Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Εγγραφές στο Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας της ΑΡΣΙΣ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ


Από σήμερα έως την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010 οι ενδιαφερόμενοι μαθητές δημοτικού και γυμνασίου μπορούν να εγγραφούν στο Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας της ΑΡΣΙΣ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ.
Το Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας προσφέρει δωρεάν στήριξη των μαθητών στα ακόλουθα μαθήματα: Γλωσσική διδασκαλία (Αρχαία, Νέα), Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Αγγλικής Γλώσσας και Η/Υ. Απώτερος στόχος του προγράμματος είναι η βελτίωση της απόδοσης των μαθητών και η πρόληψη της σχολικής διαρροής. Συγκεκριμένα προσφέρονται:
·         2 τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για παιδιά δημοτικού,
·         2 τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για παιδιά γυμνασίου,
·         1 τμήμα ενισχυτικής διδασκαλίας μαθητών ΕΠΑ.Λ.
·         3 επίπεδα εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας
·         2 επίπεδα εκμάθησης χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
Το Πρόγραμμα Ενισχυτικής διδασκαλίας απευθύνεται σε μαθητές οι οικογένειες των οποίων διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας (6.000 € ατομικό και 12.000 € οικογενειακό εισόδημα) και μπορεί να ανήκουν στις ειδικές κοινωνικές ομάδες των ανέργων, των μονογονεϊκών οικογενειών, των μεταναστών κ.α.
Η ΑΡΣΙΣ και με αυτή τη δράση συνεχίζει την προσπάθεια υποστήριξης των παιδιών που δέχονται περισσότερο από όλους τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.
Κάθε πολίτης που θέλει να ενημερωθεί περαιτέρω για τις δράσεις της ΑΡΣΙΣ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ή επιθυμεί να συνδράμει στο έργο της, μπορεί να επικοινωνεί: με το Γραφείο της ΑΡΣΙΣ, οδός Αμύντα 4, στο τηλέφωνο 24610 49799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/ΑΡΣΙΣ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας