Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Η Κοινωνία των πολιτών του Βελβεντού για το συμβάν της 30ης Ιανουαρίου

Αφού συγκεντρώσαμε στοιχεία και δεδομένα για το συμβάν της 30ης Ιανουαρίου στο Βελβεντό, καταλήξαμε στα εξής:     
Όταν ένα μεμονωμένο περιστατικό μεταξύ πολιτών ανάγεται σε «Καλλικρατικό»  συμβάν από τον ίδιο τον Δήμο στο εκδοθέν δελτίο τύπου,
Όταν την ίδια μέρα έχει προηγηθεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας με την παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων ανάμεσα στα Σέρβια και το Βελβεντό, που εξελίχθηκε ομαλά κατά κοινή ομολογία, όπως το επιβεβαίωσαν και όλα τα Μ.Μ.Ε. 
Όταν η νυχτερινή ιδιωτική έξοδος ενός πολίτη ανάγεται σε θεσμική παρουσία με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου,
Όταν η ειλικρινής συγγνώμη, που ζητήθηκε από τον συμπολίτη μας για το λάθος, «πέφτει στα ψιλά» ή αγνοείται, 
Όταν στοχοποιείται η φιλοξενία και η διασκέδαση ενός τόπου της «καλλικρατικής» χωρικής δικαιοδοσίας του διευρυμένου Δήμου, από την ίδια τη  Δημοτική Αρχή,  τότε εμείς τι άλλο μένει να προσθέσουμε;

Ως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ» καταδικάζουμε κατηγορηματικά το ατυχές γεγονός της 30ης Ιανουαρίου, όπως και κάθε ανάλογο γεγονός. Και επειδή  συνδέθηκε, άνευ λόγου πιστεύουμε, με τον «Καλλικράτη», θέλουμε να θυμίσουμε στη Δημοτική Αρχή Σερβίων-Βελβεντού τα εξής: 
Η Μ.Κ.Ο. έθεσε με συλλογικές αποφάσεις τις δυνάμεις της στην υπηρεσία της κοινωνίας του Βελβεντού και ζήτησε τη αποδοχή συνεργασίας της νέας Δημοτικής Αρχής, αναμένοντας και την τήρηση των προεκλογικών της δεσμεύσεων.
Θεωρούμε ότι για τα θέματα του Βελβεντού δεν είναι αντιπροσωπευτική η διαχείρισή τους από το τοπικό συμβούλιο που εξέλεξε μόνο το 2% των πολιτών από το  σύνολο των 3000 και πλέον δημοτών, οι οποίοι σε ποσοστό 98% απείχαν από τις κάλπες για να αντιδράσουν όχι στις γειτονικές κοινωνίες αλλά στην αδικία που υπέστη το Βελβεντό  από τον «Καλλικράτη».
Παρά την «Καλλικρατική» αδικία δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα με τους γείτονές μας, οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια τιμούν την πατροπαράδοτη φιλοξενία του Βελβεντού, τη διασκέδαση και την συνεργασία σε διάφορους τομείς. Γνωρίζουν όλοι ότι το Βελβεντό από την πλευρά του συνεργάστηκε αρμονικά με τους γείτονές του των Σερβίων σε πολλά επίπεδα (οικονομικές και επαγγελματικές συναλλαγές, συνεργασία με τους συνεταιρισμούς, διαδημοτική συνεργασία για προμήθεια λεωφορείων, για τη λειτουργία κοινού τηλεοπτικού αναμεταδότη, κοινοί αγώνες για το δρόμο Κοζάνης-Λάρισας, κοινές διαμαρτυρίες για το κλείσιμο των γραφείων του ΟΤΕ, της ΔΕΗ, της ΔΟΥ, των σχολείων, τις προσλήψεις και τη στάση της ΔΕΗ κ.λ.π.).
Γι’ αυτό ευχόμαστε τέτοια περιστατικά να μην ξανασυμβούν γιατί δεν βοηθούν σε τίποτα και κυρίως γιατί δεν αντιπροσωπεύουν τη συλλογική συμπεριφορά των κοινωνιών μας.
Όμως παράλληλα θέλουμε να εκφράσουμε και την θλίψη μας γιατί στο Δελτίο Τύπου του Δήμου για το συμβάν, οι αγώνες της κοινωνίας του Βελβεντού για την μεγάλη κοροϊδία του «Καλλικράτη» που προεκλογικά θεωρούνταν «σεβαστοί», μετά τις εκλογές βαφτίστηκαν «προσωπικά αδιέξοδα ορισμένων».
Το γνωρίζουν όλοι καλά ότι η περιπέτεια που ζει σήμερα το Βελβεντό οφείλεται πρωτίστως σε εκείνους, που κορόιδεψαν αυτή την κοινωνία με τις παλινωδίες των απόψεων και των αποφάσεών τους.
                                    «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ»

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΤΕ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΤΥΠΗΤΑ ΣΕΙΡΑ-ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ???

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΗ θεσμικα αναγνωρίσιμη ΜΚΟ δίνει εξηγήσεις, καθιστώντας τον εαυτό της ισότιμο συνομιλητή του δημάρχου.Οι διοικούντες την, εχουν την εντύπωση οτι απευθύνονται σε ενα κόσμο, που δεν καταλαβαίνει τον ρόλο της, που είναι η ανατροπή των πάντων, μέσα στο Δημο Σερβίων-Βελβεντού.
Ειρωνευόμενοι καθημερινά τον ορισθέντα εκεί αντιδήμαρχο κ Λαζαριώτη, με το να τον αποκαλούν...''Αντιβασιλέα''!!!
Η ΜΚΟ δεν εχει αντιληφθεί οτι η νέα ταξη πραγμάτων με τον Καλλικράτη είναι πραγματικότητα και ακόμα ονειρεύονται το παρελθόν, με τον δικό τους δήμαρχο!
Δεν αισθάνονται αμηχανία, στο γεγονός οτι οταν συνέρχεται το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων-Βελβεντού δεν εχουν εκπροσώπηση και άλλοι αποφασίζουν πλέον για αυτούς...
Σαν ΜΚΟ τι προσδοκούν, οτι ο Ραγκούσης θα κάνει νεο Καλλικράτη Νο2 για να επαναφέρει το Βελβεντό σαν δήμο;
Γιατί κατάφερε, αυτη η ΜΚΟ, μην επισκέπτεται κανεις το Βελβεντό και η τουριστική αφιξη εκει να μειωθεί στο 6μηνο Αυγουστος 10-Φεβρουάριος 11 κατά 80%!!!
Η μείωση είναι 95% απο Κοζάνη και Σέρβια, με το φόβο πολλών επισκεπτών για τι θα συναντήσουν εκεί, σε μια πόλη, που ο κίνδυνος είναι καθημερινός, στα σοκάκια, στην πλατεία, παντού...
Είναι προφανές οτι η ΜΚΟ ονειρεύεται και ειρωνεύεται τα Πάντα.Δεν αναγνωρίζει τον εκεί ορισθέντα Αντιδήμαρχο και προσπαθούν να τον γελοιοποιούν καθημερινά με ειρωνείες, του τύπου Αντιβασιλέα και πολλά άλλα...
Η ΜΚΟ ευρίσκεται εις...Χειμερίαν Νάρκην!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για τα μέλη του ΚΚΕ τους απλούς ανθρώπους που ήταν μαζί μας σε όλους τους αγώνες και δεν πιστεύουν όσα γράφουν κάποιοι άλλοι εμείς οι ψηφοφόροι άλλων κομμάτων δεν έχουμε τίποτα.
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

POSA 8ELETE MA MAS TRELANETE RE PAIDIA?EDW KA8E MERA H KATASTASH FANATIZETE AKOMH PERISOTERO KI ESEIS PERA VREXEI...PWS KATANTHSATE TO VELVENTO RE!
ELEOS!

Ανώνυμος είπε...

DEN SE KATALAVA NIKO,
TA KSANAGRAFEIS GIA NA KATALAVOYME??..
EYXARISTW!!.

Ανώνυμος είπε...

Τα λόγια θέλουν και ΠΡΑΞΕΙΣ εσείς της ΜΚΟ ανώνυμοι!!! ούτε το όνομα σας δεν τολμάτε να γράψετε, σε εμάς ο δήμαρχος μας βγήκε και πήρε θέσει με όνομα και φωτογραφία ούτε αυτό τολμάτε να κάνετε και θέλετε να εκπροσωπείτε ένα ολόκληρο χωριό και μάλιστα αντιδημοκρατικά, φανατίζοντας τα παιδάκια, βλέπε αυγά και κροτίδες στο γήπεδο.Το μποϊκοτάζ του πανηγυριού έγινε κι αυτό αυθόρμητα !!! οι υποκρισία περισσεύει πράξεις πλέων πράξεις...........

Ανώνυμος είπε...

"Η ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ".
ΣΕ ΖΩΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ?
ΠΟΙΑ ΑΔΙΚΙΑ?
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΦΙΛΟΙ.
ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ¨ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ¨.
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ?
ΡΩΤΑΩ..
ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΛΕΞΗ.
Γ Ι Α ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ , ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.
ΕΤΣΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ.
ΠΟΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.
ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?
ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
ΠΡΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ , ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ, ΚΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕΤΑ Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΔΗΜΟ.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΑ?
ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΤΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ? ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ?
ΣΟΒΑΡΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. . . . .

Ανώνυμος είπε...

Ηρεμειστε. Ο καλλικρατης θα κάνει ένα δήμο Κοζανης σε λίγα χρόνια. Τότε θα φωνάζουμε και μεις σαν τους βελβενους. Ας μηνχαλιομαστε μεταξυ μας. Ε. Ν.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Άλλο ένα δελτίο τύπου πόλωσης, προσπάθειας συσπείρωσης και φανατισμού: Εσύ κακέ Δήμαρχε που λες πως έχουμε προσωπικά αδιέξοδα ενώ εμείς κάνουμε αγώνα. Εσείς κακοί γείτονες που δε σας έφτασε μια συγνώμη και αναγάγατε σε "καλλικρατικό" θέμα ένα τυχαίο συμβάν...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ!!!
Βρείτε ξανά το στόχο σας, ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ!!!
Σταματήστε να σπέρνετε τη διχόνοια με τους γείτονές μας και 4 μέρες να ασχολήστε ακόμα με το θέμα. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ !!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι κύριε Δήμαρχε να προβληματιστήκατε με την συμπεριφορά αυτών που συνέχεια χαϊδεύατε. Θα μου πείτε ότι δεν μπορούσατε να κάνετε και διαφορετικά γιατί οι αντίπαλοί σας καραδοκούσαν. Μήπως όμως τώρα θα πρέπει να συνεργαστείτε με τους άλλους υποψηφίους Δημάρχους και από κοινού να βρείτε ένα τρόπο θεραπείας αυτής της γάγγραινας;

Ανώνυμος είπε...

2:45
Ότι θα φωνάζουμε θα φωνάζουμε, όχι όμως σαν τους Βελβεντινούς.

Ανώνυμος είπε...

Η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί ...απαράδεκτη επίθεση στον κ. Κακαφίκα τραμπούκικη και προσβλητική. Το ίδιο θα ήταν αν ήταν ο οποιοσδήποτε πολίτης. αυγά στο γήπεδο; ντροπή. μποϊκοτάζ στο πανηγύρι; Ντροπή !..αλλά έχω την αίσθηση ότι η συντεταγμένη κοινωνία των βελβεντινών αποδοκιμάζει τέτοια γεγονότα και είμαι σίγουρος ότι θα σταματήσουν..

Αλλά, αυτή η θεσμολαγνία με την τήρηση των νόμων είναι απίστευτη. Και άντε να το επικαλούνται συντηρητικές δυνάμεις δεξιές και νεοδεξιές αλλά να το επικαλείται το ΚΚΕ; Το ΚΚΕ δεν έκανε σκληρή κριτική εναντίον του Καλλικράτη και στο χωροταξικό; Το ΚΚΕ στη περίπτωση πχ. της |Τσαριτσάνης είχε βγάλει ανάλογη ανακοίνωση; από πότε το ΚΚΕ βάζει χέρι σε κοινωνίες που δεν υποτάσσονται σε νόμο του κράτους που γίνεται μάλιστα εναντίον της θέλησης του 98% πολιτών. όταν ένας νόμος δεν φέρει και κλίμα ευνομίας στη συνείδηση των πολιτών έρχεται το ΚΚΕ και καλεί τον κόσμο να τον "φάνε";
Η κοινωνία του Βελβεντου πολύ καλά κάνει και τηρεί ότι αποφάσισε. Θα δουν την εξέλιξη του αγώνα τους, ο κάθε αγώνας έχει το κόστος του βέβαια και οι ίδιοι θα εκτιμήσουν την κατάσταση που διαμορφώνεται και αναλόγως θα πράξουν. Μακάρι βέβαια και οι ίδιοι να έβγαζαν κάποια συμπεράσματα. πχ.. κατανόησαν ότι οι αγώνες δεν είναι ζήτημα "διαβούλευσης" με την εξουσία; κατανόησαν ότι οι επαφές με τους καλλικρατικούς και μνημονιακούς βουλευτές ήταν λαθεμένες; Κατανόησαν ότι η εξουσία το μόνο που υπάρχει περίπτωση να φοβηθεί είναι η αγωνιστική βούληση του λαού και όχι η στάση κάποιων παραγόντων;

εύχομαι τη δικαίωση του αγώνα τους ολόψυχα. Ταυτόχρονα να δείξουν ότι η αυτονομία του δήμου θα είναι και προς όφελος όλης της περιοχής. το παραμύθι που πέταξε η κυβέρνηση και τσίμπησαν πολλοί. .ότι τάχα μόνο με μητροπολιτικούς δήμους θα πάει μπροστά ο τόπος δεν πρέπει να το φάνε ούτε οι κάτοικοι των σερβίων. Στην Ευρώπη πχ...ας πάρουμε τη Γερμανία ο μέσος όρος των δήμων είναι 13.000 κατοίκων, αλλά εδώ οι νεοδεξιοί του ΠΑΣΟΚ στο όνομα των αριθμών υπέταξαν τα πάντα στη λογική της λογιστικής του καζινοκαπιταλισμού. όλα στο βωμό της "οικονομίας τους". .στο βελβεντό θα κόλωναν;

Κάτι για τους φίλους των Σερβίων που εμφανίζονται ως θιγμένοι. Τι θα έχαναν τα Σέρβια αν το βελβεντό κρατούσε το δήμο του και μαζί και με καλή συνεργασία διεκδικούσαν από κοινού για την περιοχή; και τι απαράδεκτη λογική είναι αυτή να γίνεται δίκη προθέσεων για ανθρώπους που δε θέλουν να χάσουν τάχα τις θέσεις τους; τον αστυνόμου του κράτους παριστάνουν; βούτυρο στο ψωμι της κυβέρνησης δίνουν. Αυτή η λογική είναι η καρδιά του Καλλικράτη.

και κάτι τελευταίο,
προσωπικά πιστεύω ότι το πρόβλημα της ανάπτυξης και του βελβεντου και των σερβίων και όλης της περιοχής δεν εξαρτάται από το άν υπάρχει ένας ή δυο ή τρεις δήμοι.. Με κάποιες προυποθέσεις μπορει ο ένας δήμος να ήταν ωφελιμότερος και για το Βελβεντό.. Αλλά η ιστορία προχωρά με τη βούληση των ανθρώπων και τυχόν διατήρηση του δήμου ως ενιαίου δε βλέπω τι κέρδος θα έχουν τα Σέρβια με την αναπτυσσόμενη κόντρα. Με τις υπάρχουσες συνθήκες τα Σέρβια θα έπρεπε να υπερασπιστούν τη βούληση των βελβεντινών και όχι να βρισκονται σε κόντρα. Αν υπήρχε μια περίπτωση καλής συνεργασίας μόνο τότε θα γινόταν. θα ήθελα κάποιος να απαντήσει στο εξής απλό . γιατί τα Σέρβια είναι θιγμένα* επειδή το βελβεντό θέλει να κρατήσει το δήμο του;
*προφανώς δεν εννοώ της ηλίθιες αντιδράσεις κάποιων βελβεντινών , (γήπεδο, επεισόδιο στο κλαμπ, ...)..

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

kyrioi tis M.K.O.
giati sas psifisame??? gia na malwnete pios 8a synomilei me ton kwnstantopoulo??????
arxiki mas epidiwxi den eitan o e8elontismos k i avtonomia?????
twra einai i karekla kai i hrwiki antiprosopefsh????
xasame ton prosanatolismo i mou fenetai????
se ena 8ema gia to osiris milate gia to 2%...
egw proswpika den 8elw na xanakousw giavto...8elw na doume pws 8a or8opodisei to velvento me agwnes alla k synesh kai synepeia se osa eipame............
den nomimopioume ton neo dimo??? e8elontismos kai..parades...kai prwtoi eseis pou pirate apo ton palio dimo...kai 8a akolou8isoume polloiiii
na min meinei to velvento stasimo...katanoito???

Ανώνυμος είπε...

Όταν ένας δημοτικός σύμβουλος προπηλακίζεται,τι πιο φυσιολογικό από το να βγάλει η παράταξή του μια ανακοίνωση για το συμβάν.
Γιατί έπρεπε η δημοτική αρχή να αποσιωπήσει το γεγονός?
Μήπως ψάχνουμε αφορμές να "επιτεθούμε" στη δημοτική αρχή?

Ο νόμος επιβάλλει τη συνεργασία του δήμου με το εκάστοτε Τοπικό Συμβούλιο,χωρίς να εξετάζει το πασοστό των ψήφων που έλαβε.
Ποιός δήμαρχος θα μπορούσε,αν ήθελε π.χ.να εκχωρήσει σε μια Μ.Κ.Ο το δικαίωμα να υπογράφει ένα πιστοποιητικό ¨μόνιμης κατοικίας¨και όχι στον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου?

Ο Καλλικράτης είναι τώρα μια πραγματικότητα. Οφείλουμε ΟΛΟΙ να συνεργαστούμε για το καλό του ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
Όλοι πρέπεινα βοηθήσουμε τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής που αποβλέπουν στην επίλυση προβλημάτων και να κατακρίνουμε τα λάθη και τις παραλήψεις της.
Τέλος πιστεύω,ότι κανένας μας δεν θέλει να βλέπει τον ΤΟΠΟ ΜΑΣ να χειροτερεύει για να "νοσταλγήσουμε" τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές.

Ανώνυμος είπε...

Τα φερατε απο δω τα φερατε απο κει παλι τις καρεκλες πιασατε.Η ΜΚΟ θελει δουλεια δεν θελει μονο μυαλα.Εγω λεω τωρα παρτε τα φτυαρια και τα τενεκεδια και αφηστε τα γραφεια.Την λαντζα ποιος θα την κανει?

Ανώνυμος είπε...

ΜΚΟ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΤΙΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.ΤΟΛΜΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ???ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥΣ!!!(Ο Π-αλαμάρης).

Ξενοφώντας Βαϊζογλου είπε...

Αναρωτιέμαι γιατί τα ΕΥΚΟΛΑ τα κάνετε ΔΥΣΚΟΛΑ.
Απ΄ ότι φαίνεται και η ΜΚΟ δουλεύει και ο Δήμος δουλεύει.
Στις συνεδριάσεις παρεμβαίνει και εκφράζει τις απόψεις της.
Υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι ,μέχρι να μάθει και να εμπεδώσει ο καθένας το ρόλο του .
Ειλικρίνεια να υπάρχει και διάθεση για συνεργασία .
Ο Δήμαρχος , οι Αντιδήμαρχοι , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ,ο Πρόεδρος και οι Σύμβουλοι της ΜΚΟ , όλοι οι εκλεγμένοι ,πιστεύω πως επιθυμούν να υπάρξει ΕΥΗΜΕΡΙΑ στον τόπο τους .
Γι αυτό , ας συνεργαστούμε μεταξύ μας , ας προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε την ΦΙΛΙΑ και την αμοιβαία ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ μεταξύ μας.
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

κ. Ξενοφών το θέσατε πολύ σωστά, γιατί όπως οι Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλέχθηκαν από ένα πολύ μεγάλο εκλεκτορικό σώμα, έτσι και το 13μελές συμβούλιο της ΜΚΟ προήλθε από μεγάλη προσέλευση μελών σε κάλπες στο Βελβεντό, και όλοι οι σύμβουλοι έχουν λάβει αρκετές εκατοντάδες ψήφων από το φορέα που αριθμεί τα περισσότερα μέλη(2.200+) στην εδαφική έκταση του Καλλικράτειου Δήμου. Έτσι και οι προτάσεις της ΜΚΟ που αφορούν τα λειτουργικά του Δήμου εκφράζουν μία ικανοποιητική μερίδα πολιτών. Άρα σοβαρές και επεξεργασμένες προτάσεις χρειάζονται που μπορούν να υλοποιηθούν.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΝΟΦΩΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΓΛΥΨΙΜΟ. ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ(π.χ. ΔΗΜΟΣ κ.λ.π.) ΜΙΑ ΜΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝΤ ΑΥΤΩΝ. ΦΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ξενοφών σταμάτα να λες χαζομάρες, θέλεις να το παίζεις και σοβαρός άνθρωπος!!!
Η Εταιρία ΜΚΟ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ, και ούτε έλαβε μέρος στις ΕΠΙΣΗΜΕΣ δημοτικές εκλογές!!!
Ο καθένας μπορεί να κάνει μια τέτοια εταιρία,-και με ξένα λεφτά-, και να "χειραγωγήσει" τα μέλη της!!!
Δεν θυμάσαι τι τρομοκρατία επικρατούσε κατά της δικής της ψηφοφορία???...
Χώρια την τρομοκρατία που επέβαλαν στις επίσημες Δημοτ. εκλογές, είχαν στήσει πάγκους και παρέες τραμπούκων έξω από τα εκλογικά κέντρα, και πολλοί πολίτες φοβόντουσαν να πλησιάσουν, όχι να ψηφίσουν!!!!
Γι αυτό σταμάτα το γλύψιμο σ'αυτούς τους τραμπούκους και να ενδίδεις!!!
Να μή σου φαίνεται παράξενο πως ο Μανώλης έφτασε σ'αυτό το σημείο, όπως λέει ο λαός μας -"το χρήμα πολλοί εμίσησαν τη Δόξα όμως ουδείς"!!!-
Έπειτα έχεις και σύ φάουλ!!.. Για τη "δόξα" προφανώς!!!...
Έργα που έγιναν με άλλο Δημοτ.Συμβούλιο, θέλεις να τα ιδιοποιηθείς, και να βγαίνεις στο μπλόκ και να μας παραμυθιάζεις .."για έργα ανάπτυξης" κλπ.
Χώρια, -απ'ότι ακούμε,- το ότι βάζεις εμπόδια και απαγορεύεις να γίνουν τα έργα που έχουν προγραμματιστεί στο χωριό σου!!..

Τελικά είσαι μεγάλη "Κ.φ΄.λα"..και γι αυτό πρόσεξε μη πάθεις ναρκισο-δόξα και Ζηνο-λίτιδα ή Μανωλ-ίτιδα!!!

Ανώνυμος είπε...

@7:05
Αυτό λέμε και εμείς φίλε μου. Αν ήθελαν ξανά εκλογή ας κατέβαζαν συνδυασμό. Πάλι θα ψηφιζόταν. Και θα είχανε ΘΕΣΜΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΡΟΛΟ για να μας εκπροσωπήσουν. Αλλα όχι, θέλανε να ψηφιστούν ΜΟΝΟ αυτοί. Λύση: Περιορίζουμε το εκλογικό σώμα εκεί που μας συμφέρει. Και μετά άντε να βγει άκρη. Για να λέμε σιγά σιγά που οδηγηθήκαμε.

Ανώνυμος είπε...

An ta MME stamatisoun (pou stamatisan idi) na paizoun to stergiou, kai an o Konstantopoulos stamatisei (to opoio den ekane) na xaidevei ta aftia tis MKO, tote tha mathoume ti rolo varaei o kathenas kai ti skopimotites exei. kai isos tote, to fanatismeno gaidouri-a sto osiris antilifthoun oti piastikan -pro polou- malakes...

Ανώνυμος είπε...

AKOMA AI VRES kai XENOFON NA VALETE THN APOPSI-APANTHSH STON XENOFONTA???

Ανώνυμος είπε...

αφου εχετε εκλεγμενουσ τα παιδια απο το κκε θελετε δε θελετε αυτοι θα σας διοικουν φιλος απο το πλατανορεμα

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11.54, αυτοί διοικούν την "καρέκλα" στην οποία κάθονται χωρίς να ξέρουν τι είδους είναι. Ούτε καν τον εαυτό τους δεν διοικούν αφού διοικούνται από το ...

Ξενοφώντας Βαϊζογλου είπε...

Για τον Ανώνυμο Συγχωριανό μου 9:03
Αν και με προκαλείς αρκετές φορές , δεν επιθυμώ να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου εδώ μέσα, διότι τα όποια προσωπικά προβλήματα δεν ενδιαφέρουν τους ai-vresήτες, θεωρώ πως αυτά είναι ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΑ .
Σου έδωσα την ευκαιρία να εκφραστείς στους συγχωριανούς μου ,ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΣ και δεν ήρθες , επικαλέσθηκες ασθένεια.
Δήλωσα από την αρχή που ανέλαβα , στην θητεία μου θα υπάρχει ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ , είτε σου αρέσει , είτε όχι .
Επειδή μία από τις ΑΡΧΕΣ μου είναι να μήν εκθέτω πρόσωπα , για τα άλλα που ντρέπεσαι να τα αναφέρεις το ADSL και το Σιντριβάνι δεν θα αναφερθώ. Εχω δώσει αντίγραφο στην Κυρία Εφη Τσίγκα ,στον Κύριο Μενέλαο Μακρυγιάννη και στον Κύριο Γιώργο Παπαδόπουλο , μπορείς να το προμηθευτείς.
Οσο για το Ψάλτης στο χωριό μου , να σου πω την αλήθεια, το σκέφτομαι.

Ανώνυμος είπε...

Ρέ Ξεφωφών γιά ψάλτης, ουτε γιά τά καλαμπόκια δέν εισαι

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ.'ΥΠΗΡΧΕ ΣΚΕΨΗ ΤΑ 2 ΛΥΚΕΙΑ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΝ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΔΡΟΜΗ???ΜΗΠΩΣ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ???ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ. 'Β.Ρ Μ Τ Λ Σ

Ανώνυμος είπε...

Ξενοφών
Μην απαντάς σε λάθος ανθρώπους!!
Εγώ σου τά'γραψα και όχι ο συγχωριανός σου που νομίζεις, γιατί παρακολουθούμε και μείς τα συμβούλια!!
Είμαι πολύ γνωστός σου, και προσπάθησα κι εγώ να συνεργαστώ μαζί σου,..αλλά είσαι αυτό που λέμε..."τούρκικο κεφάλι" κυριολεκτικά!!!

Να παραδέχεσαι ότι κάνεις λάθος που δεν αναγνωρίζεις τα έργα των προηγούμενων!!!
Και ΜΗ προσπαθείς να τα ιδιοποιηθείς!!!!

Ανώνυμος είπε...

2:10
Για ποια μειοψηφία μιλάς; Αυτή εκπροσωπεί το 98% των ψηφοφόρων (Χε!Χε!)

Ανώνυμος είπε...

PROS 3.18-OI PLIROFORIES LENE OTI STOYS 25 MATHITES TOY BELBENTOY DIAFONISAN OI 5 !!!STIN GEOGRAFIA DEN EISE KALOS.5=98% APANTISE MOY GEOGRAFIKA .AN MPOREIS ((XA.XA)

Ανώνυμος είπε...

PARALIMNIE KATAPATITI 9:03 kai 2:11

ta kamouflaze den pianoun.
8eleis na kaneis antipolitefsi kantin , etsi kai allios gia na ftaseis ton Xenofon 8eleis poly fai akomi.
Vlepis o Xenofon etsi kai allios xes....no se exei.Ayta poy 8elei na grapsei ta grafei.
Exete terasteia diafora . o Xenofon vlepei to xorio ka esy tin masa pou exases.
Xenofon gia ta tsimenta den mas les tipota.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα περιμένεις απάντηση απο τον Ξενοφών για τα τσιμέντα 4.47? Εσυ τον επαινείς τον Ξενοφων και αυτός σε δουλεύει...Χαχαχαχαχαχα Εχει δικιο ο άλλος που λέει τουρκικο κεφάλι.Για αυτό 4.47, να ξέρεις οτι ο Ξενοφών κάνει καλά την δουλειά του εδώ.Είναι επίκαιρος πάντα, ενω εσυ τα βάζεις με τον παραλίμνιο που πιπιλίζεις συνέχεια.
Χαχαχαχαχαχα Ανεμενε στο ακουστικό σου...
Ο Ξενοφών θα σε απαντήσει για το τσιμέντο σε 10 χρόνια.Χαχαχαχαχαχα Σε δουλεύει ψιλό γαζί 4.47 ο Ξενοφώντης....Χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Agrio doylema o Xenofon gia ta tsimenta.Den apanta gia ti ithele to tsimento.Mipos na kanei diodia gia Neraida; Tsimento na ginei.

ΖΗΝΟΣ είπε...

ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΟΙΤΑ ΤΗ ΝΕΡΑΙΔΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΜΚΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΙΘΙΟΠΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ,

Το Προφίλ μας