώνω και επίσημα πλέον πως από αύριο (25/6) είμαι μέσα στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Όλοι μαζί για μία καινούργια δυνατή ΑΕΚ, σ' ένα ασφυκτικά γεμάτο ΟΑΚΑ! Σας περιμένω όλους δίπλα μου! Με αγάπη Θωμάς Μαύρος» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πρόταση στον Τσιώλη

Πριν από λίγες ημέρες, ο Θωμάς Μαύρος γνωστοποίησε ότι ο «εκλεκτός» του σε περίπτωση που αναλάμβανε την ΑΕΚ, θα ήταν ο Σάκης Τσιώλης. Την Κυριακή, ο «θρύλος» της «Ένωσης», κατέθεσε πρόταση στον Καρδιτσιώτη τεχνικό και περιμένει την απάντησή του έως την Τρίτη.

Το συμβόλαιό του Τσιώλη με τον Αστέρα Τρίπολης είναι το «αγκάθι», αν και ο σύλλογος της Αρκαδίας έχει ενημερώσει τον προπονητή ότι δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο σ΄αυτό το μεγάλο βήμα.

Γιατί μπορεί η ΑΕΚ να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, ωστόσο αποτελεί την ευκαιρία που εδώ και χρόνια αναζητά ο Τσιώλης. Ζητήθηκε από τον πετυχημένο τεχνικό να δώσει την απάντησή του το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Τρίτη.
Newsroom ΔΟΛ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο θεωμας στην ΑΕΚ και ταυτοχρονα ερχεται ο πατριαρχης

θεικα σημαδια

Το Προφίλ μας