Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού στο πρόγραμμα "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ"

Θετική ήταν η αξιολόγηση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της  πρότασης που κατέθεσε ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού για την ένταξη τριών έργων στο πρόγραμμα ΄΄Εξοικονομώ΄΄. Από τις 191 προτάσεις αξιολογήθηκαν θετικά 106 προτάσεις συνολικού προϋπολογισμού 83,4 εκατομμυρίων ευρώ ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι οι προτάσεις που κατέθεσαν οι Δήμοι ήταν ανταγωνιστικές. 
   Η πρόταση του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού είναι συνολικού προϋπολογισμού 700.000 € και αφορά παρεμβάσεις αύξησης της ενεργειακής απόδοσης στα κτίρια του Ενιαίου Λυκείου - Γυμνασίου Σερβίων, του Δημαρχείου και περιβαλλοντική παρέμβαση στην Πλατεία Λαϊκής Αγοράς στα Σέρβια.

1. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΕΡΒΙΩΝ
 Το συγκρότημα κατασκευασμένο το 1971 με συνολική δομημένη επιφάνεια 4303,01τ.μ. μετά την ανάλυση χαρακτηρίζεται ως «ενεργειακά υποβαθμισμένο κτίριο» καθώς δεν διαθέτει κανενός είδους θερμομονωτική επάρκεια και βρίσκεται σε περιοχή με ψυχρό κλίμα. Για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις  στην εξωτερική θερμομόνωση του κτιρίου και της στέγης του ενώ θα αντικατασταθούν τα κουφώματα. Από τις παρεμβάσεις αυτές θα έχουμε εξοικονόμηση ενέργειας κατά 51%. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι περίπου 310.000 €.
2. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
 Το διώροφο κτίριο κατασκευάστηκε σε τρεις φάσεις, τη δεκαετία του 1930, η πρώτη προσθήκη έγινε το 1978, η δεύτερη το 1983 και είναι συνολικής επιφάνειας 780τ.μ. Στο κτίριο αυτό για τη βελτίωση της ενεργειακής του κατάστασης οι επεμβάσεις κινούνται σε δύο κατευθύνσεις: Η πρώτη κατεύθυνση αφορά την εξωτερική θερμομόνωση του κτιρίου και της οροφής όπως επίσης και την αντικατάσταση όλων των κουφωμάτων. Η δεύτερη κατεύθυνση παρεμβάσεων σχετίζεται με τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις του κτιρίου, την αντικατάσταση δηλαδή του λέβητα και καυστήρα του κτιρίου και την τοποθέτηση θερμομόνωσης στο δίκτυο  διανομής του θερμού νερού. Με τις παραπάνω επεμβάσεις επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας σε ποσοστό 70%. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό 147.000€.
3. ΜΕΛΕΤΗ ΜΙΚΡΟΚΛΙΜΑΤΟΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ «ΑΓΟΡΑΣ» ΣΕΡΒΙΩΝ
  Η πλατεία έχει συνολικό εμβαδόν 1191,66τ.μ. και η πρόταση διαμόρφωσης του υπαιθρίου χώρου με τις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού συνδυάζει την επιθυμία χρήσης της πλατείας για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα και τη βελτίωση του μικροκλίματος στην περιοχή γενικότερα. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 142.000€. Δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην αισθητική αναβάθμιση της πλατείας, στη δημιουργία ποιοτικού χώρου κοινωνικής συνάθροισης, στη δυνατότητα πρόσβασης του χώρου από άτομα με ειδικά κινητικά προβλήματα και από τυφλούς καθώς και στην δημιουργία χώρων που να χρησιμοποιούνται με ασφάλεια από τα παιδιά. Αναδιαμορφώνεται επίσης, η λειτουργία και η λειτουργικότητα της πλατείας παίρνοντας υπόψη και τις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού. Διαμορφώνεται πεζόδρομος στην βόρεια πλευρά του χώρου και δημιουργούνται καθιστικά για εποχική χρήση. Επίσης χαρακτηριστικό στοιχείο της παρέμβασης που θα πραγματοποιηθεί είναι ότι θα επηρεαστεί θετικά και η ενεργειακή συμπεριφορά των κτιρίων που περιβάλλουν την πλατεία κατά 20%-30%.
  Για την Δημοτική Αρχή η ένταξη στο πρόγραμμα ΄΄ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ΄΄ που έχει σαν σημείο αναφοράς τα νέα περιβαλλοντικά δεδομένα αποτελεί μία σημαντική εξέλιξη στην προσπάθειά της να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των δημοτών με ταυτόχρονη ουσιαστική μείωση του κόστους λειτουργίας. Στην προσπάθεια αυτή που είναι συνεχής θα αξιοποιηθούν όλα τα διαθέσιμα προγράμματα και χρηματοδοτικά εργαλεία.

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΚΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΣΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΚΟΛΙΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΚΑΝ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΕΙΣΤΙΚΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε Κωνσταντόπουλε και όλοι οι Σερβιώτες ανάψτε καμιά λαμπάδα στον Κοκό για το χρέος των 7 εκατομμυρίων ευρώ που άφησε. Να του πούμε ευχαριστώ που πήγε τα Σέρβια 20 χρόνια πίσω. Και πού 'σαι Κοκέ; Την επόμενη φορά με χρέος 20 εκατομμυρίων!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΚΟΛΙΕ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ 'ΤΡΩΓΕΣ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ. ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Τα εργα επι Κοκολιού ηταν πολλά και τα Σέρβια γνώρισαν μεγάλη ανάπτυξη.Ακόμα και τώρα η νεα δημοτική αρχή τρέχει τα ...εργα Κοκολιού, που εντάχθηκαν σε μελέτες και σε άμεση χρηματοδότηση.

Ανώνυμος είπε...

Mia xara ta eipe o Konstantopoylos sto dikastirio. Kai liga eipe.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΕΣ ΕΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΚΟΛΙΟΣ. ΜΟΝΟ ΕΝΑ. ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Σφαγείο. Μεγάλο εργο.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα το σφαγειο δεν ειναι εργο του κοκολιου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Τι λές καλέ;
Να σου πώ άλλο εργο. Τούρκικο σχολείο.Ετοιμο για νεο δημαρχείο.
Ανακατασκευάστηκε με μέριμνα Κοκολιού. Με πολλά δωμάτια για γραφεία.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχα το τουρκικο σχολειο που ειναι μεσα στις παρανομιες; τι αναπτυξη εφερε στην περιοχη;

Ανώνυμος είπε...

Ε.Ψ.Ι.Κ.Α , 35 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, 35 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ . ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΝΤΟΥ ,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΘΗΚΑΝ . ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ Η ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ,ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΛΙΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟ ΚΑΠΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΙΚΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ,ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΥΜΑ 2 ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΙΣ 1 ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ 1ΓΗΠΕΔΟ 5\5 ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΡΒΙΩΝ, ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΣΤΑ ΙΜΕΡΑ ΔΡΟΜΟΣ ΣΕΡΒΙΑ- ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ. ΝΕΑ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΥΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΑΒΟΥΖΕΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ. ΝΕΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΕΡΟΥ ΜΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΝΕΑ ΓΕΩΤΡΗΣΗ,ΝΕΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΝΕΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΙΚΤΥΟ 3,5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ,ΝΕΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ. ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ,ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΕΤΟΙΜΑ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ. ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΚΟΛΙΟΥ.Η ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠ\ΣΗ ΠΟΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΧΥΘΗΚΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΑΤΕ!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΔΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΟΥΝ ΚΙ'ΑΛΛΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ;;;;;; ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΤΙΝΟΣ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ;ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΚΟΛΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Η ΑΠΟΙΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ,ΤΟΝ ΚΟΚΟΛΙΟ, ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΑΘΩΩΣΗ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ. ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΡΚΗΣΑΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

"ΕΨΙΚΑ";"Η ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ"; "ΑΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ"; "ΚΙ'ΑΛΛΟ"; "Η ΑΠΟΙΦΑΣΗ"; "ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΗ";
Δεν τα 'μαθες καλά τα γράμματα γιατρίνα...

Πράσινο παντού; Παιδικές χαρές παντού; Τα Σέρβια έγιναν Παρίσι δηλαδή...
Το νερό, το 1ο δημοτικό, ο δρόμος δεν είναι έργα Κοκολιού, τα βρήκε κι αυτός. Έτσι γίνεται, ο επόμενος βρίσκει τα εν εξελίξει έργα του προηγούμενου.
Η πρωτοβάθμια "χύθηκε αίμα" για να ξανάλθει στα Σέρβια για να αποσπαστεί η νύφη του.

Αφού τελικά καταδικάστηκε σε ένα έτος με αναστολή και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών, γιατί λες ότι αθωώθηκε πανηγυρικά; (και όχι πανυγηρικά;).

Συμφωνώ ότι τώρα έρχονται τα δύσκολα όπως άκουσα, αλλά όχι γι' αυτούς που εννοείς.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΡΙΝΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΚΗ. ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΡΒΙΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΚΟΛΙΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΗΤΑΝ ΤΡΕΙΣ[3], ΟΙ ΔΥΟ[2] ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ,ΚΑΙ ΟΜΟΦΩΝΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΨΟΥΣ 5700 ΕΥΡΩ ΣΥΝ ΦΠΑ, ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΑΝ ΑΙΡΕΤΟΣ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΘΩΩΘΗ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ Α Ν Α Σ Τ Ο Λ Η ΓΙΑ 5700[ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ] ΣΥΝ ΦΠΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑΥΤΟΝ. ΚΑΚΙΑ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΥΦΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Παρισι δεν εγιναν τα ΣΕΡΒΙΑ αλλα για πρωτη φορα εγινε τεραστιο εργο στον Δημο Σερβιων. Η ιστορια θα γραψει για την χρυση οκταετια Κοκολιου για τα Σερβια. Γιατι προσπαθειτε παντα να υποβαθμισετε οτι καλο γινεται για τον τοπο μας με ΨΕΜΑΤΑ.Η πρωτοβαθμια εκπ\ση ηλθε στο ΣΕΡΒΙΑ το 2005 ο γιος του ηταν φοιτητης της ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ μεχρι το 2008. Ποσο αχρειος μπορει να εισαι;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Kai ego perifanos eimai gia ta 5 ekatomiria poy afise xreos

Ανώνυμος είπε...

Αχρείος είσαι και φαίνεσαι. Αντί να σκύψετε το κεφάλι όλο το σύστημα του Κοκολιού που μας φέρατε σ' αυτήν την κατάσταση να χρωστάμε και να γίνουμε ρεζίλι των σκυλιών, μιλάτε κι από πάνω. Τι άλλη απόδειξη θέλεις για την μαύρη οκταετία που περάσαμε στα Σέρβια;
1. Η νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας δεν τον άφησε να ξανακατέβει στις εκλογές. Και άσε για την αρώστεια που έγινε μετά καλά και θα ξανακατέβει γιατί τον αγαπάει ο κόσμος.
2. Στην αρχή μας είπες ομόφωνα αθωώθηκε μετά είδες ότι δεν περνάει, μας είπες την αλήθεια ότι καταδικάστηκε σε ένα έτος.
3. Η αναστολή δίνεται γιατί η ποινή είναι κάτω από τρία έτη και πρωτόδικη και γιατί συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου. Δεν δίνεται επειδή δεν είχέ τάχα μου ιδέα για την παράλειψη της υπηρεσίας όπως λες.
4. Το συγκεκριμένο δικαστήριο επέβαλε τη μέγιστη ποινή που μπορούσε. Και για τις δύο άλλες κατηγορίες απαλάχθηκε λόγω αμφιβολιών. Όχι με πανηγυρική αθώωση και με καταπέλτη τον εισαγγελέα και τον πρόεδρο όπως λές. Εκτός από σένα ήταν και άλλοι στο δικαστήριο και μας τα είπαν. Άσε τα ψέματα που πάς να τον βγάλεις λάδι με ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ.
5. Γιατί είναι σίγουρο ότι θα αθωωθεί με την έφεση; Κάτσε να γίνει πρώτα η νέα δίκη και θα δούμε. Στο μεταξύ μπορεί να εμφανιστούν και τίποτα άλλες καταδίκες. Που ξέρεις;


Άμα ήσουνα πατριώτης 1.06 θα σκεφτόσουνα την πατρίδα σου τα Σέρβια και όχι τις τσέπες του Κοκολιού. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΚΟΛΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ; ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΙΤΕΡΟ;
Αν τα πιστεύεις αυτά 1.06 τότε δεν είσαι περήφανος για τον Κοκολιό. Είσαι μέσα στο σύστημα του Κοκολιού και έφαγες καλά τα κοκαλάκια που σου πετούσε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΧΡΕΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΒΛΑΚΑΣ. ΠΟΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ" Ο Μ Ο Φ Ω Ν Η Α Π Ο Φ Α Σ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Α Π Α Λ Λ Α Γ Η Σ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΩΝ 'ΕΝΤΙΜΩΝ' ΠΟΥ ΡΙΧΝΑΝ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΟΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΕΚΛΕΨΕ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΟΚΟΛΙΟΣ 5700 ΕΥΡΩ ΣΥΝ ΦΠΑ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ; ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΗ Σ'ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΟΥΤΕ ΕΡΙΞΑ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Να με συμπαθάτε αλλά εγώ πρώτη φορά βλέπω πανηγυρική αθώωση με 1 χρόνο φυλακή και 1 χρόνο στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων !!!!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα νευράκια νευράκια έχει η γιατρίνα;
Τον παρακαλούσατε; χαχαχα και δεν σας έκανε τη χάρη να κατέβει; Μα γιατί σας στεναχώρησε τόσο πολύ ρε παιδί μου; χαχαχαχα
Η καταδίκη είναι για υπεξαίρεση. Θες δεν θες αυτό δεν αλλάζει που να χτυπιέσαι κάτω. Αν έβαλε χρήματα δικά του για να πληρώσει τους εργάτες δείχνει ότι είχε το ίδιο ταμείο στον δήμο και στο σπίτι του. Άντε να βγάλεις άκρη δηλαδή και λίγα του ρίξανε στο δικαστήριο. Να τα λέω επώνυμα για να με πιστέψετε; Βγες εσύ με το όνομα σου που τάχα μου δεν ρίχνεις λάσπη και δεν κατηγόρησες κανέναν εκτός από την αντιπολίτευση, τον δήμαρχο, την Ντόρα, τα γουρούνια και τους τυφλοπόντικες. χαχαχαχαχα
Για την μέγιστη ποινή, την αναστολή και για το χρέος που άφησε θα μας πείς τίποτα γιατρίνα;
Αλλά ξέχασα εσύ δεν είσαι φανατισμένη.

Ανώνυμος είπε...

Εχετε πολυ πλακα ανωνυμε 2 και 2.43. Μια χαρα σας τα λεει ο 1.29 . Ειστε μονο για να σπαμε πλακα μαζι σας. Σαν τον ΒΛΑΚΑ τον αρχηγο σας που μας κατεστρεψε, και ξεφτυλισε την πατριδα μας. Ρε πασοκοι γραψτε τιποτα για τους βουλευτες σας και τους υπουργισκους σας μπας και ξαναφερουν τη ΔΟΥ και το γραφειο της ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ, τους ξεφτιλυσε ο ΡΟΔΟΥΛΗΣ μονος του κρατησε τις ΔΟΥ στον ΤΥΡΝΑΒΟ και στην ΑΓΙΑ. Στη ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΤΟ ΒΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ στη ΔΕΣΚΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ στο ΝΕΣΤΟΡΙΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ, Εσεις τοσο Α Ν Ι Κ Α Ν Ο Ι ειστε; Γι'αυτο σας λεω οτι μονο για να σπαει πλακα μαζι σας και μονο για γελια ειστε.Για κακο για βρωμια για λασπη για γλυψημο ειστε κορυφες απατητες. Για κατι καλο ειστε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος αρχηγός μου; Τον Κοκολιό λες που μας κατέστρεψε και ξεφτίλισε τα Σέρβια; Αυτό λέω κι εγώ! Έλα γιατρίνα μην θυμώνεις. Χάνεις την ψυχραιμία σου και κάνεις λάθη. Για τον Αστέριο ΡΟΝΤΟΥΛΗ λες τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και όχι ροδουλη. Πια οι ΔΟΥ που λες θα λειτουργήσουν σαν φορολογικά ΚΕΠ. Το γραφείο της πρωτοβάθμιας έκλεισε γιατί θα μείνει ένα στην έδρα κάθε νομού. Και ο Σαμαράς ο ίδιος δεν θα τα άφηνε να λειτουργούν. Κι εγώ δεν έχω καμία σχέση με ΠΑΣΟΚ. Ψηφοφόρος του Κοκολιού ήμουνα και με τον Καραμανλή. Έτσι είναι άμα πας να μιλήσεις για πράματα που δεν ξέρεις γίνεσαι ρεζίλι. Απάντηση θα δώσεις για τον Κοκολιό ή θα συνεχίσεις να με διασκεδάζεις με την ασχετοσύνη σου;


Ο 2.43

Ανώνυμος είπε...

RE PAIDIA TI NA LEME TORA. EPI KOKOLIOY GINOTAN DIMOTIKO SIMBOYLIO KAI DEN PERNAME XAMPARI. TA EKRIBE OLA. TORA OLA EINAI STIN SELIDA TOY DIMOY KAI EDO MESA. OLA STIN FORA. AMA KATADIKASTIKE SE ENA ETOS GIATI TO KRIBI?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 7.01 ΦΤΑΣΑΤΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ ΜΥΡΙΣΤΙΚΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΓΙΑΤΡΙΝΑ ΜΙΛΑΣ ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΓΟΜΑΡΙΑ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΟΥΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΝΕΡΟ Ο ΚΟΚΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΡΩΜΑΓΕΣ ΟΠΩΣ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ. ΠΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΠΙ Ν.Δ ΚΑΙ ΚΟΚΟΛΙΟΥ ΑΝΟΙΓΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 'ΠΤΩΜΑ' ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΚΟΛΙΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΥΠΑΙΞΕΡΕΣΗ. ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΛΕΣ; Ο ΚΟΚΟΛΙΟΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

RE 10:20 PREPEI NA EISAI POLLA XRONIA APLYTOS GIAYTO EISAI MESA STH BROMIA KAI STH DISODIA, RIXE LIGO KATHARO NERO POY SE EFERE O KOKOLIOS MPAS KAI KATHARISH H BRVMIKH PSYXH SOY KAI O BROMIKOS EGEFALOS SOY.DEN EIDES KANENA ERGO EPI KOKOLIOY GIATI TA MATIA SOY EINAI GEMATA TSIMPLES APO THN APLYSIA.

Ανώνυμος είπε...

Οι δεξιοί είναι ικανοί να πουν ψέματα για την καταδίκη. Αφού λένε ότι αθωώθηκε και δεν καταδικάστηκε χαχαχαχα Ευτυχώς υπάρχει το αιβρες και οι εφημερίδες.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ 10,20 ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ Η ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΟΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΑ ΤΩΝ 'ΕΝΤΙΜΩΝ' ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΧΟΛΟΥΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ, ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΠΕΤΟΥΣΕ ΛΑΣΠΗ Σ'ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ Π.Χ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ, ΜΑΝΤΕΛΗΣ, ΛΑΛΙΩΤΗΣ, ΑΝΤΡΙΚΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ, ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, κλπ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ 12.10; ΤΖΟΥΖΕΙ; ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΥΤΟΣ; Ο ΚΟΚΟΛΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ Σ' ΑΝΩΤΕΡΑ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Το Προφίλ μας