Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Συνεδρίαση του Δ.Σ του ΕΒΕ Κοζάνης στο Δήμο Σερβίων –Βελβεντού

Η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Π.Ε. Κοζάνης (ΕΒΕ) του μηνός Μαΐου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαΐου 2012,  με ώρα έναρξης 18:30, για πρώτη φορά στο Δήμο Σερβίων Βελβεντού, στο Δημοτικό κατάστημα της πόλης των Σερβίων.
Κυρίαρχο θέμα μεταξύ των θεμάτων ημερήσια διάταξης θα είναι η «καταγραφή των προβλημάτων των επιχειρήσεων – μελών του Δήμου Σερβίων Βελβεντού και διαμόρφωση προτάσεων για την επίλυσή τους».
Στη συνεδρίαση  έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ των εμπορικών Συλλόγων Σερβίων και Βελβεντού, οι Πρόεδροι των Αγροτικών Συνεταιρισμών της περιοχής, κ.α.

 Επίσης, καλούνται από τη διοίκηση του ΕΒΕ να συμμετέχουν όσοι επιχειρηματίες – επαγγελματίες- μέλη του Επιμελητηρίου, που  έχουν την έδρα τους στον εν λόγω Δήμο, επιθυμούν να καταθέσουν την άποψη και τις προτάσεις τους για τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος της περιοχής

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας