Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήριο Μήνυμα Χρήστου Ελευθερίου

Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς όλους τους συμπολίτες που τίμησαν με την ψήφο τους  το συνδυασμό «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Δήμου Σερβίων- Βελβεντού»  του Βασίλη Κωνσταντόπουλου  και εμένα προσωπικά.
Ο κόσμος του νέου διευρυμένου Δήμου μας, έδειξε ότι θέλει ο τόπος να αλλάξει σελίδα και να οδηγηθεί στη νέα εποχή από ανθρώπους νέους και ικανούς.
Είμαι βέβαιος ότι την επόμενη Κυριακή θα γιορτάσουμε μία νίκη αισιοδοξίας, μία νέα πορεία προς την ευημερία.
Γιατί όλοι μαζί μπορούμε!
Χρήστος Ελευθερίου

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή δύναμη Χρήστο εύχομαι να ξεκινήσει επιτέλους μια καινούρια σελίδα για τα μαρτυρικά Σέρβια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Χρηστο εισαι απο τα ατομα που αξιζουν και ειναι ικανα να πεταξουν την σαπιλα των προηγουμενων ετων για τον τοπο μας.σου ευχομαι και αντιδημαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια παλιέ μου καθηγητή!Επιτέλους,άτομα αξιόλογα κ ικανά όπως εσύ ασχολήθηκαν με τα κοινά κ ο κόσμος τους στήριξε κ 'μαύρισε' τα λαμόγια που τόσα χρόνια καταχράστηκαν τα λεφτά του δήμου!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΗΣΤΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Ο ΝΕΟΣ ΡΟΛΟΣ, ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΣΚΥΤΑΛΗ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ (ΑΠ ΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ), ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΟΛΟΣ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Goustaroume Xristo goustaroume Zeygalatia.
h nikh einai vevea :)

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΗΣΤΟ ΟΛΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΔΕ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΑΔΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΧΕΣ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!

Χρήστος Ελευθερίου είπε...

Σας ευχαριστώ παιδιά όλους.Το ταξίδι ήταν άγνωστο για μένα αλλά το λιμάνι θα αργήσει να έρθει.Αποδείξατε πόσο με αγαπάτε.Την ερχόμενη Κυριακή με τη βοήθειά σας και πάλι θα αλλάξουμε επιτέλους σελίδα.Από Δευτέρα αρχίζει η δουλειά που φυσικά θα είναι ατελείωτη. Αλλά όπως εσείς ξέρετε ο βρεγμένος δεν φοβάται τη βροχή ή είναι μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια.Ο αγώνας συνεχίζεται και θα δικαιωθεί στο τέλος της τετραετίας όχι με λόγια αυτή τη φορά αλλά με έργα...

Ανώνυμος είπε...

xristo to nou sou to velvento se agapei asxeta pou den psifisame..kali arxi kai kali epitixia.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΥΝΧΡΟΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια Χρηστάρα μπράβο σου....Καλή αρχή και καλό κουράγιο πλέον γιατί θα χρειαστεί!!Θα τα πούμε και από κοντά!!Ένας μαθητής σου Θ.Κ.

Το Προφίλ μας