Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΚΚΕ Κομματικές Οργανώσεις Σερβίων - Βελβεντού: Για τον ανησυχητικό πολλαπλασιασμό των "μεμονωμένων" περιστατικών

Σε συνθήκες δραματικής όξυνσης των προβλημάτων του εργαζόμενου λαού, την ώρα που η εργατική τάξη και τα άλλα εργαζόμενα λαϊκά στρώματα πρέπει να συσπειρωθούν, να συμμαχήσουν και να συγκρουστούν με την αντιλαϊκή πολιτική του Μαύρου Μετώπου κυβέρνησης – κεφαλαίου, που έχει τη στήριξη από ΛΑΟΣ και ΝΔ, η ηγετική ομάδα της ΜΚΟ συνεχίζει την αποπροσανατολιστική πολιτική της που οδηγεί σε αδιέξοδα και ανώδυνα μονοπάτια την υπαρκτή λαϊκή δυσαρέσκεια.
Το κλίμα που συντηρούν και αναπτύσσουν οι γνωστοί κύκλοι του Βελβεντού, καλλιεργεί τοπικιστικές προκαταλήψεις, σωβινιστικές απόψεις και συμπεριφορές που οδηγούν σε έξαρση και ανησυχητικό πολλαπλασιασμό των “μεμονωμένων περιστατικών” τραμπουκισμών, διάρρηξης γραφείων εργατικών σωματείων, άθλιων “αθλητικών” συμπεριφορών κλπ.
Καταδικάζουμε όλες αυτές τις συμπεριφορές αλλά οφείλουμε να καταδείξουμε τις τεράστιες ευθύνες του πρώην δημάρχου Βελβεντού και της ηγετικής ομάδας της ΜΚΟ για την εκδήλωσή τους, αλλά και τις ευθύνες της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβούλιου Σερβίων-Βελβεντού, που όλον αυτόν τον καιρό, συνεχίζει να “χαϊδεύει αυτιά” αδυνατώντας να τους αντιπαρατεθεί γιατί βολεύεται με την αποπροσανατολιστική κατεύθυνση που έχουν πάρει αφού δεν θίγει την κυβερνητική πολιτική και τον “Καλλικράτη”.
Καλούμε τον εργαζόμενο λαό της περιοχής να καταδικάσει όλους αυτούς, τους εραστές της εξουσίας, που παριστάνουν τους αγωνιστές, αλλά που όταν γίνονται δίκαιοι και τίμιοι αγώνες, από τμήματα των εργαζομένων για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους που τα σαρώνει η κυβερνητική πολιτική, περί άλλων τυρβάζουν.
Αντίπαλος του λαού που μοχθεί και υποφέρει είναι η αντιλαϊκή πολιτική του Μαύρου Μετώπου κυβέρνησης – κεφαλαίου και όχι οι αγρότες, εργάτες και αυτοαπασχολούμενοι κάτοικοι των γειτονικών οικισμών ή όσοι δε συμμορφώνονται προς τας υποδείξεις της ηγετικής ομάδας της ΜΚΟ.
Γυρίστε την πλάτη και απομονώστε τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς των τραμπουκισμών. Γυρίστε την πλάτη σε όσους προκρίνουν το χωροταξικό σε βάρος του ταξικού, το γεωγραφικό σε βάρος του κοινωνικού και μας καλούν να ξεχάσουμε πως αυτό που καθορίζει τη ζωή μας δεν είναι το ότι είμαστε Βελβεντινοί ή Σερβιώτες αλλά οικοδόμοι, εργάτες, υπάλληλοι και αγρότες που έχουμε κοινά προβλήματα την ανεργία, τη φτώχεια, την ακρίβεια και κοινό αντίπαλο την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης του κεφαλαίου. Ξεκόψτε από αυτούς που θέλουν να αποκρύψουν το ουσιαστικό και να στρέψουν την προσοχή σε ανώδυνα για το πολιτικό σύστημα ζητήματα, όμως ιδιαίτερα επικίνδυνα για την αναγκαία λαϊκή ενότητα σε συνθήκες επίθεσης κατά του εργαζόμενου λαού.
Καλούμε την εργατική τάξη να συσπειρωθεί στο ΠΑΜΕ, τους μικρούς αγρότες στην ΠΑΣΥ, τους αυτοαπασχολούμενους στην ΠΑΣΕΒΕ και όλοι μαζί να συμμετάσχουν μαζικά στα συλλαλητήρια ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης που διοργανώνονται την Πέμπτη 10 Φλεβάρη και να πάρουν μέρος αποφασιστικά στην πανεργατική απεργία της Τετάρτης 23 Φλεβάρη.

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρέ ΚΚΕ πού λές τά πράγματα μέ τό ονομάτους να μας ενημερώσει τό συμβούλιο του ΜΚΟ τι μισθό περνουν ,γιατί τό παιχνιδι τό χάσανε η αντισροφη μέρα ερχετε κύριοι της ΜΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Ρωτήσατε τούς κομουνιστές τού Βελβεντού άν συμφωνούν μ'αυτήν τήν ανακοίνωση ή τήν αναρτήσατε ή γνωστή οίκογένεια(πού είναι καί τό πιό πιθανό) εν αγνοία τους;

Ανώνυμος είπε...

Οι προασπιστες των λαϊκών συμφερόντων, οι ελάχιστοι του ΚΚΕ Βελβεντού μαζί με την αρχηγό τους την κ. Τσιγκα κατάπιαν εντελώς το γεγονός ότι ο Αντιδημαρχος αγροτικής πολιτικής κ. Λαζαρίωτης υποτίμησε τους συνεταιρισμούς του Βελβεντου σε δημόσια εκδήλωση. Καταπιαν αμασητη την απουσία τους από την διαμαρτυρία των βελβεντινων στον πρωθυπουργό. Ερχονται τώρα να υπερασπίσουν ποιον;

Ανώνυμος είπε...

Ε ΒΕΒΑΙΑ 11.59. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΒΙΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΖΑΡΙΩΤΗΣ "ΥΠΟΤΙΜΗΣΕ" ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ. ΤΙ ΑΛΛΟ Θ' ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ;

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια, μπορει να γραψει καποιος τι ακριβως ειπε ο Λαζαριωτης για τους συνεταιρσμους; Δεν μπορω να το βρω πουθενα.
Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Τί είπε ο Λαζαριώτης για τους συνεταιρισμούς ρε παιδιά ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Που να το βρεις Π. Π;;; . Το εξαφάνισαν το βίντεο οι αντικειμενικοι του Αιβρες. Και που να δεις και την απάντηση του ΑΣΕΠΟΠ στον κύριο Λαζαριωτη.

ai-vreS είπε...

Ουδέποτε αναρτήσαμε video με τον κ. Λαζαριώτη για να το "εξαφανίσουμε" μετά.
Αγνοούμε την ύπαρξή του.

Ανώνυμος είπε...

"εραστές της εξουσίας" από τους καλύτερους χαρακτηρισμούς για όλους αυτούς τους καρεκλοκένταυρους που το παίζουν αγωνιστές και φανατίζουν μια ολόκληρη κοινωνία.

11:59 το αναρτούν τώρα μάλλον αυτό όχι για να υπερασπίσουν κάποιον(γράφει πουθενά κάτι τέτοιο??) αλλά για αναδείξουν τα πραγματικά προβλήματα που έχουν και τα Σέρβια και το Βελβεντό και να καταδικάσουν φαινόμενα φανατισμού (μιας και τωρα τελευταία υπάρχει όξυνση, ή δεν το βλέπεις?)

Ανώνυμος είπε...

koukouedes eseis ftaite gia ola..katheste tora stis karekles kai oi ipolipoi pane diadiloseis kai trone dakrigona..aftoi eiste..i mallon gia na min einai oloi sto idio kazani ennoo tin oikogeneia kai oxi olous tous kke tou velventou..

Ανώνυμος είπε...

Το video με τον κ. Λαζαριωτη στη σελιδα avles live ειχε δημοσιευτει.

Ανώνυμος είπε...

Π.Π. επειδή το άκουσα μερικές φορές πριν αφαιρεθεί από το youtube (του live-avles.gr) θα προσπαθήσω να σου το μεταφέρω όπως το θυμάμαι. Σε συνάντηση λοιπόν με τη νεολαία, εκεί που ο κ. Λαζαριώτης έλεγε ότι παλαιότερα εθεωρείτο υποτιμητικό να είναι κάποιος αγρότης, τώρα το κλίμα πρέπει να αλλάξει και να στρέφονται οι νέοι σε αυτό το επάγγελμα. Και μετά είπε περίπου τα εξής: "Να, δείτε και τους συνεταιρισμούς του Βελβεντού, έχουν χρόνια εμπειρίας και πρέπει να μεταδώσουν και σε όλη την περιοχή. Μη νομίζετε ότι είναι τίποτα μεγάλοι, μικροί είναι (σ.σ. οι συνεταιρισμοί), αλλά φαίνονται μεγάλοι επειδή δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στην περιοχή της Κοζάνης. Και να μην σας πω ότι τα τελευταία χρόνια η παραγωγή τους στηρίζεται κυρίως στην παραγωγή του Πλατανορεύματος." Αυτά είπε ο κ. Λαζαριώτης. Η απάντηση του ενός συνεταιρισμού ήταν άμεση και διευκρίνησε στον κ. "αντιδήμαρχο" ότι η συνεισφορά των παραγωγών του Πλατανορεύματος είναι 1,7% επί της συνολικής παραγωγής. Να σημειωθεί ότι ο κ. Λαζαριώτης είναι "αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης και αρμόδιος για το Δ.Δ. Βελβεντού" ενώ η καταγωγή του είναι από το Πλατανόρευμα. Τριπλό ατόπημα δηλαδή, που συγκαλήφθηκε και δεν ζήτησε καν συγγνώμη, τόσο από τους συνεταιρισμούς, όσο και από το Πλατανόρευμα του οποίου την παραγωγή αγνοεί, αλλά και από τους δημότες που τον ψήφισαν, αφού σε θέμα της άμεσης αρμοδιότητάς του έχει μαύρα μεσάνυχτα.

Όσο για τη "τοπική οργάνωση ΚΚΕ Σερβίων-Βελβεντού", καλύτερα να ρωτάει αν εκφάζει του ΚΚΕ-δες του Βελβεντού. Σας λέω ότι εκφράζει ούτε 50 άτομα, ποσοστό πολύ μικρό από την εκλογική δύναμη του ΚΚΕ στο Βελβεντό. Αλλά και η ανακοίνωση είναι γραμμένη από ένα άτομο, το οποίο έτσι όπως συνεχίζει θα χάσει τα υπόλοιπα ερείσματα του ΚΚΕ στο Βελβεντό. Δεν είναι αντικειμενικότητα αυτό, δηλαδή να βγάζεις στο σφυρί την ΜΚΟ για κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΡΥΒΕΙ ΑΥΤΟ.

Α, και πολλή αναφορά για καρέκλες... από ότι ξέρω 3 καρέκλες υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο Βελβεντό, ΚΑΙ οι 3 ανήκουν σε άτομα "δικά σας". Για σκεφτείτε ξανά το επιχείρημα με τις καρέκλες και πως καθίσατε σε αυτές...

-Ο καλαμάρης-

Ανώνυμος είπε...

ela re 2:24!!! ali8eia? ftaine gia ola oi koukouedes?? se ti akrivws sou ftaine? o prwin dimarxos sou pou psifise ton kallikrati k dn leei na 3ekouni8ei apo tin karekla dn ftaiei se tpt??

Ανώνυμος είπε...

sugxaritiria sto KKE pou kanei AKOMA antipoliteusi ston PRWIN dimarxo tou kapodistriakou dimou Velventou!!
giati arage?
Ston nun dimarxo tou kalikratikou dimou Servion-Velventou den exoume dei akomi na kanete antipoliteysi, isws k sta dika sas matia (komatiki organwsi Velventou) na min uparxei dimarxos!!

Ανώνυμος είπε...

agapiti MKO (3:05) i anakoinwsi exei sugkekrimeno titlo, psa3e kai tis upoloipes na xortaseis antipoliteusi.

Ανώνυμος είπε...

@ 2;24 μ.μ.
Φαίνεται ότι δεν πατάς σε συλαλλητήρια - παρόλο που κάνεις το(η)ν "Αγωνιστή(ρια)"-
Αυτή η οικογένεια που λές Δεν κάθεται να αγωνίζεται "πολυθρονιακά" όπως ο εαυτός σου και οι ομοίοι σου!.
Κάθε φορά σε αγώνες και σε συλαλλητήρια, είναι ΟΛΗ η οικογένεια μπροστά!!!
Και όλες αυτές τις ταλαιπωρίες τις τραβά εξ αιτίας των ανόητων που δεν καταλαβαίνουν, όπως εσύ!
Αυτή η οικογένεια Αγωνίζεται ΚΑΙ για σένα μέχρι να καταλάβεις και διώξεις από πάνω σου την ανοησία και τις παρωπίδες που σου πέρασαν κάποιοι, για να σε εξουσιάζουν!!!
Αυτή η οικογένεια αγωνίζεται ενάντια στα μέτρα που παίρνουν οι κυβερνήσεις, για το μεροκάματο,τις αυξήσεις σε προϊόντα, και όλα αυτά που δυσκολεύουν τον λαό!!!
Πές μου όμως, όχι σε μένα, στον εαυτό σου,..είδες πουθενά τον Στεργίου να αγωνίζεται π.χ. για την αύξηση της τιμής του πετρελαίου?, για το κόψιμο των συντάξεων?, για την αύξηση της τιμής της κιλοβατώρας?, για τη μείωση των μισθών?, για την εμπορευματοποίηση της υγείας?, και για άλλα πολλά, που αγωνίζεται αυτή η οικογένεια?..
Δεν θα τον δείς πουθενά, γιατί απλούστατα, αυτά τα μέτρα που είναι "καλλικρατικά", τα υποστηρίζει ο Στεργίου γιατί ψήφισε τον "καλλικράτη" και είναι υπέρ αυτών των μέτρων που παίρνει η κυβέρνηση, όπως επίσης υπέρ είναι και ο Ζορμπάς και οι συν αυτώ!!!...
Βγάλε τώρα τις τσίμπλες από τα μάτια σου, δες τριγύρω σου καθαρά, και πάρε θέση!!!

@ 11:45 π.μ.
Ρώτα κάποιον από την Οργάνωση του Βελβενδού, από κεί είσαι μπορείς να μάθεις!!!...

Ανώνυμος είπε...

Π.Π. επειδή το άκουσα μερικές φορές πριν αφαιρεθεί από το youtube (του live-avles.gr) θα προσπαθήσω να σου το μεταφέρω όπως το θυμάμαι. Σε συνάντηση λοιπόν με τη νεολαία, εκεί που ο κ. Λαζαριώτης έλεγε ότι παλαιότερα εθεωρείτο υποτιμητικό να είναι κάποιος αγρότης, τώρα το κλίμα πρέπει να αλλάξει και να στρέφονται οι νέοι σε αυτό το επάγγελμα. Και μετά είπε περίπου τα εξής: "Να, δείτε και τους συνεταιρισμούς του Βελβεντού, έχουν χρόνια εμπειρίας και πρέπει να μεταδώσουν και σε όλη την περιοχή. Μη νομίζετε ότι είναι τίποτα μεγάλοι, μικροί είναι (σ.σ. οι συνεταιρισμοί), αλλά φαίνονται μεγάλοι επειδή δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στην περιοχή της Κοζάνης. Και να μην σας πω ότι τα τελευταία χρόνια η παραγωγή τους στηρίζεται κυρίως στην παραγωγή του Πλατανορεύματος." Αυτά είπε ο κ. Λαζαριώτης. Η απάντηση του ενός συνεταιρισμού ήταν άμεση και διευκρίνησε στον κ. "αντιδήμαρχο" ότι η συνεισφορά των παραγωγών του Πλατανορεύματος είναι 1,7% επί της συνολικής παραγωγής. Να σημειωθεί ότι ο κ. Λαζαριώτης είναι "αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης και αρμόδιος για το Δ.Δ. Βελβεντού" ενώ η καταγωγή του είναι από το Πλατανόρευμα. Τριπλό ατόπημα δηλαδή, που συγκαλήφθηκε και δεν ζήτησε καν συγγνώμη, τόσο από τους συνεταιρισμούς, όσο και από το Πλατανόρευμα του οποίου την παραγωγή αγνοεί, αλλά και από τους δημότες που τον ψήφισαν, αφού σε θέμα της άμεσης αρμοδιότητάς του έχει μαύρα μεσάνυχτα.

Όσο για την "τοπική οργάνωση ΚΚΕ Σερβίων-Βελβεντού" καλά θα κάνετε να ρωτάτε πρώτα αν η ανακοίνωση εκφράζει τους ΚΚΕ-δες του Βελβεντού και μετά να το δημοσιεύτε. Εκφράζετε ούτε 50 άτομα αυτή τη στιγμή, ποσοστό πολύ μικρότερο από την εκλογική δύναμη του ΚΚΕ στο Βελβεντό. Αφήστε που την ανακοίνωση αυτή την έγραψε ένα συγκεκριμένο άτομο, που αν συνεχίσει έτσι θα χάσει και τα υπόλοιπα ερείσματα του ΚΚΕ που του έχουν απομείνει στο Βελβεντό. Γιατί δεν μπορείτε να κατακρίνετε και να καταλογίζετε ευθύνες στη ΜΚΟ για ένα συμβάν για το οποίο δεν ευθύνεται, και από την άλλη να ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ Κ. "ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ, ΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ. ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΡΥΒΕΙ ΑΥΤΟ.

Α, όσο για τις καρέκλες που ισχυρίζεστε συνέχεια... Από ό,τι γνωρίζω 3 καρέκλες υπάρχουν αυτή στιγμή στο Βελβεντό. ΚΑΙ οι 3 ανήκουν σε άτομα "δικά σας". Για αυτό σταματήστε το επιχείρημα με τις καρέκλες, γιατί ξέρουμε τον τρόπο με τον οποίο καθίσατε σε αυτές...

-Ο καλαμάρης-

Ανώνυμος είπε...

gia ton kalamari

SE PIRAKSE POY EKATSAN ALLOI???..
TO KKE EINAI ENA!!!!...

DEN EXEIS TO STHENOS NA ROTISEIS ENA KOMMOYNISTH???...

OTI DEN SOY TAIRIAZEI, TO VGAZEIS KREMASTARI???..

KREMASTARI KALAMARIOTIKO!!!
H KALAMARI KREMASTARIOTIKO!!!...

Ανώνυμος είπε...

H APANTHSH HTANE TOY PROEDROY TOY ASEPOP VELVENTOY KAI OPOIOS THELEI MPOREI NA ZHTHSEI THN APANTHSH APO TON PROEDRO POY PAREPIPTONTOS AYTES TIS MERES VRISKERAI STO ISDRAIL ME TON YPOURGO AGROTIKHS ANAPTHKSHS SAN O PROEDROS TOY KALHTEROY SYNETAIRISMOY STHN ELLADA .AYTO TO XEREI O YPOYRGOS ALLA DEN TO KSEREI O KAI KALA ANTIDHMARXOS POY EINAI KAI O ANTIDHMARXOS POY EINAI YPEYTHINOS GIA THN AGROTIKH POLITIKH TOY DHMOY AYTO EINAI GIA GELIA! VELVENTOY ALLA KAI OYTE KAI OI DHMOSIOGAFOI TIS PERIOXHS MPRAVO SAS!

Ανώνυμος είπε...

na pw kati ston filo poy leei oti o k. lazariwths einai ypeythinos sthn agrotikh politikh toy "d.d. velventoy" oti einai gia olo to dhmo katalavenete oti ayto exei megalhterh varhtita kai o k. lazariwths anti na asxolitai me klhdaries kala tha htane na asxolithei kai ligo me to antikimeno toy poy se ayto einai an oxi asxetos einai toylaxiston amatheis amathhs

γιώργος είπε...

αυτά περιπου ειπε ο Λαζαριώτης απο οτι θυμαμαικαι εγώ που ειμουνα παρών. οσο για το ΚΚΕ δεν πρεπει να μιλάει με αυτό τον τρόπο γιατι πήγε κοντρα σε μια αποφαση που υποστιριζε το 94% της τοπικής κοινωνίας και την οποία σεβαστηκαν προς τιμή τους οι υπόλοιποι υποψίοι.όσο για αυτή την αντιπαράθεση που κινδινεύει να εκτραπεί δεν κάνει καλό σεκανέναν εκτός αν οι ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΊ ΘΈΛΟΥΝ να κάνουν να εκτραπούν τα πρέγματα για να παρουν δημοσιότιτα πράγμα που ίσως μερικοί να νομίζουν ότι θα συνισφέρει στον αγώνα που κάνουν αλλα θα πρέπει να είναι προσεκτικοί για να μην γυρίσει μπουμερανγκ. γιατί δεν προσπαθούμε να βρούμε μια κοινή λύση. είναι πολλοί αυτοί που λένε ότι δεν θέλουν το Βελβεντο στον ίδιο δήμο με τα Σέρβια αυτοί θα πρέπει λογικά να είναι σύμαχοι με τους βελβεντινούς. εκτός αν υποκρίνοντε και αυτό που θέλουν είναι να δουν το βελβεντό να υποτάσετε στη μιζέρια των Σερβίων. από την αλλή πλευρά το Βελβεντό πρέπει να ξέρει και να καταλάβει ότι δεν ζήτισε ο δήμος Σερβίων να ενωθεί με το βελβεντό αλλά έτσι του επιβλήθηκε και ίσως θα μπορύσε ο καθένας με την ένωση να επωφεληθεί. συγνώμη για τα λάθη.

Ανώνυμος είπε...

DEN DHMOSIEYETE TA KEIMENA OLA E? ARE ANTIKHMENIKOTATOI. MALON DEN SAS SYMFEROYN KATI GIA TO TI EIPE O K.LAZARIWTHS KAI GIA TO TI THA EPREPE NA KSEREI MHPWS HTANE YVRISTIKO?

Ανώνυμος είπε...

Κύριος Λαζαριώτης προς την Νεολαία του Δήμου Σερβίων Βελβεντού.

(Λόγια που ειπώθηκαν στο Βίντεο που αναρτήθηκε και καταργήθηκε από το ιστολόγιο του liveavles.gr)
Και πάμε τώρα στο κεφάλαιο της Αγροτικής Οικονομίας.
Μακάρι να βγούνε νεολαίοι οι οποίοι να θέλουν να ασχοληθούν.
Υπάρχουν προτάσεις ,υπάρχει και σχέδιο πως μπορεί και ο Δήμος να τους βοηθήσει , μακάρι να βρεθούν.
Οι Συνεταιρισμοί να γίνουν καινούριοι αλλά και να μη γίνουν ,υπάρχουν οι Συνεταιρισμοί του Βελβεντού οι οποίοι εμπορεύονται κυρίως Ροδάκινα .Γι αυτό πρέπει να αξιοποιήσουμε μια εμπειρία που έχει αποκτηθεί από αυτούς τους ανθρώπους εκεί, ως προς το θέμα της διοίκησης , και της εμπειρίας και της προβολής αυτών των προϊόντων.
Εντάξει ,είναι μικροί οι συνεταιρισμοί του Βελβεντού , επειδή τώρα δεν υπάρχει κάτι άλλο εδώ στο Νομό μας γι αυτό και φαίνεται ότι είναι «μεγάλοι».
Και να σας πω και το άλλο, ότι τα τελευταία χρόνια στηρίζονται στην παραγωγή του Πλατανορεύμματος κυρίως…… Εντάξει?
Είναι μικροί αλλά αυτοί οι συνεταιρισμοί μπορούν ν γίνουν μεγάλοι να αγκαλιάσουν όλο το δήμο να μπουν και άλλοι εφόσον ενδιαφερθούν νέοι .

Υπάρχει και υπόλοιπο κείμενο αλλά αυτό το κομμάτι ,είναι τα λόγια του Κ. Αντιδημάρχου που αναφέρεται στα πεπραγμένα των Συνεταιρισμών του Βελβεντού.

Ανώνυμος είπε...

e ti to kako eipe o lazariwths dhladh?o an8rwpos oramatizetai kati megalo se ayto ton tomea kai ayto poy yparxei twra to 8ewrei mikro se sxesh me ayto poy exeis to myalo toy!loipon poy einai to kako kai to prosvlhtiko gia na katalavoyme ki emeis?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

6.48 Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια και οράματα.
Αυτά τα οράματα σας έφαγαν.
Άρε δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ .
Ξεκίνησε εσύ ποτέ χωρίς να ξεκινήσεις από τον πάτο? Είναι δυνατόν να οραματίζεσαι κάτι τέτοιο? να ζητάς τη βοήθεια και τις γνώσεις κάποιου όσες κι αν είναι αυτές και να λες μετά τι το κακό είπε?
Άσε δεν χρειάζεται να απαντήσεις άσχετος είσαι απο επιχειρείν ........

Ανώνυμος είπε...

FILE GIORGO NA EISAI SYGOYROS OTI OI VELVENTINOI DEN THELOYN NA DHNAMITHSOYN TO KLIMA. DEN EXOYME TIPOTA ME TOYS KATOIKOYS TWN SERVIWN NA EISAI SYGOYROS KAI FILOYS POLOYS EXOYME STA SERVIA. NA YPOTHESW KATI PWS LES NA EITANE TA PRAGMATA AN STO DIKAIO AGWNA TOY VELVENTOY OI KATIKOI TWN SERVIWN SYMPARASTEKWTAN KAI GIATI OXI ALOSTE TO VELVENTO ETSEI DEN THA EPERNE KATI APO TA SERVIA ETSEI DEN EINAI?DHMO ESEIS DHMO KAI MEIS POY EINAI TO PROVLHMA? KAI TELOS 5:49 O K.LAZARIWTHS EIPAI AYTA AKRIVWS POY GRAFEIS.G4

Ανώνυμος είπε...

@3:59 Κριτική προς όλα, όχι μονόπλευρα. Αυτό ζήτησα, γιατί αν ζητήσω συστράτευση θα είναι όνειρο απατηλό (δεν αναφέρομαι σε όλους τους ΚΚΕ-δες του Βελβεντού, συντριπτική πλειοψηφία των οποίων συμμετέχει στον αγώνα). Όλοι μια απόφαση προσπαθούμε να ανατρέψουμε, που πιστεύουμε ότι θα προωθήσει καλύτερα την αυτοδιοίκηση του Βελβεντού, άρα και την περαιτέρω ανάπτυξη. Εξάλλου εσύ δεν είσαι ενάντια στον Καλλικράτη? Ενάντια είμαι και εγώ. Προσωπικά όχι μόνο για το χωροταξικό.
ΥΓ: Καρέκλες για μένα? Εγώ ανήκω στη θάλασσα...
-Ο καλαμάρης-

Ανώνυμος είπε...

Παίρνω σάν δεδομένο ότι ή ανακοίνωση τού ΚΚΕ έγινε από τόν αρχηγό τής συγκεκριμένης οικογένειας καί όχι από τίς τοπικές οργανώσεις.Η πλειοψηφία τών κομμουνιστών τού Βελβεντού διαφωνούν κάθετα μέ τήν ανακοίνωση καί είναι πολύ αγριεμένοι μαζί του.Καί κοίτα ποιοί μιλούν γιά τραμπουκισμό.Εύχομαι νά σταματήσει επιτέλους νά προκαλεί πρίν φτάσουν τά πράγματα στά άκρα.(Ίσως νά τό επιδιώκει κι' ολλας)

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλείσθε το όνομα του Κου Λαζαριώτη να το γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και ει δυνατόν με κεφαλαία.

Ανώνυμος είπε...

OI KOYKOYEDES TOY VELVENTOY NA PROSTATEYSOYN THN
ANAKOINWSH TOYS!!!
AN EINAI KOYKOYEDES!!!!

YPARXEI KAPOIA AMFIVOLIA
GIA TO POIOI EINAI ME TO KKE??!!
KAI TO KKE EINAI ENA!!!
DEN EINAI GENIKA KI AORISTA ARISTERO,
KAI DEN EXEI MKO!!!

DEN EXOYME MANATZERS OPOS TH MKO STO KKE!!!

ANTITRAMPOYKOS VELVENTINOS!!!!

Ανώνυμος είπε...

SIGA RE ANTITRAMPOYKE PWS TA LES ETSEI RE MEGALE EISAI PANW STHN KAREKLA STO TOPIKO H" THN KRATAS MALON DEN EISAI ME TOYS 200 ALOYS KKEDES POY TOYS EKTHMAME AYTOYS KAI TA PHSTEYW TOYS!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΗΡΑΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΣΩ" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΩΝ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
ΤΟΝ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ Σ¨ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ".
ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ.
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ!
ΒΡΟΝΤΑΚΗΔΕΣ-ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΚΙΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ανάθεμα κι αν διαβασε κανείς σας τι λέει αυτή η ρημάδα η ανακοίνωση! Πάμε πάλι:

"Καλούμε τον εργαζόμενο λαό της περιοχής να καταδικάσει όλους αυτούς, τους εραστές της εξουσίας, που παριστάνουν τους αγωνιστές, αλλά που ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΑΠΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ."

"αυτό που καθορίζει τη ζωή μας δεν είναι το ότι είμαστε Βελβεντινοί ή Σερβιώτες αλλά οικοδόμοι, εργάτες, υπάλληλοι και αγρότες που έχουμε κοινά προβλήματα την ανεργία, τη φτώχεια, την ακρίβεια και κοινό αντίπαλο την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης του κεφαλαίου. ΞΕΚΟΨΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΝΩΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΟΜΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ."

SYNTROFOS είπε...

den katalavate syntrofoi oti toys peirazei h anakoinwsh toy kke? mhpws kapoioi prospa8oyn na krypsoyn kati? kai amolan ta paidia na dhmhoyrgoyn entaseis? giati h polwsh mas symferei? EXW OI TRAMPOYKOI AP TO BELBENTO

Ανώνυμος είπε...

VELVENTINOI MI MILATE ESIS GIA KKE SAS EVALAN GIALIA

Ανώνυμος είπε...

10:42
Καλά δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι τις ανακοινώσεις του ΚΚΕ δεν τις διαβάζει κανένας; Αφού εδώ και 30 χρόνια είναι ίδιες.

Ανώνυμος είπε...

Το νεότερο είναι ότι η "ηγετική ομάδα" του Βελβεντού έγινε το "δεξί χέρι" του Δημάρχου τον οποίο μόνο στα λόγια και τις θεωρείες αντιπολιτεύετε, όντας λέγοντας σ' όλα yes man για να καλύψει τις αδυναμίες της. Όταν δεν έχεις τη συναίνεση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών, γίνεσαι τσιράκι ακόμα και του μεγαλύτερου αντιπάλου σου. Αυτά κάνουν οι "καρέκλες".

Το Προφίλ μας