Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

To…μισό «βαθύ» ΠΑΣΟΚ στη συνάντηση της «Κοινωνικής Συμφωνίας» στην Κοζάνη-Διαβάστε ποιοί φαίνεται να στηρίζουν Κατσέλη-Καστανίδη!!!

από το kozanimedia.gr
Κόσμος και…κοσμάκης έδωσε το «παρών» στη δεύτερη και πλέον σημαντική συνάντηση των πρώτων στελεχών της «Κοινωνικής Συμφωνίας», των Λούκα Κατσέλη και Χάρη Καστανίδη στην Κοζάνη, η οποία έλαβε χώρ το βράδυ της Παρασκευής στο ξενοδοχείο «Ερμιόνιον»!!! Πολλά και γνωστά τα ονόματα, τα οποία στην πλειοψηφία τους προέρχονται από το λεγόμενο «βαθύ» ΠΑΣΟΚ και, πλέον, φέρονται να στηρίζουν το νεοσύστατο κόμμα!

Παρόντες, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν, μεταξύ άλλων, οι κ.κ. Γαϊτάνης (στέλεχος επί χρόνια της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος γραμματέας),  Αμαραντίδης (διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης επι πολλά έτη, γνωστός ως «γέροντας»),  Στάθης Βαρυτιμίδης (πρώην προϊστάμενος Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής, πρώην πρόεδρος ΕΠΣ), Βαγγέλης Παπαδόπουλος (συνδικαλιστής ΔΕΗ ΑΗΣ Καρδιάς, πρώην στέλεχος γραφείου Λάζαρου Λωτίδη),  Βασίλης Σταμπολούς (αντιδήμαρχος Βοϊου!), Αντώνης Μαυρίδης (δημοσιογράφος-υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Γιάννη Παπαϊορδανίδη)
Επίσης ήταν παρόντες οι κύριοι Σιδηρόπουλος, Κιτμιρίδης, Σιαλβαράς, Νέστορας, καθώς και οι κυρίες Σταμάτη, Γιολδάνη-Μανου και Κασκιτσή, αλλά και αρκετοί άλλοι.
Όπως μαθαίνουμε, μέχρι τη Μ. Τετάρτη θα έχει συγκροτηθεί η προσωρινή Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης της «Κοινωνικής Συμφωνίας», ενώ μετά την Κυριακή του Πάσχα αναμένεται η ανακοίνωση και του ψηφοδελτίου, και με ονόματα-εκπλήξεις…
Ο Πανόπτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας