Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Εκφοβιστικά… Πλιατσουρίσματα!!!


Άρθρο του Γιώργου Μητλιάγκα
Ίσως ο κ. Π. Πλιάτσιος να πιστεύει ότι απέδωσε η προεκλογική αντιαριστερή τακτική του και τη συνεχίζει και μετεκλογικά, αλλά και πάλι προεκλογικά, με αρκετή δόση πίκρας, εκνευρισμού και κουτσομπολίστικων ύβρεων και εκφοβισμούς.
Ίσως κιόλας να νόμισε ότι λούφαξα, φοβούμενος αυτόν κι όσους ανημέρωτους ενέπλεξε στο μεταμεσονύκτιο σκοταδιστικό ντελίριο μιας πρωτοφανούς και ανεξήγητης αντιαριστερής επιθετικότητας που εκδήλωσε στο πρόσωπό μου. Λυπάμαι μόνο που ενέπλεξε και τη μητέρα του, η οποία γνωρίζει ότι εκτιμώ απεριόριστα αυτήν και την αριστερή καταγωγή της.

Αν δεν απουσίαζα στη Θεσσαλονίκη για σοβαρούς λόγους, ίσως να διέκοπτα τον κατήφορο αυτού και όσων παρέσυρε στην αμετάκλητη πλέον πτώση του.
Μάλλον όμως για την κατάπτωσή του φταίει η tragic!!! απώλεια της εξουσίας μετά των μεγαλοσχημόνων «προστατών» του, που ο Ελληνικός λαός , μηδέ εξαιρουμένων των Κοζανιτών, τους καταβύθισε στέλνοντάς τους στα τάρταρα, μαζί με τα μνημόνια και την αλαζονεία τους.
Κι από τα σκοτάδια προσπαθούν να ανασύρουν τα φοβερά στοιχειά των μακρινών Δεκεμβριανών και του εμφυλίου. Τα χρειάζονται για να τρομοκρατούν τον κόσμο, αφού δεν μπορούν να εκμαυλίζουν πλέον τη συνείδησή του.
Αμετανόητοι για το ιστορικό έγκλημα που διέπραξαν  εις βάρος του λαού και της χώρας (ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. ΛΑΟΣ), χωρίς ντροπή και τσίπα ο κ. Πλιάτσιος και οι όμοιοί του κινδυνολογούν με τρόπο που θα ζήλευαν ακόμα και οι χρυσαυγίτες!
Δεν πήραν τα μηνύματα του λαού και κυρίως των νέων, που τους καταψήφισαν γιατί αυτοί οι τρεις μαζί με την ΤΡΟΙΚΑ τους καταδίκασαν στη φτώχεια, την ανεργία και την ξενιτιά.
Δεν κατάλαβαν ότι ο κόσμος, από το κακό που έπαθε, τιμώρησε σκληρά τους συνεταίρους του υποκριτικού δικομματικού παιχνιδιού και των καταστροφικών αυτοδυναμιών.
Διέλυσε τα εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα και τις προκαταλήψεις δεκαετιών, δίνοντας κυβερνητικό ρόλο στην Αριστερά ζητώντας συγχρόνως την ενότητά της, πράγμα που προκάλεσε και προκαλεί δυσπεψία σ’ όλους αυτούς που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, άσκησαν ή νόμιζαν ότι ασκούσαν εξουσία.
Δίνοντας ηγετικό ρόλο στο ΣΥΡΙΖΑ ο κόσμος της εργασίας των επαγγελματιών και των συνταξιούχων, στέλνει μήνυμα και ζητά από την Αριστερά να βοηθήσει ουσιαστικά ώστε να βγει από το βάραθρο που τον έσπρωξαν οι σύγχρονοι … εθνοσωτήρες!
Το ίδιο μήνυμα ακόμα πιο δυνατά θα στείλει στις επόμενες εκλογές, γιατί ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει να ζει  τροΐκανά και δικομματικά. 
                                                   Μάης 2012

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tragic, όντως, κε Μητλιάγκα... Η αποστολή ενός -δεν το χαρακτηρίσω επί της ουσίας- άρθρου σε μέσα ενημέρωσης και blog της περιοχής, χωρίς να αφορά κανέναν, για την όποια διαφωνία μπορεί να έχετε με τον όποιο άνθρωπο έχει διαφορετική άποψη με εσάς...
Πρόκειται για επίθεση, σαφώς...
Πόσο μάλλον όταν το άρθρο "φεύγει" προς δημοσιεύση για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες μέρες (την πρώτη δεν το έβαλε σχεδόν κανείς...), απο το κομματικό γραφείο (τώρα)...

(Υ.Γ. προς aivres: Εντυπωσιάζομαι...ο νοων νοειτω)

Β.Σ.

ai-vreS είπε...

Μας αδικείτε κ. Σ. μας.
http://ai-vres.blogspot.com/2012/05/blog-post_7188.html

Ανώνυμος είπε...

de se diabazei kaneis aivres...paliopasokia...orthe to telos sas....koprites. to paizate kai paragontes

ai-vreS είπε...

Εντάξει αφού "όρθε" το τέλος μας καλά πάμε. Γεια σου ρε 11.57 με τα ωραία σου.
Εσένα πώς να σε αποκαλούμε; Αναγνώστη του ιστολογίου και σχολιαστή ή δεν_μας_διαβάζει_κανείς_κι_όμως_έχουμε_3.000_ips_την_ημέρα ;;;;

Υ.Γ. Καλύτερα κοπρίτες, παρά ράτσας... έχει πιο πολύ ενδιαφέρον έτσι...

Ανώνυμος είπε...

ΒΣ κάποιοι ξύπνησαν μιας και μυρίστηκαν ψητό.Τόσες θέσεις θα υπάρξουν στην νέα αριστερή κυβέρνηση να μην τσιμπήσουμε και εμείς κάτι λένε οι "αριστεροί" που τόσα χρόνια ήταν στην απέξω.Οι ύαινες μυρίστηκαν φαί αλλά δυστυχώς για κάποιους όψιμους δεν έχει μείνει ούτε κοκκαλάκι.Τα φάγαν όλα οι προηγούμενοι και δεν έμεινε πια τίποτα να φαγωθεί.Το μόνο που μένει να φαγωθεί είναι το ΚΟΥΦΑΡΙ της Ελλαδίτσας ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=qSw49eTqYUw

Εχει πλάκα να κάνει αυτός δημοψήφισμα

Τελικά γελάει και ο κάθε ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

6.30.
«Ο λαός δεν ξεχνά…»

Μα, όταν "δανείζονται" από παλαιοκομματικά, ΠΑΣΟΚικά συνθήματα του ’85, μόνο και μόνο για να ακουστούν, να φανούν και να κάνουν ντόρο, καταλαβαίνεις και την προοπτική τους…

6.25.
Μα καλά, μπαίνεις μέσα, διαβάζεις τι γράφτηκε, σχολιάζεις και βρίζεις από πάνω, λέγοντας πως δεν τους διαβάζει κανείς;;; Ξέρεις πόσο χαζό και βλακώδες ακούγεται…;;; Εκτός αν μπαίνεις μόνο κ μόνο για να βρίσεις…Του καθενός η πετριά…

Aivres: Ναι, ΤΟ ΞΕΡΩ, για αυτό και το «εντυπωσιάζομαι». Για τη δημοσίευση το σχόλιο…Καταλαβαινόμαστε νομίζω…

Β.Σ.

ai-vreS είπε...

Καταλαβαινόμαστε Β.
(δυστυχώς...)

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατί δυστυχώς;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ίσα ίσα...
Καλημέρα!


Β.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ

Τα Εξάρχεια, υπό την υψηλή εποπτεία του Αλέκου Αλαβάνου, τη συνεπικουρία του Αλέξη Τσίπρα, την ευμενή «ουδετερότητα» του ΓΑΠ και την ευγενική χορηγία των «νταβατζήδων», των ιδιωτικών καναλιών, τον Δεκέμβριο του 2008, αποπειράθηκαν να πραγματοποιήσουν μια μηδενιστική επανάσταση. Είχε ήδη αρχίσει και επιτάθηκε η μακρά πορεία αποσύνθεσης του αστισμού, των ελίτ, αλλά και της ίδιας της χώρας. Μέσα σε λιγότερο από πέντε χρόνια η χώρα κατρακύλησε στην εκπτώχευση, την αποσύνθεση, ακόμα και το έϊτζ. Τι ορίσαμε ως «μηδενιστική επανάσταση»; Μια κίνηση η οποία υπό το πρόσχημα ή ακόμα και την πεποίθηση μιας «αλλαγής», χωρίς στόχους και πρόγραμμα, αποδομεί την κοινωνία και καταστρέφει, χωρίς να προβάλει όραμα ή εναλλακτική πρόταση. Τότε υπήρξαμε σχεδόν μόνοι στην επισήμανση του μηδενιστικού και αποσυνθετικού χαρακτήρα του Δεκέμβρη, που εκθειαζόταν παντοιοτρόπως ως ο «Μάης»» της Ελλάδας.

