Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Αξιέπαινη πρωτοβουλία…

Aπό τα παραπολιτικά του ΠΡΩΙΝΟΥ ΛΟΓΟΥ
Την πρωτοβουλία συνάντησης με δημοσιογράφους της περιοχής είχε το βραδάκι της περασμένης Τρίτης ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της πανέμορφης Νεράιδας Ξενοφών Βαϊζογλου. Παρουσία και του δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλου ήθελε να ακούσει σκέψεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ για την περιοχή, αλλά και να συζητήσει μαζί τους για μια σειρά προτάσεων που έχει για τη Νεράιδα και ο ίδιος. Και, πράγματι, ο κ. Βαϊζογλου έχει πολύ ενδιαφέρουσες και φιλόδοξες προτάσεις, οι οποίες, όμως, προϋποθέτουν σκληρή δουλειά, ομοφωνία και αρκετά κονδύλια…Πάντως η διάθεση υπάρχει από τον ίδιο, αλλά και τον δήμαρχο, οπότε περιμένουμε να δούμε και για τα υπόλοιπα…

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα "πολλά κονδύλια" είναι το τελευταίο ε;

Ανώνυμος είπε...

Ανάπτυξη του τουρισμού στην Νεράϊδα...άμα γίνει το πάρκο δίπλα στη εκκλησία, δηλ να φυτέψουμε λουλούδια...χα χα χα χα χι χι...
και όσοι είναι "καραμανλήδες", να πάνε να παίξουνε ..γκόλφ!!!..ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ...

Για...όόόλληη αυτήν την...."ανάπτυξη", έπρεπε να 'ρθούν τα τοπικά κανάλια για να μας ανακοινώσει το ....φοβερό πρόγραμμα , ο Ξενοφών!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια του Εκπροσώπου Οικισμού Νεράιδας, να αναδείξει τα θέματα του Οικισμού του, αλλά όλα θα είναι μόνο στα λόγια.
Για να υλοποιηθούν τα όσα οραματίζεται ο τοπικός εκπρόσωπος Νεράιδας, θα απαιτηθούν πολλά κονδύλια, τα οποία δεν υπάρχουν πουθενά.
Να υπογραμμιστεί οτι ο εκεί Τοπικός Εκπρόσωπος Κατοίκων Νεράιδας, δεν αναγνωρίζει τα εργα που εχουν γίνει στον Οικισμό του και στην κυριολεξία, παρέλαβε ενα Οικισμό Ετοιμοπαράδοτο, μοντέρνο και τουριστικά ανθισμένο. Αυτός ο τοπικός εκπρόσωπος σκοπίμως το λησμονεί και ούτε κάν το μνημονεύει ποτέ στις έως τώρα - ανευ περιεχομένου - ανακοινώσεις και δελτία Τύπου, που απέστειλε πρός...άπασαν την επικράτειαν!
Ο τοπικός εκπρόσωπος Νεράιδας είναι...υπέρΦιλόδοξος, προαναγγέλει εργα, που δεν μπορούν να γίνουν και φαντάζεται οτι για το Δήμο-Σερβίων/Βλεβεντού ο Οικισμός του είναι το μοναδικό ζήτημα, που πρέπει να ασχολούνται ολοι οι πολίτες...
Ηδη, με τις συνάξεις που εκανε, εξάντλησε το θεωρητικό μέρος των αγγελιών του, ο...Τοπικός εκπρόσωπος Νεράιδας...
Καιρός για εργα και να δούμε πότε θα ξεκινήσει!

Ανώνυμος είπε...

Anonime 12:28 PARALIMNIE KATAPATITI
AFOU O KSENOFON S' EXEI X... MENO, GIATI DEN TA VGAZEIS ESY STHN FORA?
AN TOLMAS KANE KAI ESY GENIKI SYNELEYSH KAI KALESE KAI TON KSENOFON

Ανώνυμος είπε...

Poly kalo to sxolio toy Π.Π. oti prepei gia na balei o Ksenofon kammia diafimisi gia ti neraida sto site. Ainte ainte. Sepirame xampari pos douleveis Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε ΠΑΠΑΡΑ 12:28 ποιος σε εμποδίζει να στείλεις ένα email στο aivres, με φωτογραφίες για τα έργα και ημέρες της δικής σου θητείας και γιατί σώνει και καλά θέλεις να το κάνει ο Ξενοφών?
Απ΄ ότι διαβάζουμε ο Ξενοφών εργάζεται για το μέλλον και ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.

Ξενοφών σε ΣΥΓΧΑΙΡΩ , ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ για το ΚΟΥΡΑΓΙΟ
Γ.Σ.

Το Προφίλ μας