Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Διπλός θρίαμβος στη Νέα Ζηλανδία - Ασημένιοι οι αδελφοί Γκουντούλα

 

Δυο μετάλλια,ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο ,πανηγυρίζει η Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών στην λίμνη Καραπίρο της Νέας Ζηλανδίας και συνεχίζει την παράδοση που την θέλει να ανεβαίνει στο βάθρο κάθε χρόνο στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.Η μεγάλη έκπληξη ήρθε από την τετράκωπο άνευ που αν και είχε στόχο την είσοδο στον μεγάλο τελικό κατάφερε να πάρει το ασημένιο μετάλλιο κάνοντας μια συγκλονιστική κούρσα . Ο Γιάννης  Τσίλης Στέργιος Παπαχρήστος  Νίκος και Απόστολος Γκουντούλας ξεκίνησαν από την 4η θέση  στα 1500 πέρασαν 3οι και στα τελευταία μέτρα με εκπληκτικό σπρίντ κατάφεραν να «κλέψουν» το ασημένιο μετάλλιο από τους Βρετανούς που τελικά τερμάτισαν 4οι αφού το χάλκινο πήραν οι Νεοζηλανδοί.



Σχόλιο ai-vreS: Τα αδέρφια Γκουντούλα μας έκαναν για άλλη μια φορά υπερήφανους. Έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να νικούν. 
Το ίδιο ευχόμαστε και στην αδερφή τους Σταυρούλα (Λίλα) Γκουντούλα, υποψήφια με το συνδυασμό του Γιάννη Παπαϊορδανίδη. 
Καλή επιτυχία Λίλα. 






Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Γάλλοι με χρόνο 6.45.38 , το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε σε 6.47.15 ενώ η βάρκα της Βρετανίας σε 6.48.38 .
Το δεύτερο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα   και πρώτο χρονικά ήρθε από το διπλό σκιφ ελ βαρών των γυναικών με την Αλεξάνδρα Τσιάβου και την  Χριστίνα Γιαζιτζίδου να ανεβαίνουν για δεύτερη  χρονιά στο βάθρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο . Οι δυο Ελληνίδες πρωταθλήτριες δεν ξεκίνησαν καλά αφού βρέθηκαν στην 4η θέση μέχρι τα μισά της κούρσας ,στη συνεχεια όμως κατάφεραν να ανακάμψουν και να φτάσουν στην Τρίτη θέση που διατήρησαν ως το τέλος.
Το χρυσό πήρε     η βάρκα του Καναδά με 8.06.20, δεύτερο τερμάτισε το πλήρωμα της Γερμανίας με χρόνο 8.07.33 ενώ η ελληνική βάρκα έπεσε στον τερματισμό σε 8.09.14.
Πολύ καλή παρουσία στον μικρό τελικό του διπλού σκίφ ελ βαρών είχαν οι Παναγιώτης Μαγδανής και Λευτέρης Κόνσολας που τερμάτισαν στην 3η θέση και κατέλαβαν την 9η στη γενική κατάταξη κάνοντας πράξη τις προσδοκίες των ομοσπονδιακών προπονητών που είδαν ένα νέο σε ηλικία και εμπειρία πλήρωμα να στέκεται περίφημα ανάμεσα σε μεγαλύτερους και πιο έμπειρους αντιπάλους και να αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Οι δυο έλληνες πρωταθλητές τερμάτισαν σε 6.46.91 .Πρώτη ήταν η Γερμανία με 6.45.57 , δεύτερη η Γαλλία με 6.46.34 ενώ οι δυο Έλληνες τερμάτισαν σε 6.46.91

9 σχόλια:

PASXOS PARMA ITALIA είπε...

BRAVO NIKO.BRAVO APOSTOLI.....MAS KANATE YPERIFANOYS....ANTE KAI METALLIO STOYS OLUMPIAKOYS TWRA.....LILA KALI EPITYXIA KAI S ESENA.....PASXOS KWSTAS...PARMA ITALIAS

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα παιδιά, θερμά συγχαρητήρια!!!

αιβρες, μάλλον ξέφυγες...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΦΟΙ ΓΚΟΥΝΤΟΥΛΑ!!!!
Αντε και συ Λίλα τράβα κουπί!!!
Τι φιλοδοξία Θεέ μου!!!

Ανώνυμος είπε...

mpravo mpravo kai pali mpravo kai stous dyo tous ti na pei kaneis kanoun gia akoma mia fora perifanoun olous tous serviotes mpravo niko kai apostoli

Ανώνυμος είπε...

Τα αδέρφια Γκουντούλα ......Έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να νικούν.
H αδερφή τους Σταυρούλα (Λίλα) Γκουντούλα.... ΠΟΥ και ΠΩΣ..... θα αποδείξει την νίκη της ??????

ΑΚΠΠ (Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι) είπε...

Θα βγει ΠΡΩΤΗ σε ΣΤΑΥΡΟΥΣ ,

γιατί ΕΜΕΙΣ ,οι πέρα από το ΠΟΤΑΜΙ :

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΙΛΑ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΛΙΛΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΛΙΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Προς απάντηση όσων υποτιμητικά αναφέρονται στη φιλοδοξία ή "φιλόπρωτων" όπως έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες να θυμίσω πως χάριν τούτου ο άνθρωπος επιθυμεί να ξεχωρίσει. Έτσι κινητοποιούνται εσωτερικές δυνάμεις και διακρίνεται κανείς σε αγώνες: "κωπηλατικούς",κοινωνικούς,πολιτικούς.

Αυτό για όσους επιλέγουν την εύκολη λύση της κακόβουλης κριτικής αλλά παράλληλα φοβούνται να εκθέσουν εαυτόν σε παρόμοιες διαδικασίες.

Ανώνυμος είπε...

BRAVO PAIDIA!NA EISTE PANTA KALA KAI POLLES EPITYXIES!MAS KANETE OLOUS TOUS GOULIOTES YPERIFANOUS!
ST

Ανώνυμος είπε...

ένα απλό μπράβο δε φτάνει να συγχαρεί τους παγκόσμιους πρώτους.Κ εννοώ όλα τα παιδιά που έφτασαν στον τελικό κερδίζοντας το σεβασμό όλων.Ιδιαίτερα όμως τα Γκουντουλια μας συγκινούν κάθε φορά γιατί μας θυμίζουν το χρέος να αξιοποιήσουμε τη λίμνη μας!

Το Προφίλ μας