Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

«ΛΥΚΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ» Απάντηση του Γιώργου Μητλιάγκα


Τα περί «επικινδυνότητας επινοητικών ηλιθίων» του κ. Πλιάτσιου, φανερώνουν αφ’ ενός μεν ότι έχει ξεφύγει και πρέπει να συμμαζευτεί, αφ’ ετέρου δε ότι «τραβάει πολύ ζόρι» και συνεχίζει να κινδυνολογεί σαν τον Πάγκαλο και τους ομοίους του.
Αμετανόητοι Πασόκοι και Νεοδημοκράτες δεν καταλαβαίνουν φαίνεται ότι πέρα από τη μεγάλη ζημιά που προκάλεσαν στον τόπο, συγχρόνως είπαν τόσα πολλά ψέματα, που ο λαός δεν τους πιστεύει πλέον, σαν τον τσοπάνο που φώναζε ψεύτικα «λύκος στα πρόβατα».
Δεν καταλαβαίνουν ότι όσα ψέματα και κινδυνολογίες κι αν πούν, όσες τρικλοποδιές κι αν προσπαθούν να βάλουν, ο κόσμος εμπιστεύεται το ΣΥΡΙΖΑ και τις κοινωνικές δυνάμεις που συνεργάζονται και τον στηρίζουν.

Ότι οι πολίτες εγκρίνουν και στηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ και το πρόγραμμά του, γιατί όχι μόνο τους συμπαραστάθηκε σαν αντιπολίτευση στα τραγικά μέτρα που πήραν εναντίον τους ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. ιδιαίτερα τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά τον βλέπουν ως ΕΛΠΙΔΑ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.
Αλλά αυτό που πρέπει να καταλάβει ως δημοσιογράφος  ο Π.Π. είναι ότι με τη στάση του δεν εκθέτει μόνο τον εαυτό του, αλλά κυρίως το τοπικό κανάλι TOP CHANEL και τον ιδιοκτήτη του στον οποίο εργάζεται.
Διότι όλα τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα υποτίθεται ότι λειτουργούν μετά από σχετική άδεια  του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου του κράτους και πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανόνες και τη δεοντολογία που επιβάλλεται για την αντικειμενική πληροφόρηση του πολίτη και όχι να προβάλλουν τις προτιμήσεις και τις εμπάθειές τους κάποιοι δημοσιογράφοι.

Κοζάνη   19 Μάη 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας