Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Σκέψεις - Διευκρινίσεις για το συμβάν στο Βελβεντό


Από  Ένα μέλος της Μ.Κ.Ο. «Κοινωνία των Πολιτών»
Αγαπητό ai-vres καλημέρα.
Θεωρώ υποχρέωσή μου ν’ αναφερθώ στο συμβάν σε Club στο Βελβεντό που συνέβη τα χαράματα της Κυριακής. Δεν ήμουν παρών, αλλά μόλις πληροφορήθηκα προχθές το βράδυ ότι συνέβη, προσπάθησα να διασταυρώσω, ό,τι ακριβώς έγινε, από άτομα που παρευρίσκονταν στο μαγαζί.
Να σημειώσω – και νομίζω ότι έχει την αξία του – ότι το Σάββατο το απόγευμα, κατά τον διεξαχθέντα αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Βελβεντού και Σερβίων, παρουσία πολλών εκατοντάδων φιλάθλων και από τις δύο ομάδες, δεν δημιουργήθηκαν επεισόδια. Κροτίδες μόνο έπεσαν στο γήπεδο, κακώς βέβαια, καθώς και τα συνήθη – κακώς και πάλι – στα γήπεδα υβριστικά συνθήματα.  Να υπενθυμίσω ότι επεισόδια έγιναν και στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, στις αρχές Οκτωβρίου στα Σέρβια. Και ….. ζυγαριά ακριβείας δεν διαθέτω για να επιμερίσω το βάρος τους. Οι δε στάση των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων άψογη, αν εξαιρέσουμε ένα φραστικό επεισόδιο μεταξύ  ποδοσφαιριστή του Βελβεντού και του ποδοσφαιριστή (και Δημοτικού Συμβούλου) επί του οποίου έγινε το κάτωθι συμβάν.


Στο μαγαζί λοιπόν, από νωρίς διασκέδαζαν παρέες Βελβεντινών, αλλά και Σερβιώτες. Κατά τις 5.30 π.μ. εμφανίστηκε ο κ. Κακαφίκας – δημοτικός σύμβουλος Σερβίων και ποδοσφαιριστής της ομάδας των Σερβίων – με ολιγομελή παρέα και μεταξύ αυτών και αστυνομικός του Α.Τ. Σερβίων με πολιτική περιβολή.
Κάποια στιγμή, ένας Βελβεντινός, κέρασε στην παρέα του κ. Κακαφίκα σφηνάκια. Η παρέα δεν τα ήπιε(;) και προφανώς προσβλήθηκε ένας άλλος νεαρός Βελβεντινός γνωστός του κ. Κακαφίκα, που ήταν μαζί με τον κεράσαντα, και απόρροια αυτών ήταν ν’ ακολουθήσουν λεκτικοί διαξιφισμοί.
Φεύγοντας μετά από λίγη ώρα η παρέα του κ. Κακαφίκα, ακολούθησαν και πάλι λεκτικοί διαξιφισμοί έξω από το μαγαζί με συμμετοχή και λίγων άλλων Βελβεντινών νέων. Παρενέβησαν όμως άλλα παιδιά, θέλοντας να σταματήσει εκεί το γεγονός  και στο συνωστισμό σκίστηκε το σακάκι του κ. Κακαφίκα. Αυτά, όπως τα διασταύρωσα από τρεις νέους Βελβεντινούς που ήταν κοντά στο συμβάν μέσα στο μαγαζί, καθώς και στην έξοδο απ’ αυτό, της παρέας του κ. Κακαφίκα. Οι ευθύνες δεν επιμερίζονται ισομερώς, κυρίως τις έχουν ένα – δυο παιδιά του Βελβεντού.
Στο Α.Τ. Σερβίων, αργότερα την ίδια μέρα,  ο νεολαίος από το Βελβεντό που πρωτοστάτησε στο συμβάν, ζήτησε συγνώμη από τον κ. Κακαφίκα.
Επισημαίνω και θεωρώ ότι τέτοια συμβάντα είναι απαράδεκτα. Μπορεί, βέβαια, να το αξιολογήσει κανείς ως ελάχιστα σημαντικό, στεκόμενος, στην ώρα που συνέβη, μετά από ολονύκτια διασκέδαση , αλλά πιθανά και στον φραστικό διαπληκτισμό στο γήπεδο.
Και ναι υπάρχει και θυμός σε νέους στο Βελβεντό. Όχι γιατί «κάποιοι» τους οδηγούν εκεί (εξάλλου οι ίδιοι οι νεολαίοι του Βελβεντού, τους τελευταίους 12 μήνες,  επανειλημμένα σε μαζικές συνελεύσεις τους, ανέπτυξαν πλούσιο προβληματισμό και συμμετείχαν σ΄όλες τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν με απόλυτα κόσμιο τρόπο). Αλλά γιατί θεωρούν ότι οικτρά εμπαίχτηκαν από την πολιτεία, καθώς και από θεσμικά όργανα και πολιτικά πρόσωπα της περιοχής μας. Και γιατί ακράδαντα πιστεύουν ότι η κοινωνία μας μπορούσε κάλλιστα να προχωρήσει στο μέλλον καλύτερα με το Δήμο μας αυτόνομο. Και επ’ αυτού πάμπολλα τα επιχειρήματα. Ο θυμός βέβαια είναι κακός σύμβουλος και ενίοτε κακώς «παίρνει η μπάλα» και ανθρώπους – στην προκειμένη περίπτωση γειτόνους μας – που δεν ευθύνονται. Αλλά και, από τα γραφόμενα σε ιστοσελίδες, αρνητικές συμπεριφορές και θυμός απεναντίας υπάρχει και στα Σέρβια. Και στις δύο, όμως, πόλεις, οι άνθρωποι στη συντριπτική τους πλειοψηφία παραμένουν νηφάλιοι.
Και χρειάζεται να υπάρχει νηφαλιότητα, γιατί και τώρα και στο μέλλον σε πολλά πράγματα θ’ ακολουθούμε κοινή πορεία. Και, μετά λόγου γνώσης, νηφαλιότητα υπάρχει στην Μ.Κ.Ο. «Κοινωνία των Πολιτών». Απόδειξη αυτού είναι η μέχρι τώρα σοβαρή της στάση, καθώς και η παρουσία της, με λόγο, στις διεξαχθείσες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων. Να επισημάνω ότι έχουμε πάρει απόφαση, στην τελευταία μας συνεδρίαση, να συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις των γειτόνων μας Λιβαδεριωτών για να μη χάσουν το Γυμνάσιό τους.
Αλλά αγαπητό ai-vnes – χωρίς να επιδιώκω να ξύσω πληγές, αν θέλουμε να σημειώσουμε αστοχίες ή ενέργειες, που μπορούν να προκαλέσουν ένθεν κακείθεν, μπορούμε να βρούμε πολλές. Δεν είναι μονόπλευρες οι προκλήσεις ή οι άστοχες ενέργειες. Και φυσικά, φαντάζομαι ότι, κάποιες είναι σε γνώση σας, παρ’ ότι ως Βελβεντινοί δε τις «τονίσαμε». Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η απαξία και προσβολή θα έλεγα, από μέλος της εκλεγείσας Διοίκησης του νέου Δήμου, για τους συνεταιρισμούς μας, σε εκδήλωση νέων  στην περιοχή των Σερβίων. Καθώς και το ότι στην, προ ολίγων ημερών, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων, όταν και μπήκε θέμα, από την αρχηγό της ελάσσονος αντιπολίτευσης, για ψήφισμα στήριξης – και ορθώς – των διωκόμενων ιδιοκτητών επαγγελματιών αυτοκινήτων για τις κινητοποιήσεις τους, δεν αναφέρθηκε καθόλου ότι για πέντε Βελβεντινούς πολίτες έχουν στηθεί τρία κατηγορητήρια για τις κινητοποιήσεις μας, δύο φορές στη διασταύρωση και μία στον ΥΗΣ Πολυφύτου. Κατηγορητήρια για τα οποία έχουν ήδη δώσει καταθέσεις στο Α.Τ. Σερβίων οι 5 συμπολίτες μας, καθώς και αστυνομικοί του Α.Τ., οι οποίοι μάλιστα ήταν και ανειλικρινείς στις καταθέσεις τους. Και αυτό το γεγονός ήταν - είναι γνωστό σε μέλη της νέας Δημοτικής Αρχής. Στήριξη λοιπόν στους Σερβιώτες επαγγελματίες αυτοκινηστές, αλλά όχι στους Βελβεντινούς διωκόμενους για τις ειρηνικές τους κινητοποιήσεις;
Ας κατεβάσουμε, λοιπόν, όλοι τους τόνους μεταξύ μας και ας πράξει ο καθένας ό,τι αυτός νομίζει καλύτερο για τον τόπο του, χωρίς προκλήσεις και με ενέργειες πολιτικού πολιτισμού.
Και, επιτρέψτε μας, να θέλουμε να συνεχίσουμε έναν αγώνα για την επαναφορά του Δήμου Βελβεντού στα πρώην διοικητικά του (Καποδιστριακά) όρια. Αγώνα για τον οποίο κορύφωση ήταν – ως τότε – για μας, η μη συμμετοχή στην κάλπη. Ως δικαίωμα συνείδησης. Και ως απόλυτη πίστη μας ότι, η συμμετοχή μας στις εκλογές, σήμαινε και ντε φάκτο αναγνώριση από μας του νέου Δήμου στα «Καλλικρατικά» του όρια. Και το δικαίωμα αυτό θεωρώ ότι το έχουμε. Να παλεύουμε δηλαδή για την κατάργηση Νόμου ή συγκεκριμένων σημείων ενός Νόμου, με τροποποίησή του από την Βουλή των Ελλήνων. Γιατί αν αυτό το δικαίωμα δεν μας αναγνωρίζεται, τότε τι να πούμε για την πλειοψηφία των Ελλήνων και πολλών κομμάτων της Βουλής, ανεξαρτήτως προθέσεων, που θέλουν και παλεύουν (ορθά) να αλλάξει – καταργηθεί ο Νόμος του Μνημονίου.
Και μια παραίνεση προς έγκριτους δημοσιογράφους στο Νομό μας: Ρεπορτάζ και διασταύρωση-έλεγχος της ακρίβειας των καταγγελθέντων και του συνόλου των συνθηκών ενός συμβάντος, προάγει τη Δημοσιογραφία. Και, στα μέρη μας, τη δύσκολη αυτή περίοδο που οι πολίτες βιώνουμε, αυτό είναι αναγκαίο.

Ένα μέλος της Μ.Κ.Ο. «Κοινωνία των Πολιτών»
  Υ.Γ. Τελειώνοντας το παρόν διάβασα στην ιστοσελίδα σας  ανακοίνωση του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, το νόημα και φράσεις της οποίας ρίχνουν λάδι στη φωτιά.



                                                    

43 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω σχόλια, παρατηρήσεις, υποδείξεις και πολλά άλλα!
Το θέμα είναι ένα όμως.
Εμείς οι υγιείς σκεπτόμενοι πολίτες του Βελβεντού θα πρέπει σε κάτι τέτοιες στιγμές να βγούμε μπροστά και να απομακρύνουμε όλα αυτά τα ακοινώνιτα και άμυαλα παιδάκια που με τον τρόπο τους οδηγούν τον αγώνα μας σε λάθος μονοπάτια.
Δεν μας φταίνε οι γείτονες αλλά κάποιοι άλλοι.
Αντί να πούμε και ευχαριστώ σε έναν ξένο άνθρωπο που ήρθε στο Βελβεντό να αφήσει τα όποια λεφτά του, εμείς αντιδρούμε έτσι;
Προσέξτε η ιστορία γράφετε καθημερινά.
Μέχρι τώρα όλος ο κόσμος μας χαρακτηρίζει ως το φιλόξενο χωριό της Δυτικής Μακεδονίας.
Δεν μπορούν 5- 10 ανεγκέφαλοι να αλλάξουν σε μικρό χρονικό διάστημα την ιστορία μας και το όνομά μας.
Απομονώστε τους!
Θέλω τα παιδιά μου να είναι περήφανοι Βελβεντινοί, και όχι άνθρωποι των σπηλαίων όπως ορισμένοι Κρητικοί.(παράδειγμα προς αποφυγή - ζωνιανά κτλ.)
Ευχαριστώ

1.Την άποψή μου την έγραψα χτες και την ξαναπαρουσιάζω σήμερα
2.Και εγώ μέλος της Μ.Κ.Ο. είμαι αλλά σε σημαίνει πως θα καταντήσω γραφικός και πολιτικάτζας
3.Ηρεμία, Ηρεμία, Ηρεμία. Για το καλό όλων μας

Ανώνυμος είπε...

"Στο μαγαζί λοιπόν, από νωρίς διασκέδαζαν παρέες Βελβεντινών, αλλά και Σερβιώτες. Κατά τις 5.30 π.μ. εμφανίστηκε ο κ. Κακαφίκας – δημοτικός σύμβουλος Σερβίων και ποδοσφαιριστής της ομάδας των Σερβίων – με ολιγομελή παρέα και μεταξύ αυτών και αστυνομικός του Α.Τ. Σερβίων με πολιτική περιβολή.
Κάποια στιγμή, ένας Βελβεντινός, κέρασε στην παρέα του κ. Κακαφίκα σφηνάκια. Η παρέα δεν τα ήπιε(;) και προφανώς προσβλήθηκε ένας άλλος νεαρός Βελβεντινός γνωστός του κ. Κακαφίκα, που ήταν μαζί με τον κεράσαντα, και απόρροια αυτών ήταν ν’ ακολουθήσουν λεκτικοί διαξιφισμοί.
Φεύγοντας μετά από λίγη ώρα η παρέα του κ. Κακαφίκα, ακολούθησαν και πάλι λεκτικοί διαξιφισμοί έξω από το μαγαζί με συμμετοχή και λίγων άλλων Βελβεντινών νέων. Παρενέβησαν όμως άλλα παιδιά, θέλοντας να σταματήσει εκεί το γεγονός και στο συνωστισμό σκίστηκε το σακάκι του κ. Κακαφίκα. Αυτά, όπως τα διασταύρωσα από τρεις νέους Βελβεντινούς που ήταν κοντά στο συμβάν μέσα στο μαγαζί, καθώς και στην έξοδο απ’ αυτό, της παρέας του κ. Κακαφίκα. Οι ευθύνες δεν επιμερίζονται ισομερώς, κυρίως τις έχουν ένα – δυο παιδιά του Βελβεντού.
Στο Α.Τ. Σερβίων, αργότερα την ίδια μέρα, ο νεολαίος από το Βελβεντό που πρωτοστάτησε στο συμβάν, ζήτησε συγνώμη από τον κ. Κακαφίκα."

Χαίρομαι που επιβεβαιώνετε το ρεπορτάζ μας. Γιατί αμφισβητηθηκε από πολλούς.

Π.Π.

ΝΙΚΟΣ είπε...

"Και μια παραίνεση προς έγκριτους δημοσιογράφους στο Νομό μας: Ρεπορτάζ και διασταύρωση-έλεγχος της ακρίβειας των καταγγελθέντων και του συνόλου των συνθηκών ενός συμβάντος, προάγει τη Δημοσιογραφία. Και, στα μέρη μας, τη δύσκολη αυτή περίοδο που οι πολίτες βιώνουμε, αυτό είναι αναγκαίο."
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΛΙΑΤΣΟ;;;;

Ανώνυμος είπε...

βρε παναγιοτη οι θαμονες και υπαιτιοι του συμβαντος αντικατεστισαν το μαγαζι . σε πιανο αδιαβαστο?????σιγα σιγα θα μας πειτε οτι σκονταψε ο τασος σκαλοσε καπου το σακακι και σκιστικε μονο του!!!! π.π .οι πηγες σου δεν εινε καλες!!!! ΒΑΡΙΜΕΤΑΛΟΣ' ''''Π.Π ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς εσείς δεν θέλετε να καταλάβετε. Τα όσα γράφει ο κύριος από το Βελβεντό είναι πλήρης επιβεβαιώση του ρεπορτάζ του kozanimedia. Με εξαίρεση τα...σφηνάκια! Τα οποία δεν είναι και το θέμα νομίζω. Ίσα ίσα. Οποιος, λοιπόν, θέλει, μπορεί να κάνει τη σύγκριση των δυο κειμένων, με τη σημείωση, μάλιστα, πως το πρώτο ανήκει σε κάτοικο του Βελβεντού.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

http://kozanimedia.gr/archives/4880#more-4880

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΚΟ τα 'χει χάσει μετά το γεγονότα. Ακόμα και όσοι ήαν μετριοπαθείς στον αγώνα τους έχουν στραφεί εναντίων τους, γιατί είναι υπεύθυνοι αυτοί και μόνο αυτοί για το φανατισμό της νεολαίας. Το κείμενο είναι επιβεβαίωση του πανικού στον οποίο βρίσκονται. Να εξηγήσουν τα γεγονότα, να αναλύσουν τα γεγονότα, να βγάλουν την ουρά τους απ' έξω, να ρίξουν μερικές ευθύνες και στους άλλους κτλ κτλ. Λοιπόν, κανέναν δεν πείθετε, πάρτε το χαμπάρι. Ο κόσμος ξύπνησε και αηδίασε μετά και τα προχτεσινά και η φούσκα της ΜΚΟ άρχισε να ξεφουσκώνει!

Ανώνυμος είπε...

Ως πότε κάποιοι θα κρύβονται; Πάρτε ξεκάθαρα θέση αποδοκιμάζετε ή όχι τα επεισόδια ;
Που ειναι το πολιτικό θάρρος;
Απο παραφιλολογίες και γενικότητες χορτάσαμε Τρείς σελίδες πράγμα χωρίς περιεχόμενο ενα τίποτα.
Τι πάει να πει ενα μέλος της ΜΚΟ ;
Αυτή η "πανίσχυρη" ΜΚΟ δεν μπορεί να πάρει απόφαση ή μήπως μέσα στην ΜΚΟ υπάρχουν κάποιες φωνές που επιδοκιμάζουν τα επεισόδια και σαν τον λύκο χαίρονται στην αναμπουμπούλα;
Τα περί δήθεν συμπαράστασης στον αγώνα του Λιβαδερού ειναι μάλλον εκ του πονηρού γιατί αύριο θα ζητήσετε συμπαράσταση στην "ανεξαρτησία".
Αφήνω τελευταίο το άκρον άωτον της υποκρισίας του ανώνυμου συγγραφέα που ειναι το υστερόγραφο. Η ανακοίνωση του δήμου Σερβίων - Βελβεντού εκδόθηκε τη ΔΕΥΤΈΡΑ 31/01/2011 το μεσημέρι και η απάντηση δίνεται σήμερα.Θέλει να πιστέψουμε το ανώνυμο μέλος της ΜΚΟ οτι πληροφορήθηκε την ανακοίνωση του δήμου σήμερα και δεν πρόλαβε να τοποθετηθεί ή μήπως όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα δεν μας φτάνει ο χρόνος;
Αλήθεια ο πολυγραφότατος πεί παντός επιστητού και λαλίστατος στα κανάλια και γενικά στα ΜΜΕ πρόεδρος της ΜΚΟ γιατί τηρεί σιγή ιχθύος;

Ανώνυμος είπε...

re paidia signomi alla alles fores den egine fasaria? den ypothikan diafora? eftase h douleia sto astynomiko tmima ? h tha prepe to thema na dimosievete sta blogs k na oxinoun mia katastasi k na asxoloumaste me to ti ekane o kakafikas k to ti eipe o velventinos k posoi htan stin parea tou k htan h oxi kapoios astinomikos mazi tou , k deltio typou apo ton dhmarxo k dieykrinisis apopsis apo ti mko ti eine ayta re paidia . ayta eine ta provlimata , ayta eine ta themata poy tha eprepe na mas apasxoloyn olous . diaxiriste toy ai-vres stamatiste edo to thema k min rixnete allo ladi sti fotia parteto san ena tixaio peristatiko k min to sinexizete allo

Ανώνυμος είπε...

11:09 ξεκινάμε για διασταύρωση Λιβαδερού τώρα για συμπαράσταση στους Λιβαδεριώτες και τα παιδιά τους. Νεολαίοι. Θα έρθεις? Κόψε τις μ@@@κίες γιατί εσύ φανατίζεις το κλίμα. Ταγαροκέφαλε. Καρεκλοκένταυρε.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε Μ.Κ.Ο. που ενώ δεν ήσουν παρών θεωρείς υποχρέωση να μας ενημερώσεις (και πρόσεχε τι μας λες):
α) Στον αγώνα Βελβεντού-Σερβίων δεν δημιουργήθηκαν επεισόδια και υπενθυμίζεις ότι έγιναν επεισόδια στον πρώτο αγώνα (αντικειμενικότατος μπράβο).
β) Στο συμβάν με τον κ.Κακαφίκα τώρα: και στο συνωστισμό σκίστηκε το σακάκι του κ.Κακαφίκα (κάτι μου θυμίζει, ναι υπόθεση ζαρτινιέρας!).
γ) Τα τελευταία συμβάντα ελάχιστα σημαντικά!

Προφανώς είστε σε σύγχυση (να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα), επιτέλους αναλάβεται τις ευθύνες κύριε Μ.Κ.Ο. (Οι υποστράτηγοι οδηγούν σε λάθος αποφάσεις τον Μέγα Ναπολέων).

Ανώνυμος είπε...

Ρέ παιδιά τωρα εξηγειτε γιατί ειχα φαγούρα ολη νύκτα ηταν τό σακάκι του ΣΚΑΚΑΦΙΚΑ μεγάλη πρωσοπικότητα ρέ δέν φτύνετε τά μπούτια σας

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο., ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΙ, ΟΠΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑΣ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΘΕΜΙΤΑ ΚΑΙ ΑΘΕΜΙΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ". ΠΡΟΣΒΑΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΟΥΣ ΣΑΣ . ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟ -ΟΝΤΩΣ- ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ, ΝΑ ΄ΑΝΕΒΕΙΤΕ΄ΚΙ ΑΛΛΟ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ .
ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ?. ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΣΑΣ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΚΑΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μία απάντηση στο σχόλιο του 11.09: "Η ανακοίνωση του δήμου Σερβίων - Βελβεντού εκδόθηκε τη ΔΕΥΤΈΡΑ 31/01/2011 το μεσημέρι και η απάντηση δίνεται σήμερα"

Έπρεπε να συνεδριάσει πρώτα η ΜΚΟ, να πάρουν το οκ του προέδρου και να σχεδιάσουν τη γραμμή δράσης. Ποιός θα γράψει τι και ποιός θα απαντήσει σε ποιόν. Έτσι εξηγείται το ότι σήμερα ξαφνικά άρχισαν όλοι να αναρτούν σχόλια στα προσωπικά blog και να στέλνουν ανακοινώσεις ως μέλη ΜΚΟ. Γιατί δεν φταίνε αυτοί, γιατί φταίνε οι άλλοι, γιατί φταίει ο κατευθυνόμενος δημοσιογράφος της Κοζάνης που υπηρετεί συμφέροντα, γιατί φταίει ο Χατζηπετρής. Δεν υπάρχουν ξεχωριστές προσωπικότητες και απόψεις. Είναι οι απόψεις του προέδρου, γραμμή άμυνας, που εκφράζεται μέσω των μελών!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ai-vreS είπε...

Παιδιά λίγο τους χαρακτηρισμούς "φασιστικός" κλπ να τους προσέχουμε. Ας μην οξύνουμε άλλο τα πνεύματα.

Ανώνυμος είπε...

swstos 12:16!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΞΗΜΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ!!ΤΙ ΠΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΙΑ ΑΛΚΟΟΛ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.ΑΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

δεν μπορώ να καταλάβω πώς το δικαίωμα της αυτοδιαχείρησης μιας κοινωνίας να χλευάζεται απο πολύ κόσμο των Σερβίων και πώς απο την άλλη μεριά ο αγώνας των φίλων Βελβεντινών να στρέφεται κατά των Σερβίων. Τα Σέρβια αποφάσισαν για τη δημιουργία του νέου Δήμου; ή απο την άλλη τα Σέρβια θα αποφασίσουν αν η κοινωνία τοιυ βελβεντού δεν επιθυμεί τη συνένωση..το χέρι θα τους πα΄ρουν;
το προβλημα οξύνεται όταν στις παραπάνω πρακτικές εισχωρουν και πολίτες με θεσμικό ρόλο και απο τα Σέρβια και από το Βελβεντό. Η κρίσημη απορία...γιατί οι Σερβιώτες πριν τα απαράδεκτα γεγονότα τόσο στο γήπεδο όσο και εκείνου της επιθεσης στον κ. Κακαφίκα, φέρονταν κατά του Βελβεντου; Αντε οι Βελβεντινοί να θεωρουνται θιγμένοι για τον παπα που φάγανε απο την Καλλικρατική κυβέρνηση που εμπιστεύτηκαν στις διαβουλεύσεις τους..Οι Σερβιώτες απο πιο πράγμα εχουν θιχτεί; απο τον αγώνα των Βελβεντινών για την αυτοδιαχείρηση και στο επιπεδο της Τ.Α. ; Δηλαδή ορισμένοι Σερβιώτες πώς την είδαν; ως οι κατακτητές που οι υποτελεις τους δεν συμορφώνονται; για να σοβαρευτουν όλοι και απο τις δυο πλευρές Ειναι ντροπή για την περιοχή το κλιμα που διαμορφώνεται.
Ενας φίλος του Βελβεντου και των Σερβίων από το Πλατανόρεμα.

Ανώνυμος είπε...

Eiste APARADEXTOI sto Belvedo, ego prosopika exo klonisti kai 8a to skefto ean xanafero tin oikogenia mou eki.

Ανώνυμος είπε...

BRE 2.22 KATOYRA TA PODIA SOY M .....A

Ανώνυμος είπε...

2:22 οταν ερχοταν οι Σερβιωτες στην νυχτερινη σου διασκεδαση και στα ακουμπουσαν ηταν καλα, απο τωρα και στο εξης θα σας δουμε.σουρδονταμαρα

Ανώνυμος είπε...

h ousia einai mia kai mono me thn stash pou krathsan autoi oi kapoioi kai oi dhthen "kurioi" tou Velvedou apla rixnoun to epipedo tous deka orofous katw apo ton pato!Oi polites kathws kai oi paiktes twn Serviwn me thn stash pou krathsan apla edeiksan ot epipedo tous...kai sthn ousia autoi einai oi NIKHTES!!!Oso gia to sumvan pou proklhthike mesa sto club oti k na peite ta logia einai perrita den xwraei kamia dikaiologia uper tous,ta paidia phgan na diaskedasoun k oxi na prokalesoun opws anaferoun kapoioi kompleksikoi.kai euxomai na to plhrwsoun kai akriva kiolas giati alliws mualo den vazoun autoi,exoun ksefugei teleiws!As sunelthoun epitelous kai h neolea tou Velvedou as vgalei tis parwpides pou ths foresan kapoioi alloi gia thn exuphrethsh k thn epiteuksh twn dikws tous sumferontwn kai stoxwwn.Deite kathara ti ginetai gurw sas!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΝΕΡΟ
ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΥΠΟΥ.....ΑΙ-ΝΤΕ
ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΦΩΝΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΟΥΣΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΗΣ ΜΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ)ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΒΑΛΩΜΕΝΗΣ(ΜΚΟ)Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ (ΜΚΟ) (ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ,ΠΡΟΠΥΛΑΚΙΣΜΟΙ... ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΓΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ (ΑΝ ΙΣΧΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΤΗΣ (ΜΚΟ)) ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ.ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ, ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ Τ.ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΤΗ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ? ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΥΚΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ(ΤΗΣ ΜΚΟ) ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ,ΜΙΣΟΣ,ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΟΙΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΤΑΓΟΓΩΝ,ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ...Κ.Α.

ΝΙΚΟΣ είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΛΙΑΤΣΙΟ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.... ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ.....ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.....ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑ. ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ, ΚΑΒΟ ΚΑΡΑΒΙΟΥ. ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

PLATANOREMA
OI VELVENTINOI APO GENNISIMIOU TOUS EINAI TOPIKISTES!!
KANENAS SERVIOTIS DEN TOUS ZORISE NA ERTHOUN STA SERVIA!!! AYTO EINAI H PRAGMATIKOTITA!!
TO EKANE H KYVERNISI!!!

OYTE TOYS ITHELAN MAZI OI SERVIOTES!!!

TO KAKO KSEKINISE OTAN OI VELVENTINOI
XARAKTIRISAN TOYS SERVIOTES KAI OXI MONO, ALLA OLH THN PERIOXH, TEMPELIDES KAI XARAMOFAHDES!!!

AYTO DEN ANTEXETAI!!!..
DEN TOYS THELOYME TOYS VELVENTINOYS!!!

VELVENTO ANEKSARTHTO!!!
MAKRYA APO THN PERIOXH TON SERVION!!!
NA APOFEYGOYME TO VELVENTO SAN THN XOLERA!!!

Ανώνυμος είπε...

oi velventinoi perimenan sto gipedo na min patisei oute enas serviotis.distixws i xari den toys egine kai i parousia 150-200 servivtwn toys tarakounise.oloi eidame ta aisxoi pou ginane ta moukalia tis krotides kai oti o diaititis diekopse 3-4 fores ton agwna, mono aytoi den ta eidan.pantos i kerkida twn serviwtwn itan dinamikh apo to prwto ws to teleytaio lepto toy agwna.ekei fenete i psixi alla kai i magkia(magkia me tin alli enoia).antithetos me toys velvenous ston prwto agwna na einai fovismenoi kai tromokratimenoi stin kerkida. isws skeftotan tis mplouzes pou krivan oloi me ta sinthimata, isws vlepna tin proklitikh stasi twn paiktwn toys me ta k.....a kai tis xeironomies pou den irthan sto gipedo para na ginoun epeisodia kai na prokalesoun anataraxi. isws telika kai na mirisan ta souvlakia kai ta loukanika apo to panigiri kai toys apoprosanatolisan.

Ανώνυμος είπε...

alitheia velventinoi sto eisitirio pou kopsame proxthes sto gipedo etrexe kai mia klirwsi apo oti egrafe apanw. egine i klirwsi? kai an nai tha prepei na ankoinwsete toous dio aritmous pou kerdisan.

Ανώνυμος είπε...

4:18 ακριβώς έτσι έχει η κατάσταση γι'αυτό γράφω παραπάνω ότι: οι υποστράτηγοι οδηγούν σε λάθος αποφάσεις τον Μέγα Ναπολέων.

Δεν τους απασχολεί πλέον και με όποιο κόστος, να γίνεται θόρυβος γύρω από την περιπτωσή τους μήπως και γίνει η δουλειά τους.

Ψυχραιμία λοιπόν μέχρι κάποιοι να αναλάβουν της ευθύνες τους.

ΝΙΚΟΣ είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΛΙΑΤΣΙΟ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚOZANI MEDIA ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ "ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ".

"ΚΥΡΙΕ ΠΛΙΑΤΣΙΟ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ. ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΑΣΑΡΙΑ ΤΡΙΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ CLUB ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ. Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΣΕΡΒΙΩΝ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΝΑΝ ΝΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ…ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ; ΜΗΠΩΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΠΙΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ; ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ (ΠΡΩΙ) ΣΕ ΕΝΑ CLUB ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".

ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΥΡΙΕ ΠΛΙΑΤΣΙΟ. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ.
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

file i klirosi gia to aftokinito tha ginei to savato sto osiris..ela na deis an eisai o tixeros

Ανώνυμος είπε...

6:02 an einai na skisw kai egw to mpoufan opws o kakafikas asto kalitera den axizei.

Ανώνυμος είπε...

3΄00 ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΩΡΙΑΤΗ!!ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

6:32 den eimai o 3:00 alla esi exontas paideia gia pes mas poses fores exeis erthei sta servia gia diaskedasi. kai apantw egw kamia. ston prwtevousiani zino.ektos kai an eseis thewreite paideia tous trampoukismous,to vrisimo,tin prosvoli kai tin ipotimisi twn ektos katagwmenwn velventou katoikwn tis perioxis.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως τα παιδια που προπηλάκισαν τον Κακαφίγκα τελικά είχαν περισσοτερο σθενος απο καποιους αλλους εδω μεσα. Ό,τι εκαναν το έκαναν (και φυσικα κακώς) πρόσωπο με πρόσωπο και χωρις να κρυβονται. Λυπαμαι μονο που χανετε και το δικιο σας ετσι..

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

KYRIE NIKO (4:38)DEN ODHGOYSE ANTRAS TO OXHMA,H KYRIA POY SYNODEYANE HTAN H ODHGOS,KAI DEN EIXE PIEI STAGONA ALKOOL PARA MONO ENA XYMO.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Π.Π. στα χα χα μπαχα που είχες γνωρίσει τους Βιλβινούς σε φαίνονταν καλή αλλά δυστυχώς τώρα βλέπεις την αλήθεια γι'αυτούς.
Ολους τους θεωρούν χωριάτες και κατωτερούς τους αυτοί είναι.

Ανώνυμος είπε...

Ξερω πολυ καλα ποια ειναι η αληθεια. Και η αληθεια ειναι πως σε ολες τις περιοχες, ειτε στο Βελβεντο, ειτε στον Κροκο, παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις. Απλα εκει, πλεον, υπαρχει ενα κλιμα που τις "φουντωνει". Εγω θα συνεχισω να πηγαινω εκει για πολλους και διαφορους λογους, οπως πηγαινα απο μικρος. Δεν θα με αναγκασει κανεις να μην παω. Αγαπω το Βελβεντο και το θεωρω απο τους πιο ομορφους τοπους. Αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν θα κανω και τη δουλεια μου.
Για τα Σέρβια δεν θα πω κατι, απλα εχω κανει φιλους εκεί τους τελευταίους μηνες και νιωθω πολύ φιλοξενα. Όπου και να παω.
Ηρεμηστε ολοι και κοιταξτε πως θα πανε καλυτερα τα πραγματα για τις τοπικες κοινωνιες. Δυσκολο και θα παρει χρονια, αλλα καντε μια αρχη...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια με κουράσατε όλοι! Ζηνάδες, Λαλάδες, Ματσκάδες κτλ.............
Πολύ μίσος ρε παιδιά!
Χαλαρώστε λίγο!
Άντε να πάμε για ψάρεμα αύριο το πρωί όλοι να ξεσκάσουμε και να πιάσουμε κανα γκουλιανό!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΗΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΩΣ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΘΕΤΕΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ASE TO PARAMY8I RE ZHNO.ANTE VREITE TA METAKSY SAS PRWTA KAI META PIASE STO STOMA SOY TA SERVIA.ANOHTE POY 8A MAS VRISEIS KIOLAS.

Ανώνυμος είπε...

1:16 ti na vroune aytoi? oi palaiogratsanites kai katafigiotes den exoun kamia sxesi eimai apo to palaiogratsano.ena xwrio mparouti pou an skasei einai ayto pou leme den koitame ta xalia mas sxoliazoume ton geitona.

Το Προφίλ μας