Σήμερα, αφού τα δύο κόμματα των ψευδοελίτ των Αθηνών, υποδούλωσαν τη χώρα, ο Σύριζα του Αλέξη Τσίπρα μπαίνει στον πειρασμό να ολοκληρώσει το έργο τους, σε μια νέα, κοινοβουλευτικού χαρακτήρα, αλλά εξ ίσου μηδενιστική φυγή προς τα μπρός: Θέλει να οδηγήσει ένα ανέτοιμο λαϊκό κίνημα στην «εξουσία», ενώ η εντολή που έχει από τον κόσμο είναι να ανατρέψει το μνημόνιο. Μετά τις εκλογές εάν το συμφέρον της «πατρίδας», ήταν πραγματικό τους μέλημα, ο Σύριζα με τη στήριξη της ΔΗΜΑΡ, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και την ανοχή ή την αποχή των δύο εταίρων του πρώην δικομματισμού, θα έπρεπε να αναλάβει την κυβέρνηση ή έστω να ορίσει ένα πρωθυπουργό της αρεσκείας του, που να επαναδιαπραγματευθεί εδώ και τώρα την καταστροφική πολιτική του μνημονίου.

Τότε θα συνέβαιναν δύο τινά. Είτε θα πετύχαινε σε αυτή την αποστολή και εν συνεχεία θα μπορούσε να ζητήσει θριαμβευτικά εκλογές, είτε θα αποτύγχανε εξ αιτίας της άρνησης των ευρωπαίων και των προσκομμάτων που θα έφερναν τα ελληνικά κόμματα, οπότε πάλι θα μπορούσε να προσφύγει στο λαό. Και στις δύο περιπτώσεις θα έδειχνε μια υπεύθυνη, ενωτική και αντιμνημονιακή στάση, αναδεικνύοντας τον Σύριζα σε ανατρεπτικό και σοβαρό πολιτικό πόλο στη χώρα. Αντ’ αυτού, αρνείται τη στήριξη των αντιμνημονιακών Ανεξαρτήτων Ελλήνων και θέλει νέες εκλογές, με το αίτημα μιας ανέφικτης «αυτοδυναμίας» και της ανασύστασης του παλιού διπόλου Δεξιάς-ΠΑΣΟΚ, αντικαθιστώντας απλώς το ΠΑΣΟΚ από τον Σύριζα, ενώ το πραγματικό δίπολο της ελληνικής κοινωνίας σήμερα και η λαϊκή εντολή είναι «μνημονιακοί-αντιμνημονιακοί». Έτσι αντί να εγκαινιάζει μια νέα εποχή σε ρήξη με τη τελειωμένη μεταπολίτευση, επιχειρεί να την αναστήσει και ας οδηγηθεί στα τάρταρα η χώρα. Την ίδια στιγμή ευνοεί την τακτική της Μέρκελ, υπονομεύει ακόμα και τον Ολάντ, διότι οι Έλληνες εμφανίζονται ως «ανεύθυνοι», και οδηγεί σε μια νέα εμφύλια διαμάχη και ενίσχυση μιας ρεβανσιστικής και φασίζουσας Δεξιάς.

Είναι καιρός ακόμα, αν θέλει να το κάνει, να ανακρούσει πρύμναν, να απορρίψει την μηδενιστική κληρονομιά του παρελθόντος και να μεταβληθεί στον εθνικοαπελευθερωτικό πόλο που χρειάζεται σήμερα η χώρα μας. Από τη μια πλευρά η αναπόφευκτη πορεία στο χάος, στις χειρότερες παραδόσεις μας, από την άλλη η συμβολή στην αντιστασιακή ανασύνθεση της πατρίδας.

Γιώργος Καραμπελιάς Εφ. ΡΗΞΗ 12-5-2012

Το Προφίλ μας