Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Βρε, καλώς τα παιδιάαα !...

Οι επετειακές αγροτικές κινητοποιήσεις (κι όχι κινητοποιήσεις των αγροτών) φαίνεται πως έσκασαν μύτη και φέτος, αν και κάπως καθυστερημένα. Αυτή τη φορά η «εξέγερση», πλήρως ενταγμένη στα κομματικά πλάνα του ΚΚΕ και του μακρόσυρτου αγώνα του κατά του …συστήματος.
Με τη μεγάλη μάζα των Ελλήνων αγροτών ασυγκίνητη και αμέτοχη, οι κατά τόπους αυτοχρισμένοι εκπρόσωποί τους, (που σημειωτέον στις μαζικές συμμετοχικές και εκλογικές διαδικασίες του αγροτικού χώρου, πιάνουν, μόνιμα, πάτο…), ξεκινούν πάλι την επανάσταση, μη.. έχοντας – μέρες πούναι – με τι άλλο ν΄ ασχοληθούν και να κάνουν, μιας και οι υποχρεώσεις στα χωράφια δεν άρχισαν ακόμα.

Το γεγονός πως οι τωρινές «κινητοποιήσεις» δεν έχουν καμιά σχέση με εκείνες τις θρυλικές των παρελθόντων ετών, δεν αποδεικνύεται μόνο από την άκρατη κομματική τους ποδηγέτηση, αλλά και από το ανερμάτιστο των αιτημάτων που προβάλλονται : κατάργηση φορολογίας, κατάργηση εισφορών, διαγραφή χρεών, εγγυημένες τιμές κ.ο.κ.

Στην εκ των γραφειοκρατών του Περισσού προερχόμενη προκήρυξή τους διαπιστώνουν και καταγγέλλουν, π.χ. την …τοκογλυφία της Αγροτικής Τράπεζας, αλλά ταυτόχρονα φωνάζουν «κάτω τα χέρια από την ΑΤΕ» !

Κάτω από τις προϋποθέσεις αυτές είναι σίγουρο πως τίποτα δεν πρόκειται να επιτευχθεί, πέρα, βέβαια από την υλοποίηση του πλάνου της «επαναστατικής γυμναστικής» και , φυσικά, την ταλαιπωρία των υπολοίπων πολιτών, που θα …πέφτουν στα μπλόκα !...
logoplokies.blogspot.com

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Poso exipnos einai aytos pou egrapse to arthro ayto? poso ametanoitos pasokyzis fenete apo ta grafomena tou. Xipniste epitelous o kosmos ipoferi kai oi kolakes tou sistimatos prospa8oune ka8e fora gia na xe8orgiasoune tis kinitopiisis tou kosmou na tis xromatizoune, sou lei to KKE tin prokalei. To idio 8a gini kai me ton Apostolo Glezo pou anixe ta diodia kai leilatise idiotiki periousia, 8a to xreosoune sto KKE kai 8a lena ta koumounia pali ftene. Lae xipna epitelous pare tin exousia sta xergia sou kai dose ena kalo ma8ima se olous tous Pagalosifounakides tou politikou sistimatos.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙ ΒΡΕΣ
Δεν μπορώ να καταλάβω το πρό--βλημά σου!!
Επειδή είναι οι κομμουνιστές μπροστάρηδες???..
Κάποιοι πρέπει να ξεκινήσουν!!!
Κάποιοι Πρέπει να μπουν μπροστά!!!
Κάποιοι πρέπει να μιλήσουν!!!..
Κάποιοι πρέπει να κινητοποιηθούν!!!
ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΕΙΣ????...
ΤΟ γλύψιμό σου, τό 'χεις εξασφαλίσει!!...
Αν κερδίσουν, αυτά που ζητάνε οι Αγρότες, Εσύ τι θα χάσεις???... Και επιτίθεσαι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ, και ώς άλλος "κουκουλοφόρος και εφιάλτης μαζί" να προκαταλάβεις, Βασιλικότερε του βασιλέως, τις όποιες ενέργειες και αποτελέσματα καταφέρει η κοινωνική αυτή ομάδα!!!..
Φοβάσαι "κοινωνικές αναταραχές"???..
Νομίζεις ότι δεν έχει προβλήματα ο κόσμος, και κάθεται-όπως εσύ τον χοντρό κώλο σου- στον καναπέ???..
ή νομίζεις ότι, αυτά που καταβροχθίζεις, έρχονται από μόνα τους, χωρίς ιδρώτα και πόνο???...
ΔΕΝ είναι όλα καναπές- γυμνάσιο - υπολογιστής
και χέσιμο!!
Συνέχισε να γλύφεις τους πασοκοεξουσιαστές σου, μήπως και νοιώσεις και σύ κάτι από την "εξουσία" των ρουφιάνων!!!

- Ο ΔΩΔΕΚΑ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ -

Ανώνυμος είπε...

«Επληροφορηθην ότι ομάς αναρχικών ενεκλείσθη εις το Πολυτεχνείον με σκοπό τη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων, όσον αφορά την τάξη, ασφάλεια και ήπιο κλήμα των πολιτών...»

ΕΓΩ ΔΙΕΤΑΞΑ – σκέψη καμιά

ΕΓΩ ΔΙΕΤΑΞΑ – κι ούτε μιλιά
Και να μη ξανακούσουμε ποτέ πια για σας.

Ανώνυμος είπε...

@ 6:47 μ.μ.
δηλ
Άρτσι μπούρτσι κι ο Λουλάς
δηλ
Άρες μάρες κουκουνάρες......

Ανώνυμος είπε...

ME TA ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ

1) «Ακόμα και με μηδενικό χρέος, η Ελλάδα έπρεπε να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις που ήδη γίνονται»(Γ. Παπανδρέου, δήλωση στο Νταβός, 28/1/2011).

2) «Πολλοί μας κατηγόρησαν ότι πολλά από αυτά που κάναμε δεν ήταν σοσιαλιστικά. Ομως, η συντριπτική πλειοψηφία όσων κάναμε ήταν στο προεκλογικό πρόγραμμά μας. Ποτέ δεν υποσχεθήκαμε στους πολίτες ότι θα μείνουν όλα ίδια, είπαμε ότι θα τα αλλάξουμε όλα»(Γ. Παπανδρέου, ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ 26/1/2011).

3) «Οσα έχουμε πλέον μπροστά μας δεν είναι ως επί το πλείστον επιταγές καμίας σύμβασης, ή κανενός μνημονίου (...) Χρειαζόμαστε βαθύτερες και μεγάλες αλλαγές, αυτές που είχαμε αυτούσιες βάλει στο προεκλογικό μας πρόγραμμα»(Γ. Παπανδρέου, ομιλία στο Υπουργικό Συμβούλιο, 12/1/2011).

4)«Νομίζω ότι πολλά από αυτά που συμβαίνουν είναι γραμμένα στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ (...) Ολα αυτά είναι στο εκλογικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ. Ολα. Είμαστε δεσμευμένοι, μάλιστα, πάνω σε αυτά. Εχει δεσμευτεί επανειλημμένα και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και όλοι εμείς στην προεκλογική μας εκστρατεία» (Θ. Πάγκαλος, από συνέντευξη στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ» 17/1/2011).

5)«Το μνημόνιο περιλαμβάνει το πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής με το οποίο "σφραγίσαμε" μια δανειακή σύμβαση και ένα δάνειο 110 δισεκατομμυρίων ευρώ που είχε μεγάλη ανάγκη η χώρα για να αποφύγει την οικονομική κατάρρευση. Το πρόγραμμα αυτό εκτός από μέτρα που αναγκαστήκαμε να εφαρμόσουμε για να συγκρατήσουμε τον οικονομικό εκτροχιασμό του κράτους, περιλαμβάνει και πολλά διαρθρωτικά μέτρα που είναι μέρος και του προεκλογικού και του κυβερνητικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ»(υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, συνέντευξη στην «Ισοτιμία», 8/8/2010).

6) «Η υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων προχώρησε όπως την είχε εξαγγείλει στο κυβερνητικό του πρόγραμμα το ΠΑΣΟΚ το 2007 και το 2009»(Από το κείμενο απολογισμού της κυβέρνησης για τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης, Οκτώβρης 2010).

7)«Οι μεγάλες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις δεν είναι επιβολή ούτε της τρόικας, ούτε κάποιας ανώτερης δύναμης. Είναι ακριβώς πεποίθηση, είναι ιδεολογία μας ότι πρέπει να γίνουν» (Δήλωση του Γ. Πεταλωτή, 2/2/2011).

8)«Η πολιτική της κυβέρνησης πιστεύω ότι είναι ούτως ή άλλως σχεδιασμένη πέρα από το μνημόνιο και όπως σωστά κατά καιρούς ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει τονίσει, μια σειρά από θεωρούμενα μέτρα του μνημονίου υπήρξαν θεμελιώδεις τοποθετήσεις του ΠΑΣΟΚ, ήδη από το πρόγραμμα που καταθέσαμε το Μάρτιο του 2007 (...) Το ασφαλιστικό ήταν ήδη από το 2007 ως προτεραιότητα. Οτιδήποτε περιελήφθη στο Ασφαλιστικό είχε προδιαγραφεί ως δέσμευσή μας εκ των προτέρων»!(Π. Ευθυμίου, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, 25/8/2010).

9)«Στο μνημόνιο - που ήταν μία σύμβαση που έγινε πάνω στην ανάγκη μας να δανειστούμε - περιέχονται πολλές μεγάλες αποφάσεις οι οποίες είναι και επιλογή μας κυβερνητική και έχουν σχέση και με το πρόγραμμά μας. Δεν είναι κάποιοι όροι δανεισμού απλώς, έχει μέσα και πολιτικά ζητήματα τα οποία τα θέσαμε εμείς (...) Αρα, δεν πρόκειται να αποκλίνουμε από την τήρησή του»(Γ. Πεταλωτής, σε ραδιοφωνική συνέντευξη, 18/8/2010).

10)«Χωρίς να το ζητήσουν οι εταίροι μας, εμείς αυτές τις αλλαγές θα τις κάνουμε, ούτως ή άλλως, γιατί όντως και έσοδα παραπάνω θέλουμε να έχουμε, αλλά και γιατί βάζουμε και τα θεμέλια ώστε μετά το ξεπέρασμα της κρίσης να μπορούμε να μιλάμε για μια διαφορετική χώρα, απαλλαγμένη από πολλές παθογένειες»(Γ. Πεταλωτής, αναφερόμενος στα επιπλέον μέτρα του επικαιροποιημένου μνημονίου για την περίοδο 2012-2013, 10/12/2010).

Ανώνυμος είπε...

11:44
Δεν τα διάβασα όλα αλλά εσύ πιστεύεις ότι σοσιαλισμός είναι καλοπέραση με δανικά;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ..
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η Ε.Ε. ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ???..
ΜΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ?!?!?!!..

Ανώνυμος είπε...

ποιος μίλησε για σοσιαλισμο?

Ανώνυμος είπε...

VOYR GIA TON KAPITALISMO!!!!
ANAPTYXTETON!!!
PRASINOI KAI ENETOI!!!! OLOI MAZI!!!!

Το Προφίλ μας