Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Mήνυμα για την Ελλάδα που αγωνίζεται...

Ισχυρούς συμβολισμούς έχει η επιλογή του τετράκις Ολυμπιονίκη, Πύρρου Δήμα, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Εκφράζει την Ελλάδα που αγωνίζεται και κατακτά τους στόχους της.
Ισχυρό μήνυμα προς τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ του 2009 έστειλε χθες ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο Επικρατείας με επικεφαλής τον κ. Πύρρο Δήμα.

Με σαφή προσανατολισμό να απευθυνθεί προς όλες τις πληθυσμιακές, κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έκανε κατ' αρχάς τη μεγάλη έκπληξη ορίζοντας επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας τον Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, ο οποίος είπε το «ναι» στην πρόσκληση όντας στην Αμερική.

Εγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Βενιζέλος αναζητούσε για τη «βιτρίνα» του Επικρατείας έναν άνθρωπο που να μπορεί να προσεγγίσει με την προσωπικότητά του τους ψηφοφόρους που θα ήθελαν να δουν έναν «αγωνιστή» στον τομέα του, πολιτικοποιημένο και με διάθεση προσφοράς στη δύσκολη συγκυρία.
Mήνυμα για την Ελλάδα που αγωνίζεται

«Ο Πύρρος με τα 4 ολυμπιακά μετάλλιά του, συμβολίζει την Ελλάδα που προσπαθεί, αγωνίζεται και πετυχαίνει, συμβολίζει την Ελλάδα που πρέπει να σηκωθεί και πάλι να σταθεί όρθια. Πρέπει να σηκώσουμε από πάνω το μεγάλο βάρος της δημοσιονομικής εξάρτησης, το μεγάλο βάρος του Μνημονίου. Πρέπει να κάνουμε την άρση αυτού του εθνικού βάρους που την ξεκινήσαμε με τη μείωση του δημοσίου χρέους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ευ. Βενιζέλος ανακοινώνοντας τη λίστα Επικρατείας και επιδιώκοντας να προβάλει τον συμβολισμό της επιλογής του Πύρρου Δήμα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε δεχθεί κρούσεις για τη συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας