Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών Βελβεντού: Συνάντηση με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπανδρέου


Εξαμελής ομάδα της Συντονιστικής Επιτροπής Πολιτών Βελβεντού με επικεφαλής το Δήμαρχο Μανώλη Στεργίου, συναντήθηκε την Κυριακή το απόγευμα 31 Οκτωβρίου 2010 με τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Γιώργο Παπανδρέου, κατά την επίσκεψή του στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα.
Η συνάντηση, που έγινε λίγο πριν την αναχώρηση του Πρωθυπουργού από τα Κοίλα, ήταν σύντομη λόγω του φορτωμένου προγράμματός του κ. Παπανδρέου.
Η επιτροπή επέδωσε υπόμνημα στον Πρωθυπουργό με το πάγιο αίτημα του Βελβεντού για να επανέλθει στην προτεραία κατάσταση του αυτόνομου Δήμου, όπως κατ’ αρχήν προτάθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο στις 28 Απριλίου 2010.
Παράλληλα σε ειδική παράγραφο το υπόμνημα ανέφερε για την αποφασισμένη αποχή του Βελβεντού από τις εκλογές και ταυτόχρονα για την ίδρυση και λειτουργία της «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ», της οποίας αντίγραφο του καταστατικού συνόδευε το υπόμνημα.
Ο βουλευτής κ. Κουκουλόπουλος, ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να δει το «γνωστό θέμα» του Βελβεντού και τον διαβεβαίωσε ότι οι πολίτες του Βελβεντού δεν θα ψηφίσουν.
Η συνάντηση με τον πρωθυπουργό πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς και αποτελεί άλλο ένα σημαντικό βήμα στον αγώνα της κοινωνίας μας για την αυτονομία.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o agonas sinexizetai

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Παπανδρέου με τον πολιτικό του λόγο εκβιάζει. Του διαφεύγει, ίσως, πως, για να εκβιάσεις κάποιον, αυτός ο κάποιος πρέπει να έχει κάτι να χάσει. Εδώ που φτάσαμε, δεν έχουμε και πολλά να χάσουμε ως πολίτες αυτής της χώρας. Αντιθέτως, ο κ. Παπανδρέου, το πολιτικό και το οικονομικό κατεστημένο έχουν πολλά να χάσουν.

Αν ο Γιώργος Παπανδρέου ήθελε να θέσει ένα δίλημμα στον ελληνικό λαό, θα έπρεπε να το κάνει πριν αποφασίσει να υπογράψει το μνημόνιο. Αντί να δώσει χαρακτήρα δημοψηφίσματος για τις πολιτικές της κυβέρνησης στις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα έπρεπε να κάνει δημοψήφισμα την περασμένη άνοιξη –πριν υπογράψει το μνημόνιο. Δεν ανεβάζεις κάποιον με το ζόρι πάνω σε ένα τρένο για τη Γερμανία και ξαφνικά μόλις φτάσει στην Ιταλία τον ρωτάς μήπως δεν θέλει να ταξιδέψει στη Γερμανία. Τον ρωτάς πριν τον ανεβάσεις σηκωτό στο τρένο.

Για αυτό και στις ερχόμενες εκλογές με χαρακτήρα δημοψηφίσματος η απάντηση των Βελβεντινών είναι ΑΠΟΧΉ, μία ΑΠΟΧΉ που ξεπερνά τα όρια της αυτοδιοίκησης και θα αντηχήσει σαν σφαλιάρα στην κεντρική πολιτική σκηνή! Εξάλλου δημοψήφισμα για φέτος στο Βελβεντό έγινε...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ/ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΡΕ Λ.Σ. ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΔΙΚΕΙΣ"
ΗΜΑΡΤΟΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

kai o prothipourgos meta thn diaveveosi tou Kokolopoulou ti eipe?
ANEXARTISIA?
XAXAXAXAXAXAXAAAA!

Djibril Cisse είπε...

Oreos o giatros!

1002 είπε...

ΛΣ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΤΟ 95%; 1600 ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΛΙΚΑ .ΓΙΑΥΤΟ ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ . ΑΝΤΩΝΗ ΓΕΡΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ

ΖΟΡΜΠΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

"...Η συνάντηση...ήταν σύντομη λόγω του φορτωμένου προγράμματός του κ. Παπανδρέου"

Γιατί δε λέτε πως σας άνοιξε το παράθυρο στο αυτοκίνητο, φεύγοντας, για να του δώσετε το χαρτί? Έτσι διαμαρτύρεστε εσείς? Πού είναι τα 2000 άτομα των συγκεντρώσεων να τα κατεβάσετε σε διαμαρτυρία έξω από τα Κοίλα? Κάνατε ότι μπορούσατε για να προστατέψετε το ΠΑΣΟΚ, τους βουλευτές του και τους υποψηφίους του. Γι' αυτό και μείνατε 1600 και μέχρι την άνοιξη οι μισοί. Στο τέλος μόνο η κλίκα!

ΥΓ. Διαμαρτυρία ΛΣ δεν είναι η αποχή. Και στις ευρωεκλογές απείχε το 48%. Άλλαξε κάτι? Διαμαρτυρία είναι η συμμετοχή και η ψήφος. Αν φυσικά θέλουμε να έχουμε δημοκρατία και όχι αναρχία.

Ανώνυμος είπε...

Διαμαρτυρια κατα την γνωμη μου θα ηταν να ψηφισετε λευκο. φανταστειτε τωρα στις εκλογες ενα ποσοστο οπως εσεις λετε 95% με λευκο. θα κανατε μπαμ σε ολη την Ελλαδα.πρωτο θεμα θα ησασταν και θα θετατε το αιτημα σας πολυ ευκολα. απο οτι φενεται ομως δεν εχετε εμπιστοσυνη ο ενας στον αλλο γιαυτο και δεν κανετε κατι τετοιο εκτος και αν δεν το σκεφτηκανε τα κορακια της κλικας.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ai-vres ti egine kai katargithike i anartisi tou megalou dimokrati zormpa?
O megas napoleon kai olo to symvoylio tou stin MKO. Ara tha xanan tin katsika.. giauto ginontai ola.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Με ικανοποίηση βλέπω ότι κάποιοι, έστω λίγοι στην αρχή αρχίζουν και αρθρώνουν αυτά που υποψιαζόταν ή είχαν καταλάβει εδώ και καιρό. Περί ΜΚΟ ο λόγος...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ai-vreS ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ" ΖΟΡΜΠΑ?
ΕΦΟΣΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ, ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ

ai-vreS είπε...

Η κατάργηση των συγκεκριμένων αναρτήσεων έγιναν μετά από επικοινωνία του κ. Ζορμπά.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ,ΣΑΣ ΕΙΠΕ "ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΜΑΚΑΚΙΑ"

ai-vreS είπε...

Όχι. Δεν έγινε έτσι.

Ανώνυμος είπε...

o Π.Π. pou einai?
stis 7-11 tha einai sto velvento?

ai-vreS είπε...

Μάλλον θα τον βρείτε εδώ:
http://ai-vres.blogspot.com/2010/11/wwwkozanimediagr-site.html

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ai-vres ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ?
ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ?ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΙΩΠΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ai-vreS!

Ανώνυμος είπε...

grapsete emis toy ai-vres imaste malakes giati vazoyme opia sxolia mas voleyoyn.oyst......

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, -που αποφάσισαν οι Βελβεντινοί- ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΓΙΑΤΙ, ΑΠΟ ΤΙΣ 15000 ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ 1500, ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΠΡΑΜΑ!! ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ "ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ"!!
ΕΝΩ ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΤΕ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΖΑΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ! -ΜΗ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ- ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΥΨΗΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ!!
ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΠΙΤΡΟΠΗ" ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΤΑΙΡΙΑ" ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ? ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ? ΠΟΥ ΘΑ ΡΩΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΙ ΣΟΪ "ΕΤΑΙΡΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΣΑΣ, ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ?
ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ!!
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ, Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ, ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ - ΣΩΒΙΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΕΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ "ΟΜΑΔΑ" ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ!!!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ?? ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ???

- Ο ΔΩΔΕΚΑ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ-.

Ανώνυμος είπε...

giati re paidia den domosieyete ola ta sxolia?egrapsa kai xtes egrapsa kai shmera kai den eida kati.shmeiwnw pws den htan yvristika,oyte emprhstika gia na dynamitisoyne kati.apla eksefrasa thn anti8esh moy sta grafomena toy zormpa epeidh san SERVIWTHS poy eimai me 8iksane.otan se xleeyazoyn kai se eirwneyontai den einai logiko na antidraseis?
eseis san SERVIWTES dhladh dne peiraxthkate apo ayta poy egrapse?ti diaolo gamwto...
an ma8w pantws poioi eiste na kserete pws 8a sas ta pw ki apo konta.me kalh dia8esh fysika,einai ena parapono ayto.den mporei na eimaste mia xoyfta an8rwpoi poy na exoyme anyshxies gi ayto ton topo kai na yparxei logokrisia gia na mhh tyxon 8iksoyme toys geitones velventinoys.poios einai sthn telikh aytos o zormpas poy xleyazei ta servia?amfivalw vevaia an dhmosiey8ei ki ayto ala tespa,ligo to kako,edw kopsate ola ta alla.ena panw ena katw...mhn tyxon kai poyme kamia koyventa yper twn SERVIWN.alimono!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κυριοι του ΑΙΒΡΕΣ δεν λετε την αληθεια στους αναγνώστες; Γιατί δεν λέτε οτι το σχόλιο Ζορμπά ήταν ψέυτικο και ότι αναρτήθηκε την ώρα που ο ίδιος ήταν σε συνεδρίαση; Αφού σας έστειλε μηνυμα ο ιδιος και υπαρχουν 50 ανθρωποι που μπορουν να σας το βεβαιώσουν. Γιατι θελετε να αιωρείται μια κατηγορία σε βάρος ενός πολίτη, που πάντα δημοσίευε την αποψή του με ονοματεπώνυμο;
Σας ενδιαφέρει να υπάρχει τέτοια παραπληροφόρηση; Και ποιον θα εξυπηρετήσει άλήθεια αυτό;

ai-vreS είπε...

Το ζήτημα με τον κ. Ζορμπά θεωρείται λήξαν.

ενας βελβεντινος είπε...

προς 12 παρα πεντε
ως βελβεντινοι ειμαστε αγανακτησμενοι απο τα παιχνιδια του "κρατους".γι'αυτο και γυρναμε την πλατη μας σ'αυτο.το κρατος δε μας σεβαστηκε,δεν το σεβομαστε και εμεις.δε συμμετεχουμε στις διαδικασιες του.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΝΕΤΕ ΤΟΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΚΑΙΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΚΟ,ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!
ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ?

Το Προφίλ μας