Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΑΡΗΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ 0 - 0

Ο ΑΡΗΣ έπαιξε καταπλητκικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη ενάντια στην αγγλική ομάδα. Έμεινε όμως στο 0 - 0, ένα καλό αποτέλεσμα που κρατά ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση. Στην έδρα του ο ΑΡΗΣ κράτησε την παράδοση που τον θέλει να μη χάνει σε αυτή τη διοργάνωση. Ευχόμαστε καλή συνέχεια!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

DEITE VETONEWS
ΦΟΥΣΚΑ» ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
Πέμπτη, 08 Απρίλιος 2010 09:24 | PDF | Εκτύπωση | E-mail
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣΦούσκα αποδείχτηκε το χιονοδρομικό κέντρο Βελβεντού Κοζάνης, μια αμφιλεγόμενη επένδυση 100 εκατ. ευρώ, με πολλά σκοτεινά σημεία, υπόθεση την οποία διερευνά ο εισαγγελέας για τυχόν ποινικές ευθύνες. Το πολυδιαφημισμένο έργο, που αναδύει έντονη οσμή σκανδάλου, αν και ως ιδέα ξεκίνησε πριν από το 2000, μέχρι σήμερα βρίσκεται σε πλήρη ακινησία, παρά τις υποσχέσεις των αρμοδίων ότι “ανοίγει νέα σελίδα για την ανάπτυξη των Πιερίων”.
Η αδράνεια συνεχίστηκε και μετά το 2005, οπότε ιδρύθηκε η εταιρεία που θα κατασκεύαζε το πρότυπο κέντρο χειμερινού και θερινού τουρισμού στην περιοχή Καταφυγίου, η οποία άνοιξε γραφεία στο Βελβεντό. Η εταιρεία Χιονοδρομικό Κέντρο Κοζάνης Βελβεντού Ανώνυμη Τουριστική Εταιρεία (ΧΚΚΒ ΑΤΕ) ιδρύθηκε στις 8/8/2005. Την 1η Αυγούστου 2005 πραγματοποιήθηκαν τα λαμπερά εγκαίνια των γραφείων της εταιρείας στο Βελβεντό από τον τότε υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Νίκο Τσιαρτσιώνη, παρουσία όλων των βουλευτών και των τοπικών αρχών του νομού Κοζάνης, καθώς και του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας. Από τότε περίσσεψαν οι υποσχέσεις των διαφόρων πολιτευτών τής κεντρικής πολιτικής σκηνής και της αυτοδιοίκησης προς τους κατοίκους του Βελβεντού, οι οποίοι βεβαίως δεν είδαν καμία απολύτως επένδυση.

Το Προφίλ μας